2017 Şubat Anneleri

Canim cok tesekkur ederim ya fark etmez pahalı olmasi ne paralar harcadik bu yolda yeter ki saglikli olsun bebeğim

S saa_saa_saa canim birsey daha soracağım direk kadin dogum doktoru mu istedi bu testi yoksa hematolojiye falan mi yolladi? Bir de igneyi yaptiktan 4 saat sonra mi yapılıyor bu test?
Benim dr um perinatolog o istedi direk. Yani kadin dogumcu istiyor.evet igneden 4 saat sonra kan aliniyor.mesela ben hergun saat 12 de yapiyorum igneyi. Kanida saat 16 da verdim.

kizlar brbislerinizi tam olarak nerede hissediyosunuz ben kasigimin bi barmak yukarisinda gobek deligimin dort paramak fln asagisinda diyebilirm. cokmu asagida ya acaba daha yukari cikamdimi arada orada pit pit hiddeiyorum bisey kayiyo gibi.

kizlar brbislerinizi tam olarak nerede hissediyosunuz ben kasigimin bi barmak yukarisinda gobek deligimin dort paramak fln asagisinda diyebilirm. cokmu asagida ya acaba daha yukari cikamdimi arada orada pit pit hiddeiyorum bisey kayiyo gibi.
Ben de gobek deligimden tam 3-4parmak asagida hissediyorum canim

Şu an aşağıda olması normal canım, 25.haftada falan ancak göbek deliğine çıkıyor. Benimde 4 parmak falan aşağıda.

Şu an aşağıda olması normal canım, 25.haftada falan ancak göbek deliğine çıkıyor. Benimde 4 parmak falan aşağıda.
benimde oyle acaba dedim sorunmu var yukari daha cikmadi otururken mesela bakiyorum bisey kayiyo bide nerdeyse orasi daha sert onu farkedebiliyomusun orasi daha sis oluyo

benimde oyle acaba dedim sorunmu var yukari daha cikmadi otururken mesela bakiyorum bisey kayiyo bide nerdeyse orasi daha sert onu farkedebiliyomusun orasi daha sis oluyo

İşte o sertlik rahim, Bi de benim kız artık Bi oraya Bi buraya kendini dayadığı tekmeleri bastığı için kendini dayadığı Zaman daha sert oluyo

İşte o sertlik rahim, Bi de benim kız artık Bi oraya Bi buraya kendini dayadığı tekmeleri bastığı için kendini dayadığı Zaman daha sert oluyo
dimi bendede o oluyo sanki elledigim yerde orda daha sert. benmkide kiz kayiyo resmen

Hayırlı akşamlar arkadaşlar benim yaklaşık 1 saattır kasığımın sol kısmında iğne gibi batma vardı, şimdi de vajinada devam ediyor bir yandan da göbeğimin sol tarafında kasılma var gibi. İnternette rahim büyümesinden kaynaklı yazıyor. 6 gündür Trabzon'dayım. Bu akşam 9da uçağım var açıkcası biraz tedirgin oldum. Sizde de var mı?

sevgiustunebahar canım geçti mi baş ağrın? Geçmediyse 1 fincan Türk kahvesi veya nescafe iç kahve geçirir demişti doktorum şimdi aklıma geldi. Zor durumda kalırsan iç dedi

Salliala canm senin ataman olmadı mı? Yine neden ayrısınız? (

Eşim benden uzakta bi ilçenin köyüne atandı il dışı ile. Ben merkez istedim ev aldık bi de hamilelik durumu için. Arada 70 km var. Gorevlendirme deneyecek ama umut yok pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…