Sağol canım Allah razı olsun bu ara yine daha iyiyim çok şükür inş tamamen geçer herşeyCanım çok geçmiş olsun inşallah sonbaharda birlikte senin sıkıntıların endişelerinde geçer.
Teşekkürler canım hemen deniyorum. .canım geçmiş olsun baş ağrısı çok kötü bende çekiyorum arada arkadaşlar şu demiş doğru susuz kalma birde patates kes tülbent ile anlına bağla o da çok işe yarar
Canim cok tesekkur ederim ya fark etmez pahalı olmasi ne paralar harcadik bu yolda yeter ki saglikli olsun bebeğimCanim tam adini bilmiyorum fotografini yolluyorum. Biraz pahali bi test biz 180 lira verdik. Ben kayseride yasiyorum burda yapilmiyor bu test fakultede bile. Kan ankaraya ozel bi tani merkezi vaaitasiyla gitti. Ertesi gun cikti sonucu. Aonuca gorede dr 0.6 dan 0.8 e cikardi dozu.
Benim dr um perinatolog o istedi direk. Yani kadin dogumcu istiyor.evet igneden 4 saat sonra kan aliniyor.mesela ben hergun saat 12 de yapiyorum igneyi. Kanida saat 16 da verdim.S saa_saa_saa canim birsey daha soracağım direk kadin dogum doktoru mu istedi bu testi yoksa hematolojiye falan mi yolladi? Bir de igneyi yaptiktan 4 saat sonra mi yapılıyor bu test?
Ben de gobek deligimden tam 3-4parmak asagida hissediyorum canimkizlar brbislerinizi tam olarak nerede hissediyosunuz ben kasigimin bi barmak yukarisinda gobek deligimin dort paramak fln asagisinda diyebilirm. cokmu asagida ya acaba daha yukari cikamdimi arada orada pit pit hiddeiyorum bisey kayiyo gibi.
kizlar brbislerinizi tam olarak nerede hissediyosunuz ben kasigimin bi barmak yukarisinda gobek deligimin dort paramak fln asagisinda diyebilirm. cokmu asagida ya acaba daha yukari cikamdimi arada orada pit pit hiddeiyorum bisey kayiyo gibi.
hmm normal ozman gobegimi elliyorum yok allta acaba dediim daha cikmadimi yukari cokmu asgida fln diye neyseki normlamis demmekkiBen de gobek deligimden tam 3-4parmak asagida hissediyorum canim
benimde oyle acaba dedim sorunmu var yukari daha cikmadi otururken mesela bakiyorum bisey kayiyo bide nerdeyse orasi daha sert onu farkedebiliyomusun orasi daha sis oluyoŞu an aşağıda olması normal canım, 25.haftada falan ancak göbek deliğine çıkıyor. Benimde 4 parmak falan aşağıda.
cook guzel olmus canm iyi yapmissin vallaEki Görüntüle 1881806 Eki Görüntüle 1881807
Kızlar bunu da terziye yaptırdım epey götürür beni bu pantolonlar valla 1 pantolon fiyatina 3 tane yaptırmış oldum oleyy
benimde oyle acaba dedim sorunmu var yukari daha cikmadi otururken mesela bakiyorum bisey kayiyo bide nerdeyse orasi daha sert onu farkedebiliyomusun orasi daha sis oluyo
hiç duymamıştım gayet güzel görünüyorIroniyi tavsiye ederim fiyatlar da uygun.. bu elbisenin yaka detayi islemeli olanini ordan aldm. Hemde ekolda 200 kusurdu ironi de 50 tl kalitesi de cok iyi..
dimi bendede o oluyo sanki elledigim yerde orda daha sert. benmkide kiz kayiyo resmenİşte o sertlik rahim, Bi de benim kız artık Bi oraya Bi buraya kendini dayadığı tekmeleri bastığı için kendini dayadığı Zaman daha sert oluyo
Eşim benden uzakta bi ilçenin köyüne atandı il dışı ile. Ben merkez istedim ev aldık bi de hamilelik durumu için. Arada 70 km var. Gorevlendirme deneyecek ama umut yok pek.sevgiustunebahar canım geçti mi baş ağrın? Geçmediyse 1 fincan Türk kahvesi veya nescafe iç kahve geçirir demişti doktorum şimdi aklıma geldi. Zor durumda kalırsan iç dedi
Salliala canm senin ataman olmadı mı? Yine neden ayrısınız? (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?