2017 Şubat Anneleri

Bambucan'ım seni sanki gözüm bir yerlerden ısırıyoorr gibii :))

Iyi aksamlar arkadaslar. Yorucu bir gunun ardindan kendimi cok fena saldim.
Arkadaslar ya ben 2 gundur kendimi kotu hissediyorum. Cumartesi gunu ikinci oglumuz olacagini ogrendik. Sagligi yerinde cok sukur benim icin en onemlisi bu. Her zamanda oyle oldu. Her zamanda kaderime razidirim. Allahtan gelene asla isyan etmedim. Ama nedense erkek olacagini ogrenince hayal kirikligina ugradim sanki. Oysaki cinsiyetin hic onemli olmadigini dusunurdum saglikli olsun yeter diyordum. Ama neden simdi boyleyim bilmiyorum. Icimin bir yani kiz istiyormus megerse. Oysaki evlatlarimin sacinin bir teline dunyayi degismem.
Suan neden boyleyim diye icim icimi yiyor vicdan azabi cekiyorum. Boyle dusundugum icin bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum. Allah beni cezalandiracak gibi geliyor. Esime soyleyemiyorumda hem kizar hem uzulur.
Hem oglumda erkek kardes istiyordu o cok sevindi.
Yani demem o ki 2. Yada 3. Ye erkek bekleyenler hic boyle oldunuzmu.

Evet canim üçüncüsünü bu his daha da arttı ama kucağına alınca geçiyor merak etme sonuçta kızı olan da oğlan istiyor. Bu normal bi his. Sıkma kendini

Evet canim üçüncüsünü bu his daha da arttı ama kucağına alınca geçiyor merak etme sonuçta kızı olan da oğlan istiyor. Bu normal bi his. Sıkma kendini

Bol giymesem karnım aldı başını gidiyor sanki yemek yiyince tövbe Estağfurullah bişey oluyor zaten kızım da kımıl kımıl oldu

kizlar brbislerinizi tam olarak nerede hissediyosunuz ben kasigimin bi barmak yukarisinda gobek deligimin dort paramak fln asagisinda diyebilirm. cokmu asagida ya acaba daha yukari cikamdimi arada orada pit pit hiddeiyorum bisey kayiyo gibi.

Benimki de oralarda canım. Seyiriyor sonra sertleşiyor gibi oluyor

Kızlar moralim bozuldu ya erkek bebek kiyafetlerine bi bakiym fikir ediniym dedim bugn girdiym magazada erkekten cok koz bebek kiyafeti var çeşit çok kizda

Valla erkek bebeğe de çok güzel şeyler var. Ben dayanamadım o kadar çok kıyafet aldım ki.
Kızlar moralim bozuldu ya erkek bebek kiyafetlerine bi bakiym fikir ediniym dedim bugn girdiym magazada erkekten cok koz bebek kiyafeti var çeşit çok kizda
Bunları internetten aldım. Diğerleri kızın odasında çeker yollardım yoksa. Bazen görüyorum gezerken öyle güzel giydirmişler ki erkek çocuklarını bayılıyorum. Darısı başımıza:)

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 86
  • image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 90
Evet çok güzeller netten alicam bi çok şeyini bende zaten kıyafetlerede bakicam netten çok tatli şeyler bende gördum detaylida gezmedim ama kiz cicileri daha çok

Bide her ihtimale karsi ikinci kontrolde dr a cinsiyeti bi daha teyit ettireyimde sonra alirim ufak ufak :) benim arkadasin ablasina 6. Aya kadar erkek demiş 6. Ayda kiz demiş dr o yüzden beklemek lazm biraz daha

Salliala 70 km bir şey değil canm buna da şükür, sık sık gelir gider ikinizin işinde de huzuru olsun inşallah
Amin inşaallah. Ama yanımda olması ayrı olurdu. Haftasonlari gidip gelmektense. Kaynanam gelecek yanıma kalacak onun yerine eşimle olmak isterdim en güzel en heyecanlı zamanlarda. Nasip tabii ki önemli olan sağlık huzur.

Ben de ilk alışverişe çıktığımda senin gibi hissettim ama sonra bi daha çıktım ve erkek için de çok güZel şeyler olduğunu fark ettim h&m, mango, carters, c&a buralara bakabilirsin erkek çoçukları için ben baya abartmışım alışveriş işini inşallah hepsini giyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…