Söyledigin markalarin hiç biri yok canim malesef giresunda bu yuzden çok şikayetçiyim lcw var ve minico diye bi magaza var büyuk olan onun dışnda küçk butik tarzi yerler var oralara çok detayli bakmadim henüz bakicam hepsinedeBen de ilk alışverişe çıktığımda senin gibi hissettim ama sonra bi daha çıktım ve erkek için de çok güZel şeyler olduğunu fark ettimh&m, mango, carters, c&a buralara bakabilirsin erkek çoçukları için ben baya abartmışım alışveriş işini inşallah hepsini giyer
Aslında en mantıklısı biraz bekleyip bebeğin kilosuna göre almak. Ben baya aceleci davrandım nerdeyse bitti gibi alınacaklar. Ama bebek iri mi olcak zayıf olcak belli değil. Madem içine birşey sinmedi bekle daha kışlıklar yeni yeni geliyoSöyledigin markalarin hiç biri yok canim malesef giresunda bu yuzden çok şikayetçiyim lcw var ve minico diye bi magaza var büyuk olan onun dışnda küçk butik tarzi yerler var oralara çok detayli bakmadim henüz bakicam hepsinede
Bayram tatili memlekete gitcem ordan bakarim hastane cıkışınada nettende bakrm bide dedigm gibi cinsiyeti bidaha teyit edelim garanti olsun
Inşallah canm ya bide zor begenirm ben çok seçiciym o yuzden biraz zor oluyo benim için neyse biraz daha bekliym bakalım hayirlisiAslında en mantıklısı biraz bekleyip bebeğin kilosuna göre almak. Ben baya aceleci davrandım nerdeyse bitti gibi alınacaklar. Ama bebek iri mi olcak zayıf olcak belli değil. Madem içine birşey sinmedi bekle daha kışlıklar yeni yeni geliyohem de bebeğin tahmini gelişimine göre almış olursun.. İnşallah bulursun gönlünden geçen güzel şeyler..
Bende böyle bisey ilk gün için yapmak istiyorum ogluş a :)Kızlar internette böyle şeyler var çok hoş görünüyorlar ama sizce kullanışlı olur mu alsam mi kızıma?
Bende 8 kilo vermiştim 1 kilo aldım şükürBen de 1 kilo 400 gr aldım
Karnın belli oldu mu canm bende 8 kilo vermiştim 1 kilo aldım kilo almıyorum ama karnım hafif belli yatınca özellikle-3 kilodaydım.
1 kilo aldım bu ay
Ne güzel canım bende 8 kilo verdim 1 kilo aldım seninle aynı gündeyiz 62 ile başladım 54 e düştüm şu an 55 kiloyumEvet ya benim de öyle bir bakıyorum koca bir karın bir bakıyorum inmiş birden enerjim bitiyor iki dk sonra fiş takılmış gibi çalışıyorum değişik birşey oldum ben
endeleslove -3 kilo vermiştim. 57.3 den. 4. Ayda tekrar 57.3 olmuştum. Sonra iki haftadır da 700 gr fazla çıkıyorum.
Valla erkek bebeğe de çok güzel şeyler var. Ben dayanamadım o kadar çok kıyafet aldım ki.
Bunları internetten aldım. Diğerleri kızın odasında çeker yollardım yoksa. Bazen görüyorum gezerken öyle güzel giydirmişler ki erkek çocuklarını bayılıyorum. Darısı başımıza:)
Bu sabah hafif bas agrisiyla uyandim.dun dayanamadim doktora gittim bugun kan idrar tahlili yaptiricam sonra doktorumla gorusucem bakalim hayırlısı insallah birsey cikmaz enfeksiyon yapabilir dedi.sevgiustunebahar canım geçti mi baş ağrın? Geçmediyse 1 fincan Türk kahvesi veya nescafe iç kahve geçirir demişti doktorum şimdi aklıma geldi. Zor durumda kalırsan iç dedi
@Salliala canm senin ataman olmadı mı? Yine neden ayrısınız?(
Amin inşallah o gunleri sorunsuz bir sekilde görürüz.Merhaba arkadaşlar 17 şubat annesiyim Allah hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Bende böyle bisey ilk gün için yapmak istiyorum ogluş a :)
Ne güzel canım bende 8 kilo verdim 1 kilo aldım seninle aynı gündeyiz 62 ile başladım 54 e düştüm şu an 55 kiloyum
günaydınnnnGünaydın
Gece boyu korktum rüyamda, 2de falan uyumuştum.7de uyandım uyuyamıyorum hala. Sabaha kadar dua okudum uykum boyunca, hala içim ürperiyor hatırladıkça. Eşim de işe gitti. Keşke seminerim olsaydı da gitseydim ben de
Iyi aksamlar arkadaslar. Yorucu bir gunun ardindan kendimi cok fena saldim.
Arkadaslar ya ben 2 gundur kendimi kotu hissediyorum. Cumartesi gunu ikinci oglumuz olacagini ogrendik. Sagligi yerinde cok sukur benim icin en onemlisi bu. Her zamanda oyle oldu. Her zamanda kaderime razidirim. Allahtan gelene asla isyan etmedim. Ama nedense erkek olacagini ogrenince hayal kirikligina ugradim sanki. Oysaki cinsiyetin hic onemli olmadigini dusunurdum saglikli olsun yeter diyordum. Ama neden simdi boyleyim bilmiyorum. Icimin bir yani kiz istiyormus megerse. Oysaki evlatlarimin sacinin bir teline dunyayi degismem.
Suan neden boyleyim diye icim icimi yiyor vicdan azabi cekiyorum. Boyle dusundugum icin bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum. Allah beni cezalandiracak gibi geliyor. Esime soyleyemiyorumda hem kizar hem uzulur.
Hem oglumda erkek kardes istiyordu o cok sevindi.
Yani demem o ki 2. Yada 3. Ye erkek bekleyenler hic boyle oldunuzmu.
Kızlar moralim bozuldu ya erkek bebek kiyafetlerine bi bakiym fikir ediniym dedim bugn girdiym magazada erkekten cok koz bebek kiyafeti var çeşit çok kizda
Karnın belli oldu mu canm bende 8 kilo vermiştim 1 kilo aldım kilo almıyorum ama karnım hafif belli yatınca özellikle
Böyle uyanınca gün kötü başlıyorgünaydınnnn
aynen yaa bende gece kabuslar gördüm ve hala etkısındeyım sımdı kendıme işe verdım hatırlamamya çalışcammmhayır olsun inşallahhhh
amman kendini fazla yorma. çok uzanma yukarılara. azar azar. olduğu kadar. kolay gelsin.... :)of temizlik başladı 2 gündür eşimle ufak tefek başladık.. dün banyo ebevyn banyaosunu fırçaladım bi güzel.. camları annem geçen hafta silmişti... dolapları düzenledim bızdolabını felan sildim yerleri sil felan bu hafta böyle geçti haftaya ise mutfak dolabını felan düzenliyeceğim dolap içine kaydırmaz almayı düşünüyorum çekmecelere felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?