2017 Şubat Anneleri

Söyledigin markalarin hiç biri yok canim malesef giresunda bu yuzden çok şikayetçiyim lcw var ve minico diye bi magaza var büyuk olan onun dışnda küçk butik tarzi yerler var oralara çok detayli bakmadim henüz bakicam hepsinede
Bayram tatili memlekete gitcem ordan bakarim hastane cıkışınada nettende bakrm bide dedigm gibi cinsiyeti bidaha teyit edelim garanti olsun

Aslında en mantıklısı biraz bekleyip bebeğin kilosuna göre almak. Ben baya aceleci davrandım nerdeyse bitti gibi alınacaklar. Ama bebek iri mi olcak zayıf olcak belli değil. Madem içine birşey sinmedi bekle daha kışlıklar yeni yeni geliyo hem de bebeğin tahmini gelişimine göre almış olursun.. İnşallah bulursun gönlünden geçen güzel şeyler..

Inşallah canm ya bide zor begenirm ben çok seçiciym o yuzden biraz zor oluyo benim için neyse biraz daha bekliym bakalım hayirlisi

Kızlar internette böyle şeyler var çok hoş görünüyorlar ama sizce kullanışlı olur mu alsam mi kızıma?

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-06-00-21-07.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 77
Ne güzel canım bende 8 kilo verdim 1 kilo aldım seninle aynı gündeyiz 62 ile başladım 54 e düştüm şu an 55 kiloyum

İnstagram üzerinden mi satın aldınız? Öyleyse adresi göndermeniz mümkün mü benimki de erkek güzelleri

Bu sabah hafif bas agrisiyla uyandim.dun dayanamadim doktora gittim bugun kan idrar tahlili yaptiricam sonra doktorumla gorusucem bakalim hayırlısı insallah birsey cikmaz enfeksiyon yapabilir dedi.

Günaydın
Gece boyu korktum rüyamda, 2de falan uyumuştum.7de uyandım uyuyamıyorum hala. Sabaha kadar dua okudum uykum boyunca, hala içim ürperiyor hatırladıkça. Eşim de işe gitti. Keşke seminerim olsaydı da gitseydim ben de

Bende böyle bisey ilk gün için yapmak istiyorum ogluş a :)

Hastanede ziyaretcilerimiz gelirler cici cici görsünler bizi değil mi görüp almam lazım ama internete guvenemiyorum ya da bilindik bir yerden almalıyım
Ne güzel canım bende 8 kilo verdim 1 kilo aldım seninle aynı gündeyiz 62 ile başladım 54 e düştüm şu an 55 kiloyum

Hamile kalmadan önce mi vermiştin yoksa ilk aylarda mi verdin sen canım? Ben de 57.3 dum 58 olmuşum

günaydınnnn
aynen yaa bende gece kabuslar gördüm ve hala etkısındeyım sımdı kendıme işe verdım hatırlamamya çalışcammm hayır olsun inşallahhhh

Ah canım bu his geçecek hiç merak etme..
Ben de aynı senin gibi oldum.
Kendimi kız'a o kadar hazırlamışım ki doktor erkek diyince" aaaa" diyip kaldım öylece. :)
Bir oğluşum var dünyalara bedel ama sanki bir de kız olsa fena olmazdı diye düşünüyorum ama kısmetimizde iki erkek evladı varmış...
Benim hatta 1 ay aradan sonra bugün dr.randevum var. Hala bi umut "aa bu kızmış" demesini bile bekliyorum yani :))
Hayırlısı olsun kuzum ,üzme kendini...

Kızlar moralim bozuldu ya erkek bebek kiyafetlerine bi bakiym fikir ediniym dedim bugn girdiym magazada erkekten cok koz bebek kiyafeti var çeşit çok kizda

Evet giyim konusunda kızlar kadar seçenek yok haklısın ama ben yazın 2 tane tanıdığın kızları için hediyelik kıyafeti 1 saatte seçemeyince "iyi ki erkek benimki ya " demiştim :))
Bi pantalon ,bi gömlek tamamdır :))

Karnın belli oldu mu canm bende 8 kilo vermiştim 1 kilo aldım kilo almıyorum ama karnım hafif belli yatınca özellikle

Ben zaten göbekli olduğum için karnım daha da belli oldu tabi. Zaten yarın 20.ci haftamıza giriyoruz. Belli oluyor artık :)

amman kendini fazla yorma. çok uzanma yukarılara. azar azar. olduğu kadar. kolay gelsin.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…