2017 Şubat Anneleri

bu site güvenilir mi banu kaç gün içinde geliyor

TuRuNCu ben sanırım 4. Veya 5. Haftada sayfaya geldim ve o günden beri mesajlarını okudukça çok sakinleşiyorum ve güvende hissediyorum. Bir de Bahar'da aynı şey oluyor en başından beri hep tecrübenizi paylaştığınız için sanırım uzun uzun. İyi ki böylesiniz

herkese günaydın. ikiz kızlarımdan biri hastalandı. gece sürekli onu kontrol etmekle ve ilaç içirmekle geçti. sabah da işe geldim. hem uykumu alamadım diye gerginim ama bir yandan da diyorum rahatlığa alıştın sen. biraz hazırlan bebişe. ne çabukda unuttun bebekken gecede kaç kere uyandığını. :) bugün de öyle işim var ki... herkese Allah kolaylıklar versin...

canım ben günlük 130 km yol gidiyorum 2 yıldır tayin bekliyorum inşallah çıkacak. sırf eşimle ayrı olmayalım diye. eğer imkanı varsa günlük gidiş geliş yapsın eşin.

Surekliyattim uyudum ondanmış,b8sik8nti yok ama o kadaralistmki kocam olmadan yada araba , dışarı çıkmıyorum. Yürünen lazım yemek sonrası dedi dr. :/

Canim ilgilendigin icin cok sagol. Buraya yazinca rahatladim valla. Sizin cevaplarinizda cok iyi geldi. Benimde 5. Ayda ayrintili var diyorum hani belki bir umut iste.

geçmiş olsun canım

Bende ayni seyleri dusunuyorum. Iyiki varlar.

bende çok kilo aldım ya 6 kilo felan artık dikkat etmeye karar verdim
Nasıl yapcez yaa.. cidden ..birçoğundan 1 sene sonra gebelige söz verdim Allah izin verirse tabi. Allahtan ben 35 hafta sonrasidogum oluyo büyük ihtimal.. 9.ay korkulu ruya

canım benim de ikinci erkek bizde eşimle özellikle kız çok istiyorduk.. nasip buymuş.. ben de arada senin gibi düşünüyorum kız bebeklerin kıyafetlerine kız bebeklere bakıp iç geçiriyorum... normal yanii.. hani çok isteyip de alamadığın ya da yapamadığın bişi gibi içinde uhde olması.. ama doğunca bu düşüncelerinin hepsi geçecektir eminim.. yani ben enazından kendimde öyle umuyorum :))

sağdaki kıyafet nerden canım? odamı usamarkabebeden? bayıldımmmm çok güzeller...

canım ben günlük 130 km yol gidiyorum 2 yıldır tayin bekliyorum inşallah çıkacak. sırf eşimle ayrı olmayalım diye. eğer imkanı varsa günlük gidiş geliş yapsın eşin.
Günlük geliş gidiş yapamaz yol baya sıkıntılı yoğun bir yol maalesef. Kışın tehlikeli. Hepimizde var bu sıkıntılar. Tüm öğretmenler hayatının bir dönemi çekiyor. Bizimki 2. Oluyor 3 yıllık evliligimizde o biraz moralimi bozuyor. Ama cocougu ile tek başına kalanlar var onlar daha da zor durumda benden diyorum hep.

çok tatlılarr :) ben kendım yapmak istiyorum ama nası yaparım onu bılmıyorum
bizde kendımızı yapalım dıyoruz model begenıp butun malzemelerı bulabılcegımız bı yer bulursak eğer ınsallah bunları buldugum sıteye sordum sepet 40 cm 50 tl sekerlerde tanesı 2 tl dedı benım iş yerı arkadslrım cevrem derken baya yaptırmam lazım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…