- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
bu site güvenilir mi banu kaç gün içinde geliyorValla erkek bebeğe de çok güzel şeyler var. Ben dayanamadım o kadar çok kıyafet aldım ki.
Bunları internetten aldım. Diğerleri kızın odasında çeker yollardım yoksa. Bazen görüyorum gezerken öyle güzel giydirmişler ki erkek çocuklarını bayılıyorum. Darısı başımıza:)
canım ben günlük 130 km yol gidiyorum 2 yıldır tayin bekliyorum inşallah çıkacak. sırf eşimle ayrı olmayalım diye. eğer imkanı varsa günlük gidiş geliş yapsın eşin.Amin inşaallah. Ama yanımda olması ayrı olurdu. Haftasonlari gidip gelmektense. Kaynanam gelecek yanıma kalacak onun yerine eşimle olmak isterdim en güzel en heyecanlı zamanlarda. Nasip tabii ki önemli olan sağlık huzur.
Surekliyattim uyudum ondanmış,b8sik8nti yok ama o kadaralistmki kocam olmadan yada araba , dışarı çıkmıyorum. Yürünen lazım yemek sonrası dedi dr. :/Günaydınnn 1 saat oldu uyanalı da tembelleniyorum yattığım yerden. Bugün seminere gitmedim bu hafta evdeyim muhtemelen. Vekaletle ilişik kestim evraklar postada, gelsin katılış yapacağım.
Bayram temizliği falan yapmıyorum ben memlekete gideceğiz nasılsa. Dönüşte de bi kadın bulacağım 20 günde bi falan gelsin ince işini yapsın gerisini ufak şeyleri ben hallederim.
Canm ben günde 2-3 bardak çay içiyorum zaten. İçe tea de haftada 2-3 içiyorum limonlusunu çok sever oldum bu ara. Hamilelikten önce sadece mango içiyordum.
Canm doktorun ne dedi 9 kiloya? Gebelik şekeri falan olmasın Allah korusun?
Ah canım bu his geçecek hiç merak etme..
Ben de aynı senin gibi oldum.
Kendimi kız'a o kadar hazırlamışım ki doktor erkek diyince" aaaa" diyip kaldım öylece. :)
Bir oğluşum var dünyalara bedel ama sanki bir de kız olsa fena olmazdı diye düşünüyorum ama kısmetimizde iki erkek evladı varmış...
Benim hatta 1 ay aradan sonra bugün dr.randevum var. Hala bi umut "aa bu kızmış" demesini bile bekliyorum yani :))
Hayırlısı olsun kuzum ,üzme kendini...
kötü düşünmeyelim canım hayır olsun diyelim duamızı edelımBöyle uyanınca gün kötü başlıyor
geçmiş olsun canımherkese günaydın. ikiz kızlarımdan biri hastalandı. gece sürekli onu kontrol etmekle ve ilaç içirmekle geçti. sabah da işe geldim. hem uykumu alamadım diye gerginim ama bir yandan da diyorum rahatlığa alıştın sen. biraz hazırlan bebişe. ne çabukda unuttun bebekken gecede kaç kere uyandığını. :) bugün de öyle işim var ki... herkese Allah kolaylıklar versin...
Bende ayni seyleri dusunuyorum. Iyiki varlar.TuRuNCu ben sanırım 4. Veya 5. Haftada sayfaya geldim ve o günden beri mesajlarını okudukça çok sakinleşiyorum ve güvende hissediyorum. Bir de Bahar'da aynı şey oluyor en başından beri hep tecrübenizi paylaştığınız için sanırım uzun uzun. İyi ki böylesiniz
Nasıl yapcez yaa.. cidden ..birçoğundan 1 sene sonra gebelige söz verdim Allah izin verirse tabi. Allahtan ben 35 hafta sonrasidogum oluyo büyük ihtimal.. 9.ay korkulu ruyabende çok kilo aldım ya 6 kilo felan artık dikkat etmeye karar verdim
canım benim de ikinci erkek bizde eşimle özellikle kız çok istiyorduk.. nasip buymuş.. ben de arada senin gibi düşünüyorum kız bebeklerin kıyafetlerine kız bebeklere bakıp iç geçiriyorum... normal yanii.. hani çok isteyip de alamadığın ya da yapamadığın bişi gibi içinde uhde olması.. ama doğunca bu düşüncelerinin hepsi geçecektir eminim.. yani ben enazından kendimde öyle umuyorum :))Iyi aksamlar arkadaslar. Yorucu bir gunun ardindan kendimi cok fena saldim.
Arkadaslar ya ben 2 gundur kendimi kotu hissediyorum. Cumartesi gunu ikinci oglumuz olacagini ogrendik. Sagligi yerinde cok sukur benim icin en onemlisi bu. Her zamanda oyle oldu. Her zamanda kaderime razidirim. Allahtan gelene asla isyan etmedim. Ama nedense erkek olacagini ogrenince hayal kirikligina ugradim sanki. Oysaki cinsiyetin hic onemli olmadigini dusunurdum saglikli olsun yeter diyordum. Ama neden simdi boyleyim bilmiyorum. Icimin bir yani kiz istiyormus megerse. Oysaki evlatlarimin sacinin bir teline dunyayi degismem.
Suan neden boyleyim diye icim icimi yiyor vicdan azabi cekiyorum. Boyle dusundugum icin bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum. Allah beni cezalandiracak gibi geliyor. Esime soyleyemiyorumda hem kizar hem uzulur.
Hem oglumda erkek kardes istiyordu o cok sevindi.
Yani demem o ki 2. Yada 3. Ye erkek bekleyenler hic boyle oldunuzmu.
Valla erkek bebeğe de çok güzel şeyler var. Ben dayanamadım o kadar çok kıyafet aldım ki.
Bunları internetten aldım. Diğerleri kızın odasında çeker yollardım yoksa. Bazen görüyorum gezerken öyle güzel giydirmişler ki erkek çocuklarını bayılıyorum. Darısı başımıza:)
banuelis selammm doktor teyzemiz cuma bize de kız dedi. gerçi daha %80 dedi ama hayırlısı bakalım. ben ilk günden beri kız hissediyordum zaten. daha ismimiz belli değil araştırmaya başlamadık :)
İnstagram üzerinden mi satın aldınız? Öyleyse adresi göndermeniz mümkün mü benimki de erkek güzelleri
İnstagram üzerinden mi satın aldınız? Öyleyse adresi göndermeniz mümkün mü benimki de erkek güzelleri
Günlük geliş gidiş yapamaz yol baya sıkıntılı yoğun bir yol maalesef. Kışın tehlikeli. Hepimizde var bu sıkıntılar. Tüm öğretmenler hayatının bir dönemi çekiyor. Bizimki 2. Oluyor 3 yıllık evliligimizde o biraz moralimi bozuyor. Ama cocougu ile tek başına kalanlar var onlar daha da zor durumda benden diyorum hep.canım ben günlük 130 km yol gidiyorum 2 yıldır tayin bekliyorum inşallah çıkacak. sırf eşimle ayrı olmayalım diye. eğer imkanı varsa günlük gidiş geliş yapsın eşin.
kızlaarr nasıl şekerler yaa şu sepetliye bayıldımm
kızlaarr nasıl şekerler yaa şu sepetliye bayıldımm
Bana gelsin yazarım size. Yorumları okudum hep olumlu. Arkadaşım tavsiye etti zaten.bu site güvenilir mi banu kaç gün içinde geliyor
bizde kendımızı yapalım dıyoruz model begenıp butun malzemelerı bulabılcegımız bı yer bulursak eğer ınsallahçok tatlılarr :) ben kendım yapmak istiyorum ama nası yaparım onu bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?