2017 Şubat Anneleri

Canııım
Vaktim oldukça tecrübelerimi paylaşıyorum işte sizlerle.
İlk annelik heyecanı bir başka oluyor.
Ben ilk annelik telaşımda bol bol okuyup araştırırdım ama tecrübe farklı bir şey imiş.
Nasip olursa daha çok şeyler paylaşacağız

Canim ilgilendigin icin cok sagol. Buraya yazinca rahatladim valla. Sizin cevaplarinizda cok iyi geldi. Benimde 5. Ayda ayrintili var diyorum hani belki bir umut iste.

bakalım benimkinin pipisi duruyor mu ,düşmüş mü bugün belli olur.
Yazarım size

Bende ayni seyleri dusunuyorum. Iyiki varlar.

nasıl yaptıgını öğrenincede banada öğretsene cnm bende babynest yapmayı öğrendım ondn yapıcm ck beğendm

evt hem oğluma hem kızıma aldım ben de çok merak ediyorum.
bunlar da kızıma

Banucum bu %100 pamuk 4lü pijama setini ben de çok merak ediyorum. Eğer iyi çıkarsa büyük oğluma almak istiyorum. Bu yaz bol bol güneş görüncr boyu uzamış. Yenilemek lazım...

bergamotkokulu canım kusura bakma hiç foto çekemedim hafızam dolmuş benim sıpanın resimlerinden tam arabaya bindirdim bi çekçem yer yok dedi

ama şöyle söyleyeyim gezdiğim her yer maclaren almayacaksan cybex onyx dedi. cybex ve easy walker a baktım başka birşeyle de kafamı karıştırmak istemedim.. :)

Cybex çok kullanışlıydı Uzay'ı oturtup (11 kilo şuan) çok rahat kullandım hatta joker de sürüş alanı var işte halı asfalt taş kaldırım vs gibi inanılmaz rahat gidiyor 7 kilo katlanıca rahat kaldırdım.. Anakucağı ise cbex aton 4. adaptörle takılabiliyor ve anakucağının 4 yatış pozisyonu var tam düzde yatıyor o çok hoşuma gitti sonuçta doğumdan 5 aya kadar anakucağını kullanıcaz.

Easywalker da doğruyu söylemek gerekirse aynı sürüş rahatlığındaydı hatta görüşünüş olarak daha güzel duruyor ama iç kısmı biraz daha dar cybex e göre.. yani Uzay için şuan rahat ama 2 yaşına geldiğinde falan sanki dar gelcekmiş gibi geldi bana cybex daha genişti. Diğer bebişinde yatarak kullanacağını falan düşünürsek iç hacim önemli yani..Anakucağı yine cybex maxicosi vs takılıyor onda farklılık yok..

Bir de maclaren inde anakucağı takılan modeli varmış.. ben hiç duymamıştım.. Maclaren Techno XR diye ama pek yok mağazalarda oyüzden onu deneyemedim. İlla maclaren diyosan bunu da araştırabilirsin :)

Araştırmalarım şimdilik bu kadar dediğim gibi ben cybex alıcam muhtemelen

Atonu adaptörle arabaya bağladığında Nasıl duruyordu peki asıl onu merak ediyorum mini cooperda havada duruyor pek güven vermemişti bana, maclarena çok şaşırdım bende hiç duymamıştım belki trde yoktur o modeli ondan bilmiyoruzdur..bu Arada Almanya'dan İnglesina getirtmek gibi de bi düşünce belirdi ne yapim aşık oldum o araca fiyatı 384 Euro trdekinin yarısı kadar ana kucağıyla birlikte 1500₺ filan oluyor tek sıkıntı peşin olması onu halledebilirsek İnglesina benimdir olmazsa onyx'i alacağız
Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için

Tünaydın kızlar babynest hakkında bikaç konuşma gördüm Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz bi sitede 89₺ malzemeleri alınca daha mı uygun oluyor? Kesinlikle bi tane edinmek istiyorum yapım videosu filan mı var??
Ayrıca şeker filan da demişsiniz ne gibi bişey ne yapacaksınız?

banuelis usamarkabebeden alışveriş mi yaptın? Kaliteli mi ürünleri Bayram'dan sonra bende bikaç şey almak istiyorum

kız çok kolay ben baya araştırdım cinsiyetını öğrenim hemen yapıcam :)
sen öğrenemedınmı daha tahmincimmm :) bana erkek dediler bakıyorum mavı renkte pek güzel model yok ama sen bana öğretırsın ozaman öğrende sende inş hayırlısıyla

şekerler kolay gibi canım malzeme bulmak yeterli baka baka yapcaz artık daha heycanlı olur dıe dusunduk ınsallah babynest i yapamam ama ben sanırım onu hazır alırız artık

Normal oldugum icin cok mutlu oldum. Eminim doguma kadar surmeyecek bu halimiz daha yeni ogrendim diye boyleyim herhalde. En kisa zamanda gececek insallah.
Rabbim hakkimizda hayirli olana gonlunuzu razi eylesin insallah

Selam hamisler...bebek için isim neye karar verdiniz..bide bebek arabasi alan düşündüğü model olan var mi ben çok kararsiz kaldim

evt canım videosı var ben baya çözüm yapim resmi atim size :)

Selam hamisler...bebek için isim neye karar verdiniz..bide bebek arabasi alan düşündüğü model olan var mi ben çok kararsiz kaldim
ahmet arslan düşündük canım nasip olursa bide ayrıntılıya gırıp cınsıyetı kesınlestırelım de alışverş olarak ta bı tane çorap bıle almadık daha bayramdan sonra başlıcaz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…