sen öğrenemedınmı daha tahmincimmm :) bana erkek dediler bakıyorum mavı renkte pek güzel model yok ama sen bana öğretırsın ozaman öğrende sende inş hayırlısıyla
çok tatlılarr :) ben kendım yapmak istiyorum ama nası yaparım onu bılmıyorum[/QUOTE
Bizim burda malzeme satılan bir yer var arkadaşım ordan aldı silikon tabancası herseyini kendi yaptı çok da güzel oldu herşey hazır sadece sen yapistiriosun
amin canım amin ama hala bayram dan sonraki randevumda belki pipi düşmüştür die bi umut da var içimdeNormal oldugum icin cok mutlu oldum. Eminim doguma kadar surmeyecek bu halimiz daha yeni ogrendim diye boyleyim herhalde. En kisa zamanda gececek insallah.
Rabbim hakkimizda hayirli olana gonlunuzu razi eylesin insallah
amin canım amin ama hala bayram dan sonraki randevumda belki pipi düşmüştür die bi umut da var içimde
Bi arkadaşıma 6 ay erkek deyip sonra kız dedi doktor ... bi umut
hadi hayırlısı canımtmm cnm inş sorma herkese cinsiyet tahmın et kendın daha öğreneme gıttığimde ayakta duruyodu görünmüyodu :) cuma bidaha gidicem :)
evet sen demiştin :))) bende hissetmiştim. %80 dedi sonuçta bu iyi bir yüzde demi :))ben denmiştim sanaaaa
ya şimdi kızlar bişi sorcam size benım kafa çok karıştı şimdi ben bebek odası takımı alıcam beşikli bide yatak odası için ufak beşik almayı düşünüyodum bide babynest yapıcam sizce hangını almalıyım yada almamalıyım bıde kuzenım dioki bebek odasına beşiği aldığıma pişmanım baza alsaydım dıyo keşke hemen büyüdü dıo sizce napmalıyımmmm ???
minicooperda taktırmadım ama cybex de gayet sağlam duruyordu heralde kendi markası olunca.. Aslında 1500 se inglesina mantıklı yani.. maclaren var türkiye de ama neden az biliniyo onu anlamadım.. Yani kafamı çok karıştırmayacağım dediğim gibi cybex okdir... sende inglesina olmazsa için rahat olsun :)Atonu adaptörle arabaya bağladığında Nasıl duruyordu peki asıl onu merak ediyorum mini cooperda havada duruyor pek güven vermemişti bana, maclarena çok şaşırdım bende hiç duymamıştım belki trde yoktur o modeli ondan bilmiyoruzdur..bu Arada Almanya'dan İnglesina getirtmek gibi de bi düşünce belirdi ne yapim aşık oldum o araca fiyatı 384 Euro trdekinin yarısı kadar ana kucağıyla birlikte 1500₺ filan oluyortek sıkıntı peşin olması onu halledebilirsek İnglesina benimdir olmazsa onyx'i alacağız
Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için
evet sen demiştin :))) bende hissetmiştim. %80 dedi sonuçta bu iyi bir yüzde demi :))
Ben babynest almicam yatak odasina yanima almak için de bir ana kucağı gibi bişey bebek odası mecbur alacağım o da büyüyen beşik olsun istiyorum. Mümkün olduğunca az eşya almam lazım
AA nasıl yaptın ? Bende kendim bireyler yapmak istiyorum battaniye örmek filan harici değişik şeylernasıl yaptıgını öğrenincede banada öğretsene cnm bende babynest yapmayı öğrendım ondn yapıcm ck beğendm
işte o umut hep var bunları duydukçaaabenım yengeme erkek dedıler sonra göstermıo dedıler sonra kız oldu :)
AA nasıl yaptın ? Bende kendim bireyler yapmak istiyorum battaniye örmek filan harici değişik şeyler
Günaydın kızlar
Ben bebek şekeri yerine magnet ve lavanta kesesi yapicam ayrıca birsüru fikir var kafamda onlarida yapmayı düşnyrm bayramdan sonra kontrolum var dr a kontrlden sonra başkycam bunlarada:)
Faydalı oluyorsa ne mutlu. Bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum hem fikir olur hem de ilk gebelik de insan çok kaygılı oluyor haliyle.inşallah Allah nasip ederse birbirimizden faydalaniriz bilgi olarak. Rabbim kolaylik versin@TuRuNCu ben sanırım 4. Veya 5. Haftada sayfaya geldim ve o günden beri mesajlarını okudukça çok sakinleşiyorum ve güvende hissediyorum. Bir de Bahar'da aynı şey oluyor en başından beri hep tecrübenizi paylaştığınız için sanırım uzun uzun. İyi ki böylesiniz
herkese günaydın. ikiz kızlarımdan biri hastalandı. gece sürekli onu kontrol etmekle ve ilaç içirmekle geçti. sabah da işe geldim. hem uykumu alamadım diye gerginim ama bir yandan da diyorum rahatlığa alıştın sen. biraz hazırlan bebişe. ne çabukda unuttun bebekken gecede kaç kere uyandığını. :) bugün de öyle işim var ki... herkese Allah kolaylıklar versin...
http://www.google.com.tr/search?q=kız+bebek+magnet&biw=360&bih=640&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkv6-8pfrOAhWCSRoKHYmcDEkQ_AUIBygB&dpr=3#imgrc=M6Jq5ntHA1sgWM:
Bu magnetlerin aynisindan arkadasima yaptik biz ve çok tatli oldular herkes bayildi çok zevkli binlarla ugrasmak:)
amin canım amin ama hala bayram dan sonraki randevumda belki pipi düşmüştür die bi umut da var içimde
Bi arkadaşıma 6 ay erkek deyip sonra kız dedi doktor ... bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?