2017 Şubat Anneleri

sen öğrenemedınmı daha tahmincimmm :) bana erkek dediler bakıyorum mavı renkte pek güzel model yok ama sen bana öğretırsın ozaman öğrende sende inş hayırlısıyla

tmm cnm inş sorma herkese cinsiyet tahmın et kendın daha öğreneme gıttığimde ayakta duruyodu görünmüyodu :) cuma bidaha gidicem :)

ya şimdi kızlar bişi sorcam size benım kafa çok karıştı şimdi ben bebek odası takımı alıcam beşikli bide yatak odası için ufak beşik almayı düşünüyodum bide babynest yapıcam sizce hangını almalıyım yada almamalıyım bıde kuzenım dioki bebek odasına beşiği aldığıma pişmanım baza alsaydım dıyo keşke hemen büyüdü dıo sizce napmalıyımmmm ???

Normal oldugum icin cok mutlu oldum. Eminim doguma kadar surmeyecek bu halimiz daha yeni ogrendim diye boyleyim herhalde. En kisa zamanda gececek insallah.
Rabbim hakkimizda hayirli olana gonlunuzu razi eylesin insallah
amin canım amin ama hala bayram dan sonraki randevumda belki pipi düşmüştür die bi umut da var içimde
Bi arkadaşıma 6 ay erkek deyip sonra kız dedi doktor ... bi umut

Ben babynest almicam yatak odasina yanima almak için de bir ana kucağı gibi bişey bebek odası mecbur alacağım o da büyüyen beşik olsun istiyorum. Mümkün olduğunca az eşya almam lazım

minicooperda taktırmadım ama cybex de gayet sağlam duruyordu heralde kendi markası olunca.. Aslında 1500 se inglesina mantıklı yani.. maclaren var türkiye de ama neden az biliniyo onu anlamadım.. Yani kafamı çok karıştırmayacağım dediğim gibi cybex okdir... sende inglesina olmazsa için rahat olsun :)

Ben babynest almicam yatak odasina yanima almak için de bir ana kucağı gibi bişey bebek odası mecbur alacağım o da büyüyen beşik olsun istiyorum. Mümkün olduğunca az eşya almam lazım

babynestı kendım yapıcagım için istiyorum yanımada onla yatırırım ana kucağınada gerek yok aslında o olunca bılmıyorum kafamda cok soru vr

Günaydın kızlar
Ben bebek şekeri yerine magnet ve lavanta kesesi yapicam ayrıca birsüru fikir var kafamda onlarida yapmayı düşnyrm bayramdan sonra kontrolum var dr a kontrlden sonra başkycam bunlarada:)

AA nasıl yaptın ? Bende kendim bireyler yapmak istiyorum battaniye örmek filan harici değişik şeyler

cnm nette yapımı vr ordan kaptım evde makınam vr dıkıcem elyafı doldurcam tmm çok kolay bide süsliycem yaparken resımlerını çekerım gönderiririm sizede

Günaydın kızlar
Ben bebek şekeri yerine magnet ve lavanta kesesi yapicam ayrıca birsüru fikir var kafamda onlarida yapmayı düşnyrm bayramdan sonra kontrolum var dr a kontrlden sonra başkycam bunlarada:)

yap yap bizide bilgilendir hepimiz yapalım bişiler herkes bişi öğrensin birbirinden birsürü seyler yapalımm yuppyyy :)

Faydalı oluyorsa ne mutlu. Bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum hem fikir olur hem de ilk gebelik de insan çok kaygılı oluyor haliyle.inşallah Allah nasip ederse birbirimizden faydalaniriz bilgi olarak. Rabbim kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…