sen yorumluyordun dimi ultrason fotolarını. Sence bu pipinin düşme ihtimali varmıbenım yengeme erkek dedıler sonra göstermıo dedıler sonra kız oldu :)
bende aynen senin gibi düşünüyorum. hele ayrıntılıya girelim de sonra alırız. cinsiyeti öğrendiğim gün çok şirin bebek ayakkabısı gördüm o kadar beğendim ama yine almadım. şimdilik çorap bile almadım bekliyorumahmet arslan düşündük canım nasip olursa bide ayrıntılıya gırıp cınsıyetı kesınlestırelım dealışverş olarak ta bı tane çorap bıle almadık daha bayramdan sonra başlıcaz inşallahhh
şekerler magnetli canım benim baktıklarım o sepetteki magnetli :) ben onları doğuma yakın yaparım nasip olursa inşGünaydın kızlar
Ben bebek şekeri yerine magnet ve lavanta kesesi yapicam ayrıca birsüru fikir var kafamda onlarida yapmayı düşnyrm bayramdan sonra kontrolum var dr a kontrlden sonra başkycam bunlarada:)
baksana telimde var bunlar almadım ama sevıyorum süreklibende aynen senin gibi düşünüyorum. hele ayrıntılıya girelim de sonra alırız. cinsiyeti öğrendiğim gün çok şirin bebek ayakkabısı gördüm o kadar beğendim ama yine almadım. şimdilik çorap bile almadım bekliyorum
babynestı kendım yapıcagım için istiyorum yanımada onla yatırırım ana kucağınada gerek yok aslında o olunca bılmıyorum kafamda cok soru vr
Birinde de bebek şeklinde gazoz kapağı açacağına sarılmış badem şekerleri görmüştüm. O da çok hoşuma gitmiştiGünaydın kızlar
Ben bebek şekeri yerine magnet ve lavanta kesesi yapicam ayrıca birsüru fikir var kafamda onlarida yapmayı düşnyrm bayramdan sonra kontrolum var dr a kontrlden sonra başkycam bunlarada:)
sen yorumluyordun dimi ultrason fotolarını. Sence bu pipinin düşme ihtimali varmıEki Görüntüle 1882085
Ay çok güldüm sen çok yaşa canım. Hastanedeyim annem için. Dua edinBen yanımda yatirmaya korkuyorum ya eşim çok deli yatıyor.ben bile kaç kere tekme tokat falan yedim neymiş rüyasında futbol oynuyormuş
Birinde de bebek şeklinde gazoz kapağı açacağına sarılmış badem şekerleri görmüştüm. O da çok hoşuma gitmişti
Ben kendim yapmayı dusunuyorum bakalım :)Hastanede ziyaretcilerimiz gelirler cici cici görsünler bizi değil migörüp almam lazım ama internete guvenemiyorum ya da bilindik bir yerden almalıyım
Hamile kalmadan önce mi vermiştin yoksa ilk aylarda mi verdin sen canım? Ben de 57.3 dum 58 olmuşum
hayrola canım geçmiş olsun?Ay çok güldüm sen çok yaşa canım. Hastanedeyim annem için. Dua edin
Beşiği büyüyen tercih edebilirsin. Ben oğluma aldığım odanın beşiği büyüyendi. Beşik halide baya büyüktü zaten. 3-3,5 yaşına kadar beşik olarak kullandım şimdi büyüttüm bildiğin yatak olarak kullanıyoruz. 10 yaşına kadar kullanır. Tavsiye ederim. Yatak odasına alacağın küçük yatak birkaç ay ya kullanırsın ya kullanmazsın. Ben yatak odasınada kullanmadım. Bizim zamanımızda babynest yoktu. Bildiğin sallanan anadizi almıştım. Gittiğim odaya görürüyordum. Yatak odasındada hareketlenene kadar onu kullandım.ya şimdi kızlar bişi sorcam size benım kafa çok karıştı şimdi ben bebek odası takımı alıcam beşikli bide yatak odası için ufak beşik almayı düşünüyodum bide babynest yapıcam sizce hangını almalıyım yada almamalıyım bıde kuzenım dioki bebek odasına beşiği aldığıma pişmanım baza alsaydım dıyo keşke hemen büyüdü dıo sizce napmalıyımmmm ???
Beşiği büyüyen tercih edebilirsin. Ben oğluma aldığım odanın beşiği büyüyendi. Beşik halide baya büyüktü zaten. 3-3,5 yaşına kadar beşik olarak kullandım şimdi büyüttüm bildiğin yatak olarak kullanıyoruz. 10 yaşına kadar kullanır. Tavsiye ederim. Yatak odasına alacağın küçük yatak birkaç ay ya kullanırsın ya kullanmazsın. Ben yatak odasınada kullanmadım. Bizim zamanımızda babynest yoktu. Bildiğin sallanan anadizi almıştım. Gittiğim odaya görürüyordum. Yatak odasındada hareketlenene kadar onu kullandım.
Çok tatlilar hepside :) ne tatli heyecanlar dimi:)şekerler magnetli canım benim baktıklarım o sepetteki magnetli :) ben onları doğuma yakın yaparım nasip olursa inş
Öyle guzel şeyler varki ben gorunce hepsinden istiyorm buda olsun bundanda yapiyim diyorm:)Ben yanımda yatirmaya korkuyorum ya eşim çok deli yatıyor.ben bile kaç kere tekme tokat falan yedim neymiş rüyasında futbol oynuyormuş
Birinde de bebek şeklinde gazoz kapağı açacağına sarılmış badem şekerleri görmüştüm. O da çok hoşuma gitmişti
Rahat ol canim çikolatada ye:)bi sorun çıkmaz umarim geçmistir korkma:)Bugün kontrolüm var inş kasılmalar fln gitmiştir yine başladı bende bi tedirginlik
İlk aylarda verdim canım ama çok kolay alıp veren bir yapım varHastanede ziyaretcilerimiz gelirler cici cici görsünler bizi değil migörüp almam lazım ama internete guvenemiyorum ya da bilindik bir yerden almalıyım
Hamile kalmadan önce mi vermiştin yoksa ilk aylarda mi verdin sen canım? Ben de 57.3 dum 58 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?