2017 Şubat Anneleri

bende aynen senin gibi düşünüyorum. hele ayrıntılıya girelim de sonra alırız. cinsiyeti öğrendiğim gün çok şirin bebek ayakkabısı gördüm o kadar beğendim ama yine almadım. şimdilik çorap bile almadım bekliyorum

Günaydın kızlar
Ben bebek şekeri yerine magnet ve lavanta kesesi yapicam ayrıca birsüru fikir var kafamda onlarida yapmayı düşnyrm bayramdan sonra kontrolum var dr a kontrlden sonra başkycam bunlarada:)
şekerler magnetli canım benim baktıklarım o sepetteki magnetli :) ben onları doğuma yakın yaparım nasip olursa inş

baksana telimde var bunlar almadım ama sevıyorum sürekli

Eklentiler

• ayakk.webp
    7 KB · Görüntüleme: 32
  • ayakkbbb.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 23
  • ayk.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 21
  • aykkkk.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 21
babynestı kendım yapıcagım için istiyorum yanımada onla yatırırım ana kucağınada gerek yok aslında o olunca bılmıyorum kafamda cok soru vr

Ben yanımda yatirmaya korkuyorum ya eşim çok deli yatıyor. ben bile kaç kere tekme tokat falan yedim neymiş rüyasında futbol oynuyormuş

Günaydın kızlar
Ben bebek şekeri yerine magnet ve lavanta kesesi yapicam ayrıca birsüru fikir var kafamda onlarida yapmayı düşnyrm bayramdan sonra kontrolum var dr a kontrlden sonra başkycam bunlarada:)
Birinde de bebek şeklinde gazoz kapağı açacağına sarılmış badem şekerleri görmüştüm. O da çok hoşuma gitmişti

Elasena2009 ben de bu ara hep uyanıyorum çocuklar uyandırıyor geçen hafta ikisi de çok hastaydi. Gerçekten iyi bi antrenman oldu bana. Bi de sabah ezaninda hep hareket halinde oluyor. Sanırım o saatlerde uyanık olacak .ben de biraz rahatlam

Selam kızlar. Birimde kontrolümüz vardı, çok tatlı kıpır kıpır bacaklarını bir türlü açmadı. % 60 kız Bayram'dan sonra kesinleşecek. Bende çok kötü rüyalar görüyorum. Bizde böyle yarım kilo almışım. İştah açıldıkça yemek yemede başlayacak. Sağlıklı olsunda gelsin kilolar

Ay çok güldüm sen çok yaşa canım. Hastanedeyim annem için. Dua edin

Ben kendim yapmayı dusunuyorum bakalım :)

Beşiği büyüyen tercih edebilirsin. Ben oğluma aldığım odanın beşiği büyüyendi. Beşik halide baya büyüktü zaten. 3-3,5 yaşına kadar beşik olarak kullandım şimdi büyüttüm bildiğin yatak olarak kullanıyoruz. 10 yaşına kadar kullanır. Tavsiye ederim. Yatak odasına alacağın küçük yatak birkaç ay ya kullanırsın ya kullanmazsın. Ben yatak odasınada kullanmadım. Bizim zamanımızda babynest yoktu. Bildiğin sallanan anadizi almıştım. Gittiğim odaya görürüyordum. Yatak odasındada hareketlenene kadar onu kullandım.

dediğin büyüyen beşikleri gördüm hiç görmemiştim onları çok güzelmiş bnlarrr :)

şekerler magnetli canım benim baktıklarım o sepetteki magnetli :) ben onları doğuma yakın yaparım nasip olursa inş
Çok tatlilar hepside :) ne tatli heyecanlar dimi:)

Ben bu tur işleri yapmak için küçk bi dikiş makinesi almştim benim uğrasicam bi sürü şey var o yuzden erken başlym diyorm beşige kücuk kırlentler filan yapcam daha bulut yildiz :)

Öyle guzel şeyler varki ben gorunce hepsinden istiyorm buda olsun bundanda yapiyim diyorm:)

İlk aylarda verdim canım ama çok kolay alıp veren bir yapım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…