Ayy ne güzel maşallah size.. Ben hiç anlamam bizim örgü işlerini babanne hallediyo sağolsun.. Sarı koyunluyu ben de çok beğenmiştim sonra instagramda grisini gördüm.. Bize de babanne bunları örüyo şimdi sağolsun
Hafi gözün aydın bebiş de iyi sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olur.. Bi daha ki randevuda inşallah o kasılma alanı da geçer herşey istediğin gibi olur
Evet bu ara istahim açıldı yiyorum ama sonra bulanır gibi oluyorum normaldir herhalde vücut artık surekli degisiyo düzenli bisey olmicak sanırım hergun değişik birşeyler
Günaydın
Gece boyu korktum rüyamda, 2de falan uyumuştum.7de uyandım uyuyamıyorum hala. Sabaha kadar dua okudum uykum boyunca, hala içim ürperiyor hatırladıkça. Eşim de işe gitti. Keşke seminerim olsaydı da gitseydim ben de
19 +0 dan günaydınlar...
Çok uykusuzum bugün. Kesin yine başım ağrır bugün bundan dolayı ..
Gece boyu kalça kemiği ve bacak ağrım oldu. Sağ'a dön sol'a dön ,bir türlü uyuyamadım.
Oğluşumda sabaha kadar tekmeledi durdu. İlk defa bu gece bu kadar hareketliydi. Şuan yine hareketi devam ediyor. Keyfi yerinde herhalde :))
Şu bacak ağrısını da aksi gibi dün doktora gittim ama sormayı unuttum.
Her gitmeme illa ki bir şey sormayı unutuyorum yaa
Loveali
,bölük pörçük uyuduğum bu gece senin yazını gördüm rüyamda
Normaldr ekim gibi gidecektin annenlerin yanına ama vazgeçip dün gece gitmişsin guyaaaa
Çok keyifliydin valla buraya yazarken
Ay nasıl bilinç altıma kodladıysam rüyama girmiş resmen
Gunaydin kizlar.
Bizde 17+0 sata gore bugun. Ama yine kusmayla actigim sabahi.
Mide siskinligi bendede oluyor hemde cok fena nefes alamiyorum resmen. Doktora soyledim. Yemekleri cok yavas ye. Yerken pek konusma hava girmesin dedi. Esimde guluyor doktor bile cok konustugunu anladi diye.
Günaydınlar. Yine bir seminer sabahı ben kahvaltıya bakıyorum kahvaltı bana daha kalkıp hazırlanıp çıkmam lazım.. okulda iştahla kahvaltı yapan öğretmenleri görmek var bi de.. kaçıncı haftada hamilelelerin iştah açılıyor ya benimki de açılsın artık..
asuuuman@Fullialein bizde de 196 saat mi ne varmis ama 11 kisiyiz 1 i norm fazlasi olacak normalde ama 2.donem ben ve diger bir arkadas dogum izninde olacagimiz icin onu bu sene idare edeceklermiş. Ya bizim de idareye laf anlatamiyoruz yıllardır. Tutturmuslar 21 in alti asla olmaz. Ya bildigimiz insanlar var baska okullarda 15 18 saat giren. Yok onlar suç isliyormus. Hayir biz 18 alsak bile artanini alacak arkadaslar mevcut idare edin iste nolacak. İlçeden tirsiyorlar deli gibi. Bana 14 saat verdiler üstünü herhalde 21e tamamlayacaklar birseylerle
canım veriliyor ama idare ile ilgili bu durum, hatta benim bir arkadaşım Ekim ortasında izne ayrılacak diye ders bile vermediler. bizde de ikiz hamile bi arkadaş 30 haftalık hamile kıza 25 saat ders verdiler bunun 4 tanesi 8. sınıf