2017 Şubat Anneleri

ayy bayıldım ne tatlılar ben de anneme söyleyeyim örsün inşallah

Kızlar merhaba.benim de yemek yedikten sonra mideme tas oturuo sanki.akcigere baskı mi oluo anlamadim
Daha şimdiden olur mu öle bişe?

Ayy bu vakitte bi yandan yazayım bi yandan okuyum derken kafam karıştı iyice

Kizlarrr sizinde yemeklerden sonra mideniz bi tuhaf oluyo mu.hafif bulanır gibi oluyo benim birde sertlesiyo.ne yapmak lazim
Evet bu ara istahim açıldı yiyorum ama sonra bulanır gibi oluyorum normaldir herhalde vücut artık surekli degisiyo düzenli bisey olmicak sanırım hergun değişik birşeyler

Canım bende bir ara oyleydim bir kac gece kotu rüyalar gördüm ama korkma tamamen hormonların etkisi ve geçici cok şükür benim geçti.

19 +0 dan günaydınlar...
Çok uykusuzum bugün. Kesin yine başım ağrır bugün bundan dolayı ..
Gece boyu kalça kemiği ve bacak ağrım oldu. Sağ'a dön sol'a dön ,bir türlü uyuyamadım.
Oğluşumda sabaha kadar tekmeledi durdu. İlk defa bu gece bu kadar hareketliydi. Şuan yine hareketi devam ediyor. Keyfi yerinde herhalde :))

Şu bacak ağrısını da aksi gibi dün doktora gittim ama sormayı unuttum.
Her gitmeme illa ki bir şey sormayı unutuyorum yaa

Loveali ,bölük pörçük uyuduğum bu gece senin yazını gördüm rüyamda
Normaldr ekim gibi gidecektin annenlerin yanına ama vazgeçip dün gece gitmişsin guyaaaa
Çok keyifliydin valla buraya yazarken

Ay nasıl bilinç altıma kodladıysam rüyama girmiş resmen

Günaydınlar. Yine bir seminer sabahı ben kahvaltıya bakıyorum kahvaltı bana daha kalkıp hazırlanıp çıkmam lazım.. okulda iştahla kahvaltı yapan öğretmenleri görmek var bi de.. kaçıncı haftada hamilelelerin iştah açılıyor ya benimki de açılsın artık..

canım veriliyor ama idare ile ilgili bu durum, hatta benim bir arkadaşım Ekim ortasında izne ayrılacak diye ders bile vermediler. bizde de ikiz hamile bi arkadaş 30 haftalık hamile kıza 25 saat ders verdiler bunun 4 tanesi 8. sınıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…