2017 Şubat Anneleri

Ben hem akademide Hatice Banu Hanım'a gidiyorum. Hem de Ortadoğu'da Durhasan bey var ona. Ikisi de çok iyi bence:) siz nereye gidiyosunuz

ben önce yenişehir pınara gidiyordum sonra doğuş dilek hanıma geçtim.. akademideki banu içinde iyi diyorlar ama ben yeni bir hastane acaba yeterlimi alet edavati diye tereddüt ediyorum.. yeni doğan yoğun bakım vss varmı acaba.
birde detaylı ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyorsun doğuşta doktoru yokmuş ben kadın doğumdan randavu aldım eğer çok ileri atmazsa tarihi orda yaptıracağım. özelde fiyatlar ne alemde bilmiyorum

Son düzenleme:
:) ay kusura bakma eşinin lafına gülesim geldi. bendede var bazen inanılmaz şişiyorum gaz doluyor . gaz çıkarmaya çalış yoksa rahatsz eder.

bnm sanırım 17de açıldı:)

Kalsiyum- magnezyum kullanmiyor musun canim? O agrilara onlar iyi geliyor birde mustelanin bacak agrilarini rahatlatici jeli varmış bir arastir istersen yarari olduğunu duydum

Günaydın kızlar uzun zamandır bakamıyordum ne kadar ilerlemiş sohbet :)) tatildeydim geldim şimdi bidaha gidicem leyleği havada gördüm bu sene galiba eee malum şimdide kurban ve okul telaşımız başladı bu koşuşturma bitmicek galiba dört gözle okulların açılmasını bekliyorum çok yoruldum bu yaz evde tek ben diilim dimi okulları bekleyen

:) ay kusura bakma eşinin lafına gülesim geldi. bendede var bazen inanılmaz şişiyorum gaz doluyor . gaz çıkarmaya çalış yoksa rahatsz eder.
Estagfurullah ne kusuru. Bende esim oyle deyince bi afalladim sonrada patlattim kahkahayi. Gaz cikariyorum ya hic sansur falan yok ama yinede oluyor.

Yok degilsin kesinlikle. Ben calisiyorum ama anneanne bakiyor onun icin istiyorum acilsun artik. Hem duzenimiz daha iyi oluyor.

Estagfurullah ne kusuru. Bende esim oyle deyince bi afalladim sonrada patlattim kahkahayi. Gaz cikariyorum ya hic sansur falan yok ama yinede oluyor.
:) allah allah . ben bi dönem aşırı stresliydim derin derin nefes almaya çalıştıkça şiştim gazla doldum..sonra doktor bana rezzene çayını önerdi. biraz rahatlattı

şuan minik minik hareketlerinin mutluluğunu yaşıyorum :) çok şükür .9 ay boyunca hep bu rahatlıkta olsak keşke:) senin nasıl gidiyor
aynen bende dün net bi şekilde hissetmeye başladım çok garip bir duygu çikolata yemiştim kıpır kıpır kıvranıp durdular

kızlar ben çok kötüyümmmm.... mevsim geçişi hapşirmaktan çok korkuyorum artık sürekli bir şey olacak diye korkuyorum bi başladımı 4-5 defa peşpeşe hapşiriyorum başıma ağrı girdi artık dün uyuyamadım bugün işe geldim kafam davul gibi.

aynen bende dün net bi şekilde hissetmeye başladım çok garip bir duygu çikolata yemiştim kıpır kıpır kıvranıp durdular

ay inanılmaz birşey ya.. ne yalan söylüyeyim ben hamilelikten korktum ilk dönemler içimde bir canlının varlığı beni korkuttu kıpırdıyacak tekme atacak ben ne yapacağım dedim. herkes en güzel duygu derken ben yaa felan dedim. ama cidden inanılmaz mutlu oluyorum kıpırdadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…