- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
Ben hem akademide Hatice Banu Hanım'a gidiyorum. Hem de Ortadoğu'da Durhasan bey var ona. Ikisi de çok iyi bence:) siz nereye gidiyosunuz
:) ay kusura bakma eşinin lafına gülesim geldi. bendede var bazen inanılmaz şişiyorum gaz doluyor . gaz çıkarmaya çalış yoksa rahatsz eder.Gunaydin kizlar.
Bizde 17+0 sata gore bugun. Ama yine kusmayla actigim sabahi.
Mide siskinligi bendede oluyor hemde cok fena nefes alamiyorum resmen. Doktora soyledim. Yemekleri cok yavas ye. Yerken pek konusma hava girmesin dedi. Esimde guluyor doktor bile cok konustugunu anladi diye.
bnm sanırım 17de açıldı:)Günaydınlar. Yine bir seminer sabahı ben kahvaltıya bakıyorum kahvaltı bana daha kalkıp hazırlanıp çıkmam lazım.. okulda iştahla kahvaltı yapan öğretmenleri görmek var bi de.. kaçıncı haftada hamilelelerin iştah açılıyor ya benimki de açılsın artık..
günaydın:)günaydın kızlar
Kalsiyum- magnezyum kullanmiyor musun canim? O agrilara onlar iyi geliyor birde mustelanin bacak agrilarini rahatlatici jeli varmış bir arastir istersen yarari olduğunu duydum19 +0 dan günaydınlar...
Çok uykusuzum bugün. Kesin yine başım ağrır bugün bundan dolayı ..
Gece boyu kalça kemiği ve bacak ağrım oldu. Sağ'a dön sol'a dön ,bir türlü uyuyamadım.
Oğluşumda sabaha kadar tekmeledi durdu. İlk defa bu gece bu kadar hareketliydi. Şuan yine hareketi devam ediyor. Keyfi yerinde herhalde :))
Şu bacak ağrısını da aksi gibi dün doktora gittim ama sormayı unuttum.
Her gitmeme illa ki bir şey sormayı unutuyorum yaa
nasılsın şekerimgünaydın:)
Merhabadediğin büyüyen beşikleri gördüm hiç görmemiştim onları çok güzelmiş bnlarrr :)
çok şükür iyiyim sen nasılsın :)nasılsın şekerim
Estagfurullah ne kusuru. Bende esim oyle deyince bi afalladim sonrada patlattim kahkahayi. Gaz cikariyorum ya hic sansur falan yok:) ay kusura bakma eşinin lafına gülesim geldi. bendede var bazen inanılmaz şişiyorum gaz doluyor . gaz çıkarmaya çalış yoksa rahatsz eder.
bende iyiyim çok şükür bebeğin nasıl hamilelik nasıl gidiyorçok şükür iyiyim sen nasılsın :)
Yok degilsin kesinlikle. Ben calisiyorum ama anneanne bakiyor onun icin istiyorum acilsun artik. Hem duzenimiz daha iyi oluyor.Günaydın kızlar uzun zamandır bakamıyordum ne kadar ilerlemiş sohbet :)) tatildeydim geldim şimdi bidaha gidicem leyleği havada gördüm bu sene galiba eee malum şimdide kurban ve okul telaşımız başladı bu koşuşturma bitmicek galiba dört gözle okulların açılmasını bekliyorum çok yoruldum bu yaz evde tek ben diilim dimi okulları bekleyen
şuan minik minik hareketlerinin mutluluğunu yaşıyorum :) çok şükür .9 ay boyunca hep bu rahatlıkta olsak keşke:) senin nasıl gidiyorbende iyiyim çok şükür bebeğin nasıl hamilelik nasıl gidiyor
:) allah allah . ben bi dönem aşırı stresliydim derin derin nefes almaya çalıştıkça şiştim gazla doldum..sonra doktor bana rezzene çayını önerdi. biraz rahatlattıEstagfurullah ne kusuru. Bende esim oyle deyince bi afalladim sonrada patlattim kahkahayi. Gaz cikariyorum ya hic sansur falan yokama yinede oluyor.
aynen bende dün net bi şekilde hissetmeye başladım çok garip bir duyguşuan minik minik hareketlerinin mutluluğunu yaşıyorum :) çok şükür .9 ay boyunca hep bu rahatlıkta olsak keşke:) senin nasıl gidiyor
aynen bende dün net bi şekilde hissetmeye başladım çok garip bir duyguçikolata yemiştim kıpır kıpır kıvranıp durdular
Yok tabi :)Boyle iki doktora gidince dogum zamani nasil olacak. Birinin digerine gittiginden haberi varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?