- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
kızlar ben çok kötüyümmmm.... mevsim geçişi hapşirmaktan çok korkuyorum artık sürekli bir şey olacak diye korkuyorum bi başladımı 4-5 defa peşpeşe hapşiriyorum başıma ağrı girdi artıkdün uyuyamadım bugün işe geldim kafam davul gibi.
düşün daha sadece kıpırdıyorlar ortada tekme falan olmadığı halde böyle mutlu ediyor insanıay inanılmaz birşey ya.. ne yalan söylüyeyim ben hamilelikten korktum ilk dönemler içimde bir canlının varlığı beni korkuttu kıpırdıyacak tekme atacak ben ne yapacağım dedim. herkes en güzel duydu derken ben yaa felan dedim. ama cidden inanılmaz mutlu oluyorum kıpırdadıkça
Akademide 400 tl Diğerlerini bilmiyorum. Benim bugün Ortadoğu'da kontrolüm vardı. Detaylı ultrasonu sordum. Yaptırmanıza gerek yok ben zaten her şeye bakıyorum riskli bir durum olursa yaptırırız dedi. Biz de kabul ettik. Cidden her gittiğimde kalbi beyni midesi bacakları neresi gelişmişse ölçüyo. En az 20 dk falan ultrasonda bakıyo. Ne bileyim iyi dr yaben önce yenişehir pınara gidiyordum sonra doğuş dilek hanıma geçtim.. akademideki banu içinde iyi diyorlar ama ben yeni bir hastane acaba yeterlimi alet edavati diye tereddüt ediyorum.. yeni doğan yoğun bakım vss varmı acaba.
birde detaylı ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyorsun doğuşta doktoru yokmuş ben kadın doğumdan randavu aldım eğer çok ileri atmazsa tarihi orda yaptıracağım. özelde fiyatlar ne alemde bilmiyorum
20 ye giriş yaptınız ne güzel19 +0 dan günaydınlar...
Çok uykusuzum bugün. Kesin yine başım ağrır bugün bundan dolayı ..
Gece boyu kalça kemiği ve bacak ağrım oldu. Sağ'a dön sol'a dön ,bir türlü uyuyamadım.
Oğluşumda sabaha kadar tekmeledi durdu. İlk defa bu gece bu kadar hareketliydi. Şuan yine hareketi devam ediyor. Keyfi yerinde herhalde :))
Şu bacak ağrısını da aksi gibi dün doktora gittim ama sormayı unuttum.
Her gitmeme illa ki bir şey sormayı unutuyorum yaa
kesinlikle tarifsiz bi duygu ben çevremdekılere derdım içinizde bi canlı ve kıpır kıpır insan bı tuhaf olur demiştim inş sende tadarsın bunu ozaman anlarsın demıslerdı ve öyle olduay inanılmaz birşey ya.. ne yalan söylüyeyim ben hamilelikten korktum ilk dönemler içimde bir canlının varlığı beni korkuttu kıpırdıyacak tekme atacak ben ne yapacağım dedim. herkes en güzel duydu derken ben yaa felan dedim. ama cidden inanılmaz mutlu oluyorum kıpırdadıkça
olabilir bende yorulduğum akşam hissetmedim ama sabahı kahvaltı yapınca hissetmeye başladım . dinlen şekerli bişiler ye. bekle bakalım eğer yine kıpırtı olmazsa doktora git canımSelam kizlar. Bende 18 hafta 4 günlük oldum. Nerdeyse bir hafta öncesi kipir kipir hissederken dün biraz kendimi yordum sanırım dünden beri hiç hissetmiyorum . Olabilir mi sizce normal midir ..
aynen yaa. amin inşallah :)kesinlikle tarifsiz bi duygu ben çevremdekılere derdım içinizde bi canlı ve kıpır kıpır insan bı tuhaf olur demiştim inş sende tadarsın bunu ozaman anlarsın demıslerdı ve öyle oldukımıldadığı an kalbim yerınden cıkcak heycandannn ve sureklı oynasın hissediyıim diyomussun.rabbim ısteyen her kuluna yaşatsın inşşahhhh
Kızlar benim ozeldeki randevu ayın 16 sindan 22 sine ertelendi.. devlete de bu cumaya randevu var 16. Haftam bitiyor. Devletteki doktorlar da gram ile söylüyor mu bebeği ya çok merak ediyorum. Tutturdular bebek büyümez yemiyorsun diye
canım veriliyor ama idare ile ilgili bu durum, hatta benim bir arkadaşım Ekim ortasında izne ayrılacak diye ders bile vermediler. bizde de ikiz hamile bi arkadaş 30 haftalık hamile kıza 25 saat ders verdiler bunun 4 tanesi 8. sınıf
Mençuna şelalesine aşık oldum ben, bir de şavşata. Bugün taşın deseler koşa koşa gelirim. O yeşilin tonu başka yerde yok. Yaşlanmazsın sen orda valla.evet canım arhaviliyim cennet kesinlikle havası suyu doğası insanı herşeyi harikadır..:)
Günaydın kızlar uzun zamandır bakamıyordum ne kadar ilerlemiş sohbet :)) tatildeydim geldim şimdi bidaha gidicem leyleği havada gördüm bu sene galiba eee malum şimdide kurban ve okul telaşımız başladı bu koşuşturma bitmicek galiba dört gözle okulların açılmasını bekliyorum çok yoruldum bu yaz evde tek ben diilim dimi okulları bekleyen
Estagfurullah ne kusuru. Bende esim oyle deyince bi afalladim sonrada patlattim kahkahayi. Gaz cikariyorum ya hic sansur falan yokama yinede oluyor.
Rezene ne kadara izin var günde? Ben internetten araştırmıştım gaza iyi geliyor içeyim dedim hamilelikte içilmez gibi şeyler okudum. Ama doktor dediyse içilir:) allah allah . ben bi dönem aşırı stresliydim derin derin nefes almaya çalıştıkça şiştim gazla doldum..sonra doktor bana rezzene çayını önerdi. biraz rahatlattı
Ben 1 senedir falan mersindeyim tam bilmiyorum o hastaneleri ama doğuşu bi yorumda okumuştum iyiymiş diye.ben önce yenişehir pınara gidiyordum sonra doğuş dilek hanıma geçtim.. akademideki banu içinde iyi diyorlar ama ben yeni bir hastane acaba yeterlimi alet edavati diye tereddüt ediyorum.. yeni doğan yoğun bakım vss varmı acaba.
birde detaylı ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyorsun doğuşta doktoru yokmuş ben kadın doğumdan randavu aldım eğer çok ileri atmazsa tarihi orda yaptıracağım. özelde fiyatlar ne alemde bilmiyorum
bebeğin de yorulmuştur belkiSelam kizlar. Bende 18 hafta 4 günlük oldum. Nerdeyse bir hafta öncesi kipir kipir hissederken dün biraz kendimi yordum sanırım dünden beri hiç hissetmiyorum . Olabilir mi sizce normal midir ..
tatlım korkma korkularının esiri olursun sonra içinden çıkamazsın herşeyin bir çaresi var Allahın izniyle. artık bebeğin büyümüş hapşurma ile bişi olmaz doktorunla konuş o seni yönlendirir.
bende astım alerji var alerji doktorun ile görüş dedi ama ilaç verir diye korkuyorumeşim dayan biraz dedi ilaç içme belki birşey olur dedi korkuttu beni
Canm alerjinin gebelikte ya hemen tedavisi gerekliymiş ya da alerji yapan şeyden uzak kalacakmışsın öyle okumuştumbende astım alerji var alerji doktorun ile görüş dedi ama ilaç verir diye korkuyorumeşim dayan biraz dedi ilaç içme belki birşey olur dedi korkuttu beni
Bir de kadın doğum hastanesi, kapı açıldığı anda 20 kişi içeri dalıyor. Sabır işi. Yarısı Suriyeli derdini zaten anlatamıyor. Ada'm ilk gittiğimde direk sordu zaten başka hangi hastaneye gidiyorsunuz diye. O kadar memnun kaldım ki doktordan hastane rezalet olsa da sırf o doktor için gidiyorumFullialein 20 de devlette muayene tebrik ediyorum o doktoru. Ne güzel maaşallah. Bana da denk gelir inşaallah ya hep farklı birine gidiyorum devlette.
Ahhhh canım benim bilinç altına fena yerlesmisim :) ekim gibi de gidebilecek miyim bilmiyorum kontrol ve ayrıntılı o zaman a denk gelecek gibi :)Loveali ,bölük pörçük uyuduğum bu gece senin yazını gördüm rüyamda
Normaldr ekim gibi gidecektin annenlerin yanına ama vazgeçip dün gece gitmişsin guyaaaa
Çok keyifliydin valla buraya yazarken
Ay nasıl bilinç altıma kodladıysam rüyama girmiş resmen
Grili kuzulu battaniyeyi cok begendm bende diger kuzulu battaniyeler pelus iplikle yapilirkn bunda ponpon kullanmslar daha guzel olmssAyy ne güzel maşallah size..Ben hiç anlamam bizim örgü işlerini babanne hallediyo sağolsun.. Sarı koyunluyu ben de çok beğenmiştim sonra instagramda grisini gördüm.. Bize de babanne bunları örüyo şimdi sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?