2017 Şubat Anneleri

tatlım korkma korkularının esiri olursun sonra içinden çıkamazsın herşeyin bir çaresi var Allahın izniyle. artık bebeğin büyümüş hapşurma ile bişi olmaz doktorunla konuş o seni yönlendirir.

düşün daha sadece kıpırdıyorlar ortada tekme falan olmadığı halde böyle mutlu ediyor insanı

Selam kizlar. Bende 18 hafta 4 günlük oldum. Nerdeyse bir hafta öncesi kipir kipir hissederken dün biraz kendimi yordum sanırım dünden beri hiç hissetmiyorum . Olabilir mi sizce normal midir ..

Akademide 400 tl Diğerlerini bilmiyorum. Benim bugün Ortadoğu'da kontrolüm vardı. Detaylı ultrasonu sordum. Yaptırmanıza gerek yok ben zaten her şeye bakıyorum riskli bir durum olursa yaptırırız dedi. Biz de kabul ettik. Cidden her gittiğimde kalbi beyni midesi bacakları neresi gelişmişse ölçüyo. En az 20 dk falan ultrasonda bakıyo. Ne bileyim iyi dr ya

20 ye giriş yaptınız ne güzel ben de o günleri dört gözle bekliyorum bebeğim hep tekmelesin istiyorum ben de her doktora gittiğimde bililer sormayı unutuyorum bu sefer arada bi ay baya uzun. minik bi not defterine not alıyorum soracaklarımı unutmayayım diye

kesinlikle tarifsiz bi duygu ben çevremdekılere derdım içinizde bi canlı ve kıpır kıpır insan bı tuhaf olur demiştim inş sende tadarsın bunu ozaman anlarsın demıslerdı ve öyle oldu kımıldadığı an kalbim yerınden cıkcak heycandannn ve sureklı oynasın hissediyıim diyomussun.rabbim ısteyen her kuluna yaşatsın inşşahhhh

Selam kizlar. Bende 18 hafta 4 günlük oldum. Nerdeyse bir hafta öncesi kipir kipir hissederken dün biraz kendimi yordum sanırım dünden beri hiç hissetmiyorum . Olabilir mi sizce normal midir ..
olabilir bende yorulduğum akşam hissetmedim ama sabahı kahvaltı yapınca hissetmeye başladım . dinlen şekerli bişiler ye. bekle bakalım eğer yine kıpırtı olmazsa doktora git canım

aynen yaa. amin inşallah :)

Günaydın ben de 9dan beri kusuyorum anca kendime geldim. 9da eşim aradı, ayakkabılık almıştık onu kurmaya geleceklermiş. Kv yi de aramış git evde yalnız diye, malum adamlar beni belki yer! Uyandım 5 dkya kv geldi. Bütün camları açtı gelir gelmez balkon leş gibi onaylamayan gözlerle önce balkona sonra eve baktı. Sonra adamlar geldi aman allahım bu ne ayak kokusu! Ya sabahın 9unda kokar mı ayak pis herif değiştirmemiş çorabını ben daha Ada'mın önünde başladım öğürmeye sonra da iki saattir banyodayım. Koridor hala kokuyor deodorant boşalttım resmen! Öğlen falan olsa hadi koktu diyeceğim de sabahın körü pes yani!
Bi de komşunun çocukları evi tepeme yıkıyor resmen, neyse şubat ayı ödeşme ayı diyorum!
Gerildim sabah sabah

Ben hem devlete hem özele gidiyorum devletteki doktor mükemmel çünkü. Bana geçen hafta 153 gr dedi ikili testimi açıkladı tam 20 dk sürdü muayenem.

İnşallah öyle bir idare denk gelir ama nerdeee o şans bende

evet canım arhaviliyim cennet kesinlikle havası suyu doğası insanı herşeyi harikadır..:)
Mençuna şelalesine aşık oldum ben, bir de şavşata. Bugün taşın deseler koşa koşa gelirim. O yeşilin tonu başka yerde yok. Yaşlanmazsın sen orda valla.

Biz de bekliyoruz çocuklarınızı, yollayın bakalım sıra bizde :)

Estagfurullah ne kusuru. Bende esim oyle deyince bi afalladim sonrada patlattim kahkahayi. Gaz cikariyorum ya hic sansur falan yok ama yinede oluyor.

Ya aynen bi de gaz yüzünden 4 kere hastanelik oldum ya, gaz çıkarınca eşim alkışlıyor
Kabızlık da var her gün soruyor bugün yapabildin mi diye ay valla 10. Senemiz çok b.ktan geçiyor diyorum ona

:) allah allah . ben bi dönem aşırı stresliydim derin derin nefes almaya çalıştıkça şiştim gazla doldum..sonra doktor bana rezzene çayını önerdi. biraz rahatlattı
Rezene ne kadara izin var günde? Ben internetten araştırmıştım gaza iyi geliyor içeyim dedim hamilelikte içilmez gibi şeyler okudum. Ama doktor dediyse içilir

Ben 1 senedir falan mersindeyim tam bilmiyorum o hastaneleri ama doğuşu bi yorumda okumuştum iyiymiş diye.

bebeğin de yorulmuştur belki evham yapma hemen bence bişey olmaz allahın izniyle

tatlım korkma korkularının esiri olursun sonra içinden çıkamazsın herşeyin bir çaresi var Allahın izniyle. artık bebeğin büyümüş hapşurma ile bişi olmaz doktorunla konuş o seni yönlendirir.

bende astım alerji var alerji doktorun ile görüş dedi ama ilaç verir diye korkuyorum eşim dayan biraz dedi ilaç içme belki birşey olur dedi korkuttu beni

bende astım alerji var alerji doktorun ile görüş dedi ama ilaç verir diye korkuyorum eşim dayan biraz dedi ilaç içme belki birşey olur dedi korkuttu beni

bendede alerji var ama bnmki ürtiker şeklinde hamileliğimin ilk zamanlarında oldu doktor eğerki geçmezse ilacı zorunlu durumda veriyoruz dedi ilk 3 aydan sonra. gebelikte kullanılan ilaçlar var diye biliyorum. Konuş doktorunla hayatını zorlaştırma.

Fullialein 20 de devlette muayene tebrik ediyorum o doktoru. Ne güzel maaşallah. Bana da denk gelir inşaallah ya hep farklı birine gidiyorum devlette.

kızlar bana gaz için doktor günde 1 kez rezene çayı içebilirsin dedi duyrulur:)
Benim bildiğim gebelikte güvenle kullanılan çaylar
ıhlamur
papatya
rezene diye biliyorum
bu 3nüde tükettim ben.

Canm alerjinin gebelikte ya hemen tedavisi gerekliymiş ya da alerji yapan şeyden uzak kalacakmışsın öyle okumuştum

Fullialein 20 de devlette muayene tebrik ediyorum o doktoru. Ne güzel maaşallah. Bana da denk gelir inşaallah ya hep farklı birine gidiyorum devlette.
Bir de kadın doğum hastanesi, kapı açıldığı anda 20 kişi içeri dalıyor. Sabır işi. Yarısı Suriyeli derdini zaten anlatamıyor. Ada'm ilk gittiğimde direk sordu zaten başka hangi hastaneye gidiyorsunuz diye. O kadar memnun kaldım ki doktordan hastane rezalet olsa da sırf o doktor için gidiyorum

Ahhhh canım benim bilinç altına fena yerlesmisim :) ekim gibi de gidebilecek miyim bilmiyorum kontrol ve ayrıntılı o zaman a denk gelecek gibi :)

Grili kuzulu battaniyeyi cok begendm bende diger kuzulu battaniyeler pelus iplikle yapilirkn bunda ponpon kullanmslar daha guzel olmss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…