Bende hep unutuyorum soracagim şeyleri dün bide arkadaşla gittik onun tanıdığı Dr um oda onda doğum yaptı çocukla resim çekildiler su bu derken hepten unuttum sorcaklarimi19 +0 dan günaydınlar...
Çok uykusuzum bugün. Kesin yine başım ağrır bugün bundan dolayı ..
Gece boyu kalça kemiği ve bacak ağrım oldu. Sağ'a dön sol'a dön ,bir türlü uyuyamadım.
Oğluşumda sabaha kadar tekmeledi durdu. İlk defa bu gece bu kadar hareketliydi. Şuan yine hareketi devam ediyor. Keyfi yerinde herhalde :))
Şu bacak ağrısını da aksi gibi dün doktora gittim ama sormayı unuttum.
Her gitmeme illa ki bir şey sormayı unutuyorum yaa
Selam kizlar. Bende 18 hafta 4 günlük oldum. Nerdeyse bir hafta öncesi kipir kipir hissederken dün biraz kendimi yordum sanırım dünden beri hiç hissetmiyorum . Olabilir mi sizce normal midir ..
Bende unutuyorum. Bu seferde unuttum diye esim kizdi. Dedim sen niye sormadin. Ben sorarmisim diye karismamis. Goruyorsun sormadigimi sen sor diye atistik yani. Niye yazmiyomusum. Dogru diyoda bebisi gorunce unutuyorum iste.Bende hep unutuyorum soracagim şeyleri dün bide arkadaşla gittik onun tanıdığı Dr um oda onda doğum yaptı çocukla resim çekildiler su bu derken hepten unuttum sorcaklarimi
Benim de kadın doğum öğleden sonraya alıyorum randevuyu bilerek o zaman daha sakın oluyor yine de 5 dk yi geçmiyor gerçekten doktora kalmış birey demek ki.Bir de kadın doğum hastanesi, kapı açıldığı anda 20 kişi içeri dalıyor. Sabır işi. Yarısı Suriyeli derdini zaten anlatamıyor. Ada'm ilk gittiğimde direk sordu zaten başka hangi hastaneye gidiyorsunuz diye. O kadar memnun kaldım ki doktordan hastane rezalet olsa da sırf o doktor için gidiyorum
Aynen ya bebisi gorunce iyi diyo ya bide unutuyom herşeyiBende unutuyorum. Bu seferde unuttum diye esim kizdi. Dedim sen niye sormadin. Ben sorarmisim diye karismamis. Goruyorsun sormadigimi sen sor diye atistik yani. Niye yazmiyomusum. Dogru diyoda bebisi gorunce unutuyorum iste.
Ayyy hiç anlamam ne ile nasıl örülüyoGrili kuzulu battaniyeyi cok begendm bende diger kuzulu battaniyeler pelus iplikle yapilirkn bunda ponpon kullanmslar daha guzel olmss
@asuuumanFullialein bizde de 196 saat mi ne varmis ama 11 kisiyiz 1 i norm fazlasi olacak normalde ama 2.donem ben ve diger bir arkadas dogum izninde olacagimiz icin onu bu sene idare edeceklermiş. Ya bizim de idareye laf anlatamiyoruz yıllardır. Tutturmuslar 21 in alti asla olmaz. Ya bildigimiz insanlar var baska okullarda 15 18 saat giren. Yok onlar suç isliyormus. Hayir biz 18 alsak bile artanini alacak arkadaslar mevcut idare edin iste nolacak. İlçeden tirsiyorlar deli gibi. Bana 14 saat verdiler üstünü herhalde 21e tamamlayacaklar birseylerle
Günaydın ben de 9dan beri kusuyorum anca kendime geldim. 9da eşim aradı, ayakkabılık almıştık onu kurmaya geleceklermiş. Kv yi de aramış git evde yalnız diye, malum adamlar beni belki yer! Uyandım 5 dkya kv geldi. Bütün camları açtı gelir gelmez balkon leş gibi onaylamayan gözlerle önce balkona sonra eve baktı. Sonra adamlar geldi aman allahım bu ne ayak kokusu! Ya sabahın 9unda kokar mı ayak pis herif değiştirmemiş çorabını ben daha Ada'mın önünde başladım öğürmeye sonra da iki saattir banyodayım. Koridor hala kokuyor deodorant boşalttım resmen! Öğlen falan olsa hadi koktu diyeceğim de sabahın körü pes yani!
Bi de komşunun çocukları evi tepeme yıkıyor resmen, neyse şubat ayı ödeşme ayı diyorum!
Gerildim sabah sabah
Ben hem devlete hem özele gidiyorum devletteki doktor mükemmel çünkü. Bana geçen hafta 153 gr dedi ikili testimi açıkladı tam 20 dk sürdü muayenem.
İnşallah öyle bir idare denk gelir ama nerdeee o şans bende
Mençuna şelalesine aşık oldum ben, bir de şavşata. Bugün taşın deseler koşa koşa gelirim. O yeşilin tonu başka yerde yok. Yaşlanmazsın sen orda valla.
Biz de bekliyoruz çocuklarınızı, yollayın bakalım sıra bizde :)
Ya aynen bi de gaz yüzünden 4 kere hastanelik oldum ya, gaz çıkarınca eşim alkışlıyor
Kabızlık da var her gün soruyor bugün yapabildin mi diye ay valla 10. Senemiz çok b.ktan geçiyor diyorum ona
Rezene ne kadara izin var günde? Ben internetten araştırmıştım gaza iyi geliyor içeyim dedim hamilelikte içilmez gibi şeyler okudum. Ama doktor dediyse içilir
kızlar bana gaz için doktor günde 1 kez rezene çayı içebilirsin dedi duyrulur:)
Benim bildiğim gebelikte güvenle kullanılan çaylar
ıhlamur
papatya
rezene diye biliyorum
bu 3nüde tükettim ben.
Yukseklik stresi ve sarsintidan tavsiye edilmiyor pek.Merhaba.. 16. Haftadayim esimle kapadokyaya gitmek istiyoruz. Balona binmek sakincali mdr acaba. Tecrubesi olan var mi
Kesinlikle öyle. Bir de devlette bıkıyorlar sanırım çok yoğunlar hak veriyorum. Kapıda bekleyene bile laf anlatamıyorsun doktor ne yapsın diyorum hak veriyorum valla.Benim de kadın doğum öğleden sonraya alıyorum randevuyu bilerek o zaman daha sakın oluyor yine de 5 dk yi geçmiyor gerçekten doktora kalmış birey demek ki.
Bende sadece iplerden anliorum hayatmda sadece bi kere atki bi kere de kislik sac bantlarndan ormuslugum var o kdr onlari da anneme sise gecirmesini baslattirirdim kendm bile baslayamiomAyyy hiç anlamam ne ile nasıl örülüyoben beğendim kv örecek ama iki model de zormuş biraz bakalım sonuç nasıl olacak
Ay bende dr çok oluyor bacak kalça ağrısı bazen kilitleniyorum.donemiyorum ya da kanepeye uzanan kalamıyor um eşim kaldırıyor benim derece. Sakat gibiyim ben de doktora soracam bunun için. CA eksikliği yapıyormuş. İnşallah öyle değildir. Geçmiş olsun. Yolun yarısı geldi darısı diğer yarısına inşallah. Senin de sezeryan di di mi. Kaçıncı haftada olursun kimi şansınız gelene kadar bekleyin diyor.doktorum asla olmaz diyor ama son 15 günde bağışıklık sistemi için çok önemli deniyor.bakalım nasıl yapıcaz. Bi de ssvd olayı var düşünüyor musun.normal doğum yapamadım çok üzülüyorum denemek istiyorum hiç değilse ....19 +0 dan günaydınlar...
Çok uykusuzum bugün. Kesin yine başım ağrır bugün bundan dolayı ..
Gece boyu kalça kemiği ve bacak ağrım oldu. Sağ'a dön sol'a dön ,bir türlü uyuyamadım.
Oğluşumda sabaha kadar tekmeledi durdu. İlk defa bu gece bu kadar hareketliydi. Şuan yine hareketi devam ediyor. Keyfi yerinde herhalde :))
Şu bacak ağrısını da aksi gibi dün doktora gittim ama sormayı unuttum.
Her gitmeme illa ki bir şey sormayı unutuyorum yaa
Geçmiş olsun canim.Gunaydin kizlar.
Bizde 17+0 sata gore bugun. Ama yine kusmayla actigim sabahi.
Mide siskinligi bendede oluyor hemde cok fena nefes alamiyorum resmen. Doktora soyledim. Yemekleri cok yavas ye. Yerken pek konusma hava girmesin dedi. Esimde guluyor doktor bile cok konustugunu anladi diye.
Hamile olanlar binemiyo cnm..Memleketimi ozledm yaaaaMerhaba.. 16. Haftadayim esimle kapadokyaya gitmek istiyoruz. Balona binmek sakincali mdr acaba. Tecrubesi olan var mi
Ben dün kontroldeydim 10-20 ekim arası dedi o da 21-23 haftaya denk geliyo sanırımdetaylı usg kaçıncı haftada yaptırdınız yaptıran varmı
ben suan 17+3 üm canım randevu için aradım ayın 30 una verdıler yani o zamana 20+4 oluyo idealide 20-22 dıolar bazı yerler 22-24 arası dıo değişiyo yanıdetaylı usg kaçıncı haftada yaptırdınız yaptıran varmı
hangi bölümden randevu aldınızben suan 17+3 üm canım randevu için aradım ayın 30 una verdıler yani o zamana 20+4 oluyo idealide 20-22 dıolar bazı yerler 22-24 arası dıo değişiyo yanı
özel deva tıp merkezınden aldım canm ankaradahangi bölümden randevu aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?