2017 Şubat Anneleri

Bende hep unutuyorum soracagim şeyleri dün bide arkadaşla gittik onun tanıdığı Dr um oda onda doğum yaptı çocukla resim çekildiler su bu derken hepten unuttum sorcaklarimi

Selam kizlar. Bende 18 hafta 4 günlük oldum. Nerdeyse bir hafta öncesi kipir kipir hissederken dün biraz kendimi yordum sanırım dünden beri hiç hissetmiyorum . Olabilir mi sizce normal midir ..

Geçen bana da oldu, iki gün kıpır kıpırdı sonra Bi gün doğru düzgün hiç kıpırdamadı , sonra yine kıpırdamaya başladı ama sen bana sor hemen panik.. Şimdi de bunu takıp duracağız anlaşıldı ama Bi yerde dinlemiştim doktor demişti ki onlarında bizler gibi enerjik olduğu yorgun ve sakin kalmak istedikleri zamanlar oluyor bunlar normal falan.. Çok dinlememek lazım galiba ya..

Bende hep unutuyorum soracagim şeyleri dün bide arkadaşla gittik onun tanıdığı Dr um oda onda doğum yaptı çocukla resim çekildiler su bu derken hepten unuttum sorcaklarimi
Bende unutuyorum. Bu seferde unuttum diye esim kizdi. Dedim sen niye sormadin. Ben sorarmisim diye karismamis. Goruyorsun sormadigimi sen sor diye atistik yani. Niye yazmiyomusum. Dogru diyoda bebisi gorunce unutuyorum iste.

M muhendiseylul canım ben dün gittim kontrole 10-20 ekim arası dedi bana ayrıntılı için ama ben ayın 30 unda ona yine gitcem ve ekim 9 düğün var izmite gitcem nasıl olacak bilmiyorum

Benim de kadın doğum öğleden sonraya alıyorum randevuyu bilerek o zaman daha sakın oluyor yine de 5 dk yi geçmiyor gerçekten doktora kalmış birey demek ki.

Bende unutuyorum. Bu seferde unuttum diye esim kizdi. Dedim sen niye sormadin. Ben sorarmisim diye karismamis. Goruyorsun sormadigimi sen sor diye atistik yani. Niye yazmiyomusum. Dogru diyoda bebisi gorunce unutuyorum iste.
Aynen ya bebisi gorunce iyi diyo ya bide unutuyom herşeyi

Grili kuzulu battaniyeyi cok begendm bende diger kuzulu battaniyeler pelus iplikle yapilirkn bunda ponpon kullanmslar daha guzel olmss
Ayyy hiç anlamam ne ile nasıl örülüyo ben beğendim kv örecek ama iki model de zormuş biraz bakalım sonuç nasıl olacak

Merhaba.. 16. Haftadayim esimle kapadokyaya gitmek istiyoruz. Balona binmek sakincali mdr acaba. Tecrubesi olan var mi

Biz bu sene 3 öğretmen her birimiz 18er saate gircez valla. Kimse de zorlamiyor görevlendirme alacaksınız diye. Sanki ders var da sen illa almam diyorsun gibi davraniyorlar. Bizde geçen yıl da azdı bir kişiyi 30 a tamamladik iki kişi görevlendirme aldık. Ama kendi isteğimizle almistik. Seni yormasalar keske hamile hamile....

kızlar bana gaz için doktor günde 1 kez rezene çayı içebilirsin dedi duyrulur:)
Benim bildiğim gebelikte güvenle kullanılan çaylar
ıhlamur
papatya
rezene diye biliyorum
bu 3nüde tükettim ben.

Aynı benim koca sanki yiycekler beni

Benim de kadın doğum öğleden sonraya alıyorum randevuyu bilerek o zaman daha sakın oluyor yine de 5 dk yi geçmiyor gerçekten doktora kalmış birey demek ki.
Kesinlikle öyle. Bir de devlette bıkıyorlar sanırım çok yoğunlar hak veriyorum. Kapıda bekleyene bile laf anlatamıyorsun doktor ne yapsın diyorum hak veriyorum valla.

Ayyy hiç anlamam ne ile nasıl örülüyo ben beğendim kv örecek ama iki model de zormuş biraz bakalım sonuç nasıl olacak
Bende sadece iplerden anliorum hayatmda sadece bi kere atki bi kere de kislik sac bantlarndan ormuslugum var o kdr onlari da anneme sise gecirmesini baslattirirdim kendm bile baslayamiom

Ay bende dr çok oluyor bacak kalça ağrısı bazen kilitleniyorum.donemiyorum ya da kanepeye uzanan kalamıyor um eşim kaldırıyor benim derece. Sakat gibiyim ben de doktora soracam bunun için. CA eksikliği yapıyormuş. İnşallah öyle değildir. Geçmiş olsun. Yolun yarısı geldi darısı diğer yarısına inşallah. Senin de sezeryan di di mi. Kaçıncı haftada olursun kimi şansınız gelene kadar bekleyin diyor.doktorum asla olmaz diyor ama son 15 günde bağışıklık sistemi için çok önemli deniyor.bakalım nasıl yapıcaz. Bi de ssvd olayı var düşünüyor musun.normal doğum yapamadım çok üzülüyorum denemek istiyorum hiç değilse ....
Geçmiş olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…