2017 Şubat Anneleri

kizlar bugun doktora gittim allaha sukur hersey cok guzel iki testimin sonucuda temiz cikmis uclu taramha testi istiyomusun dedi yok dedim kendiside onermedi zaten dedi ikili test daha baskin sonradan kafani karistirma fln dedi yapmadim. renkli ultrasyon icn gidicem ama kizlar ya nereye randevu almam lazim hangi bolume yani

soyluyolar canm brnde bugun gittim devletr sonuclarimi almak icin ultrasyona girdim kizim 190grm mis

Bi pantolon gömlek ütüledim, mutfağı süpürdüm yemek yedim ve biraz sınava çalıştım bütün pilim bitti enerjim hiç bitmeyecek gibi geliyor, azıcık bir şey yapsam fıss balon gibi sönüyorum resmen

Al benden de okadar,bir gunde evib butun odalarinin cam kapi yer silip temizleyen ben biraz camasir katladim yemek yaptim mutfak topladim oturmak zorunda kaldim yoruldum neden boyleyiz anlamadim kizimda hic boyle degildim bir de ayakta cok durunca agri oluyo bacaklarimda istemdisi oturmak zorunda kaliyorum hayirlisiyla saglikla tamamlasaydik su gunleri eski halimiz geri gelseydi

Bir de en rahat dönem diyorlar son üç ay yattığımız yerden kalkabilirsek iyidir

Slm güzel anneler bugün işyerinde çok yoruldum yoğundu bay belim bacağım kalçam çok ağrıyo eve geleli 1 saat oldu hala mutfağa yemek yapmaya giremedim sizlerde durumlar nasıl

kizlar ya doktora gittim bugun ama kadin cok bastirdi bakarken arada birde igne batiyi gibi sanci giriyo kasigima oyle bastiriyolarmi sizede

Ya evet bende karnıma giren ince siziyi size sormak için girdimdi ama herkeste bi ağrı var heralde belim heralde leğen kemikleri oluyo oralar agriyo bide iki gundur göbek deliğinin az altına doğru ince sızı giriyor bıçak gibi birden, uzun surmuyo Allahtan.buyuyo heralde diyorum ama bi kaç gün daha sürerse Dr umu arayacagim esimde diyo sen son aylarda napcan acaba diye daha fazla karnim cikmamisken ağrılar oluyo 8. Ayda napcan acaba :)

Biz de evde cay demleme ile ugrasmamak icin okulda yapiyoruz eşimle ve birkac arkadaşla kalabalik olunca yeniyo hocam ya sen de onlara katıl. Valla biz simitler receller peynirler bal kaymaklar

Benimde son kontrolde cinsiyeti gormek icin baya bastirdi. Ogun karnim agridi.
bizimkininde cinsiyetini gormeye calisti ama kizim bacaklarini kapatmisti busefer terbiyeli davranmis ama ugrasinca bayada bastirdi o arada tamam dedim gerek yok. insallah bisey olmaz ya ben ellemeye korkuyorum acaba bastiriyomuyum fln diye esim birazcik bastirsin hissetmek icin hemen bagiririm napiyosun diye insan korkuyo.

Ben de aynısı oldum. Hiç gücüm yok sanki hemen yorulup nefes nefese kalıyorum oturunca yapabilirmişim sanıyorum ama kalkiyorum bir süpürge yapsam canım çıkıyor sanki

Benim de tam bebeğin olduğu yerlerde oluyor. Genişleme oluyor heralde diye düşünüyorum bir saniye ancak sürüyor ağrıyor inceden

Biz de evde cay demleme ile ugrasmamak icin okulda yapiyoruz eşimle ve birkac arkadaşla kalabalik olunca yeniyo hocam ya sen de onlara katıl. Valla biz simitler receller peynirler bal kaymaklar
Yok yiyemiyorum maalesef iştah yok gün içinde yediğim şeyler normalde yediğimin yarısına düştü resmen..

Valla ben de aynı durumdayım canım. Akşam olunca artık topallıyorum iyice.
Gece de sürekli bacaklarımı esnetme isteği oluyor. Uykusuz geceler şimdiden başladı
Kendime hiç bakamıyorum bu hamileliğimde. Zaten bebeğin kilosu da az gibi geldi bana. İlk oğlum hep 1 hafta önde giderdi.. Neyse sağlıklı olsun da..

Sezeryani 39.cu hafta da yapıyor doktorum.
Ben de son güne kadar beklemek isterim ama doktorlar pek müsade etmiyorlar.
Ssvd aslında düşündüm ama pek cesaretim yok gibi. Zaten bi kere kesildik,bi de alttan kesmesinler :))
Bi de şu zaman da ssvd için imkanın olmalı. Çok pahalı malum.
Sen ne düşünüyorsun?

ilk gebelikler hep daha iyidir bebekler daha iri olurlar annenin depoları malum daha iyi oluyor.ben bu haftalarda pek anlamıyorum valla. 30 lu haftalarda takip ediyordum. Bu gebelikte ben dr kendime bakamıyorum sur yoğurt ayran bende sıfır. İnşallah duzelir iz.
Ben de bi problem olmazsa beklemeyi düşünüyorum en azından 39 hafta bitsin diye uğraşacak yani subat 1 gibi sezeryan isteyecem.tabi dediğim gibi şartlar müsade ederler.
Valla ssvd den ben de korkuyorum ama normal doğum sezeryandan çok daha iyi alttan da dikiş olayı var ama sezeryan bildiğim ameliyat. 8 kat dikiliyor.bi de sonrasında yaşananlar. Zaten batı da falan da şimdi desteklenmeye başlandı. Tabi 2.5 yıl var arada o da zorlayıcı bi etken ama Ben zorlamayi düşünüyorum. İlk çocuk değil o yüzden çok da masrafı olmayacak ben de aylık bi para biriktirecem. Olursa denemek istiyorum. Tabi bende son trimestirda tansiyon çıkıyor bakalım dr ne diyecek. K8smet hayırlısı ne ise o olsun.

M muhendiseylul canım ben dün gittim kontrole 10-20 ekim arası dedi bana ayrıntılı için ama ben ayın 30 unda ona yine gitcem ve ekim 9 düğün var izmite gitcem nasıl olacak bilmiyorum
canimmmm öncelikle çok teşekkür ederim haber verdiğin için hangi haftalarin arası oluyor 10-20 ekim arası. bir de o tarihler arasında direk gitmicen de mi yine randevu alman gerekecek. 3lu ve 4lu yaptırmicaktin sen doktor sordu mu onları. izmitten dönüş ne zaman 20sinden sonra mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…