2017 Şubat Anneleri

Benim 21-23 arası oluyo canım senle de 5 gün var aramızda evet ben randevuyu önce alcam izmitten donus işte onu dusunuyorum 9 da düğün var sonrası dönmem gerekecek mecbur 3lu 4 lu yapalım dedi bende devlette yaptiriyim dedim çünkü 225 istedi orda devletten de bu hafta için randevu alamadım yaptirmicam Dr bisey der mi bilmiyorum ama kaldı

anladım canım bebis için biraz erken dönmen gerekebilir 3 lu 4luler için ne zaman gel dedi

Kizlar bebek bakim cantasi bakiniyorum nette. Onerisi olan var mi? Ben bi tane begendim ama istedigim rengi hicbi siteden bulamadim.

Kizlar bebek bakim cantasi bakiniyorum nette. Onerisi olan var mi? Ben bi tane begendim ama istedigim rengi hicbi siteden bulamadim.
Sırt çantasi alcam ben canm 1 tane bi tanede nike spor cantalarsan alıcam:)öyle almayi düsünüyorm yani bakicaz

anladım canım bebis için biraz erken dönmen gerekebilir 3 lu 4luler için ne zaman gel dedi
Ayrıntılı için evet 20 sini bulmadan gelmem gerekecek bu ayın sonunda yine kontrolüm var dr um yola izin verirse sorcam 15 ekim fln olur mu diye olur derse Zübeyde den randevu alcam 3 lu 4 lu dün dedi işte yaptıralım diye devlette yaptiriyim ne zaman a yaptirmam lazım dedim bu hafta dedi 17.haftadayim ben

Tekrardan meraba kizlar hizdeki heycani gordukce ilk gebeligim geliyo 2015 nisan annelerine uyeyim simdide sizinle bir hamileyim ilk gebelikler cok heycanli oluyo bilmiyodun ne yapcan ne yasiyacaginu bizde oyle hergun surekli gun icersindeki olan herseyi paylasirdik cok guzeldi bebekler dogumlar ve sonra buyutmesi suan hsla topikte konusuyoruz guzel dostluklar oluyo tabi bizim grubun suanki derfi memeyi nasil biraktirim oluyo o asamalarsayiz ben 3 ay once birdktim tabi hamile oldugum icin oglum 18. Ayinin icinde ve fazla yazamiyorum ilk oglum 30 mart dogumlu nisan diye beklemistik halbuki sezaryan oldu bende tansiyon cikti 10 once alindi bi oglumda subat olarak gozukuyo artik hayirlisi bi masrafi olmuycak hic birsey almiycam abisin cok fazla giyecegi oyuncagi herseyi ilk bebekte aldik fazlasiyla buda erkek oldugu icin kullanacak hepsini hayirlasiyla size onerim cok bisey almayin oglum iki ay giydi zibinlari siz 3 aya kadar yazdigina bakmayin sonra hemn alt ustlere geciliyo sonra hemn yaz kisa kollular ben cogunu giydiremedim bile bazilarida 1 yada 2 kez cok sevip aldigim giydiremedigim cok oldu ama etek bezi 3 4 tane alin cok lazim oluyo sormak istedikleriniz olursa cevaplarim benim yaramazdan firsat buldukca herkese hayirli hamilelik ve hayirli dogum diliyorum benimkinuyumusken yaziyim dedim size

Sırt çantasi alcam ben canm 1 tane bi tanede nike spor cantalarsan alıcam:)öyle almayi düsünüyorm yani bakicaz

Aynen ben de sırt çantası kullanıcam evde 2 tane var zaten almayı düşünmüyorum.

4lü test 4 boyutlu olan değil di mi ?

Aynen ben de sırt çantası kullanıcam evde 2 tane var zaten almayı düşünmüyorum.

4lü test 4 boyutlu olan değil di mi ?
4lü test 2li test gibi onların devamı. riskli çıkarsa istiyorlar devamlarını biliyorum yanlışsam düzeltin kızlar.
4 boyutlu olan ayrıntılı ultrason tüm organlarını uzun uzun inceliyorlar. özel yerlerde yaptırılıyor 19-20. haftada. benimkine 1,5 hafta var

hastane için mi diyorsunuz kızlar yoksa dışarı çıkarken bezini vs koymak için mi?

Bana 21-23 hafta arası dedi devlette de yapılıyor sadece özel de değil ki

Günaydın kızlar.
Karnımın gurultusuna dayanamayıp kalktım ,süt içiyorum :)
Geçen size bahsettiğim temizlik olayının bir türlü içinden çıkamayınca bugüne temizlikçi ayarladım.
Bu hamilelik fena çarptı beni. Bi çamaşır assam yoruluyorum ya. Normalde ev hanımı olduğun için hiç temizlikçi almadım bugüne kadar. Kendi işimi kendim yapardım hep ama bu defa gücüm yetmedi. Cumartesiyede kaynanagil geleceği için temiz olsun istedim..
Canım sağolsun artık.. :)

Oh sefan olsun biraz da canım

Günaydın canım. Kolay gelsin.iyi yapmışsın gebelik çalışan 3v hanımı diye ayırt etmiyor. İnsan gerçekten de çabuk yoruluyor.hem kv gelecek iyi olmuş. Ben de tatile gidecez diye hiç bişey yapmadım o da suya düştü şimdi ne yapacam bilmiyorum. Şirkette eleman da yok. Kalmamış hiç. Hafta sonu olduğu kadar yaparım artık. Açlık alıyo ben de bu hafta daha dengeli şükür. Bi kiloyu veremedim o ayrı bi aloy.

hastane için mi diyorsunuz kızlar yoksa dışarı çıkarken bezini vs koymak için mi?
Normalde kullanmak için diyorm sirt çantasini daha rahat digeride hastane icinde kullanilabilir yine normal zamandada farketmz ama ben cok seyahat ettigim icin alicam bitanede kol cantasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…