Benim 21-23 arası oluyo canım senle de 5 gün var aramızda evet ben randevuyu önce alcam izmitten donus işte onu dusunuyorum 9 da düğün var sonrası dönmem gerekecek mecbur 3lu 4 lu yapalım dedi bende devlette yaptiriyim dedim çünkü 225 istedi orda devletten de bu hafta için randevu alamadım yaptirmicam Dr bisey der mi bilmiyorum ama kaldıcanimmmm öncelikle çok teşekkür ederim haber verdiğin için hangi haftalarin arası oluyor 10-20 ekim arası. bir de o tarihler arasında direk gitmicen de mi yine randevu alman gerekecek. 3lu ve 4lu yaptırmicaktin sen doktor sordu mu onları. izmitten dönüş ne zaman 20sinden sonra mi
anladım canım bebis için biraz erken dönmen gerekebilir 3 lu 4luler için ne zaman gel dediBenim 21-23 arası oluyo canım senle de 5 gün var aramızda evet ben randevuyu önce alcam izmitten donus işte onu dusunuyorum 9 da düğün var sonrası dönmem gerekecek mecbur 3lu 4 lu yapalım dedi bende devlette yaptiriyim dedim çünkü 225 istedi orda devletten de bu hafta için randevu alamadım yaptirmicam Dr bisey der mi bilmiyorum ama kaldı
Sırt çantasi alcam ben canm 1 tane bi tanede nike spor cantalarsan alıcam:)öyle almayi düsünüyorm yani bakicazKizlar bebek bakim cantasi bakiniyorum nette. Onerisi olan var mi? Ben bi tane begendim ama istedigim rengi hicbi siteden bulamadim.
Ayrıntılı için evet 20 sini bulmadan gelmem gerekecek bu ayın sonunda yine kontrolüm var dr um yola izin verirse sorcam 15 ekim fln olur mu diye olur derse Zübeyde den randevu alcam 3 lu 4 lu dün dedi işte yaptıralım diye devlette yaptiriyim ne zaman a yaptirmam lazım dedim bu hafta dedi 17.haftadayim benanladım canım bebis için biraz erken dönmen gerekebilir 3 lu 4luler için ne zaman gel dedi
Sırt çantasi alcam ben canm 1 tane bi tanede nike spor cantalarsan alıcam:)öyle almayi düsünüyorm yani bakicaz
4lü test 4 boyutlu olan değil di mi ?Ayrıntılı için evet 20 sini bulmadan gelmem gerekecek bu ayın sonunda yine kontrolüm var dr um yola izin verirse sorcam 15 ekim fln olur mu diye olur derse Zübeyde den randevu alcam 3 lu 4 lu dün dedi işte yaptıralım diye devlette yaptiriyim ne zaman a yaptirmam lazım dedim bu hafta dedi 17.haftadayim ben
Hiç bilmiyom canım valla bende bi 3 lu 4 lu geziyo ortalıkta ama :)Aynen ben de sırt çantası kullanıcam evde 2 tane var zaten almayı düşünmüyorum.
4lü test 4 boyutlu olan değil di mi ?
4 lü dediklerinde 3 lü den bi başka değere daha bakılıyor. Sanırım edward sendromunu da kapsıyor tam emin değilim.Aynen ben de sırt çantası kullanıcam evde 2 tane var zaten almayı düşünmüyorum.
4lü test 2li test gibi onların devamı. riskli çıkarsa istiyorlar devamlarını biliyorum yanlışsam düzeltin kızlar.Aynen ben de sırt çantası kullanıcam evde 2 tane var zaten almayı düşünmüyorum.
Kizlar bebek bakim cantasi bakiniyorum nette. Onerisi olan var mi? Ben bi tane begendim ama istedigim rengi hicbi siteden bulamadim.
hastane için mi diyorsunuz kızlar yoksa dışarı çıkarken bezini vs koymak için mi?Sırt çantasi alcam ben canm 1 tane bi tanede nike spor cantalarsan alıcam:)öyle almayi düsünüyorm yani bakicaz
Bana 21-23 hafta arası dedi devlette de yapılıyor sadece özel de değil ki4lü test 2li test gibi onların devamı. riskli çıkarsa istiyorlar devamlarını biliyorum yanlışsam düzeltin kızlar.
4 boyutlu olan ayrıntılı ultrason tüm organlarını uzun uzun inceliyorlar. özel yerlerde yaptırılıyor 19-20. haftada. benimkine 1,5 hafta var
Günaydın kızlar.
Karnımın gurultusuna dayanamayıp kalktım ,süt içiyorum :)
Geçen size bahsettiğim temizlik olayının bir türlü içinden çıkamayınca bugüne temizlikçi ayarladım.
Bu hamilelik fena çarptı beni. Bi çamaşır assam yoruluyorum ya. Normalde ev hanımı olduğun için hiç temizlikçi almadım bugüne kadar. Kendi işimi kendim yapardım hep ama bu defa gücüm yetmedi. Cumartesiyede kaynanagil geleceği için temiz olsun istedim..
Canım sağolsun artık.. :)
Günaydın canım. Kolay gelsin.iyi yapmışsın gebelik çalışan 3v hanımı diye ayırt etmiyor. İnsan gerçekten de çabuk yoruluyor.hem kv gelecek iyi olmuş. Ben de tatile gidecez diye hiç bişey yapmadım o da suya düştü şimdi ne yapacam bilmiyorum. Şirkette eleman da yok. Kalmamış hiç. Hafta sonu olduğu kadar yaparım artık. Açlık alıyo ben de bu hafta daha dengeli şükür. Bi kiloyu veremedim o ayrı bi aloy.Günaydın kızlar.
Karnımın gurultusuna dayanamayıp kalktım ,süt içiyorum :)
Geçen size bahsettiğim temizlik olayının bir türlü içinden çıkamayınca bugüne temizlikçi ayarladım.
Bu hamilelik fena çarptı beni. Bi çamaşır assam yoruluyorum ya. Normalde ev hanımı olduğun için hiç temizlikçi almadım bugüne kadar. Kendi işimi kendim yapardım hep ama bu defa gücüm yetmedi. Cumartesiyede kaynanagil geleceği için temiz olsun istedim..
Canım sağolsun artık.. :)
Normalde kullanmak için diyorm sirt çantasini daha rahat digeride hastane icinde kullanilabilir yine normal zamandada farketmz ama ben cok seyahat ettigim icin alicam bitanede kol cantasi.hastane için mi diyorsunuz kızlar yoksa dışarı çıkarken bezini vs koymak için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?