sezeryan sonrası vajinal doğum:)canım ssvd dediğin normal doğum oluyor değilmi?
Cnm deva tip etlikteki suleymaniye kulliyesi altindaki dimi?gidince memnun kalip kalmadığını yazar msn?ben suan 17+3 üm canım randevu için aradım ayın 30 una verdıler yani o zamana 20+4 oluyo idealide 20-22 dıolar bazı yerler 22-24 arası dıo değişiyo yanı
keçiörende canım evet oralarda biyerde hiç gitmedim tavsiye üzerine gidicem inş memnun kalırım yazarım burdan canımCnm deva tip etlikteki suleymaniye kulliyesi altindaki dimi?gidince memnun kalip kalmadığını yazar msn?
Slm kızlar. Maksadın sezeryandan soğutmak değil ben sadece normal doğumu isteyip de yapamayan bi anneyim. Bu bir seçimdir. Tabiki de yarım insan olunmaz ama bedende o kesikler yaşıyorsun bir ömür. Önemli olan bebeklerin ve annenin sagsalim doğması. Ben şeker tansiyon preeklampsi sonucu acil sezeryan alındım. Çok şükür ben de oğlum da kurtulduk çünkü ben bi iki dk ile kurtuldum . O yüzden kimse normal doğuma da sartlanmasin benim gibi sonrasında çok ağladım. Şimdi düşünüyorum sacmalamisim kurtuldum şükür deyip sevinecegime. Ama ssvd yi de denemek istiyorum. Eğer şansım olursa tabi.benim doğumlara sonrası zor geçti belki de ondandir belki de normal doğumu çok istediğimdendir bilemiyorum artık. Lütfen kırılmaya ya da endişelenmeyin. Hepsi de geride kalıcak çünki. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin
yarım insan ne demek zaten o çok saçma konuşulmaya bile gerek yok allah korusun başka bir şey yüzünden ameliyat olanlarda mı yarım insan??Benimki kişisel Bi mesaj değildi, direk üzerine alınmanı istemem Canım, genel olarak Bi kaç kişi olumsuz yorum yapmış, yarım insan olunması, iyileşmenin zor olması, süt gelmemesi falan filan. Diğer mesajımda da dediğim gibi bunlar tamamen kişiye göre değişen durumlar, normal doğumda sütü gelmeyen yok mu? Yada yakınlarımdan biliyorum normal doğum dikişlerinden o kadar muzdaripti ki aylarca kendine gelemedi , vs vs... Demek istediğim olumsuz hikaye yazılacaksa normal için de sezeryan için de yazılır fazlasıyla.. Bunların hiçbiri genellemeye alınamaz. O yüzden burada zaten endişeli olan , hatta ilk doğumunu yaşayacak olan iki katı tedirgin ve zaten hormonal olarak son derece hassas kafası karışık anne adaylarına bu korkuları yaşatmamak lazım. Demek istediğim buydu. Olumlu şeylerden bahsedersek birbirimizi daha motive etmiş oluruz..
Ya ne güzel alinacaklardan yapılacaklar dan bahsediyoduk nerden çıktı ki şimdik bunlarBen de feci endişeliyim
Normal doğumdan ds sezeryandan da korkuyoruminternetten açıp açıp pozitif doğum hikayeleri okuyorum
Benimki kişisel Bi mesaj değildi, direk üzerine alınmanı istemem Canım, genel olarak Bi kaç kişi olumsuz yorum yapmış, yarım insan olunması, iyileşmenin zor olması, süt gelmemesi falan filan. Diğer mesajımda da dediğim gibi bunlar tamamen kişiye göre değişen durumlar, normal doğumda sütü gelmeyen yok mu? Yada yakınlarımdan biliyorum normal doğum dikişlerinden o kadar muzdaripti ki aylarca kendine gelemedi , vs vs... Demek istediğim olumsuz hikaye yazılacaksa normal için de sezeryan için de yazılır fazlasıyla.. Bunların hiçbiri genellemeye alınamaz. O yüzden burada zaten endişeli olan , hatta ilk doğumunu yaşayacak olan iki katı tedirgin ve zaten hormonal olarak son derece hassas kafası karışık anne adaylarına bu korkuları yaşatmamak lazım. Demek istediğim buydu. Olumlu şeylerden bahsedersek birbirimizi daha motive etmiş oluruz..[/QUOT
Orası öyle ben kendi üstüme düşeni yapayım dedim alınganlık değil. Aslında ssvd merak ettiğim nokta. Onu da istememin sebebini yazdım. Tabi dikkat etmek lazım yazarken. Ama hepsinin hem olumlu hem olumsuz yanlarını bilmek de gerekli.ama amacımız o değildi.
Ben de feci endişeliyim
Normal doğumdan ds sezeryandan da korkuyoruminternetten açıp açıp pozitif doğum hikayeleri okuyorum
Bencede arkadaşlar daha doğum konuşmak için erken tamam kendimizi hazirlamaliyiz ama böyle konuşarak değil.zaten yeterince psikolojik olarak yiprandik bulantı vs.hayirlisi olsun diyelim kapatalim konuyu benceYa ne güzel alinacaklardan yapılacaklar dan bahsediyoduk nerden çıktı ki şimdik bunlarzaten korkuyoz hele ki ilk olacaklar bence daha tedirginiz bence daha fazla gözümüzü korkutmasinlar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?