Aynen canm ya evi baştan sona temizlemek istiyorum ama hep yarim kaliyo isim bel agrm yüzunden benimdeBen de oluyor bel ve sırt ağrısı. Normalde hergun evi süpürüp silen ben şimdi en basiti yemek yaparken dahi ayakta durdugum da ağrı oluyor
Tek sanal hayatim KK..:) yaşasın KKkızlar naptınız face'e geçip burayı unutmayın
Kızlar diğer bebek de ev taşıdım vs bunda yarim saat çalışsam ayy ölüyorum sanki.. ben bundan önce düşük yaptığım içinmiş..aman dikkatedelim islerkalsin.. saglikolsun..Aynen canm ya evi baştan sona temizlemek istiyorum ama hep yarim kaliyo isim bel agrm yüzunden benimde
Haklisin canm ama insan duramiyo işte ufak tefek seyleri yapiym diyorm ama anlattigim gibi olmuyoKızlar diğer bebek de ev taşıdım vs bunda yarim saat çalışsam ayy ölüyorum sanki.. ben bundan önce düşük yaptığım içinmiş..aman dikkatedelim islerkalsin.. saglikolsun..
Cinsiyeti 13. Haftada öğrenmiştim kızım olacak Allah'in izniyle :) beşik konusun da ben tecrubesizim ya ablam tecrubeli o yardımcı olacak bu konularda banaAy iki gün girmedim cok osledim sizi.ddd kızlar yarin dr a gtcem 16. Hafta çarşamba doldu.. sizce 16+2 de cinsiyet belli olurmu.dr um çok iyi. Ayrıntılı ultrason bakio.. hade bakalim hayırlısı çok heyecanliyimbirde benim yanmm da gece kimse olmaz 2 haf5a gündüz annm kalırsa o.. yani anne yanı lazim şundan alcam.. da sizce ek olarak ne almaliyim.. her odaya goturebilecegim ayrıca yazın balkonda uyumasi için ne almaliym ?sezeryan oldug7m için anne yan8 aliyorum diğer bebek de normal besikle mahvoldum...
Bayramdan sonra ben de evimi tasicam..Pek birseye elimi sürmem ama illaki yorulcam düşüncesi bile şuan yordu beniKızlar diğer bebek de ev taşıdım vs bunda yarim saat çalışsam ayy ölüyorum sanki.. ben bundan önce düşük yaptığım içinmiş..aman dikkatedelim islerkalsin.. saglikolsun..
aaa face mi gectiniz uper olur kızlar... buradan takip etmeye calışıyorum ancak çok zor oluyorTek sanal hayatim KK..:) yaşasın KK
Ev tasıma ışide zor canm sen bisey yapma mumkunse yakinlarin gelsin yapsinlar bende ilk bebegmde duramamiştm 4. Ayimda ev tasidik işlere yardm ettim kanama alani oluştu sonra çok teklikeli aslindaBayramdan sonra ben de evimi tasicam..Pek birseye elimi sürmem ama illaki yorulcam düşüncesi bile şuan yordu beni
Evet o grup :)2017 şubat anneleri diye kapalı bir grup var 29 üyesi var sanırım odur??
Elimden geldiğince yormicam kendimi bakalim.Ablam Annem sagolsunlar yardimci olacaklar ufak tefek işleri anca yaparım ben deEv tasıma ışide zor canm sen bisey yapma mumkunse yakinlarin gelsin yapsinlar bende ilk bebegmde duramamiştm 4. Ayimda ev tasidik işlere yardm ettim kanama alani oluştu sonra çok teklikeli aslinda
istek gönderdimEvet o grup :)
Bende de aynı .bugün bıçak saplandı sanki belime .bisey ısırmış gibi sanki tam tarif edemedim.sonradan gecti.fazla yorulunca oluyor bende takip ettim kendimi.Kizlar bel ağrim benim devam ediyo sizdede varmi hala mesela biraz egilerek iş yapsam banyoyu yikadim mesela bugun bel ağrim oluyo hemen hatta uzaniyorm bi süre kalkamyorum ağrıdan
Benim ikinci canim. Ilk cocukta sezeryandi. O kadar bekledim normal iicin olmadi kerata. 42. Haftada sezaryen oldum. Onun icin simdi mecburen sezeryan olur. Tabi nihayetinde kismet. Rabbim bilir. Bizim burasi kucuk yer ssvd yaptircak yer yok.Bende yapışıklık var dayanamiyorum.. 35 dolunca alıyorlar sıkıntı varsa.. senin ilkmi.. yapma sezeryan gerek yoksa.. bn sezeryanda normalde yaptım .normalde ölümden döndüm ama normal doğum u kıyas bile edemem.. inan sancı korkusu hiçbirşey..:)
Gecmis olsun canim ya gereksiz yere strese sokmuslar seni dengesiz insan cookkSelam
Hayatımın en yorucu günüydü bacaklarım hala titriyor. Sabah seminer aldığım okula gittim ve geçen hafta 2 gün seminer aldığıma dair belge aldım. Eski okuldaki müdür yardımcıma yolladım bana dedi ki biz sizin ilişiği 29 ağustosta kestik boşuna aldınızbana almamı söylediniz dedim takip etseydiniz dedi ve günün ilk golünü yedim!
Atandığım okula gidip evraklarımı götürdüm. Maaş hesabı için üst yazı yazdı. Bi dünya yol gittim sarsıla sarsıla bankaya. Bireyselden sıra aldım. Sıra geldi görevli demesin mi hesap gişeden açılacakhadi form doldurdum ve 1 saat de gişeyi bekledim! Sonra o ukala hile görevlisi sürekli ağzını bile kapatmadan suratıma öksürerek önce sistemdeki soyadıma taktı dedim 2 yıldır evliyim nüfus cüzdanı önünüzde. Bu arada da 1 mt geride duruyorum üstüme öksürmeye devam ediyor. Sonra dedi maaş hesabı açamayız ikametiniz burada değil. Formumu da çatır çatır yırttı. Yazım var elimde dedim yok diyor olmaz. Hadi bi dünya yol nüfusa! Herkes çocuğunun okulu için gelmiş adres değiştirmeye.197 kişi bekledim! 197 peki ne oldu? Kocam gelsinmiş beraber yaşıyoruz desinmiş. Ya diyorum memur eşim. Ben de memurum atama işi bu acil yok hanfendi algınız mı kıt dedi. Çıktım nüfusun önüne ağlaya ağlaya eşimi aradım. Saat 16:30 3 dk sonra eşim aradı falancayı bul o yapacak dedi. Bahsettiği kişiyi buldum 5dk sürdü halletmesi.
Sinir küpüyüm. Müşteri hizmetlerini arayıp bankayı da şikayet ettim yarın banka müdürüne gidip konuşucam bugün o aceleyle aklıma gelmedi. Ne alaka maaş hesabı ile ikamet ya! Ben atandığım ilçede oturmak zorunda mıyım!
Dusuk yapincami yoruluyormusuz.Kızlar diğer bebek de ev taşıdım vs bunda yarim saat çalışsam ayy ölüyorum sanki.. ben bundan önce düşük yaptığım içinmiş..aman dikkatedelim islerkalsin.. saglikolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?