2017 Şubat Anneleri

Aynen canm ya evi baştan sona temizlemek istiyorum ama hep yarim kaliyo isim bel agrm yüzunden benimde
Kızlar diğer bebek de ev taşıdım vs bunda yarim saat çalışsam ayy ölüyorum sanki.. ben bundan önce düşük yaptığım içinmiş..aman dikkatedelim islerkalsin.. saglikolsun..

Kızlar diğer bebek de ev taşıdım vs bunda yarim saat çalışsam ayy ölüyorum sanki.. ben bundan önce düşük yaptığım içinmiş..aman dikkatedelim islerkalsin.. saglikolsun..
Haklisin canm ama insan duramiyo işte ufak tefek seyleri yapiym diyorm ama anlattigim gibi olmuyo
Bayram tatiline gitcez dedimki güya donüşte evi temiz bulayim ama işte sınirli is yapabiliyosun zaten

Cinsiyeti 13. Haftada öğrenmiştim kızım olacak Allah'in izniyle :) beşik konusun da ben tecrubesizim ya ablam tecrubeli o yardımcı olacak bu konularda bana

Bayramdan sonra ben de evimi tasicam..Pek birseye elimi sürmem ama illaki yorulcam düşüncesi bile şuan yordu beni

Bayramdan sonra ben de evimi tasicam..Pek birseye elimi sürmem ama illaki yorulcam düşüncesi bile şuan yordu beni
Ev tasıma ışide zor canm sen bisey yapma mumkunse yakinlarin gelsin yapsinlar bende ilk bebegmde duramamiştm 4. Ayimda ev tasidik işlere yardm ettim kanama alani oluştu sonra çok teklikeli aslinda

Ev tasıma ışide zor canm sen bisey yapma mumkunse yakinlarin gelsin yapsinlar bende ilk bebegmde duramamiştm 4. Ayimda ev tasidik işlere yardm ettim kanama alani oluştu sonra çok teklikeli aslinda
Elimden geldiğince yormicam kendimi bakalim.Ablam Annem sagolsunlar yardimci olacaklar ufak tefek işleri anca yaparım ben de

Selam
Hayatımın en yorucu günüydü bacaklarım hala titriyor. Sabah seminer aldığım okula gittim ve geçen hafta 2 gün seminer aldığıma dair belge aldım. Eski okuldaki müdür yardımcıma yolladım bana dedi ki biz sizin ilişiği 29 ağustosta kestik boşuna aldınız bana almamı söylediniz dedim takip etseydiniz dedi ve günün ilk golünü yedim!
Atandığım okula gidip evraklarımı götürdüm. Maaş hesabı için üst yazı yazdı. Bi dünya yol gittim sarsıla sarsıla bankaya. Bireyselden sıra aldım. Sıra geldi görevli demesin mi hesap gişeden açılacak hadi form doldurdum ve 1 saat de gişeyi bekledim! Sonra o ukala hile görevlisi sürekli ağzını bile kapatmadan suratıma öksürerek önce sistemdeki soyadıma taktı dedim 2 yıldır evliyim nüfus cüzdanı önünüzde. Bu arada da 1 mt geride duruyorum üstüme öksürmeye devam ediyor. Sonra dedi maaş hesabı açamayız ikametiniz burada değil. Formumu da çatır çatır yırttı. Yazım var elimde dedim yok diyor olmaz. Hadi bi dünya yol nüfusa! Herkes çocuğunun okulu için gelmiş adres değiştirmeye.197 kişi bekledim! 197 peki ne oldu? Kocam gelsinmiş beraber yaşıyoruz desinmiş. Ya diyorum memur eşim. Ben de memurum atama işi bu acil yok hanfendi algınız mı kıt dedi. Çıktım nüfusun önüne ağlaya ağlaya eşimi aradım. Saat 16:30 3 dk sonra eşim aradı falancayı bul o yapacak dedi. Bahsettiği kişiyi buldum 5dk sürdü halletmesi.
Sinir küpüyüm. Müşteri hizmetlerini arayıp bankayı da şikayet ettim yarın banka müdürüne gidip konuşucam bugün o aceleyle aklıma gelmedi. Ne alaka maaş hesabı ile ikamet ya! Ben atandığım ilçede oturmak zorunda mıyım!

Kizlar bel ağrim benim devam ediyo sizdede varmi hala mesela biraz egilerek iş yapsam banyoyu yikadim mesela bugun bel ağrim oluyo hemen hatta uzaniyorm bi süre kalkamyorum ağrıdan
Bende de aynı .bugün bıçak saplandı sanki belime .bisey ısırmış gibi sanki tam tarif edemedim.sonradan gecti.fazla yorulunca oluyor bende takip ettim kendimi.

Selam kizlar,dogum sekli muhabbettleri olmus,hic kasmayin kendinizi dogum seklini bebek belirliyor en once oyuzden suanin tadini cikarin hicbisey bazen bekledigimiz gibi olmuyor
Bebegin hareketlerini bende hala hissedemiyorum kipirti var ama emin degilim
Catlak kremine gelince bebek yagi aldim kizimda da onu kullanmistim catlamam olmadi
Temizlik.konusuna gelince onumuzdeki ay bende kadin alcam ev gozume batmaya basladi iyice huzursuzum temizleyemiyorum diye hayirlisi bakalim tadini cikarin en guzel zamandayiz kizlar ciksin göbüsler gelsin saglikli bebisler:))

Benim ikinci canim. Ilk cocukta sezeryandi. O kadar bekledim normal iicin olmadi kerata. 42. Haftada sezaryen oldum. Onun icin simdi mecburen sezeryan olur. Tabi nihayetinde kismet. Rabbim bilir. Bizim burasi kucuk yer ssvd yaptircak yer yok.

Gecmis olsun canim ya gereksiz yere strese sokmuslar seni dengesiz insan cookk

kizlar ya bebisimi bi oglen hissejtim dahada hissedemedim boyle olan varmi beklemedeyim yok ama bi tikirti olurmu boyle seyler ya baya gecti aradan okadar cok uyuyamaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…