2017 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun baya stresli geçmiş günün..Oyle ağzını kapatmadan öksuren tiplere ayrı bi gıcık oluyorum neyse ki halletmişsin bi güzel dinlen şimdi

kizlar ya bebisimi bi oglen hissejtim dahada hissedemedim boyle olan varmi beklemedeyim yok ama bi tikirti olurmu boyle seyler ya baya gecti aradan okadar cok uyuyamaz heralde

Canım merak etme uyumuyodur ama her zaman da dışarı doğru tekme atmadıkları için yani rahmin diğer iç duvarına çarptığı için hissedemeyebiliyoruz. Endişelenme herşey yolunda

kizlar ya bebisimi bi oglen hissejtim dahada hissedemedim boyle olan varmi beklemedeyim yok ama bi tikirti olurmu boyle seyler ya baya gecti aradan okadar cok uyuyamaz heralde
Ben hala hissedemiyorum malesef nasıl bir his bilmiyorum.Tatli birşeyler ye öyle diyorlar ya hareketlenmesi icin

Canım merak etme uyumuyodur ama her zaman da dışarı doğru tekme atmadıkları için yani rahmin diğer iç duvarına çarptığı için hissedemeyebiliyoruz. Endişelenme herşey yolunda
insallah canm ya simdi buda ayri bi dert oldu taki tekmeleyene kadar gelde bekle o telasla

Ben hala hissedemiyorum malesef nasıl bir his bilmiyorum.Tatli birşeyler ye öyle diyorlar ya hareketlenmesi icin
bi de onu deneyelim bakalim. az kaldi sende hissedersin rabbim herkeze nasip etsin bu duygu cok farkli bisey ya o tekme attikca insan duygulaniyo

insallah canm ya simdi buda ayri bi dert oldu taki tekmeleyene kadar gelde bekle o telasla

Aslında bende senin gibi panik oluyorum da sonradan evham yapmicam hep olumlu düşünücem diye şartladım kendimi. Bende geçen gün nerdeyse gün boyu hissedemedim sonra bi vurdu dedim tamam daha takmicam

Aslında bende senin gibi panik oluyorum da sonradan evham yapmicam hep olumlu düşünücem diye şartladım kendimi. Bende geçen gün nerdeyse gün boyu hissedemedim sonra bi vurdu dedim tamam daha takmicam
elimizde degilki ister istemez takiyosun. benikide bi vursada rahtlasam yoksa uyuyamam heralde yada keyfi yerimdedir hanfendinin boylu boyunca uzanmistir

Ya ne güzel alinacaklardan yapılacaklar dan bahsediyoduk nerden çıktı ki şimdik bunlar zaten korkuyoz hele ki ilk olacaklar bence daha tedirginiz bence daha fazla gözümüzü korkutmasinlar dimi

Evet gözümüzü karartmak lazım biraz ayyy minik kuzuları düşün nasıl da süt kokacaklar cennet gibi ah ahhh

Aynen ben de gözümde çok büyüttüm ama pozitif doğum hikayeleri duyunca geçti bakalım kısmet neyse o olsun

Aynen ya inş hayırlısıyla goruruz o günleri de 18. Hafta gosteriyo Rabbim sağlık verdikten sonra gerçekten nasıl geçiyormuş zaman daha dün gibi test yapıp hamile olduğumu öğrendim gün Rabbim bu kadarını nasip etti sağlıkla inş hepimize yolun diğer yarısını da bu şekilde sağlıkla bitirmeyi nasip eder inş

Biz hala cinsiyeti öğrenemedik. Bi erkek oldu bir kız şimdi tekrar erkek. Ama hala kesinlik yok. Hep sırtı dönük ve bacaklar bağdaş şeklinde bir türlü göremedik. Hep bir galibası var. Hani önemli olduğundan değilde ben de örgülü birşeyler yapmak istiyorum. Ortak renkte istemiyorum pek. İçimdeki seste erkek diyor ama bi kesinleşseydi iyiydi.

Kizlar iyi geceler bu ara durgunlasti topic herkes erken mi yatio artk ne!!
Nerde 2 lere 3 lere kdr oturanlar??

Benim oğlum olacak inşallah sarı ile ilgili ilk defa duydum söylediklerini.. Ben de çok severim sarıyı aksine griyi çok beğendim kıza gider erkeğe de evet tek şişle yapılıyomuş tunus işi diyolar galiba biraz zor galiba ama örgüden anlayan onu da halleder sarının örgüsü biraz daha kolay galiba. İnşallah bitsin de benimkiler resim atarım size de

Haklisin canm ama insan duramiyo işte ufak tefek seyleri yapiym diyorm ama anlattigim gibi olmuyo
Bayram tatiline gitcez dedimki güya donüşte evi temiz bulayim ama işte sınirli is yapabiliyosun zaten
Önemli olan bizim ve bebeğin sağlığı gerisi olmasa da olur napalım ben de bebekten önce sürekli temizlik yapardım çalışmama rağmen şimdi gözüme batıyo herşey ama napayım biz iyi olalım da evimiz pis olsun

Hicc uykummm yoğğğğğ bugn yaaa sütte fayda etmiooo
Ben de bu aralar gececilerdenim yıllık izne ayrıldım gece geç yatıp sabah geç kalkıyorum en sevdiğim şimdi de ayıptır söylemesi çok acıktım bişiler yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…