Geçmiş olsun baya stresli geçmiş günün..Oyle ağzını kapatmadan öksuren tiplere ayrı bi gıcık oluyorumSelam
Hayatımın en yorucu günüydü bacaklarım hala titriyor. Sabah seminer aldığım okula gittim ve geçen hafta 2 gün seminer aldığıma dair belge aldım. Eski okuldaki müdür yardımcıma yolladım bana dedi ki biz sizin ilişiği 29 ağustosta kestik boşuna aldınızbana almamı söylediniz dedim takip etseydiniz dedi ve günün ilk golünü yedim!
Atandığım okula gidip evraklarımı götürdüm. Maaş hesabı için üst yazı yazdı. Bi dünya yol gittim sarsıla sarsıla bankaya. Bireyselden sıra aldım. Sıra geldi görevli demesin mi hesap gişeden açılacakhadi form doldurdum ve 1 saat de gişeyi bekledim! Sonra o ukala hile görevlisi sürekli ağzını bile kapatmadan suratıma öksürerek önce sistemdeki soyadıma taktı dedim 2 yıldır evliyim nüfus cüzdanı önünüzde. Bu arada da 1 mt geride duruyorum üstüme öksürmeye devam ediyor. Sonra dedi maaş hesabı açamayız ikametiniz burada değil. Formumu da çatır çatır yırttı. Yazım var elimde dedim yok diyor olmaz. Hadi bi dünya yol nüfusa! Herkes çocuğunun okulu için gelmiş adres değiştirmeye.197 kişi bekledim! 197 peki ne oldu? Kocam gelsinmiş beraber yaşıyoruz desinmiş. Ya diyorum memur eşim. Ben de memurum atama işi bu acil yok hanfendi algınız mı kıt dedi. Çıktım nüfusun önüne ağlaya ağlaya eşimi aradım. Saat 16:30 3 dk sonra eşim aradı falancayı bul o yapacak dedi. Bahsettiği kişiyi buldum 5dk sürdü halletmesi.
Sinir küpüyüm. Müşteri hizmetlerini arayıp bankayı da şikayet ettim yarın banka müdürüne gidip konuşucam bugün o aceleyle aklıma gelmedi. Ne alaka maaş hesabı ile ikamet ya! Ben atandığım ilçede oturmak zorunda mıyım!
kizlar ya bebisimi bi oglen hissejtim dahada hissedemedim boyle olan varmi beklemedeyim yok ama bi tikirti olurmu boyle seyler ya baya gecti aradan okadar cok uyuyamaz heralde
Ben hala hissedemiyorum malesef nasıl bir his bilmiyorum.Tatli birşeyler ye öyle diyorlar ya hareketlenmesi icinkizlar ya bebisimi bi oglen hissejtim dahada hissedemedim boyle olan varmi beklemedeyim yok ama bi tikirti olurmu boyle seyler ya baya gecti aradan okadar cok uyuyamaz heralde
insallah canm ya simdi buda ayri bi dert oldu taki tekmeleyene kadar gelde bekle o telaslaCanım merak etme uyumuyodur ama her zaman da dışarı doğru tekme atmadıkları için yani rahmin diğer iç duvarına çarptığı için hissedemeyebiliyoruz. Endişelenme herşey yolunda
bi de onu deneyelim bakalim. az kaldi sende hissedersin rabbim herkeze nasip etsin bu duygu cok farkli bisey ya o tekme attikca insan duygulaniyoBen hala hissedemiyorum malesef nasıl bir his bilmiyorum.Tatli birşeyler ye öyle diyorlar ya hareketlenmesi icin
insallah canm ya simdi buda ayri bi dert oldu taki tekmeleyene kadar gelde bekle o telasla
Aslında bende senin gibi panik oluyorum da sonradan evham yapmicam hep olumlu düşünücem diye şartladım kendimi. Bende geçen gün nerdeyse gün boyu hissedemedim sonra bi vurdu dedim tamam daha takmicam
Ya ne güzel alinacaklardan yapılacaklar dan bahsediyoduk nerden çıktı ki şimdik bunlarzaten korkuyoz hele ki ilk olacaklar bence daha tedirginiz bence daha fazla gözümüzü korkutmasinlar dimi
:)) tek başıma değilmişim bir ara psikolaga bile gittim. ama aştım çok şükür .. aman doğran nasıl doğurmuş diyorum geçiyorum boşver okuma hiçbişi. bana psikologum interneti bile yasaklı. eşim her akşam kötü şeyler okumuyorsun değilmi diye tepeme dikiliyor:)
Aynen ya inş hayırlısıyla goruruz o günleri de 18. Hafta gosteriyo Rabbim sağlık verdikten sonra gerçekten nasıl geçiyormuş zaman daha dün gibi test yapıp hamile olduğumu öğrendim günEvet gözümüzü karartmak lazım birazayyy minik kuzuları düşün nasıl da süt kokacaklar cennet gibi ah ahhh
Aynen ben de gözümde çok büyüttüm ama pozitif doğum hikayeleri duyunca geçti bakalım kısmet neyse o olsun
SananeeeeeKizlar iyi geceler bu ara durgunlasti topic herkes erken mi yatio artk ne!!
Nerde 2 lere 3 lere kdr oturanlar??
Benim oğlum olacak inşallahSenin bebegin cinsiyeti belli oldumu. Ben daha kesin öğrenemedimaaaaaa griside guzelmisde o tek sis le yapılmış,bendemi öyle yapsam.. bebeklere sarı yapmam pek .ilk kez istedim çünkü içimde kaldi.. hz peygamberimiz as ,hz hasana sari birşey giydirdiklerinde çıkarmış da... aslında mat bi renk canlı sariyi sevmiyorum .. seninkilerde çok guselllllllll :)
Üstüme vazife cinimmmSananeeeee
Önemli olan bizim ve bebeğin sağlığı gerisi olmasa da olur napalımHaklisin canm ama insan duramiyo işte ufak tefek seyleri yapiym diyorm ama anlattigim gibi olmuyo
Bayram tatiline gitcez dedimki güya donüşte evi temiz bulayim ama işte sınirli is yapabiliyosun zaten
Hicc uykummm yoğğğğğ bugn yaaa sütte fayda etmioooPiki buyrun o zaman
Benim de gittiHicc uykummm yoğğğğğ bugn yaaa sütte fayda etmiooo
Ben de bu aralar gececilerdenimHicc uykummm yoğğğğğ bugn yaaa sütte fayda etmiooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?