- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Disari cikarken bezini biberonunu vs. Koymak icin bakiyorum benhastane için mi diyorsunuz kızlar yoksa dışarı çıkarken bezini vs koymak için mi?
Ya ben sirt cantasini tesetturlude begenmiyorum. Hani acik olursun kot sweat bi de sirt cantasi cok hos ve rahat. Yoykonun begendim ben ama istedigim renk kalmamisSırt çantasi alcam ben canm 1 tane bi tanede nike spor cantalarsan alıcam:)öyle almayi düsünüyorm yani bakicaz
Afiyet olsun bende gec yedm uykum gelsin die bekliommBen de bu aralar gececilerdenimyıllık izne ayrıldım gece geç yatıp sabah geç kalkıyorum en sevdiğim şimdi de ayıptır söylemesi çok acıktım bişiler yiycem
Bende kapaliyim ama deri sırt çantasi alicam bak bunun gibiYa ben sirt cantasini tesetturlude begenmiyorum. Hani acik olursun kot sweat bi de sirt cantasi cok hos ve rahat. Yoykonun begendim ben ama istedigim renk kalmamis
Çok gecmiş olsungünaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
Cok gecmis olsun. Bir daha yasamazsin insallah.günaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
çok geçmiş olsungünaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
günaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
Çok gecmis olsun canım bi daha yaşama inşgünaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
Cok gecmis olsun cnm..günaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
valla ben tesettürlüyüm ama hamilelikten öncede şimdide ilerde de hep sırt çantası tercih ediyorum. açık insana yakışıyor kapalıya neden yakışmasın kiYa ben sirt cantasini tesetturlude begenmiyorum. Hani acik olursun kot sweat bi de sirt cantasi cok hos ve rahat. Yoykonun begendim ben ama istedigim renk kalmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?