2017 Şubat Anneleri

Sırt çantasi alcam ben canm 1 tane bi tanede nike spor cantalarsan alıcam:)öyle almayi düsünüyorm yani bakicaz
Ya ben sirt cantasini tesetturlude begenmiyorum. Hani acik olursun kot sweat bi de sirt cantasi cok hos ve rahat. Yoykonun begendim ben ama istedigim renk kalmamis

Hayirli sabahlar yoldayım kızlar cok heyecanliyim, 1.5 saate heralde belli olur cinsiyet .. kizim yada oğlum farketmez saglikli sihhatli hayırlı evlat olsun da..biliyorum erkekse kocam ve ailesi bana daha değer verecekler ama zerre umrumda değil..Rabbim bana yeter biliyorum ki o benim icin en hayırlısını bahsetmiştir. Dua edin kizlar hayırlı haberle döneyim öptüm hepinizi selâmetle

günaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdim daha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...

Çok gecmiş olsun

Cok gecmis olsun. Bir daha yasamazsin insallah.

çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah

Çok gecmis olsun canım bi daha yaşama inş

Cok gecmis olsun cnm..

Ya ben sirt cantasini tesetturlude begenmiyorum. Hani acik olursun kot sweat bi de sirt cantasi cok hos ve rahat. Yoykonun begendim ben ama istedigim renk kalmamis
valla ben tesettürlüyüm ama hamilelikten öncede şimdide ilerde de hep sırt çantası tercih ediyorum. açık insana yakışıyor kapalıya neden yakışmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…