- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
bende kapalıyım ve sırt çantası olmazsa olmazım :)Bende kapaliyim ama deri sırt çantasi alicam bak bunun gibi
http://m.n11.com/mimodish-deri-bayan-sirt-cantasi-bayan-canta-15mds4-6-renk-P107709814
çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasıngünaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
Cok geçmiş olsun canım.günaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
lierac canımHanımlar hangi çatlak kremini kullanıyor sunuz
Merkeze uzak yaşıyorum internetten sipariş vereceğim iyi etkili birsey almak istiyorum o yüzden
Senin kadr olmasam da aynı durumu bende yaşıyorum kahvaltimi güzel yapıyorum gün içinde yicemi yiyorum ama akşam ustu hafiften bulanmaya başlıyorum bende anlamadım neden oluyokusmuklu annelerrrr (burda biri demişti çok hoşuma gitti)
Şimdi benim hamileliğimin başlarında kusma olmuyordu ilkinde de şimdide.. Hafif bulantı kokuya hassasiyet vs.. Ama şimdilerde akşam olunca inanılmaz bulanmaya başladı çok çıkrabilen biri de olmadığım için baya rahatsız edici bir durum olmaya başladı.. Sabah öğlen hiç sıkıntım yok istediğimi yiyorum içiyorum akşam eve gidince sıkıntı başlıyor su bile içemiyorum yemeği geçtim.. 16ç haftadayız nerden çıktı şimdi bu?? böyle olan varmı hiç?? Vitaminimi de sabahları içiyorum.. anlamadım yaaa
Yaptirmadim benMerhaba kizlar 2 li test sonucu düşük cikinca doktorum 3 lu4 lu test istemedi 22 haftada ayrintili organ tarama testimiz var..amniyosentezi de hic onermedi doktor 3-4 lu testleri yaotiran oldumu
Çok geçmiş olsun Allah bi daha vermesin.günaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
Ben de sırt çantası düşünüyorum iki bölmeli. Kol Çantasına göre daha rahat.bence de kapalı olanlara da yakışıyor. Benim bir arkadaşım var epey geniş pardusu falan giyiyor onda da cok güzel duruyor. MODEL beğenen alıcam insallahvalla ben tesettürlüyüm ama hamilelikten öncede şimdide ilerde de hep sırt çantası tercih ediyorum. açık insana yakışıyor kapalıya neden yakışmasın ki
Bendim okusmuklu annelerrrr (burda biri demişti çok hoşuma gitti)
Şimdi benim hamileliğimin başlarında kusma olmuyordu ilkinde de şimdide.. Hafif bulantı kokuya hassasiyet vs.. Ama şimdilerde akşam olunca inanılmaz bulanmaya başladı çok çıkrabilen biri de olmadığım için baya rahatsız edici bir durum olmaya başladı.. Sabah öğlen hiç sıkıntım yok istediğimi yiyorum içiyorum akşam eve gidince sıkıntı başlıyor su bile içemiyorum yemeği geçtim.. 16ç haftadayız nerden çıktı şimdi bu?? böyle olan varmı hiç?? Vitaminimi de sabahları içiyorum.. anlamadım yaaa
Ya ben sirt cantasini tesetturlude begenmiyorum. Hani acik olursun kot sweat bi de sirt cantasi cok hos ve rahat. Yoykonun begendim ben ama istedigim renk kalmamis
Bu kalp ritmi olayı beni mahvediyor. Kahvaltı sonrası, soğuk içince ve de gece uyutmuyor beni. Sanki ağacından çıkıcak. Hamileliklerimde hep böyle olduğu için Dr önemli değil geçecek diyor. 2/3 haftaya kadar geçmezse bende görünücem. Annemin kalbı doğuştan delik, 60 yaşında öğrendi. Bende de ritm problemi çıkma ihtimali yüksek. Çok geçmiş olsun. Zorgünaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
Merhaba kizlar 2 li test sonucu düşük cikinca doktorum 3 lu4 lu test istemedi 22 haftada ayrintili organ tarama testimiz var..amniyosentezi de hic onermedi doktor 3-4 lu testleri yaotiran oldumu
günaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
bende kapalıyım ve sırt çantası olmazsa olmazım :)
Kapalilikla sırt çantası olmaz ne alaka Çözemedim sabah tan beriB bambucan ,canım çok geçmiş olsun. Sanırım bu aralar salgın var. İçme suyuna ve banyo suyuna dikkat edelim.
Öpüyorum fıstığımı.
Çok geçmiş olsun canım
Benim de ara ara nabzım çok yükseliyor.
Dikkat et
Ben de kapalıyım. Ferace giyerim ama altında spor ayakkabı filan.
Sırt çantasını da çok severim ve çok büyük kolaylık bebekli anneler için. Ben de mutlaka alacağım.
canim ben de senin gibiyim baslarda hic bulantim kusmam olmadi ama simdi aksamlari cok bulantim oluyor.. agzimin da hic tadi yokkusmuklu annelerrrr (burda biri demişti çok hoşuma gitti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?