2017 Şubat Anneleri

aynen canım ilk aklına gelen benım kalbim böleyse bebeğimin kalbı nasıldır dıe ıyıce panik oldum bıde yanlızdım dahada korktum ama sukur ekg de bısı cıkmadı holter takılcak bakalım rabbım şifamızı versın ıns

Kapalilikla sırt çantası olmaz ne alaka Çözemedim sabah tan beri

Niye alakasız olsun ki...
Sırt çantası çok büyük kolaylık bence.
Kapalı olunca illa belli bir kalıba mı girmek gerekir ?
Ben çok spor giyinen kapalı bayanlar gördüm ki ben de çok severim. Büyük rahatlık bence..

Kız yok işte bende o yüzden dedim sırt çantası sonuçta kapalı açık kullanabilir diye bisey yokki bende kapaliyim çevremde gordugum kadarıyla evet büyük kolaylık bebekli anneler için bende sırt çantası alcam nasip olursa o yüzden dedim işte niye sırt çantası kapalilikla bağdaştırılır diye... Sırt çantası olmaz ne alaka derken ima olsun diye dedim yanı niye alakasız olsun diye

O da zaten eleştirmiş canım 'Kapalılıkla sırt çantası olmaz ' lafı da ne saçma demek istemiş

Kesinlikle haklısın. Kolundan ikide bir düşen bişi olmaz en azından. Bebeği de baby Wearing ile giydim mi üç çocukla çok rahat olurum yazın. Bu iki eleman beni psikolojik olarak cok rahatlattı. İkincisi de bebek arabasına koysam ilk çocuk yaza 5 olucak zaten yanımda durur valla bu işi kolaylaştıran hersey bana mübah

Konu nereye gelmiş
Cokta irdelemenin bi mantigi yok aslinda kizlar tercih meselesi ben

kapali bi bayan olarak tercih ederim kullanirimda kim ne demiş

umrumdada olmaz
Bazilarida yakiştirmayabilir

kullanmayada bilir kişesel tercihidir oda beni alakadar etmez.

Amin sen dé bebişin de Allah à emanet olun

Ayy canım valla dünkü yorgunluktan sonra benim jeton köşeli bugün. Tekrar okuyunca anladım :))

O da zaten eleştirmiş canım 'Kapalılıkla sırt çantası olmaz ' lafı da ne saçma demek istemiş

Şimdi anladım canım :))

Ayy canım valla dünkü yorgunluktan sonra benim jeton köşeli bugün. Tekrar okuyunca anladım :))

Şimdi anladım canım :))
Sorun diil :) dovecektin nerdeyse beni o değil de biz biraz rahatlamaya başlayınca bulantilar vs bitince konuşacak bisey mi bulamıyoz da bu konulara girip bide ustune uzatiyoz anlamadım

Ay bu bebisi ne zaman hissetcem bütün gün elim karnım da ama birşey anlamıyorum..Arada bi dalgalanma gibi birşey oluyor bazen de sertlik geliyor..Çoğunlukla solda ama bazen sağ tarafta da birşeyler oluyor

Sorun diil :) dovecektin nerdeyse beni o değil de biz biraz rahatlamaya başlayınca bulantilar vs bitince konuşacak bisey mi bulamıyoz da bu konulara girip bide ustune uzatiyoz anlamadım

Yok kızz sana kıyarmıyımmm
Yorgunluktan yanlış anladım zaaar
Valla bulantılar bitti ,bu defa da ağzım boş durmuyor.
Az önce bim'in kutu içerisindeki minik lokumlarından yedim bi kutu
Sonum kötü görünüyor

Ay bu bebisi ne zaman hissetcem bütün gün elim karnım da ama birşey anlamıyorum..Arada bi dalgalanma gibi birşey oluyor bazen de sertlik geliyor..Çoğunlukla solda ama bazen sağ tarafta da birşeyler oluyor

Daha erken canım. 2 haftaya başlarsın hissetmeye

Bebisi çok rahat hisseden anneler bisey sorcam arada bi bölge de anlık bi kıpırtı oluyo ama surekli değil bi ya günde bi ya iki güne bir bariz oluyo hissediliyor ama dün şunu farkettim öncesinde damar atiyodu kalp atışı gibi o damardi onu ayırt edebiliyorum ama şimdi arada elimi karnıma koyunca bi dalgalanma oluyo sanki tabi o da aman aman bariz belli değil elimin altında hissediyorum kalp atışı pıt pıt atiyo o ayrı ama bu dalgalanma gibi bebek mi bu

Kıyma bana yazik sev beni ilgiye açım ya benim de iştah açıldı akşama kadar araniyom birşeyler yiyom surekli akşam da şişip kalıyorum sindiremiyorum

16 nın çok erken olduğunu düşünüyorum hissetmek için canım, 18 de anca.. O haftalardaki genelde gaz falan olabiliyor. Hissettiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın:)

16 nın çok erken olduğunu düşünüyorum hissetmek için canım, 18 de anca.. O haftalardaki genelde gaz falan olabiliyor. Hissettiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın:)
Aynen bende bu haftalarda dikkat edersem o da birşeyler oluyo gibi

İkili testten sonraki testleri soranlar olmuş şu an bunlarla uğraşıyorum ikili normal çıkmıştı doktor istersen dörtlü test yaptır istersen yaptırma dedi ikiliye göre biraz daha kapsamlı diye yaptırdım aklımda kalmasın diye bu arada sadece özellerde yapılıyor henüz devlette yok üçlüden farkı inhibin A değerine de bakılıyor sonuç down sendromu yüksek risk çıktı doktor amniyosentez yapabiliriz dedi şu an nifty testi araştırıyorum bu testte kan veriliyor sadece %99 da doğru sonuç veriyormuş Bayramdan sonra kesin karar vereceğim ikili test sonucuna daha güvenilir deniliyor genelde o yüzden iyi düşünmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…