aynen canım ilk aklına gelen benım kalbim böleyse bebeğimin kalbı nasıldır dıe ıyıce panik oldumBu kalp ritmi olayı beni mahvediyor. Kahvaltı sonrası, soğuk içince ve de gece uyutmuyor beni. Sanki ağacından çıkıcak. Hamileliklerimde hep böyle olduğu için Dr önemli değil geçecek diyor. 2/3 haftaya kadar geçmezse bende görünücem. Annemin kalbı doğuştan delik, 60 yaşında öğrendi. Bende de ritm problemi çıkma ihtimali yüksek. Çok geçmiş olsun. Zor
Kapalilikla sırt çantası olmaz ne alaka Çözemedim sabah tan beri
Kız yok işte bende o yüzden dedim sırt çantası sonuçta kapalı açık kullanabilir diye bisey yokki bende kapaliyim çevremde gordugum kadarıyla evet büyük kolaylık bebekli anneler için bende sırt çantası alcam nasip olursa o yüzden dedim işte niye sırt çantası kapalilikla bağdaştırılır diye... Sırt çantası olmaz ne alaka derken ima olsun diye dedim yanı niye alakasız olsun diyeNiye alakasız olsun ki...
Sırt çantası çok büyük kolaylık bence.
Kapalı olunca illa belli bir kalıba mı girmek gerekir ?
Ben çok spor giyinen kapalı bayanlar gördüm ki ben de çok severim. Büyük rahatlık bence..
Niye alakasız olsun ki...
Ben çok spor giyinen kapalı bayanlar gördüm ki ben de çok severim. Büyük rahatlık bence..
Kesinlikle haklısın. Kolundan ikide bir düşen bişi olmaz en azından. Bebeği de baby Wearing ile giydim mi üç çocukla çok rahat olurum yazın. Bu iki eleman beni psikolojik olarak cok rahatlattı. İkincisi de bebek arabasına koysam ilk çocuk yaza 5 olucak zaten yanımda durur valla bu işi kolaylaştıran hersey bana mübahNiye alakasız olsun ki...
İvet tam anlamıyla anlamissin arkadaşım teskurlerO da zaten eleştirmiş canım 'Kapalılıkla sırt çantası olmaz ' lafı da ne saçma demek istemiş
Amin sen dé bebişin de Allah à emanet olunaynen canım ilk aklına gelen benım kalbim böleyse bebeğimin kalbı nasıldır dıe ıyıce panik oldumbıde yanlızdım dahada korktum ama sukur ekg de bısı cıkmadı holter takılcak bakalım rabbım şifamızı versın ıns
Kız yok işte bende o yüzden dedim sırt çantası sonuçta kapalı açık kullanabilir diye bisey yokki bende kapaliyim çevremde gordugum kadarıyla evet büyük kolaylık bebekli anneler için bende sırt çantası alcam nasip olursa o yüzden dedim işte niye sırt çantası kapalilikla bağdaştırılır diye... Sırt çantası olmaz ne alaka derken ima olsun diye dedim yanı niye alakasız olsun diye
O da zaten eleştirmiş canım 'Kapalılıkla sırt çantası olmaz ' lafı da ne saçma demek istemiş
Sorun diil :) dovecektin nerdeyse beniAyy canım valla dünkü yorgunluktan sonra benim jeton köşeli bugün. Tekrar okuyunca anladım :))
Şimdi anladım canım :))
saol canım aminnn hepimizin bebeğini korusun rabbimmm kucagımıza almayı nasip eylesinnnnAmin sen dé bebişin de Allah à emanet olun
Sorun diil :) dovecektin nerdeyse benio değil de biz biraz rahatlamaya başlayınca bulantilar vs bitince konuşacak bisey mi bulamıyoz da bu konulara girip bide ustune uzatiyoz anlamadım
Ay bu bebisi ne zaman hissetcem bütün gün elim karnım da ama birşey anlamıyorum..Arada bi dalgalanma gibi birşey oluyor bazen de sertlik geliyor..Çoğunlukla solda ama bazen sağ tarafta da birşeyler oluyor
Kıyma bana yazik sev beni ilgiye açımYok kızz sana kıyarmıyımmm
Yorgunluktan yanlış anladım zaaar
Valla bulantılar bitti ,bu defa da ağzım boş durmuyor.
Az önce bim'in kutu içerisindeki minik lokumlarından yedim bi kutu
Sonum kötü görünüyor
Ay bu bebisi ne zaman hissetcem bütün gün elim karnım da ama birşey anlamıyorum..Arada bi dalgalanma gibi birşey oluyor bazen de sertlik geliyor..Çoğunlukla solda ama bazen sağ tarafta da birşeyler oluyor
Aynen bende bu haftalarda dikkat edersem o da birşeyler oluyo gibi16 nın çok erken olduğunu düşünüyorum hissetmek için canım, 18 de anca.. O haftalardaki genelde gaz falan olabiliyor. Hissettiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?