2017 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun..

Hanımlar hangi çatlak kremini kullanıyor sunuz
Merkeze uzak yaşıyorum internetten sipariş vereceğim iyi etkili birsey almak istiyorum o yüzden

Ben bebe yağı ve nivea nın badem yağlı vücut sütünü kullandım şimdiye kadar ama artık kaşınmalar arttı gün içinde daha fazla nemlendirmem gerek. Bir tanıdık saf vazelin sürmüş cildi kuru olduğu halde gram çatlağı yok ben de aktardan alıp onu kullanacağım

Nüfus zaten hep ana baba günü oluyor oraya işi düşene allah yardım etsin ama bankacının yaptığı saçmalık ben de başka ilçede çalıştım hatta başka ilde oturup ikametgah aldırmadığı halde hesap açanlar oldu. Tuhaf yani.... sabrın varsa gidip uğraş derim ben de canım.... çok geçmiş olsun yeni okulun hayırlı olsun

Ayyyy evettt yarıladık bile yolu zaman çabuk geçiyor

Ben de tam olarak hissediyorum diyemicem sanırım. Yemeklerden şöyle yarım saat bir saat sonra falan dediğin gibi dalgalanıyor hele de çok yemek yediysem karnım kımıl kımıl ediyor eğer bebek değilse rahatsız edecek beni

Ama tekme değil eminim yani

Yok zaten öyle tekme olarak bariz bisey değil diyorum ya elimi koyunca bazen dalgalanma gibi sanki gaz olayını artık cozebiliyorum ama buda bebek mi ondan da tam emin değilim

Yok zaten öyle tekme olarak bariz bisey değil diyorum ya elimi koyunca bazen dalgalanma gibi sanki gaz olayını artık cozebiliyorum ama buda bebek mi ondan da tam emin değilim

Aynen gaz değil ben de anlayabiliyorum artık takvimimde de çırpınan kelebek gibi diyor bakalım artık uyutmazlar bizi geceleri

Doktoruma güveniyorum ...acaba herkes nazil yapti acaba diye merak ettim saoalsin

Ay onlar hareketlensin o duyguyu yaşayalım da uyutmasinlar napalim :)

Kv dedim ki oynuyor sanıp heyecanlanıyorum uyuyamıyorum geceleri diyorum. Oğlum da (benim eşim) hiç durmazdı hissetmeye başladıktan sonrası kabustu diyor güç denemesi yaparmış resmen ağrıdan uykumdan uyanırdım diyor kadın

Kızım ona çekerse bittim ben

Yasicaz gorcez bakalım neler olacak :)

Umarım kolayca iyi sonuçlarla atlatırsınız.

Merhaba kızlar sağlığı herşeyi iyi şükür..hatta 15ocaktan önce almak lazım dedide.. sınavlarım var dedim :/ Kız dedi..:) okadar srvindimki demekki kocam yüzünden erkek olmasini istedim belkide.. onu gorunce zaten öyle mutlu oldum ki,boyu çok uzun olcak dedi hatta büyük gosteriyo haftası.. kocam çıkarken tüp bebekten bahsetti dr a. Öyle üzüldük i alışveriş merkezine gidecektik hepsi kaldı direk eve geldik.gözlerim şişti karnım ağrıyor ağlamaktan... bilmiyorum bu cektiklerim ne. .geldi teselli için kocam ama p kadar üzüldü neden üzülmüyumki...bebeğin resmini götürdüm sonra oyletatliki ...bu kızımı görseniz çok güzel her goren boyle kızım olsa diyor.. bununda gözleri iri çok tatlı yüzü... ayy .simdi dioki kocam üzülünce bana teselli verme uzak dur. Ondan sinirlendim o bnmde yavrum tabi sevinirim.ama erkek değildiye çok üzüldüm diyor.. ah delircem kafam şişti yqpayalnizim... ben napcam kızlar birde 1.5 sene sonra tekrar bebek istiyo birde tüp bebek .. rabbim yardımcım olsun katlanamiycagim sıkıntıları vermesin.. Kız olursa aden düşündüm geçen ama vadi ismiymiş enn et ismi değil. Manasi güzel değişik kız ismi varmı bildiğiniz?

Kizlar ben park yatak alcam. Onun icinde uyku seti almak istiyorum. Siz ne dusunuypsunuz.
Canim ben ilk oğluma park yatak aldım ilkini ikincisini buyuttum ve de karar verdim üçüncüsünü de buyutecem. Çok rahat ve de hafif.tabi kimi sevmiyor kullanamıyor başka fikirler de almak iyi olur ben şahsen çok memnun kaldım. İki çocuk daha buyur onunla

Ben 18 den itibaren çok rahat hissediyorum dün hatta şiddetli hisettim. kahvaltı yaptıktan sonra inanılmaz hareketleniyor bildiğin içinde bişi kıpırdıyor misal 2 dk boyunca sürebiliyor sonra meyve yediğim zaman özellikle şeftalide kıpırdıyor . ilk hissettiğimde kalp atışımı gibi anlıktı. 18 hafta olduğumda artık kıpırtı şeklinde oldu dönüyor felan..

Merhaba anne adayları
dün doktor kontrolum vardı doktor bebeğin kordunu rahimine cok yakın dedi ne anlama geliyo acaba ??

Hayırlisi bu belkide Allahin ol demedigini niye oldurmaya çalısıyo

esin canm ya valla çok kıziyorm böyle şeylere sen takma kafana belki hakkinizda hayirli olan budur sen

boşver kizlarinla mutlu olmaya bak esinde erkek olana kadar denesin madem oyle sen bence hiç yorm filanda yapma oluruna bırak.ayrica suçlu filanda hissetme kendini

cinsiyeti belirleyen erkek sonuçta elindeyse kendisi erkek yapsin
Sen hiç üzme kendini hamileliginin bebişinin keyfini cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…