Çok geçmiş olsun..günaydn kızlar dün can sıkıcı bir akşam geçirdimdaha önceden kalp ritm bozukluğum vardı ve tedaviyle düzelmişti ama akşam evde tek basımayken tekrar nüks etti ve panik yaptım dahada kötü oldum eşimde gece nöbetindeydi ve ben hemn ambulnsı aradım kırmızı kod oldugumuz için hemn geldıler ve nabız kalp tavandı snra bnı sakinleştrdıler cok sukur normle bındı.sabah da bebeğimi merak ettim gttim gördum rahatladımmm rabbimin bıdaha yasatmması umuduyla ıns dualarınızlaaa ...
Hanımlar hangi çatlak kremini kullanıyor sunuz
Merkeze uzak yaşıyorum internetten sipariş vereceğim iyi etkili birsey almak istiyorum o yüzden
Selam
Hayatımın en yorucu günüydü bacaklarım hala titriyor. Sabah seminer aldığım okula gittim ve geçen hafta 2 gün seminer aldığıma dair belge aldım. Eski okuldaki müdür yardımcıma yolladım bana dedi ki biz sizin ilişiği 29 ağustosta kestik boşuna aldınızbana almamı söylediniz dedim takip etseydiniz dedi ve günün ilk golünü yedim!
Atandığım okula gidip evraklarımı götürdüm. Maaş hesabı için üst yazı yazdı. Bi dünya yol gittim sarsıla sarsıla bankaya. Bireyselden sıra aldım. Sıra geldi görevli demesin mi hesap gişeden açılacakhadi form doldurdum ve 1 saat de gişeyi bekledim! Sonra o ukala hile görevlisi sürekli ağzını bile kapatmadan suratıma öksürerek önce sistemdeki soyadıma taktı dedim 2 yıldır evliyim nüfus cüzdanı önünüzde. Bu arada da 1 mt geride duruyorum üstüme öksürmeye devam ediyor. Sonra dedi maaş hesabı açamayız ikametiniz burada değil. Formumu da çatır çatır yırttı. Yazım var elimde dedim yok diyor olmaz. Hadi bi dünya yol nüfusa! Herkes çocuğunun okulu için gelmiş adres değiştirmeye.197 kişi bekledim! 197 peki ne oldu? Kocam gelsinmiş beraber yaşıyoruz desinmiş. Ya diyorum memur eşim. Ben de memurum atama işi bu acil yok hanfendi algınız mı kıt dedi. Çıktım nüfusun önüne ağlaya ağlaya eşimi aradım. Saat 16:30 3 dk sonra eşim aradı falancayı bul o yapacak dedi. Bahsettiği kişiyi buldum 5dk sürdü halletmesi.
Sinir küpüyüm. Müşteri hizmetlerini arayıp bankayı da şikayet ettim yarın banka müdürüne gidip konuşucam bugün o aceleyle aklıma gelmedi. Ne alaka maaş hesabı ile ikamet ya! Ben atandığım ilçede oturmak zorunda mıyım!
Aynen ya inş hayırlısıyla goruruz o günleri de 18. Hafta gosteriyo Rabbim sağlık verdikten sonra gerçekten nasıl geçiyormuş zaman daha dün gibi test yapıp hamile olduğumu öğrendim günRabbim bu kadarını nasip etti sağlıkla inş hepimize yolun diğer yarısını da bu şekilde sağlıkla bitirmeyi nasip eder inş
Bebisi çok rahat hisseden anneler bisey sorcam arada bi bölge de anlık bi kıpırtı oluyo ama surekli değil bi ya günde bi ya iki güne bir bariz oluyo hissediliyor ama dün şunu farkettim öncesinde damar atiyodu kalp atışı gibi o damardi onu ayırt edebiliyorum ama şimdi arada elimi karnıma koyunca bi dalgalanma oluyo sanki tabi o da aman aman bariz belli değil elimin altında hissediyorum kalp atışı pıt pıt atiyo o ayrı ama bu dalgalanma gibi bebek mi bu
Yok zaten öyle tekme olarak bariz bisey değil diyorum ya elimi koyunca bazen dalgalanma gibi sanki gaz olayını artık cozebiliyorum ama buda bebek mi ondan da tam emin değilimBen bebe yağı ve nivea nın badem yağlı vücut sütünü kullandım şimdiye kadar ama artık kaşınmalar arttı gün içinde daha fazla nemlendirmem gerek. Bir tanıdık saf vazelin sürmüş cildi kuru olduğu halde gram çatlağı yok ben de aktardan alıp onu kullanacağım
Nüfus zaten hep ana baba günü oluyor oraya işi düşene allah yardım etsinama bankacının yaptığı saçmalık ben de başka ilçede çalıştım hatta başka ilde oturup ikametgah aldırmadığı halde hesap açanlar oldu. Tuhaf yani.... sabrın varsa gidip uğraş derim ben de canım.... çok geçmiş olsun yeni okulun hayırlı olsun
Ayyyy evettt yarıladık bile yolu zaman çabuk geçiyor
Ben de tam olarak hissediyorum diyemicem sanırım. Yemeklerden şöyle yarım saat bir saat sonra falan dediğin gibi dalgalanıyorhele de çok yemek yediysem karnım kımıl kımıl ediyor eğer bebek değilse rahatsız edecek beni
Ama tekme değil eminim yani
Yok zaten öyle tekme olarak bariz bisey değil diyorum ya elimi koyunca bazen dalgalanma gibi sanki gaz olayını artık cozebiliyorum ama buda bebek mi ondan da tam emin değilim
Ay onlar hareketlensin o duyguyu yaşayalım da uyutmasinlar napalim :)Aynen gaz değil ben de anlayabiliyorum artıktakvimimde de çırpınan kelebek gibi diyor bakalım artık uyutmazlar bizi geceleri
Doktoruma güveniyorum ...acaba herkes nazil yapti acaba diye merak ettim saoalsinBenim doktorum da aynı şekilde 2li test normal çıkınca 3lü 4lü test yapmayacağını gerek olmadığını söyledi canım,zaten bu sonuçlar istatistik belirtiyormuş. Bence doktoruna güven ama içim rahat olmayacak diyorsan da yaptır.
Ay onlar hareketlensin o duyguyu yaşayalım da uyutmasinlar napalim :)
Yasicaz gorcez bakalım neler olacak :)Kv dedim ki oynuyor sanıp heyecanlanıyorum uyuyamıyorum geceleri diyorum. Oğlum da (benim eşim) hiç durmazdı hissetmeye başladıktan sonrası kabustu diyor güç denemesi yaparmış resmen ağrıdan uykumdan uyanırdım diyor kadın
Kızım ona çekerse bittim ben
Umarım kolayca iyi sonuçlarla atlatırsınız.İkili testten sonraki testleri soranlar olmuş şu an bunlarla uğraşıyorum ikili normal çıkmıştı doktor istersen dörtlü test yaptır istersen yaptırma dedi ikiliye göre biraz daha kapsamlı diye yaptırdım aklımda kalmasın diye bu arada sadece özellerde yapılıyor henüz devlette yok üçlüden farkı inhibin A değerine de bakılıyor sonuç down sendromu yüksek risk çıktı doktor amniyosentez yapabiliriz dedi şu an nifty testi araştırıyorum bu testte kan veriliyor sadece %99 da doğru sonuç veriyormuş Bayramdan sonra kesin karar vereceğim ikili test sonucuna daha güvenilir deniliyor genelde o yüzden iyi düşünmek istiyorum
Çok teşekkürlerUmarım kolayca iyi sonuçlarla atlatırsınız.
Canim ben ilk oğluma park yatak aldım ilkini ikincisini buyuttum ve de karar verdim üçüncüsünü de buyutecem. Çok rahat ve de hafif.tabi kimi sevmiyor kullanamıyor başka fikirler de almak iyi olur ben şahsen çok memnun kaldım. İki çocuk daha buyur onunlaKizlar ben park yatak alcam. Onun icinde uyku seti almak istiyorum. Siz ne dusunuypsunuz.
Bebisi çok rahat hisseden anneler bisey sorcam arada bi bölge de anlık bi kıpırtı oluyo ama surekli değil bi ya günde bi ya iki güne bir bariz oluyo hissediliyor ama dün şunu farkettim öncesinde damar atiyodu kalp atışı gibi o damardi onu ayırt edebiliyorum ama şimdi arada elimi karnıma koyunca bi dalgalanma oluyo sanki tabi o da aman aman bariz belli değil elimin altında hissediyorum kalp atışı pıt pıt atiyo o ayrı ama bu dalgalanma gibi bebek mi bu
Hayırlisi bu belkide Allahin ol demedigini niye oldurmaya çalısıyoMerhaba kızlar sağlığı herşeyi iyi şükür..hatta 15ocaktan önce almak lazım dedide.. sınavlarım var dedim :/ Kız dedi..:) okadar srvindimki demekki kocam yüzünden erkek olmasini istedim belkide.. onu gorunce zaten öyle mutlu oldum ki,boyu çok uzun olcak dedi hatta büyük gosteriyo haftası.. kocam çıkarken tüp bebekten bahsetti dr a. Öyle üzüldük i alışveriş merkezine gidecektik hepsi kaldı direk eve geldik.gözlerim şişti karnım ağrıyor ağlamaktan... bilmiyorum bu cektiklerim ne. .geldi teselli için kocam ama p kadar üzüldü neden üzülmüyumki...bebeğin resmini götürdüm sonra oyletatliki ...bu kızımı görseniz çok güzel her goren boyle kızım olsa diyor.. bununda gözleri iri çok tatlı yüzü... ayy .simdi dioki kocam üzülünce bana teselli verme uzak dur. Ondan sinirlendim o bnmde yavrum tabi sevinirim.ama erkek değildiye çok üzüldüm diyor.. ah delircem kafam şişti yqpayalnizim... ben napcam kızlar birde 1.5 sene sonra tekrar bebek istiyo birde tüp bebek .. rabbim yardımcım olsun katlanamiycagim sıkıntıları vermesin.. Kız olursa aden düşündüm geçen ama vadi ismiymiş enn et ismi değil. Manasi güzel değişik kız ismi varmı bildiğiniz?
Güzelmiş canim ama bende şimdi düsünmeye başladim acaba sallanan beşikmi olmasi lazim bide bebiş sallanmak istersehttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lorelli-60x120-bebek-oyun-parki-yatak-hediyeli-236476079
Bende park yatak düşünüyorum araştırmalara başladım bu hem hoşuma gitti fiyat olarakta uygun renk olarakta sizce nasıl kızlar
İlk oğlum 3 sene yattı ikincisi de 2 yıl yatmis olucak.Park yatakta ne kadarlık olana kadar yatabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?