2017 Şubat Anneleri

Kimseyi bulamadım ya. Ne yapalım oldugu kadar gündelik temizlik yapiçim.olduğu kadar. Sağol canim
Çocuklara alışveriş için çıkıcam şimdi öyle ya sadece anneleri var.
Canim canin sagolsin bosver bizim.mazeretimiz var bende yapmadim cunku yapamadim.bir ara sileyim.cam dedim.guvenemedim.ya bisey olursa diye zaten okul acilsin kadin alacam.kiz evde yokken camlari gordukve rahatsiz da olsam biraktim kendi haline gunluk yaptim bitti bosverr can sikmana degmez

valla ben tesettürlüyüm ama hamilelikten öncede şimdide ilerde de hep sırt çantası tercih ediyorum. açık insana yakışıyor kapalıya neden yakışmasın ki
Bu bi tercih meselesi. Ben kendi fikrimi soyledim. Siz de kendi fikrinizi soylediniz. Demin bi arkadasa da yazdim size de yazayim ayni cumleyi. Ben park yatak seviyorum bi arkadas da ben sevmem park yatak yazmisti. Simdi kalkip ben bu arkadasa neden park yatak sevmiyorsun diyebilir miyim? Sizin zevkiniz baska benim baska. Bunu ozgurce dile getirmenin neden bu kadar tepki topladigini anlayabilmis degilim. Biri otekilestirdiniz dedi biri oyle dedi biri boyle dedi. Begenmiyorum dedim sadece. Cok net bi cumle. Oraya buraya cekilecek bi tarafi da yok. Begenmemek demek begenmemek demek. Size neden sirt cantasi begeniyosunuz demem sizi rahatsiz etmez mi? Goze hitap seklidir bu. Size hitap ediyodur bana etmiyodur.

Aynen hormonlar bide bayram geliyo ailemin yanına gidemicem tek başıma yım baya koyuyo dusununce bende öyle icleniyom işte
Annemler geliyo bayrama yanima seni de alsinlar canim atla gel:)beklerim uzulme ca im sakin stres yapma lutfennnn yillarca yanliz gecirdim bayramimi ki gecrn sene yurtdisindaydik bilmedigim ulkede esim calisiyordu ben yanliz gecirdim ki cok sukur kizim vardi

Bayram sonrası gitcem inş nasip olursa düğün var iki kez git gel yapmiyim yol yorar bisey olur diye gitmiyorum napim bu bayram da böyle geçecek sağlık olsun ama şuan onlar orda yeğenler gelinler hepsi bi arada ya o curcunayi yasayamadigim için buruğum biraz

Evet canım biz de kiracıyız boyatmak istemiyorum. Bakalım fikir olsun Teşekkürler

Ayyy bu çok güzellll

Eşim görerek almalı illa bakalım kabul ettirebilecek miyiz ah ah ikea olsa şurda
Trabzonda da yok biz de internetten sipariş vercez ama ben daha önce yakından gördüm bi de yeni doğum yaoan arkadaşım aldı bu beşik ve dolaptan imkanın olursa yakından görmeni tavsiye ederim

Anliyorum cok iyi canim seni en dogrusu bu zaten yol yorar gercekten zaman cabuk geciyo bi bakmissin o curcunanin icindesin insallahhhh

Trabzonda da yok biz de internetten sipariş vercez ama ben daha önce yakından gördüm bi de yeni doğum yaoan arkadaşım aldı bu beşik ve dolaptan imkanın olursa yakından görmeni tavsiye ederim
Kv deyim su an eve geceyim de ikea yanimda foto atarm size bebek odalarinin.. Bu sene ikea fiyatlari cok abartti yalniz duvar rafi alcaktim ikeada 50 kusur tekzene indim ayni raf 20 kusur ara ara katalog indirimi oluo onda biraz dusuo fiyatlar..

bende kapalıyım ve sırt çantası olmazsa olmazım :)
Rahatsaniz ne mutlu:) ben de kapaliyim. Ve bazi seyleri giymekte kullanmakta zorlaniyorum. Yapiyla alakali bi konu bu. Sirt cantasini tesetturluye yakistirmiyorum dedim diye sayip sayistirmis bazi arkadaslar. Sizin mesajiniz araciligiyla sunu belirteyim hemen. Hepimiz hamileyiz ve hormonlardan dolayi en kucuk bir soz asiri gerilmemize sebep oluyor. Yazmis bi arkadas iste siz otekilestiriyosunuz yakistiramadim tesetturlu bayan guzel giyinemez mi kot giyemez mi diye. Ve bu sozler beni cok fazla gerdi. Lutfen birbirimize sarf ettigimiz kelimeleri ozenle secelim @denizkestanesi .ortam sanal ama bunlari okuyanlar gercek insanlar. Dedigim gibi ben de tesetturluyum ve cok basit bi ornek vereyim her renk kiyafet giyemem. Kirmizi renk mesela dikkat cekicidir ve dolabimda kirmizi pantolonum olmasina ragmen giyip cikmisligim yoktur. Dikkat cekici buldugum icin ve kendimde tesetturlu oldugum icin ve kendimden yola cikarak cikarimda bulundugum icin tesetturluye kirmizi pantolon yakistirmiyorum diyebilirim. Bu kinamak ya da birilerini otekilestirmek ya da tesetturluler kirmizi giyemez mi demek oluyor? Nasil bi yorum gucudur bu. Sirt cantasi da benim icin verdigim ornekteki gibi. Ablam tesetturlu ve sirt cantasi kullaniyo kendine de yakistiriyo. O kendine yakistirdiktan sonra ona neden kullaniyorsun diyebilir miyim? Ya da o bana neden yakistirmiyorsun diyebilir mi? Ben yakistirmiyorum kendime ve kullanmiyorum. Ne guzel siz de kullaniyosunuz ve mutlusunuz ve kendinize yakistiryosunuz. Bunun uzerine soz soylersem buyrun topa tutun beni. fikrimi beyan ettim ve gayet naif bir sekilde soyledigimi dusunuyorum. Kimseyi incitecek bi cumle yazmadim. Sadece begenmiyorum dedim. Begenmemek suc mu?tesetturlu sirt cantasi kullanamaz demedim.sadece aciklar icin yapilmis da demedim. Sirt cantasi kullanan tesetturlu arkadaslarimi elestirmedim kim kendine neyi yakistiriyosa onu kullaniyo zaten. Siz de gule gule kullanin cantanizi:)sizin mesajiniz araciligiyla sakinlestim sanirim. Ama biri daha mesaj atip derse ki aa bu ne bicim fikir kiyameti koparacam:))))

Aaaa bu ne biçim fikir

Ben de yazılanlara anlam verememiştim yakıştırmayabilirsin ve bunu burda yazabilirsin üstüne alındı arkadaşlar hiç gerek yok gerilme bence.

Evet fiyatları arttı biraz ve yılbaşında yine zamlanır.. Yılbaşından önce almayı düşünüyorum ben.. Ahhh bi de kargo ücreti olmasa ben çok beğendiğim için kararlıyım ordan alcam alacağım model o resmini attığımdan değil de başkası.. Eğer kullanan varsa resim de çok iyi olur varsa resim bize de fikir olur MaHlass

Gule gule giysin fistigim insallah kardesi de bende kaliplari dar diye duymustum kararsiz kaldim ama.cok cici seyler var
Teşekkür ederiz. Evt dar ama 1 yaş büyük alın diye uyardı satan kişi. Boyunu kilosunu sordu. Gelen ürünler de tam oldu. Ama en merak ettiğim şey orjinal carters mi acaba?

Ben de yazılanlara anlam verememiştim yakıştırmayabilirsin ve bunu burda yazabilirsin üstüne alındı arkadaşlar hiç gerek yok gerilme bence.
Neyse ki ne demek istedigimi anlayan idraki acik arkadaslar var aramizda. Hayir madem begenmedim sozunden bu kadar uc yorumlar yapabilecek kadar yuksek yorum gucune sahipler,neden kotu niyetli yorumlar yapmak yerine, belki de arkadas tercih etmedigi ve kendine yakistirmadigi icin genelleme yapmis seklinde daha iyimser bi yorum yapmiyolar? Soylenenden soylenmeyeni cikarmak gibi kabiliyeti olan arkadaslar suizan etmek yerine husnu zan etmeyi denesinler. O zaman kendileri de etrafindakiler de daha mutlu olacaktir:)

Teşekkür ederiz. Evt dar ama 1 yaş büyük alın diye uyardı satan kişi. Boyunu kilosunu sordu. Gelen ürünler de tam oldu. Ama en merak ettiğim şey orjinal carters mi acaba?
Orjinal oldugu soyleniyor ama fiyat farki var haliyle cunku normal carters cok pahali hakkaten magazasinda yani bununla ilgili bir yazi vardi instgramda cin mali yaziyor falan diye orda uretiliyormus vs diye etikette yaziyormus ama almadim daha ben emin degilim ama mali yeri kumasi iyiyse sorun degil bence herkes memnun yorumlari okuyunca anladim denemek istiyorim cinsiyetimjz belli olsunda bizim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…