2017 Şubat Anneleri

Teşekkür ederiz. Evt dar ama 1 yaş büyük alın diye uyardı satan kişi. Boyunu kilosunu sordu. Gelen ürünler de tam oldu. Ama en merak ettiğim şey orjinal carters mi acaba?
Sayfanin icinde aciklama var orjinallik uzerine istersen bak canim aciklama yapmis hatun

Kendimce yakistirmadigimi soylemek istedigimi anlamak icin dimagimizi zorlamaya gerek yokmus:) tesekkur ederim soylemek istedigimi anladiginiz ve sozlerimi baska yerlere cekmediginiz icin. Sizin gibi insanlara ihtiyaci var bu ulkenin.

Yok yok gelmesin. Kimse birbirini yanlis anlamasin kotu niyetli okumasin yazilanlari:))
Oluyo olurda kimse birbirini tanımıyor çünkü en önemlisi de yüz yüze konuşurken insanlar mimiklerden vs anlar ne demek istedigini ama yazarken öyle olmuyo işte o yüzden evet biz gercegiz ama ortam sanal sonuçta gerginliğe gerek yok bosverelim gitsin

Elbetteki yaziyla yuz yuze iletisim arasinda cok cok fark var. Ama yani bu kadar uc yorum yapmak:)) otekilestirmek ne yaaaaa...

canım biz de Allah nasib ederse ağustosa taşınacağız. çocuk odasını falan da o zaman yapacağım. o yüzden en mantıklısı bu olacak bana. 6 aya kadar yatabiliyor diyorlar sonrasında dönüp çıkıyormuş:)

bir şey soracağım. 3-4 gecedir afedersiniz ama aşırı gaz sancısı oluyor. gaz yapacak bir şey de yemiyorum çıldırıcam. o kadar kötü bir hazımsızlık var ki zaten boğaz enfeksiyonu var uyuyamıyorum sabah 5e kadar. bunu yaşayan var mı? normal mi acaba? yoksa bir sebebi mi vardır. bu dönemde bağırsaklar sıkışıyormuş galiba.

Bende de var gaz sancisi. Ama benim sanirim ilaçlardan. Bu hareketlilik var icerde bebek mi gaz mi ayirt edemiyorum bazen:))

Elbetteki yaziyla yuz yuze iletisim arasinda cok cok fark var. Ama yani bu kadar uc yorum yapmak:)) otekilestirmek ne yaaaaa...
Uzatmayin boşver öyle anlamış öyle yorum yapmış sende aciklamani yaptın

Bende de var gaz sancisi. Ama benim sanirim ilaçlardan. Bu hareketlilik var icerde bebek mi gaz mi ayirt edemiyorum bazen:))
gyno demir ilacıyla vinalac kullanıyorum ben de. onlardan olabilir mi ya? resmen uyutmayacak kadar rahatsız ediyor.

Bende çok yaşıyorum gaz sancısı yediklerine fln dikkat et içinde bisey yapiyodur belki bana mesela süt çok fena yapiyoduk laktozsuz aldım sanki biraz iyi geldi ama bugün de var bende gaz sancısı

gyno demir ilacıyla vinalac kullanıyorum ben de. onlardan olabilir mi ya? resmen uyutmayacak kadar rahatsız ediyor.
Rezene ic bir bardak rahatlatir,ayaklarini da usutmemeye calis suan herseyden aliyoruz hassasiz birde bebekler buyuyor genisliyor rahmimiz bagirsaklar ne durumda kimbilir?bende de var cikarsam bile rahatsiz ediyor zaten hazim problemi var her ay farkli belirti saglikla tamamlasaydik 9 ayi insallah

Demir yapabilir bence. Bende uzun zamandir gaz sikintisi yoktu. Demir ve duphalac a basladim ben de. Daha oncede duphalac kullanmistim ve asiri gaz yapmisti. Onun icin demir ilaci da ayni etkiyi yapar mi bilemiyorum. Vinalac ne icin kullaniyosun canim

Bende çok yaşıyorum gaz sancısı yediklerine fln dikkat et içinde bisey yapiyodur belki bana mesela süt çok fena yapiyoduk laktozsuz aldım sanki biraz iyi geldi ama bugün de var bende gaz sancısı
yok süt içmiyorum zaten kesinlikle. mahvediyor rezene çok iyi fikir. yarın alıp içeceğim hemen.
vinalac hem folik asit içeriyormuş hem multivitamin, dr um verdi 2. ayım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…