- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Yok yok gelmesin. Kimse birbirini yanlis anlamasin kotu niyetli okumasin yazilanlari:))Varsın gelsin beee :)
Sayfanin icinde aciklama var orjinallik uzerine istersen bak canim aciklama yapmis hatunTeşekkür ederiz. Evt dar ama 1 yaş büyük alın diye uyardı satan kişi. Boyunu kilosunu sordu. Gelen ürünler de tam oldu. Ama en merak ettiğim şey orjinal carters mi acaba?
Kendimce yakistirmadigimi soylemek istedigimi anlamak icin dimagimizi zorlamaya gerek yokmus:) tesekkur ederim soylemek istedigimi anladiginiz ve sozlerimi baska yerlere cekmediginiz icin. Sizin gibi insanlara ihtiyaci var bu ulkenin.Arkadas da kendince yakistirmadigi ni söyledi. ..Sırt çantasını yadirganir diye takmamistim uxun bi zamqn ama şimdi yıktılar bu tabuyu şükür. Alıcam hemen ikinci çocuk için kullanırım taki kardesi doğana kadar doğunca da kardeşi için kullanirim
Oluyo olurda kimse birbirini tanımıyor çünkü en önemlisi de yüz yüze konuşurken insanlar mimiklerden vs anlar ne demek istedigini ama yazarken öyle olmuyo işte o yüzden evet biz gercegiz ama ortam sanal sonuçta gerginliğe gerek yok bosverelim gitsinYok yok gelmesin. Kimse birbirini yanlis anlamasin kotu niyetli okumasin yazilanlari:))
Alanlar da orjinal yazmış. herşeyin çakması olunca artık insan düşünüyor.Sayfanin icinde aciklama var orjinallik uzerine istersen bak canim aciklama yapmis hatun
Elbetteki yaziyla yuz yuze iletisim arasinda cok cok fark var. Ama yani bu kadar uc yorum yapmak:)) otekilestirmek ne yaaaaa...Oluyo olurda kimse birbirini tanımıyor çünkü en önemlisi de yüz yüze konuşurken insanlar mimiklerden vs anlar ne demek istedigini ama yazarken öyle olmuyo işte o yüzden evet biz gercegiz ama ortam sanal sonuçta gerginliğe gerek yok bosverelim gitsin
Aynen haklisin,konu cocuklarimiz.olunca haliyle dusunuyoruzAlanlar da orjinal yazmış. herşeyin çakması olunca artık insan düşünüyor.
canım biz de Allah nasib ederse ağustosa taşınacağız. çocuk odasını falan da o zaman yapacağım. o yüzden en mantıklısı bu olacak bana. 6 aya kadar yatabiliyor diyorlar sonrasında dönüp çıkıyormuş:)Günaydın
8de açtım gözleri başım zonkluyor ağrıdan. Dün gece ağlayanlar olarak hepimiz aynıyız sanırım. Dün kırıp döktükten sonra duş aldım ağlaya ağlaya uyumuşum. Yanındaki ruhsuz da kırıp döktüklerimi temizlemiş yatmış. Yarım saattir telefonuyla oynuyor. Konuşmayacağım bugün onunla, daha tek kelime etmedim. Şimdi kalkıp kahvaltı hazırlayayım diyorum. Memlekete gidecektik güya sabah erken kalkıp.daha tek parça eşya da hazırlamadım umrumda değil şuan.
Bu arada sizce pzt hastaneler çalışır mı? Tiroit ölçümü yaptırmam lazım. Dün gece rüyamda kızımı gördüm sapsarı saçları vardı emziriyordum. Harika bir duyguydu. Sonra siyah saçlı 2-3 yaşlarındaki halini gördüm. İnşallah gerçeğini de görürüz.
Ben bu beşikten bi mağazada baktım 450 tl farklı markaydı. Yaza kadar yanımda yatırır sonra odasına alırım diyorum ama sığar mı içine acaba? Yoksa memlekette de kullanabilmek için park yatak mı alsam bilemedim. Büyüyen beşikli country odalardan yapacağım ama belki onu yaza bırakırım diyorum.
Canm o çok üzülmemen için söylenmiş bir şey bence. Allah rahmet eylesin babacığına. Bence git. Benim yeni okulun kestirmesi mezarlıkta ben her gün Kocaman bi mezarlıktan geçiyorum arabayla hiçbir şey olmaz
Bende de var gaz sancisi. Ama benim sanirim ilaçlardan. Bu hareketlilik var icerde bebek mi gaz mi ayirt edemiyorum bazen:))bir şey soracağım. 3-4 gecedir afedersiniz ama aşırı gaz sancısı oluyor. gaz yapacak bir şey de yemiyorum çıldırıcam. o kadar kötü bir hazımsızlık var ki zaten boğaz enfeksiyonu var uyuyamıyorum sabah 5e kadar. bunu yaşayan var mı? normal mi acaba? yoksa bir sebebi mi vardır. bu dönemde bağırsaklar sıkışıyormuş galiba.
Uzatmayin boşver öyle anlamış öyle yorum yapmış sende aciklamani yaptınElbetteki yaziyla yuz yuze iletisim arasinda cok cok fark var. Ama yani bu kadar uc yorum yapmak:)) otekilestirmek ne yaaaaa...
gyno demir ilacıyla vinalac kullanıyorum ben de. onlardan olabilir mi ya?Bende de var gaz sancisi. Ama benim sanirim ilaçlardan. Bu hareketlilik var icerde bebek mi gaz mi ayirt edemiyorum bazen:))
Bende çok yaşıyorum gaz sancısı yediklerine fln dikkat et içinde bisey yapiyodur belki bana mesela süt çok fena yapiyoduk laktozsuz aldım sanki biraz iyi geldi ama bugün de var bende gaz sancısıbir şey soracağım. 3-4 gecedir afedersiniz ama aşırı gaz sancısı oluyor. gaz yapacak bir şey de yemiyorum çıldırıcam. o kadar kötü bir hazımsızlık var ki zaten boğaz enfeksiyonu var uyuyamıyorum sabah 5e kadar. bunu yaşayan var mı? normal mi acaba? yoksa bir sebebi mi vardır. bu dönemde bağırsaklar sıkışıyormuş galiba.
Aha bi adaş daha mı geliyo nekız ismi bakanlar biz de Zeynep veya Elif düşünüyoruzbu kadar klasik ismler seçeceğimi hiç düşünmezdim ama.
Rezene ic bir bardak rahatlatir,ayaklarini da usutmemeye calis suan herseyden aliyoruz hassasiz birde bebekler buyuyor genisliyor rahmimiz bagirsaklar ne durumda kimbilir?bende de var cikarsam bile rahatsiz ediyor zaten hazim problemi var her ay farkli belirti saglikla tamamlasaydik 9 ayi insallahgyno demir ilacıyla vinalac kullanıyorum ben de. onlardan olabilir mi ya?resmen uyutmayacak kadar rahatsız ediyor.
Elif guzel isim ve her tanidigim elif guzel oluyor:))Aha bi adaş daha mı geliyo ne
Demir yapabilir bence. Bende uzun zamandir gaz sikintisi yoktu. Demir ve duphalac a basladim ben de. Daha oncede duphalac kullanmistim ve asiri gaz yapmisti. Onun icin demir ilaci da ayni etkiyi yapar mi bilemiyorum. Vinalac ne icin kullaniyosun canimgyno demir ilacıyla vinalac kullanıyorum ben de. onlardan olabilir mi ya?resmen uyutmayacak kadar rahatsız ediyor.
Bende çok yaşıyorum gaz sancısı yediklerine fln dikkat et içinde bisey yapiyodur belki bana mesela süt çok fena yapiyoduk laktozsuz aldım sanki biraz iyi geldi ama bugün de var bende gaz sancısı
Demir yapabilir bence. Bende uzun zamandir gaz sikintisi yoktu. Demir ve duphalac a basladim ben de. Daha oncede duphalac kullanmistim ve asiri gaz yapmisti. Onun icin demir ilaci da ayni etkiyi yapar mi bilemiyorum. Vinalac ne icin kullaniyosun canim
yok süt içmiyorum zaten kesinlikle. mahvediyorRezene ic bir bardak rahatlatir,ayaklarini da usutmemeye calis suan herseyden aliyoruz hassasiz birde bebekler buyuyor genisliyor rahmimiz bagirsaklar ne durumda kimbilir?bende de var cikarsam bile rahatsiz ediyor zaten hazim problemi var her ay farkli belirti saglikla tamamlasaydik 9 ayi insallah
hangisi canım?Aha bi adaş daha mı geliyo ne
hepsi de asil oluyor di miElif guzel isim ve her tanidigim elif guzel oluyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?