Ben cirkinimElif guzel isim ve her tanidigim elif guzel oluyor:))
Vinalac yapmaz zannetmem ama yan etkilerine goz at derim bende kullaniyorum vinelac ama.bir etki gormedim.gaz anlamindayok süt içmiyorum zaten kesinlikle. mahvediyorrezene çok iyi fikir. yarın alıp içeceğim hemen.
vinalac hem folik asit içeriyormuş hem multivitamin, dr um verdi 2. ayım bu.
Elif ismini cok severim. Ama kardesim kizinin adini elif koyunca vazgectim:) ben 3 defa dusuk yaptim. 4. Gebeligimde ziyarete gittim hamdolsun bu haftalara kadar geldik. Gittigim ziyaretin soyledigi isimlerden koyacam ya nisanur demisti ya da fatma zisan. Nisanur yegenimin adi koymam o yuzden. Fatma ismini de bazi sebeplerde koymak istemiyorum. Zisan bera koymayi dusunuyorum. Bakalim esimiz beyefendi ne diyecek:))zisan i seviyo ama beraya pek sicak bakmiyorkız ismi bakanlar biz de Zeynep veya Elif düşünüyoruzbu kadar klasik ismler seçeceğimi hiç düşünmezdim ama.
Elif....hangisi canım?
hepsi de asil oluyor di mi
Kalbin guzel yuzun cirkin olsa ne yazar hem oyle degildir eminim.Ben cirkinimama iyiyimdir kalp olarak
Uzatmiyorum canim. Soyledigi soz beni cok gerdi ve ben gerildigim zaman konusarak rahatliyorum:)Uzatmayin boşver öyle anlamış öyle yorum yapmış sende aciklamani yaptın
inşallah sağlıkla tamamlayıp kucağına alırsın yavrunuElif ismini cok severim. Ama kardesim kizinin adini elif koyunca vazgectim:) ben 3 defa dusuk yaptim. 4. Gebeligimde ziyarete gittim hamdolsun bu haftalara kadar geldik. Gittigim ziyaretin soyledigi isimlerden koyacam ya nisanur demisti ya da fatma zisan. Nisanur yegenimin adi koymam o yuzden. Fatma ismini de bazi sebeplerde koymak istemiyorum. Zisan bera koymayi dusunuyorum. Bakalim esimiz beyefendi ne diyecek:))zisan i seviyo ama beraya pek sicak bakmiyor
Bence mutevazi davraniyosun suan. Hem zaten kalbin guzelse mutlaka yuzune de yansir...Ben cirkinimama iyiyimdir kalp olarak
Kalbin guzel yuzun cirkin olsa ne yazar hem oyle degildir eminim.
Yok kız hiç kendimi begenmem şükürler olsun tabiki Rabbim yaratmış eksiksiz ama ne bilim özgüven pek yok sanırım o anlamda ... Ama kalbim le alakalı mütevazı olamicam :) çok iyi niyetli yım evet dik kafalilik agrasiflik te vardır kabul :) ama kalbim gerçekten fesatliktan uzakti r :)Bence mutevazi davraniyosun suan. Hem zaten kalbin guzelse mutlaka yuzune de yansir...
Evet dimdik duruyorsun ozelsin teksin....sozumun ustune soz soyleme sakin bak ablalik yaparim sana nokta bitti...:))ama elif in yanına bi işim daha eklenmeli derler ağır gelebilirmis elif ismini taşımak gerçekten zor hanı bi benzetme vardır vav gibi egilsemde elif gibi dimdik ayakta kalmaliyim .... Gerçekten de öyle elif tek demek bir demek ve her zaman dimdik ayakta kalmak zorunda demek ... Ben gerçekten yaşıyorum ismi mi
Saygılar ablaaaaaEvet dimdik duruyorsun ozelsin teksin....sozumun ustune soz soyleme sakin bak ablalik yaparim sana nokta bitti...:))
Zisan serefli onurlu demek. Bera sahabe ismi erdemli faziletli demek. Insanlar isimlerinin ozellikleribi taşırlarmis. O yuzden ikisinin de anlami guzel olunca kizim da insaallah hayirli erdemli onurlu olur:))bizim balayi otelimizin adi da beraydi o yuzden de istiyorum. Tuhaf ama gercek:)) beni dusunduren tek sey Peygamber efendimizin berra ismini degistirmis olmasi...bakalim daha uzun bi zaman var onunuzde:))inşallah sağlıkla tamamlayıp kucağına alırsın yavrunuZişan çok güzel gerçekten, anlamı ne? bera bana da çok sıcak gelmedi. ben modern isimlerden bi gökçe'yi beğenmiştim. ama eşim anlamı olsun istiyor illa. ben de seviyorum neyse ki
ismin ney çok merak ettimama elif in yanına bi işim daha eklenmeli derler ağır gelebilirmis elif ismini taşımak gerçekten zor hanı bi benzetme vardır vav gibi egilsemde elif gibi dimdik ayakta kalmaliyim .... Gerçekten de öyle elif tek demek bir demek ve her zaman dimdik ayakta kalmak zorunda demek ... Ben gerçekten yaşıyorum ismi mi
En buyuk guzellige sahipsin o zaman.Yok kız hiç kendimi begenmem şükürler olsun tabiki Rabbim yaratmış eksiksiz ama ne bilim özgüven pek yok sanırım o anlamda ... Ama kalbim le alakalı mütevazı olamicam :) çok iyi niyetli yım evet dik kafalilik agrasiflik te vardır kabul :) ama kalbim gerçekten fesatliktan uzakti r :)
Elif dedim ya :) Zeynep te ustadlardan sohbetlerden duyumuma gore her evde kızı olanın koymayı dusunmesi gereken isimlerdenmis ...Yengem Zeynep cok sakin suskun bi yapıya sahiptir genel olarakismin ney çok merak ettimben çok inanıyorum ona. meryem ismindekilerde hep sıkıntı çeker derler mesela. doğru diyorsun. zeynep le ilgili düşüncesi olan var mı? çevresinde gözlemleyen
Ay benim yengemin adi zeynep. Kardesim kizina elif ya da zeynep adini koyacakti. Ailecek siddetle karsi ciktik:)) ben bu kadar soyleyeyim ustunu sen tamamla. Yorum yapip kadinin gunahini almayayim bu mu arek gunlerde:))umarim bu itirafimi okuyacak tanidik biri cikmaz burdan:)))))ismin ney çok merak ettimben çok inanıyorum ona. meryem ismindekilerde hep sıkıntı çeker derler mesela. doğru diyorsun. zeynep le ilgili düşüncesi olan var mı? çevresinde gözlemleyen
Kiz kardesimin adi meryem. Atanmasi sikinti cocugunu olmasi sikinti...ama genel olarak mutlu. ALLA ustesinden gelemeyecegi dert vermesin ona da bizlere deismin ney çok merak ettimben çok inanıyorum ona. meryem ismindekilerde hep sıkıntı çeker derler mesela. doğru diyorsun. zeynep le ilgili düşüncesi olan var mı? çevresinde gözlemleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?