2017 Şubat Anneleri

Guzel duan icin tesekkur etmeyi atlamisim nasil yaparim boyle bir hata:) hepimiz saglikla aliriz insaallah yavrularimizi. Allah onlari en dogru sekilde buyutebilecek gucu ilmi sabri versin hepimize.

Yaa kusura bakma cnm ziyaret ne merak ettim?

E Ela yesil gunah benden gitti sabaha kdr susmaz bu kiz yandin cekecegin varrr
Loveali
Olsun sorun degil sen mutlu ol yeter@loveali MaHlass de catlasin :))
Isin sakasi da gülün kizlar mutlu olun pozitif olun,enerjin icin sagol@coseff gece gece guldurdun Loveali gulmek sana yakisir tavan yapsin enerjin sekerim cunku guzel yansitiyorsun buraya mutlulukla kalin annelerimiz iyi geceler

Ziyaret deyince ne demek istedigimin anlasilacagini sanmistim:)) yoresel dil kullanmayayim iyisi mi
Hmm bana derin gelio o mevzular ondan anlamamsmdr her sey yaradandan diye dusunuyorum hak'ta var kitapta tabi benm dusuncem..inanc meselesi Rabbim verirse hediyem vermezse imtihanm der gibi net bakiyorum..

Duydunmu alooooooo MaHlass nolduuuuuu tesekkurler sanırım depresyon halimi de güzel yansıtıyorum buraya her halimi nedense tavan yaşıyor ve yansitiyorum yatiyoz mu hayırdır

Hmm bana derin gelio o mevzular ondan anlamamsmdr her sey yaradandan diye dusunuyorum hak'ta var kitapta tabi benm dusuncem..inanc meselesi Rabbim verirse hediyem vermezse imtihanm der gibi net bakiyorum..
Ben de ayni sekilde bakiyorum olaya. Verirse sukrederim vermzse sabrederim. Sadece cocuk icin degil her sey icin bu boyle. Sebepler dairesinde Allah in kimin duasini ya da hangi ilaci vesile kilacagini bilemeyiz. Sifayi veren Allah tir sebep olarak da doktorlar vardir. Benim doktorluk kisminda sikintilarim giderilmisti guclu duaya ihtiyacim vardi. Inanip inanmamak kisisel bir mesele ama hilmi baba horoza sacma sıkıyor seklinde yazarsan youtube ve cikan videoyu izlersen belki bakis acin degisir. Ben Allah in ayetlerini parayla satanlara karsiyim ama Allah dostlarina olan saygim da inancim da sonsuzdur:)

Duydunmu alooooooo MaHlass nolduuuuuu tesekkurler sanırım depresyon halimi de güzel yansıtıyorum buraya her halimi nedense tavan yaşıyor ve yansitiyorum yatiyoz mu hayırdır
Ben iyi halini goruyorum hep neden acabaaaaa ben yatiyorum artikin yasliyim size gore bide evde kizcem var sabahin korunde kalkar uyku uyutmaz oyuzden ben kacarrrr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…