Guzel duan icin tesekkur etmeyi atlamisim nasil yaparim boyle bir hata:) hepimiz saglikla aliriz insaallah yavrularimizi. Allah onlari en dogru sekilde buyutebilecek gucu ilmi sabri versin hepimize.inşallah sağlıkla tamamlayıp kucağına alırsın yavrunuZişan çok güzel gerçekten, anlamı ne? bera bana da çok sıcak gelmedi. ben modern isimlerden bi gökçe'yi beğenmiştim. ama eşim anlamı olsun istiyor illa. ben de seviyorum neyse ki
Yaa kusura bakma cnm ziyaret ne merak ettim?Elif ismini cok severim. Ama kardesim kizinin adini elif koyunca vazgectim:) ben 3 defa dusuk yaptim. 4. Gebeligimde ziyarete gittim hamdolsun bu haftalara kadar geldik. Gittigim ziyaretin soyledigi isimlerden koyacam ya nisanur demisti ya da fatma zisan. Nisanur yegenimin adi koymam o yuzden. Fatma ismini de bazi sebeplerde koymak istemiyorum. Zisan bera koymayi dusunuyorum. Bakalim esimiz beyefendi ne diyecek:))zisan i seviyo ama beraya pek sicak bakmiyor
Dergaha gittim canim. Seyhin yanina. Biz oralara ziyaret deriz:))Yaa kusura bakma cnm ziyaret ne merak ettim?
Tahmin ettiğim gibiymis :)Dergaha gittim canim. Seyhin yanina. Biz oralara ziyaret deriz:))
Kendimi diil ismimi övdüm bi kereKizzzz az öv kendini sayfa övgülerinle doldu yiteeerrrLoveali
Her daim ne demek sen iyi ol gül yeter hersey senin icin adi guzel kendi guzel huyu guzelll( opucuk koyacam yapamuyorum nasil yapiyosunuz parantezde sorayim)Kendimi diil ismimi övdüm bi kereayrıca beni arkadaşlar vaarrr etti sagolun varolun
Komik yazmis arkadasimiz guldurdu ondannnn kusmeee bakk abla kizacak yoksa:)))Bak E Ela yesil le N Nehculferadis de beğenmiş ben kendimi mi övdüm aşk olsunherkese küstüm Eki Görüntüle 1884128
Her daim ne demek sen iyi ol gül yeter hersey senin icin adi guzel kendi guzel huyu guzelll( opucuk koyacam yapamuyorum nasil yapiyosunuz parantezde sorayim)
Ziyaret deyince ne demek istedigimin anlasilacagini sanmistim:)) yoresel dil kullanmayayim iyisi miTahmin ettiğim gibiymis :)
Herkes anlamayabilirZiyaret deyince ne demek istedigimin anlasilacagini sanmistim:)) yoresel dil kullanmayayim iyisi mi
Hmm bana derin gelio o mevzular ondan anlamamsmdr her sey yaradandan diye dusunuyorum hak'ta var kitapta tabi benm dusuncem..inanc meselesi Rabbim verirse hediyem vermezse imtihanm der gibi net bakiyorum..Ziyaret deyince ne demek istedigimin anlasilacagini sanmistim:)) yoresel dil kullanmayayim iyisi mi
Sevmiyorum seni
Duydunmu alooooooo
Ben de ayni sekilde bakiyorum olaya. Verirse sukrederim vermzse sabrederim. Sadece cocuk icin degil her sey icin bu boyle. Sebepler dairesinde Allah in kimin duasini ya da hangi ilaci vesile kilacagini bilemeyiz. Sifayi veren Allah tir sebep olarak da doktorlar vardir. Benim doktorluk kisminda sikintilarim giderilmisti guclu duaya ihtiyacim vardi. Inanip inanmamak kisisel bir mesele ama hilmi baba horoza sacma sıkıyor seklinde yazarsan youtube ve cikan videoyu izlersen belki bakis acin degisir. Ben Allah in ayetlerini parayla satanlara karsiyim ama Allah dostlarina olan saygim da inancim da sonsuzdur:)Hmm bana derin gelio o mevzular ondan anlamamsmdr her sey yaradandan diye dusunuyorum hak'ta var kitapta tabi benm dusuncem..inanc meselesi Rabbim verirse hediyem vermezse imtihanm der gibi net bakiyorum..
Ben iyi halini goruyorum hep neden acabaaaaa ben yatiyorum artikin yasliyim size gore bide evde kizcem var sabahin korunde kalkar uyku uyutmaz oyuzden ben kacarrrr:)))Duydunmu aloooooooMaHlass nolduuuuuu tesekkurler sanırım depresyon halimi de güzel yansıtıyorum buraya her halimi nedense tavan yaşıyor ve yansitiyorum yatiyoz mu hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?