2017 Şubat Anneleri

Ben iyi halini goruyorum hep neden acabaaaaa ben yatiyorum artikin yasliyim size gore bide evde kizcem var sabahin korunde kalkar uyku uyutmaz oyuzden ben kacarrrr:)))
İyi o zaman hadi iyi geceler bakem gecen güzel olsun :)

Bu arada kızlar Allah in izniyle arefe ye girdik inş ... Dilerim ki hepimize hayırlı olsun yarın öğle saatlerinde Arafat ta arefe vakfesinde yapılan dualar hurmetine açılan eller hurmetine hepimizin bebisleri sağlıklı her daim Salih evlatlar olur inş... Rabbim dualarimizi en çok ta şuan evlatlarımızın sağlığı için bu hamileliğin sağlıklı bi doğumla inş sonuçlanması için ettiğimiz dualarimizi yarın ki arefe vakfesinde edilen dualardan eylesin inş .... Dualarda buluşalım inş.....

AMİNNNNNN

Tkml_ gece nobetinde bugun yok musunn?? Dun gece sen yazdıktan sonra ben sizmisim cvp yazamadm dun gecekine..

kız ismi bakanlar biz de Zeynep veya Elif düşünüyoruz bu kadar klasik ismler seçeceğimi hiç düşünmezdim ama.
Kızım olsaydı ben de Zeynep düşünüyodum.. Eşimle taa evlenmeden önce karar vermiştik inşallah ikinci bebeğimize nasip olur hayırlısıyla.. Her ne kadar klasik bi isim olsa da bence hiç modası geçmez hem zeynep in hem de elif in çok güzel isimler bence

Bera ismini ben de çok beğeniyorum.. Bi sahabenin ismi ama erkek ismi diye geçiyor ve pek bilindik değil. Bi yerde okumuştum kadın hem kızına hem de oğluna koymuş 2. İsim olarak çok hoşuma gitmişti.. Biz de öyle yapalım dedim ama eşimi ikna edemedim :) beğenmedi bera ismini eğer isteseydi erkekte Ali Bera kız da da Zeynep Bera yı çok beğenmiştim..

Ben de aksine elif ismini tek başına seviyorum.. Tek olunca daha asil oluyo kardeşimin ismi elif yağmur bu arada ama elif i pek kullanmıyor..

ismin ney çok merak ettim ben çok inanıyorum ona. meryem ismindekilerde hep sıkıntı çeker derler mesela. doğru diyorsun. zeynep le ilgili düşüncesi olan var mı? çevresinde gözlemleyen
Benim tanıdığım Zeynep lerin hepsi çok güzel, neşeli ve pozitif insanlar oldu hep.. Ve iyi kalpli şimdi sen yazınca içim buruldu bi heves ettim

Ben de aksine elif ismini tek başına seviyorum.. Tek olunca daha asil oluyo kardeşimin ismi elif yağmur bu arada ama elif i pek kullanmıyor..
Tek güzel evet te anlamı yla birlikte ağır gelebilir diye diyolar sanırım bende öyle duyduğum için öyle dedim :)

Tkml_ gece nobetinde bugun yok musunn?? Dun gece sen yazdıktan sonra ben sizmisim cvp yazamadm dun gecekine..
Ayyy olmaz mıyım tabiki burdayım.. Başımın belası tatlı yeğenimden fırsat kalmadı telefona bakmaya bizim ev hiç olmadığı kadar kalabalık ve neşe dolu çok şükür böyle olunca da gece erkenden yatılmıyo.. Bayram bitene kadar böyleyim ben sonra yine eşimle koca evde bi başımıza olcaz.. Bu zamanların tadını çıkarayım en iyisi bem yazıyorum Ama siz çoktan uyumuşsunuzdur yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…