İyi o zaman hadi iyi geceler bakem gecen güzel olsun :)Ben iyi halini goruyorum hep neden acabaaaaa ben yatiyorum artikin yasliyim size gore bide evde kizcem var sabahin korunde kalkar uyku uyutmaz oyuzden ben kacarrrr:)))
Şimdi sen elmayi sevmion die elmaninda seni sevmemesi mi gerek deyip topu taca atiyoreee..Sevmiyorum seni
Iyi geceler beniBen iyi halini goruyorum hep neden acabaaaaa ben yatiyorum artikin yasliyim size gore bide evde kizcem var sabahin korunde kalkar uyku uyutmaz oyuzden ben kacarrrr:)))
VaayyyŞimdi sen elmayi sevmion die elmaninda seni sevmemesi mi gerek deyip topu taca atiyoreee..
Git uyu
AMİNNNNNNBu arada kızlar Allah in izniyle arefe ye girdik inş ... Dilerim ki hepimize hayırlı olsun yarın öğle saatlerinde Arafat ta arefe vakfesinde yapılan dualar hurmetine açılan eller hurmetine hepimizin bebisleri sağlıklı her daim Salih evlatlar olur inş... Rabbim dualarimizi en çok ta şuan evlatlarımızın sağlığı için ettiğimiz dualarimizi yarın ki arefe vakfesinde edilen dualardan eylesin inş .... Dualarda buluşalım inş.....
Yok gitti attaaaa uykuuuGit uyu
Benim de gittiYok gitti attaaaa uykuuu
Yok o ben varım napcaaannnn sayfadan mi atacanTkml_ gece nobetinde bugun yok musunn?? Dun gece sen yazdıktan sonra ben sizmisim cvp yazamadm dun gecekine..
Yok benim daha pis planlarm var.. Planlarima alet edevat olceeennnYok o ben varım napcaaannnn sayfadan mi atacan
Kızım olsaydı ben de Zeynep düşünüyodum.. Eşimle taa evlenmeden önce karar vermiştik inşallah ikinci bebeğimize nasip olur hayırlısıyla.. Her ne kadar klasik bi isim olsa da bence hiç modası geçmez hem zeynep in hem de elif inkız ismi bakanlar biz de Zeynep veya Elif düşünüyoruzbu kadar klasik ismler seçeceğimi hiç düşünmezdim ama.
Bera ismini ben de çok beğeniyorum.. Bi sahabenin ismi ama erkek ismi diye geçiyor ve pek bilindik değil. Bi yerde okumuştum kadın hem kızına hem de oğluna koymuş 2. İsim olarak çok hoşuma gitmişti.. Biz de öyle yapalım dedim ama eşimi ikna edemedim :) beğenmedi bera isminiElif ismini cok severim. Ama kardesim kizinin adini elif koyunca vazgectim:) ben 3 defa dusuk yaptim. 4. Gebeligimde ziyarete gittim hamdolsun bu haftalara kadar geldik. Gittigim ziyaretin soyledigi isimlerden koyacam ya nisanur demisti ya da fatma zisan. Nisanur yegenimin adi koymam o yuzden. Fatma ismini de bazi sebeplerde koymak istemiyorum. Zisan bera koymayi dusunuyorum. Bakalim esimiz beyefendi ne diyecek:))zisan i seviyo ama beraya pek sicak bakmiyor
Ben de aksine elif ismini tek başına seviyorum.. Tek olunca daha asil oluyoama elif in yanına bi işim daha eklenmeli derler ağır gelebilirmis elif ismini taşımak gerçekten zor hanı bi benzetme vardır vav gibi egilsemde elif gibi dimdik ayakta kalmaliyim .... Gerçekten de öyle elif tek demek bir demek ve her zaman dimdik ayakta kalmak zorunda demek ... Ben gerçekten yaşıyorum ismi mi
Benim tanıdığım Zeynep lerin hepsi çok güzel, neşeli ve pozitif insanlar oldu hep..ismin ney çok merak ettimben çok inanıyorum ona. meryem ismindekilerde hep sıkıntı çeker derler mesela. doğru diyorsun. zeynep le ilgili düşüncesi olan var mı? çevresinde gözlemleyen
Tek güzel evet te anlamı yla birlikte ağır gelebilir diye diyolar sanırım bende öyle duyduğum için öyle dedim :)Ben de aksine elif ismini tek başına seviyorum.. Tek olunca daha asil oluyokardeşimin ismi elif yağmur bu arada ama elif i pek kullanmıyor..
Ayyy olmaz mıyım tabiki burdayım..Tkml_ gece nobetinde bugun yok musunn?? Dun gece sen yazdıktan sonra ben sizmisim cvp yazamadm dun gecekine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?