Anlamıyla öyle olabilir haklısınTek güzel evet te anlamı yla birlikte ağır gelebilir diye diyolar sanırım bende öyle duyduğum için öyle dedim :)
Evet ya uyku sorunum var yineAnlamıyla öyle olabilir haklısınama telafuz ederken tek daha asil bence bu arada hala ayaktasın
Size de iyi geceler bebişleEvet ya uyku sorunum var yinetekrar denicem şimdi inş uyurum hadi iyi geceler sana da
Ben de ikna etmeye calisacam zisan bera olsun diye. Bence de cok hos bi isim. Neden begenmiyor bu erkekler anlamiyorum...Bera ismini ben de çok beğeniyorum.. Bi sahabenin ismi ama erkek ismi diye geçiyor ve pek bilindik değil. Bi yerde okumuştum kadın hem kızına hem de oğluna koymuş 2. İsim olarak çok hoşuma gitmişti.. Biz de öyle yapalım dedim ama eşimi ikna edemedim :) beğenmedi bera isminieğer isteseydi erkekte Ali Bera kız da da Zeynep Bera yı çok beğenmiştim..
Günaydın canm bende haftalardır var o sancı ara ara tutuyor. Hazmedemiyorum yediklerimi ve çözüm de bulamadım maalesefbir şey soracağım. 3-4 gecedir afedersiniz ama aşırı gaz sancısı oluyor. gaz yapacak bir şey de yemiyorum çıldırıcam. o kadar kötü bir hazımsızlık var ki zaten boğaz enfeksiyonu var uyuyamıyorum sabah 5e kadar. bunu yaşayan var mı? normal mi acaba? yoksa bir sebebi mi vardır. bu dönemde bağırsaklar sıkışıyormuş galiba.
Daha klasik isim seviyolar galibaBen de ikna etmeye calisacam zisan bera olsun diye. Bence de cok hos bi isim. Neden begenmiyor bu erkekler anlamiyorum...
canım tuna mi düşünüyorsun oğluşunun adını. biz de Tunahan olabilir diye düşünüyordukKizzzz az öv kendini sayfa övgülerinle doldu yiteeerrrLoveali
Günaydın kızlarSon sata göre şuan 16 haftalık ama 8 gün önde gidiyor yani 17+1 şuan neye gore takip edecem ben ya
Aynen bende öyleyim bildiğin adet agrisi çekiyorum rahim büyüyor ilk hamileligimde de oluyordu benimGünaydınarefemiz tekrar mübarek olsun inş yine bi karın ve bel ağrısı ama bu defa daha da fena gece hep agridi aynı adet ağrısı sanki şuan heran adet kanamam baslicak gibi ve gece de bu ağrıyı hep yaşadım Rüyam da bile adet olmusum onunla uğraştım çok agriyo şuan
Ay evet benim adimda elif hehehehhe ismimi ok seviyorum bende kizim olursa zehra koyucam insaAllahKızım olsaydı ben de Zeynep düşünüyodum.. Eşimle taa evlenmeden önce karar vermiştik inşallah ikinci bebeğimize nasip olur hayırlısıyla.. Her ne kadar klasik bi isim olsa da bence hiç modası geçmez hem zeynep in hem de elif inçok güzel isimler bence
Çok agriyo ya belim karnim bide adet günümde yım ondan da oluyo galibaAynen bende öyleyim bildiğin adet agrisi çekiyorum rahim büyüyor ilk hamileligimde de oluyordu benim
Zehra ismi de çok güzelAy evet benim adimda elif hehehehhe ismimi ok seviyorum bende kizim olursa zehra koyucam insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?