2017 Şubat Anneleri

Ben de ikna etmeye calisacam zisan bera olsun diye. Bence de cok hos bi isim. Neden begenmiyor bu erkekler anlamiyorum...

Günaydınn kızlaaar...
Çeneniz düşmüş valla dün geceee
Oku oku anca bitirdim
Benim bugün kaynanagil geliyor. Sanırım 1 hafta boyunca çok sık katılamıyacağım ama günlük rapor veririm

Bugün itibari ile 19 +4 olduk. Hala ara ara gaz sancılarım oluyor ve çok rahatsız ediyor. Dün perişan oldum mesela sancıdan. İnsan iki yudum su içip 10 kez geğirirmi yaaaa
Sabah göbeğim 3 aylık hamile gibi küçülürken akşamları birden 6-7 aylık oluyorum şişkinlikten
O değil de umarım oğluşum da doğunca çok gazlı olmaz. İlk oğlumda 4 ay çektik sıkıntısını

Bir dee kalça kemiklerim bu hafta çok ağrıyor. Sanırım rahim büyüdüğü için kemiklere baskı yapıyor.
Gece uykudan uyandıran bacak ağrılarım da mevcut
Şu bayram haftası bi geçsin de magnezyumu bir araştırayım

Mektubumu sonlandırırkeenn ,p)
bir arefe gününe daha ulaştıran rabbime şükürler olsun..
Herkeze hayırlı ,huzurlu ve güzel bir bayram diliyorum . Küçüklerin gözlerindeen büyüklerin yanaklarındaan öpüyoruuöim

Günaydın sohbetlerinize fazla katilamiyorum ama firsat buldukca okuyorum.. bugun 17+6 olduk TuRuNCu nunda dedigi gibi sabahlari kucucuk gobegim hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi aksamlari baya sis oluyor..
Hareketlerini henuz hissetmedim dr a gore 22. Hafta da anca hissedermisim.( Ilk cocuk oldugu icin)
Gece kramplarina magnezyum verdi suda eriyen ondan iciyorum arada.
Ilk 3 ay hic midem bulanmadi ama su aralar acayip bir ogurme hissi var ama kusmuyorum.. dr reflu olabilir dedi..
Bir de kizim Defne,Selen,Beril ve Meyra isimlerinden birini dusunuyorum sizce hangisi????
Kendim cift isimli oldugun icin zorlugunu yasadim cocugumada oyuzden tek isim koymak istiyorum..
Saglicakla kalin.... :)

Günaydın canm bende haftalardır var o sancı ara ara tutuyor. Hazmedemiyorum yediklerimi ve çözüm de bulamadım maalesef

Günaydın kızlar Son sata göre şuan 16 haftalık ama 8 gün önde gidiyor yani 17+1 şuan neye gore takip edecem ben ya

Kizlar acilll !!!!
Genital bolgede tam bacagima yakin tarafta kocaman ciban gibi bisey cikti yuruyemiyorum cok canim yaniyor... sizce nasil gecer simdi eczaneye gidicem krem vs alcam kullansam olur mu? Doktoruda pazsr pazar rahatsiz etmek istemiyorummm

Günaydın arefemiz tekrar mübarek olsun inş yine bi karın ve bel ağrısı ama bu defa daha da fena gece hep agridi aynı adet ağrısı sanki şuan heran adet kanamam baslicak gibi ve gece de bu ağrıyı hep yaşadım Rüyam da bile adet olmusum onunla uğraştım çok agriyo şuan

Aynen bende öyleyim bildiğin adet agrisi çekiyorum rahim büyüyor ilk hamileligimde de oluyordu benim

Ay evet benim adimda elif hehehehhe ismimi ok seviyorum bende kizim olursa zehra koyucam insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…