2017 Şubat Anneleri

Kızlar ne çok yazmışsınız tam 40 sayfa okudum ben de bebeğimi direk odasında büyütmeyi düşünüyordum ama arkadaşlar hep olmaz zorlanirsin falan dediler sizler de ayni şeyleri söylemiştiniz bir keresinde. Ben de o yüzden hem odasını yapıp hem yatak odama park yatak almaya karar verdim her ne kadar park yatağı çirkin bulsam da bebeğin odasını da ahşap yaptiracagiz. Çünkü hazir mobilyalar hep mdf ve fiyatlar da 3000 3500 arası. Biz de ahşabı 4800 e yaptiracagiz büyüyen yatagi sifonyeri 4 kapili büyük gardırop bir de sallanan emzirme koltuğu ile ayak pufu var. Bakalım kasik ayı gibi aliriz diyoruz artık. Ben de geçen gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm hem de 2 ped kirlenecek kadar. Sabah bir korkuyla uyandım. Herhalde kucagimiza alana kadar oh diyemeyecegiz. Bize de 17.haftada %90kiz demisti ama emin olup birşeyler alamıyorum ayrıntılıyı bekliyorum 26sinda gidecegim ayrintiliya 22.haftam olacak ancak o zamana alabildim randevuyu.isim olarak da Zeynep Sare koyacagiz kismetse. Zeynep'i eşim istiyo Sare'yi ben. Bu arada c&a da 3 al 2 öde vardi ben de bunları aldım kızıma

Kızlar ne çok yazmışsınız tam 40 sayfa okudum ben de bebeğimi direk odasında büyütmeyi düşünüyordum ama arkadaşlar hep olmaz zorlanirsin falan dediler sizler de ayni şeyleri söylemiştiniz bir keresinde. Ben de o yüzden hem odasını yapıp hem yatak odama park yatak almaya karar verdim her ne kadar park yatağı çirkin bulsam da bebeğin odasını da ahşap yaptiracagiz. Çünkü hazir mobilyalar hep mdf ve fiyatlar da 3000 3500 arası. Biz de ahşabı 4800 e yaptiracagiz büyüyen yatagi sifonyeri 4 kapili büyük gardırop bir de sallanan emzirme koltuğu ile ayak pufu var. Bakalım kasik ayı gibi aliriz diyoruz artık. Ben de geçen gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm hem de 2 ped kirlenecek kadar. Sabah bir korkuyla uyandım. Herhalde kucagimiza alana kadar oh diyemeyecegiz. Bize de 17.haftada %90kiz demisti ama emin olup birşeyler alamıyorum ayrıntılıyı bekliyorum 26sinda gidecegim ayrintiliya 22.haftam olacak ancak o zamana alabildim randevuyu.isim olarak da Zeynep Sare koyacagiz kismetse. Zeynep'i eşim istiyo Sare'yi ben. Bu arada c&a da 3 al 2 öde vardi ben de bunları aldım kızımaEki Görüntüle 1884281 Eki Görüntüle 1884282

Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar kızlar , bi dahaki bayram kucağımızda olacaklar Allah nasip ederse miniklerimiz.. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.. Büyüyüp elimizi öptükleri bayramları da göstersin...

Zehra ismi de çok güzel
Evet peygamber efendimizin kizi fatma r.a icin fatimatul zehra denirmis bir diger ismide betulmus ama ben zehra koyucam kizim olursa adini insaAllah az kaldi bu ayin sonunda gidicez ogrenmeye randevu alicam bayram so rasi bakalim net bi sekilde ogreniriz insaAllah

Sana da yapalım tatlım :) MaHlass e de yaptım :)

Anammm nasıl yaptınız yaa valla isterim

Bu da kızımın odası. Halıyı çekmedim o da fiyonklu bir model. Seneye yatağı büyüteceğim ilkokulu bitirene kadar kullanır umarım:)

Çok güzelmiş Güle güle uyusun kızın büyümemiş haliyle yatıyor daha değil mi? Ilkokul bitene kadar çok uzamazsa yatar bence 150 falan oluyor boyutu sanırım yataklar büyüyünce

Evet caplonbaa mağazasını gördüm internette ama hoşuma giden model olmadı. Burda Şubesi de varmış ama diğer mağazalara göre baya da pahalı geldi. Belis mobilyanın satılıyor burda çoğunlukla. Onlar da 2-3 bin arası falan kafama onlar yattı gibi. Boş odam var zaten yatak odasının hemen yanı.

Park yatak almam mümkün değil yatak odam çok küçük hayatta sığmaz eşimle ben zor sığıyoruz o yüzden çok minik ana kucağı gibi bişey almalıyım hem diğer odalarda da kullanırım dedim. Ilk başlarda gece emzirmeye gitmek falan çok zor olur. Inşallah hemen yatağına alışır da odasını kullanır.

Trabzonda da yok biz de internetten sipariş vercez ama ben daha önce yakından gördüm bi de yeni doğum yaoan arkadaşım aldı bu beşik ve dolaptan imkanın olursa yakından görmeni tavsiye ederim

Aynen birinde yakından görsem çok güzel olurdu. Ekim gibi Eskişehir e gitme planimiz var istanbula falan da geçebilirsek bakıp direk ordan alabilirim. Hem görmüş de oluruz

Çok güzelmiş ciciler güle güle giysin bebeğin ben de baştan odasında yatırmayı düşünüyordum senin gibi ama çocuk yatsa bile bana zorluk olacak emzirmeye gitmek falan. Yatak odamda da park yatak koyacak yer yok. Minik ana kucağı alacağım hem gün içinde diğer odalarda da kullanırım. Sonra bebişimin gece kalkması azalınca odasına geçiririm inşallah

Planlıyorum ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı

şunu okuyunca kendimi gördüm ya ben dee öyleyim. inanılmaz hazımsızlık var sürekli geğiriyorum ayrıca çok fena
demek ki normal şu an rahatladım inşallah evlatlarımıza etki etmez bu gaz. hem de hiiç

Beril ismini bende cok seviyorum..
http://www.ismicaizmi.com adresine bi bakin guzel isimler var efnan ismi hosuma gitti cennetteki guzel gozlu kiz demekmis.. Gecen burdan isimlerin caiz olup olmadigina bakiyordm melis yunan mitolojisinde tanrica kayra eski turkcede tanri demekmis boyle isimleri koymayin yaziodu ne derece dogru bilmiyorumm..

Ne yazcaz:)

Ben de kendi odasında yatırmayı düşünüyorum ama ilk iki ay biz onun odasına geçelim diyoruz.. Bebek odası için ikea nın divanı var onu almayı düşünüyoruz açılınca çift kişilik yatak oluyo orda yatalım bebişimiz de beşiğinde yatsın diyoruz.. Bakalım uygulamada nasıl olacak.. Ama bana da senin gibi herkes ayrı oda da çok zor olur dedi ilk aylar çok sık emdikleri için sürekli uyanıyosun oda değiştirmek zor olur dediler.. Bakalım yaşayıp görcez artık

Evet ben de ordan bakıyorum. Melis ismini severdim ama şüphesi bile yeterli... malum internet çok yalan yanlış bilgiyle dolu. Insanlar da ona bakıp çocuklarına isimler koyuyorlar iyi araştırmak lazım....

ilknur'un elif'i

Merhabalar guzel subat anneleri:)
Size bir sorum olacak
Ben enfeksiyon icin fitil kullandim ve sapsari yogun bir akintim basladi fitil bitmeye yakin. Bu durumu yasayan var mi? Acaba fitil icimimi temizliyor yoksa daha beter bi enfeksiyon mu oldum. Bu arada akinti kokusuz.

Merhaba iyi aksamlar herkese..arefeniz mubarek olsun insallah.. yarin 20.haftaya giriyoruz ..yemeklerden sonra uzaninda karnimda gozle gorunur hareketler oluyor ..onceleri gazdir diyordum ama doktorun ultrasinda baktigi kisimda oluyor hep..acaba hareketlerin bu kadar belirgin olmasi mumkun mu?bu arada kizim olacak insallah guncelleme yapilmamis belirteyim dedim

kokusuzsa zarari yoktur diye biliyorum.fitil kullanabildigimizi bilmiyordum bende de kasinti basladi ama simdilik krem cozum oldu ilerlerse ne yaparim diye dusunuyordum..fitil kesin cozum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…