Merhaba iyi aksamlar herkese..arefeniz mubarek olsun insallah.. yarin 20.haftaya giriyoruz ..yemeklerden sonra uzaninda karnimda gozle gorunur hareketler oluyor ..onceleri gazdir diyordum ama doktorun ultrasinda baktigi kisimda oluyor hep..acaba hareketlerin bu kadar belirgin olmasi mumkun mu?bu arada kizim olacak insallah guncelleme yapilmamis belirteyim dedim
Ben sözlerinizi carpitmadim dikkatli okuyun sizinle tartismayacagim sizin düşünceniz benim umrumda bile olmaz açıksan da kapalıysan da bu senin seçimin ben de benim dusuncemi söyledimOncelikle diger arkadaslar gibi sozlerimi carpitmadigin icin tesekkur ederim. Evet guzrl bi cantaymis bu. Begendim ben de:)
Kız dur sözlerimi carpitmadigin için teşekkür demiş zaten :)Ben sözlerinizi carpitmadim dikkatli okuyun sizinle tartismayacagim sizin düşünceniz benim umrumda bile olmaz açıksan da kapalıysan da bu senin seçimin ben de benim dusuncemi söyledim
Haftan baya ilerde bence değişmez canımhayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
Yusuf çok güzel bi isim.. Hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşasın inşallah.. Size de iyi bayramlarArkadaslar merhaba, cokca zaman oldu yazmayali iyisiniz insaAllah bizde hersey yolunda oglum olacak net buyuk ogluma kardes tam 4 yas aralari olacak insaAllah kuzularimin, bu arada biz isme karar verdik abisi Omer Aras kendisi Yusuf olacak insaAllah icimiz cok isindi zaten ilkinde de istemistik Omer i ben cok istedigim icin karar vermistik, hepiniz ile bayramlasmak istedim hayirli bayramlariniz olsun insaAllah
Merhabalar guzel subat anneleri:)
Size bir sorum olacak
Ben enfeksiyon icin fitil kullandim ve sapsari yogun bir akintim basladi fitil bitmeye yakin. Bu durumu yasayan var mi? Acaba fitil icimimi temizliyor yoksa daha beter bi enfeksiyon mu oldum. Bu arada akinti kokusuz.
Akıntı bende de var beyaz genelde dediğin gibi koku kasıntı yok o yüzden içim rahat.Bende de var sarı yoğun ve katı krem gibi bir akıntı ama kaşıntı yapmıyor çoğu zaman kokusu da yok.... hamileliktendir diye düşünüyorum...
Aynen yusuf ve furkan ismini çok severim yakın aile üyelerinde car maalesef. Doktor kız gibi dedi 13. Haftada. o yüzden şimdi kız isminde yoğunlaştim. Hamileliğin başından beri kız hissettim isim bile buldum hatta ilk zamandan. Şeyda yada Şeyma istiyorum Allah nasip ederse.Yusuf çok güzel bi isim.. Hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşasın inşallah.. Size de iyi bayramlar
Akıntı bende de var beyaz genelde dediğin gibi koku kasıntı yok o yüzden içim rahat.
Ilginç bir şekilde 16. Haftanin bitmesi ile karnım hafif belirginleşti şekli değişti. Eşim bile fark etti sanki belli oluyor artık karnın diyenasıl mutlu oldum var ya . ah bi de hareket hissetsem çok güzel olacak
Dusuncem umrunuzda olmus ki polemik yaratma cabasina girmissiniz. Ben sizin soylediginizle ilgili yorum yapmadim. Siz benim tesetturlude sirt cantasi begenmememi neden kendinize bu kadar dert ettiniz onu anlayamadim. Benim sert cikisim 'otekilestirmek' seklinde cumlelerimi carpitanlara. Sizin gibi umrumda degilsin vs.seklinde tarzim olmayan cumleler sarf etmeyecegim. Sizi onemsedim ve cevap yazdim. Umarim siz de klavyenizi kullanirken hangi harfleri yan yana getirdiginize iki defa bakarsiniz.Ben sözlerinizi carpitmadim dikkatli okuyun sizinle tartismayacagim sizin düşünceniz benim umrumda bile olmaz açıksan da kapalıysan da bu senin seçimin ben de benim dusuncemi söyledim
Bende kaşıntı oluyor arada ama önceden de vardı tam hallettim dedim yine hortladıdoktora soracağım bakalım...
Akinti kasinti sorunu bende de var. O bolgenin terlememesi gerek islak kalmamasi gerek. Ve ic camasiri kesinlikle pamuk olmali. Bir de dar olunca da sikinti yaratir. Bunlara dikkat etmedigim zaman kasintim artiyor. Dikkat edince coook rahatim
Bazi insanlari anlamak cok zorKız dur sözlerimi carpitmadigin için teşekkür demiş zaten :)
Sare benim adim. Gerci benim sonu e degil ama yakin cevrem bana hep sare diye seslenir. Kucukken sevmezdim hic adimi ama buyudukce cok sevmeye basladim. Adimizin anlami da guzel. Saf temiz duru...hayirla kucaginiza alin insaallahKızlar ne çok yazmışsınız tam 40 sayfa okudumben de bebeğimi direk odasında büyütmeyi düşünüyordum ama arkadaşlar hep olmaz zorlanirsin falan dediler sizler de ayni şeyleri söylemiştiniz bir keresinde. Ben de o yüzden hem odasını yapıp hem yatak odama park yatak almaya karar verdim her ne kadar park yatağı çirkin bulsam da bebeğin odasını da ahşap yaptiracagiz. Çünkü hazir mobilyalar hep mdf ve fiyatlar da 3000 3500 arası. Biz de ahşabı 4800 e yaptiracagiz büyüyen yatagi sifonyeri 4 kapili büyük gardırop bir de sallanan emzirme koltuğu ile ayak pufu var. Bakalım kasik ayı gibi aliriz diyoruz artık. Ben de geçen gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm hem de 2 ped kirlenecek kadar. Sabah bir korkuyla uyandım. Herhalde kucagimiza alana kadar oh diyemeyecegiz. Bize de 17.haftada %90kiz demisti ama emin olup birşeyler alamıyorum ayrıntılıyı bekliyorum 26sinda gidecegim ayrintiliya 22.haftam olacak ancak o zamana alabildim randevuyu.isim olarak da Zeynep Sare koyacagiz kismetse. Zeynep'i eşim istiyo Sare'yi ben. Bu arada c&a da 3 al 2 öde vardi ben de bunları aldım kızımaEki Görüntüle 1884281 Eki Görüntüle 1884282
Halledebildin mi canim sikintiniKizlar acilll !!!!
Genital bolgede tam bacagima yakin tarafta kocaman ciban gibi bisey cikti yuruyemiyorum cok canim yaniyor... sizce nasil gecer simdi eczaneye gidicem krem vs alcam kullansam olur mu? Doktoruda pazsr pazar rahatsiz etmek istemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?