2017 Şubat Anneleri

Tabiki mümkün benim kızımda tekmeyi yumruğu bastığı zaman bariz görünüyo:) kıyafet üzerinden öyle değil ama göbiş açıkken net:)

Oncelikle diger arkadaslar gibi sozlerimi carpitmadigin icin tesekkur ederim. Evet guzrl bi cantaymis bu. Begendim ben de:)
Ben sözlerinizi carpitmadim dikkatli okuyun sizinle tartismayacagim sizin düşünceniz benim umrumda bile olmaz açıksan da kapalıysan da bu senin seçimin ben de benim dusuncemi söyledim

Arkadaslar merhaba, cokca zaman oldu yazmayali iyisiniz insaAllah bizde hersey yolunda oglum olacak net buyuk ogluma kardes tam 4 yas aralari olacak insaAllah kuzularimin, bu arada biz isme karar verdik abisi Omer Aras kendisi Yusuf olacak insaAllah icimiz cok isindi zaten ilkinde de istemistik Omer i ben cok istedigim icin karar vermistik, hepiniz ile bayramlasmak istedim hayirli bayramlariniz olsun insaAllah

Yusuf çok güzel bi isim.. Hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşasın inşallah.. Size de iyi bayramlar

Bende de var sarı yoğun ve katı krem gibi bir akıntı ama kaşıntı yapmıyor çoğu zaman kokusu da yok.... hamileliktendir diye düşünüyorum...

Yusuf çok güzel bi isim.. Hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşasın inşallah.. Size de iyi bayramlar
Aynen yusuf ve furkan ismini çok severim yakın aile üyelerinde car maalesef. Doktor kız gibi dedi 13. Haftada. o yüzden şimdi kız isminde yoğunlaştim. Hamileliğin başından beri kız hissettim isim bile buldum hatta ilk zamandan. Şeyda yada Şeyma istiyorum Allah nasip ederse.

Akıntı bende de var beyaz genelde dediğin gibi koku kasıntı yok o yüzden içim rahat.

Bende kaşıntı oluyor arada ama önceden de vardı tam hallettim dedim yine hortladı doktora soracağım bakalım...

Benim de 16ya girer girmez belirginleşmişti 17de hafiften hissediyor gibiydim seyirme gibi sen de hissedersin inşallah

Ben sözlerinizi carpitmadim dikkatli okuyun sizinle tartismayacagim sizin düşünceniz benim umrumda bile olmaz açıksan da kapalıysan da bu senin seçimin ben de benim dusuncemi söyledim
Dusuncem umrunuzda olmus ki polemik yaratma cabasina girmissiniz. Ben sizin soylediginizle ilgili yorum yapmadim. Siz benim tesetturlude sirt cantasi begenmememi neden kendinize bu kadar dert ettiniz onu anlayamadim. Benim sert cikisim 'otekilestirmek' seklinde cumlelerimi carpitanlara. Sizin gibi umrumda degilsin vs.seklinde tarzim olmayan cumleler sarf etmeyecegim. Sizi onemsedim ve cevap yazdim. Umarim siz de klavyenizi kullanirken hangi harfleri yan yana getirdiginize iki defa bakarsiniz.

H HedefVeBasari hayir simdi size ne yazmis olabilirim de bu kadar agrasif cumleler kurdunuz diye yazilanlara tekrar baktim. Size olumsuz hicbir sey yazmamisim rahatsaniz ne mutlu diye gayet icten cevaplamisim yorumunuzu.bu ofke patlamanizi hormonlariniza veriyorum. Yoksa akli selim dusunen bi insan size yazdigim mesjdan sonra tesekkur cevabi yazar. Umrumda degilsiniz vs. Seklinde cumleler kurabilmeniz icin uzuuuun uzun tartismis olmamiz lazim. Neyse sizin umrunuzda olmamaya devam edeyim ben. Iyi yorumlarima bu tepkiyi vermisseniz bu yorumuma kan kusarsiniz. Onun icin iyisi mi siz onemsemeyin yazdiklarimi.

Sare benim adim. Gerci benim sonu e degil ama yakin cevrem bana hep sare diye seslenir. Kucukken sevmezdim hic adimi ama buyudukce cok sevmeye basladim. Adimizin anlami da guzel. Saf temiz duru...hayirla kucaginiza alin insaallah

Halledebildin mi canim sikintini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…