Dedim ya yanlış anlamalar olabiliyo herkes arasında mübarek gün sanal da olsa bosverin kirmayin birbirinizi ben kocami anlamiyom bazen kaldı ki burda birbirimizi anlayalimBazi insanlari anlamak cok zor
Benim su iki gundur cok geliyor ama canim ya. Pecete doluyor bazen. Bakalim bayram sonrasi konteol var ne diyecek. Evet kokusuz.Bende de var sarı yoğun ve katı krem gibi bir akıntı ama kaşıntı yapmıyor çoğu zaman kokusu da yok.... hamileliktendir diye düşünüyorum...
Tesekkur ederimm ilgin icin.. dun acile gittim drla gorustum sıktılar apseyi.. antibiyotikli krem ve antibiyotik hap verdi.. hapi kullanmadim ama kremi 2 defa surdu gecti sukur.. hamilelikte insan en kucuk seyleri bile abartiyor bazen :)Halledebildin mi canim sikintini
Benim su iki gundur cok geliyor ama canim ya. Pecete doluyor bazen. Bakalim bayram sonrasi konteol var ne diyecek. Evet kokusuz.
Günaydınnn
İyi Bayram'lar herkese. Bu kez 24 saat girmeme rağmen 55 mesaj birikmiş herkes bayramda :))
Ben şuan kv nin evindeyim herkes yanda babannenin evinde. Kuzu-kan-et kokularından kaçıyorum. Öğleye doğru ciğer kavuracaklar Allah yardımcım olsun. Zaten sevmezdim şimdi ne olacak bakalım.
Normalde kuzenler falan kalabalık olur eşim elini sürmez bakamaz da. Bu sefer gelen yok kv eşimi postaladı bahçeye amcasının yanına. Sinir oldum sanki kasap çağırmak çok zor. Kokacak şimdi bana yanına yaklaşmıcam geçene kadar. Keten ayakkabılar falan da çöp olacak. Neyse kokusu gidene kadar anacığıyla yatsın o zaman
Cigeri yememek değil de elini surmemek lazım diye biliyorum ben gerçi hoş et yemiyom ki o yüzden benim için no problemBaksın bakalım doktor bir. Ben de çarşıdan pamuklu bezler aldım sıcak suda yıkayıp ütülüyorum günlük ped gibi kullanıyorum. Baya rahatsızlık veriyor sık sık değiştirmezsem
Günaydınnnnnben de seninle aynı durumdayım kv evinde elimi hiçbir şeye vuramıyorum dahası midem bulanıyor ve kokulardan tiksiniyorum
Eşim de illa boğazını ben kesecem diyor bu sene caniliği mi tuttu nedirvallaha kokarsan yaklaşmam dedim
Hanımlar bu arada bilmeyen yoktur ama hatırlatayım ben.... ciğer yemiyoruz ben de çok severim ama diğer bayram kızımla yeriz inşallah
Ben zaten yemiyorum hiç :) sakatat sevmem hele kurban taze ya kokuyorBaksın bakalım doktor bir. Ben de çarşıdan pamuklu bezler aldım sıcak suda yıkayıp ütülüyorum günlük ped gibi kullanıyorum. Baya rahatsızlık veriyor sık sık değiştirmezsem
Günaydınnnnnben de seninle aynı durumdayım kv evinde elimi hiçbir şeye vuramıyorum dahası midem bulanıyor ve kokulardan tiksiniyorum
Eşim de illa boğazını ben kesecem diyor bu sene caniliği mi tuttu nedirvallaha kokarsan yaklaşmam dedim
Hanımlar bu arada bilmeyen yoktur ama hatırlatayım ben.... ciğer yemiyoruz ben de çok severim ama diğer bayram kızımla yeriz inşallah
Benim de karnım çok belirgin artık her gören anlıyo..Ilginç bir şekilde 16. Haftanin bitmesi ile karnım hafif belirginleşti şekli değişti. Eşim bile fark etti sanki belli oluyor artık karnın diyenasıl mutlu oldum var ya . ah bi de hareket hissetsem çok güzel olacak
Dokununca bebekte leke yapio derler ama drlara gore de yuksek miktarda a vitamini icerdigi icin fazla tuketiminde bebekte defekte yol açtığını soyluolar..Ben zaten yemiyorum hiç :) sakatat sevmem hele kurban taze ya kokuyor
Neden yenmiyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?