2017 Şubat Anneleri

Canim cok gecmis olsun. Insaallah bir sey olmaz. Dr unu dinle ve hekim arayisina gir.koruyan Rabbim korur.

Evettt bütün maddelere sonuna kadar katılıyorum
Ah ah bana zorla çiğ et içeren şeyler yemeye çalıştıranlaaar yok arkadaş yemiyorum diyorsun bizim zamanımızda tam tersini söylerlerdi.... biz çok yedik zamanında bilmem ne

Iyi bayramlar canim cok geçmiş olsun... sen sıkma canını geçer inşallah belki içerde küçük bir kanama olmuştur sonra da o atılmayıp donmuş kalmıştır. Duymadım daha önce ama inşallah küçük birşeydir....

Ben de istifra ediyorum iki gündür çok kötüyüm ya.

Midem bulanıyor ve karnımın sağ tarafında sürekli bir sancı var uyutmuyor artık ya onun yüzünden bu saatte uyandım

Kizlar gunaydin...
Bebegini hisseden var mi ya benim haftamda? Ben kendimi cok dinliyorum ama henuz bisey yok... kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum su iki gundur

Hepsinde yerden goge kadar haklisiniz

Facede de gördüm yazdıklarını doktorun iyi bi doktormuş bence kendi doktorunla görüşene kadar olumsuz hiç bir şey düşünme inşallah devletteki doktor küçük bi durumu abartmıştır ve her şey normale döner hem senin hem de bebeğin için

Ya kızlar ne sorucam şimdi benim 18 hafta bitmek üzere 1 haftadan fazladir içimde birsey hissediyorum bakıyorum karnımın sol tarafı tepe gibi şişlik olmuş çok sürmüyor 15 dk sonra falan geçiyor. Ben bebek toplanıyor falan diye düşündüm hep ama. Son günlerde gün içinde 2 3 kere oluyor özellikle gece sabaha doğru falan
Sizde de oluyor mu sanki erken gibi geliyor bunlar için korkuyorum sonra.
Dün de ağır bir tencere kaldırdım biraz ağrım oldu psikolojik mi bilmiyorum
Iyice kafayı yiyorum
Kızım oluyor bu arada belki kız da erkekte değişiyordur

o bahsettiğiniz şişlik bendede sabahları oluyo bazen sabah kalktigimda genelde sagimda oluyo bebek sağ tarafim şiş oluyo ama ağır şeyler kaldırmayın yinede sakıncalı

Günaydın. Allah'a şükürler olsun sabah olmuş. Dün gece gibi berbat bir gece gittiği için şükürler olsun. En kötü gecemdi. Bir daha dışarıda yemek yemeyeceğim asla

Çok geçmiş olsun canm artık bitsin bu bulantılar

kızlar selamlar, mutlu bayramlar.
bir arkadaşımız hamilelere yapılmaması gerekenler listesi hazırlamış çok beğendim, aynen katılıyorum hepsine. özellikle ilk maddeye.
bu izin vermeden karna dokunmak olayını hiç sevmiyorum en son eşimin babaannesi koca kadın bir sürü insanın içinde - koca koca adamlar da var- "anem anem anem benim miniğim" diye karnıma dokunmaya çalıştı. koca kadının elini çekip dur babaanne ne yapıyorsun, ben hoşlanmam böyle şeylerden diye kalbini kırmak zorunda kaldım boşu boşuna iki taraf da gerginlik yaşıyor ne gerek var, bari erkeklerin yanında yapma yani.
biz yine bayramı aileden uzakta geçiriyoruz, ne yazık ki huzurumuz bozuluyor diye evlendiğimizden beri bayramlarda ailelerin yanına gitmiyoruz.

Geçmiş olsun canım kasılma derken. Vajinal kasilman mi vardı ve ne gördü ki Dr vajinal muayene istedi acaba 11. Haftamdan beri bende de rahim kasılması var içerde kocaman bi çıkıntı ama de hiç vajinal muayene istemedi ve öyle bisey de demedi

E="Loveali, post: 48058498, member: 737622"]
Canim bende kasılmadan ziyade bıçak saplanmasi gibi aci vardı. Ama ben bugün devletteki o pratisyen hekime güvenmeyip başka hekime gittim. Plasenta da 2 cm kist olduğunu ama korkmamam gerektiğini söyledi. Ayrıca bebeğin eşinin rahim ağzına yakın olduğunu söyledi. Bebek büyüdükçe düzelir mi bilmiyorum. Istanbul a döner dönmez kendi doktoruma gidecegim. Allahım korusun.

Ya arkadaş şu insanları anlamıyorum niye bütün hamileliğin ilk ayından itibaren son ana kadar 9 aylık göbek bekliyolar bizden ???? Hayır bu saçmalık ne yani? 5 aylık gibi duran (yani normal seyrinde çıkmış) Bi göbeğim var zaten.. Hatta ben 7 aylıkken böyleydim diyen arkadaşlarım bile oldu. Yetmiyo mu kardeşim size göbeğim, illa kollarım bacaklarım yüzüm 3 katı şişmiş mi görmek istiyorsunuz?? Size ne be! Ay yine gerdiler beni Bi rahat bırakın be şu hamileleri.. Şeytan diyo doğurana kadar Bi dağ başında insan görmeden yaşa..

Benim de vajina da o tarz ağrılar oluyo ama kist ağrısı başka oluyo onu da yaşadığım için biliyorum benim arkadaşım da kist vardı hamile kaldığında hatta miyom demişti sanırım doğurdu şuan biraz erken doğum yaptı evet ama sagliklilar ikisi de esin rahim ağzına yakın olması burda bi kaç kişide daha vardı sanırım galiba bu aylarda normal mi acaba çünkü bebekler yeni yukarı çıkmaya basliyo ya nacizane fikrim tabi inş yoluna girer herşey

Fena kizdirmislar seni kim ne dedi bakem :) benim Yengem 3 doğum yaptı 3 unde de karnı 5-6 aylık gibiydi doğuma gittiginde ilkinde kız da bile 9 aylikti 6-7 aylık varmı diyodu herkes :) bosveerrrrr herkesin bünye bir olmuyo diğer Yengem in de sanki ikiz var gibiydi karnı oturdugun da dalga geçiyordm ben sehpa niyetine kullan önünde diye herkesin farklı oluyo ama millet bunu idrak edemiyo işte

bende o kadar bile karın yok, onlar söyledikçe gün aşırı doktora gidesim geliyor .eşimin kuzeni yeni doğum yaptı baya da kilo almıştı, çocuk 2200 gr. ancak doğdu küçücük bir şey önemli olan bebeğin kilo alması

Hayır baya bayaa göbeğim var yok değil ki . Zaten sinir olduğum da o ya , bu insanlar 5 aylıksan da 9 aylık gibi şişmeni istiyorlar ona sinirleniyorum. Göbek olmasa tamam. Hem olmasa da size ne ya Allah Allah.. Zaten birsürü endişeyle geçiriyoruz günleri Bi de bu milleti memnun etmek için göbek derdine düşücez.. Yeter ülen:) Bi bitmediniz...

Ya beni gorenlerde yok hamile gibi değilsin kilo vermissin sanki diyip duruyorlar zaten bişeyde hissetmiyorum boş boş korkutuyorlar acaba bebeğe birsey mi oldu diye soruyorum kendi kendime .Sizden de halen fiziksel olarak birsey hissetmeyen var mi ? Bu arada liste ne zaman güncellenecek en son 13 ağustosta guncellenmis bir ay önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…