Bitmez onlar sonuda gelmez boşboğazlik yapiyo millet işi gücu bırakmiş o yüzden takmamak en iyisi yada iyi bi laf etcen diyene susup kalsinHayır baya bayaa göbeğim var yok değil ki . Zaten sinir olduğum da o ya , bu insanlar 5 aylıksan da 9 aylık gibi şişmeni istiyorlar ona sinirleniyorum. Göbek olmasa tamam. Hem olmasa da size ne ya Allah Allah.. Zaten birsürü endişeyle geçiriyoruz günleri Bi de bu milleti memnun etmek için göbek derdine düşücez.. Yeter ülen:) Bi bitmediniz...
Masallah gobeginde yok degil hani. Daha ne istiyorlar. Maksat laf soylemek olsun karsindaki ne hisseder umurlarinda degil. Bu isanlar zaten uzerine vazife olmayan islere karismayi cok severler.Aha da göbeğim be:)) bayram diye memlekete geldik her gören göbek seyredip Bi yorum yapıyo niyeyse.. Bi dahaki bayram da çocuğu görüp vızıldarlar:))
Canim benim de bebegin esi rahim agzina yakin. Dr bebek buyudukce yukari cikar dedi. Sezeryanin olmadigi icin takili kalacagi yer yok. Yukari cikmazsa da en kotu ihtimal sezeryan olursun demisti. Burda bi arkadas vardi onun da bebegin esi rahim agzina yakindi ama o sezeryan olmustu daha once sanirim o yuzden sikintiliydi. Icini ferah tut. Ben bu konuyu cok dusunmuyorum suan. Allah in izniyle yukari cikacaktirE="Loveali, post: 48058498, member: 737622"]
Canim bende kasılmadan ziyade bıçak saplanmasi gibi aci vardı. Ama ben bugün devletteki o pratisyen hekime güvenmeyip başka hekime gittim. Plasenta da 2 cm kist olduğunu ama korkmamam gerektiğini söyledi. Ayrıca bebeğin eşinin rahim ağzına yakın olduğunu söyledi. Bebek büyüdükçe düzelir mi bilmiyorum. Istanbul a döner dönmez kendi doktoruma gidecegim. Allahım korusun.
al benden de o kadarYa arkadaş şu insanları anlamıyorum niye bütün hamileliğin ilk ayından itibaren son ana kadar 9 aylık göbek bekliyolar bizden ???? Hayır bu saçmalık ne yani? 5 aylık gibi duran (yani normal seyrinde çıkmış) Bi göbeğim var zaten.. Hatta ben 7 aylıkken böyleydim diyen arkadaşlarım bile oldu. Yetmiyo mu kardeşim size göbeğim, illa kollarım bacaklarım yüzüm 3 katı şişmiş mi görmek istiyorsunuz?? Size ne be! Ay yine gerdiler beniBi rahat bırakın be şu hamileleri.. Şeytan diyo doğurana kadar Bi dağ başında insan görmeden yaşa..
Günaydın. Allah'a şükürler olsun sabah olmuş. Dün gece gibi berbat bir gece gittiği için şükürler olsun. En kötü gecemdi. Bir daha dışarıda yemek yemeyeceğim asla
Çok geçmiş olsun canm artık bitsin bu bulantılar
Gule gule kullan cok guzel. Bende baktim lcw den ama benim bacaklarim kalin. Bacaklarima gore alinca karnima bol geliyor. Bu sorunu normaldede yasiyorum zaten. Belim hep bol oluyor. Simdide normal pantolonlarim sıkmaya basladi (ozellikle aksamlari) hamile pantolonlari buyuk geliyor. Ergenler gibiyim ne yetiskin kiyafetleri ne cocuk kiyafetleriHayirli bayramlar kizlaar :) bosverin takmayin kimsenin sozlerini buyucek daha karnimiz insallah merak etmeyin ☺bakin bugun lcw den pantalon aldim durusunu cok begendim size de gosteriyim arayan varsa bu tarz bisey
Tencere ne kadar ağır olabilir ki beni görsen:) hergün 13 kilo taşıyorum kucağımda. Toplanma kasılma demektir. Magnezyum veriyor doktor bence korkma hiç ama doktoruna da anlat.Ya kızlar ne sorucam şimdi benim 18 hafta bitmek üzere 1 haftadan fazladir içimde birsey hissediyorum bakıyorum karnımın sol tarafı tepe gibi şişlik olmuş çok sürmüyor 15 dk sonra falan geçiyor. Ben bebek toplanıyor falan diye düşündüm hep ama. Son günlerde gün içinde 2 3 kere oluyor özellikle gece sabaha doğru falan
Sizde de oluyor mu sanki erken gibi geliyor bunlar için korkuyorum sonra.
Dün de ağır bir tencere kaldırdım biraz ağrım oldu psikolojik mi bilmiyorum
Iyice kafayı yiyorum
Kızım oluyor bu arada belki kız da erkekte değişiyordur
toplanma kasılmadanmi oluyoTencere ne kadar ağır olabilir ki beni görsen:) hergün 13 kilo taşıyorum kucağımda. Toplanma kasılma demektir. Magnezyum veriyor doktor bence korkma hiç ama doktoruna da anlat.
Oyyy yerim ben onu nekadar tatli masallah takilma bosver gitsin dengesiz cokkk lafi yapistir sussunlar umrunda olmasin sakin millet de cene bitmezAha da göbeğim be:)) bayram diye memlekete geldik her gören göbek seyredip Bi yorum yapıyo niyeyse.. Bi dahaki bayram da çocuğu görüp vızıldarlar:))
Toplanma ve beraberinde ağrıdan cok dokundugum da acı oluyor ben de 2 3 gundur ortaya.Ben de deli gibi bunu arastiyordum internetteTencere ne kadar ağır olabilir ki beni görsen:) hergün 13 kilo taşıyorum kucağımda. Toplanma kasılma demektir. Magnezyum veriyor doktor bence korkma hiç ama doktoruna da anlat.
Günaydın kızlar.
20 + 0 olduk bugün.
Çok gergin ve huysuzum.
Bayram için 1 haftalığına yatılı misafirim geldi. (Kaynana -kayınbaba - 35 üstü 2 bekar görümce ve eltimin kızı)
Normalde bana zararları yok dediğim insanların her şeyleri batıyor şuan. Utanmasam evden kovacağım yani o dereceyim...
2 temizlikçi ayarlayıp temizlettiğim evimin altı üstünde.
Obsesif değilim ama düzen takıntılıyımdır. Şu düzensizlikte oturup ağlayasım geliyor. Halı yamuk yumuk duruyor. Koltukların biri ilerde biri geride. Orta da bavullar çantalarr. Yerlerde saç kılı.Banyo tuvalet kokuyor.
Toz girmesin diye yarım açtığım pencereler tüm açık..pofffff
Normalde bana yardımcı olan insanlar ise ellerinde telefon oturuyor.
Az önce tıslayarak ev süpürmeye başladım. Baktım kimsenin umrunda değilim. İki oda süpürüp kaldırdım süpürgeyi. Kalsın ev pis pis.
5 aylık hamileyim,belim kopuyor,bacağım ağrıyor ama kimsenin umru değil.
E benden de bu kadar.
Senin de bayramın pek eğlenceli geçiyor belli. Al canm telefonu eline sen de karşılarına otur. Eşine de midem bulandı yemek yapmadım de. Çıkarsın 3 öğün yemeğe bakalım.
Ben de çok gerginim. Keşke şu hamilelik Bayrama denk gelmeseydi de kimsenin yüzünü görmeseydim diyordum
Allah kolaylık versin. Yapsanda bir yapmasanda. Kendini yorma boşver.Senin de bayramın pek eğlenceli geçiyor belli. Al canm telefonu eline sen de karşılarına otur. Eşine de midem bulandı yemek yapmadım de. Çıkarsın 3 öğün yemeğe bakalım.
Ben de çok gerginim. Keşke şu hamilelik Bayrama denk gelmeseydi de kimsenin yüzünü görmeseydim diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?