2017 Şubat Anneleri

Bitmez onlar sonuda gelmez boşboğazlik yapiyo millet işi gücu bırakmiş o yüzden takmamak en iyisi yada iyi bi laf etcen diyene susup kalsin

Aha da göbeğim be:)) bayram diye memlekete geldik her gören göbek seyredip Bi yorum yapıyo niyeyse.. Bi dahaki bayram da çocuğu görüp vızıldarlar:))
Masallah gobeginde yok degil hani. Daha ne istiyorlar. Maksat laf soylemek olsun karsindaki ne hisseder umurlarinda degil. Bu isanlar zaten uzerine vazife olmayan islere karismayi cok severler.

Slm k8zlar Nasılsıniz. Benim dé göbeğim iki gündür büyüdü rahmim yukarı çıkmış ya alt taraf boş resmen. Biraz erken mi oldu bilmiyorum da oteldeki herkes göbegine bakıyor. Tuhaf bi büyüklük bebek mi acaba bakışları çocuklar da küçük olunca garipsiyorlar.

Selam bayanlar benim rahminde otururken ağrı yok ama ayağa kalktığkmda dehşet bir ağrı giriyor yürüyemiyorum bile..

Canim benim de bebegin esi rahim agzina yakin. Dr bebek buyudukce yukari cikar dedi. Sezeryanin olmadigi icin takili kalacagi yer yok. Yukari cikmazsa da en kotu ihtimal sezeryan olursun demisti. Burda bi arkadas vardi onun da bebegin esi rahim agzina yakindi ama o sezeryan olmustu daha once sanirim o yuzden sikintiliydi. Icini ferah tut. Ben bu konuyu cok dusunmuyorum suan. Allah in izniyle yukari cikacaktir

al benden de o kadar

Teşekkür ederim canım midemde hicbirsey durmuyor ne yesem çıkıyor. Fazla mi et yedim nedir

Hayirli bayramlar kizlaar :) bosverin takmayin kimsenin sozlerini buyucek daha karnimiz insallah merak etmeyin ☺bakin bugun lcw den pantalon aldim durusunu cok begendim size de gosteriyim arayan varsa bu tarz bisey
Gule gule kullan cok guzel. Bende baktim lcw den ama benim bacaklarim kalin. Bacaklarima gore alinca karnima bol geliyor. Bu sorunu normaldede yasiyorum zaten. Belim hep bol oluyor. Simdide normal pantolonlarim sıkmaya basladi (ozellikle aksamlari) hamile pantolonlari buyuk geliyor. Ergenler gibiyim ne yetiskin kiyafetleri ne cocuk kiyafetleri

Tencere ne kadar ağır olabilir ki beni görsen:) hergün 13 kilo taşıyorum kucağımda. Toplanma kasılma demektir. Magnezyum veriyor doktor bence korkma hiç ama doktoruna da anlat.

Tencere ne kadar ağır olabilir ki beni görsen:) hergün 13 kilo taşıyorum kucağımda. Toplanma kasılma demektir. Magnezyum veriyor doktor bence korkma hiç ama doktoruna da anlat.
toplanma kasılmadanmi oluyo bende de oluyo arada doktora gidince söylesem mi bende

Aha da göbeğim be:)) bayram diye memlekete geldik her gören göbek seyredip Bi yorum yapıyo niyeyse.. Bi dahaki bayram da çocuğu görüp vızıldarlar:))
Oyyy yerim ben onu nekadar tatli masallah takilma bosver gitsin dengesiz cokkk lafi yapistir sussunlar umrunda olmasin sakin millet de cene bitmez

Toplanma ve beraberinde ağrıdan cok dokundugum da acı oluyor ben de 2 3 gundur ortaya.Ben de deli gibi bunu arastiyordum internette herseyde de doktoru aramak istemiyorum haftaya kontrolüm

Günaydın. Enteresan bayram deneyimim sürüyor. Daha 1 ceviz büyüklüğü haricinde et yemedim desem inanır mısınız!!! Bizde adettir Bayram'ın 2. Günü sura yapılır yenir ( kaburga dolması ) becerememişler. Pirinçler tamamen çiğ. Eti'n yarısı çiğ. Ceviz kadar yedim. Doymadım dedim eşime. Biraz et mi kavursak canım et yemek istiyor dedim. Annesine söyledi doymadığımı peynir ekmek çıkarayım dedi. Gün boyu peynir ekmek yiyorum yemem dedim eşim lokantaya götürdü mercimek içtim. 2 gündür mercimek olmasa açım demek ki. Bi kişi de demiyor bu kız hamile iyi beslenmesi lazım diye

Sülalesinin ilginçlikleri sürüyor! Kız olduğunu duyduklarında tepkiler şu şekilde :
Olsun
E hadi napalım
Olsun o da değişik olur!

Ay sinir küpüyüm değişik ne ya! Sanki tövbe yarabbim değişik bir cinsiyet türü doğurucam.

Bu arada halasının oğlu mayısta evlenmişti gelin hamileymiş bana gün doğdu. Dün babannenin evinde dedim gözünüz aydın inş erkek olur da sülalecek rahatlarsınız

Günaydın kızlar.
20 + 0 olduk bugün.
Çok gergin ve huysuzum.
Bayram için 1 haftalığına yatılı misafirim geldi. (Kaynana -kayınbaba - 35 üstü 2 bekar görümce ve eltimin kızı)
Normalde bana zararları yok dediğim insanların her şeyleri batıyor şuan. Utanmasam evden kovacağım yani o dereceyim...
2 temizlikçi ayarlayıp temizlettiğim evimin altı üstünde.
Obsesif değilim ama düzen takıntılıyımdır. Şu düzensizlikte oturup ağlayasım geliyor. Halı yamuk yumuk duruyor. Koltukların biri ilerde biri geride. Orta da bavullar çantalarr. Yerlerde saç kılı.Banyo tuvalet kokuyor.
Toz girmesin diye yarım açtığım pencereler tüm açık..pofffff

Normalde bana yardımcı olan insanlar ise ellerinde telefon oturuyor.

Az önce tıslayarak ev süpürmeye başladım. Baktım kimsenin umrunda değilim. İki oda süpürüp kaldırdım süpürgeyi. Kalsın ev pis pis.
5 aylık hamileyim,belim kopuyor,bacağım ağrıyor ama kimsenin umru değil.
E benden de bu kadar.

Senin de bayramın pek eğlenceli geçiyor belli. Al canm telefonu eline sen de karşılarına otur. Eşine de midem bulandı yemek yapmadım de. Çıkarsın 3 öğün yemeğe bakalım.
Ben de çok gerginim. Keşke şu hamilelik Bayrama denk gelmeseydi de kimsenin yüzünü görmeseydim diyordum

Hiç sorma canım.
El kızı olunca kıymetsiz oluyorsun işte.
Senin durumunda çok kötü yani. Et dururken çorbacıya gitmek...
Bir avuç et pişirip önüne koymak zor geliyor işte. Kendi kızları olsa dolabı önüne sererler herhalde...

Benim annem sandalyeye çıkıp dolapa uzandığımı gördüğünde kızarken bunların önünde köle gibi dönüp duruyorum ama kime ne ki....

İki de bir elalemin gelini hamileydi ,her işini kendi yapardı. Yok şunun gelini hamileydi bunu yapardı. Yok şunun karnı şu kadardı senin hiç karnın yok.
Şu bayram bi bitseydi...

Allah kolaylık versin. Yapsanda bir yapmasanda. Kendini yorma boşver.

Slm kızlar havuza gireniniz varmıya

havuza gidicem çok kararsız kaldim

hijyen açısindan temiz ama klor orani

yüksek oldugu için bebege zarari olur

diyo bazilari bilgisi olan varmi bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…