2017 Şubat Anneleri

Slm kızlar havuza gireniniz varmıya

havuza gidicem çok kararsız kaldim

hijyen açısindan temiz ama klor orani

yüksek oldugu için bebege zarari olur

diyo bazilari bilgisi olan varmi bu konuda

Ben 12 haftalıkken girdim otelde 4 gün boyunca. Doktorum bi sıkıntı olmayacağını söylemişti

Ah ah senin durum benden betermis. Benimde arifeden beri gorumcemin oglu bende. Kaynanamda 2 apartman otede oturuyor. Neymis orda internet yokmus. Küp gibi oturuyor salonun ortasinda. Esyalari her yerde. Sinirden ölüyorum. Birde herseyi yemiyor diyet yapiyormus. Bayram diye evden cikiyorum gece geliyorum ne yerse yesin. Anasida ariyor soruyor yemek yedimi ne yedi bilmem ne. Ben hamile halimle ona ne yapicam acaba. Dun gece iyice sinirlerim bozuldu. Butun gece agladim. Bu sabahta bas donmesi ile kalktim. Kahvalti bile edemedim yatiyorum suan. Anlayacaginiz bayram tatilimin icine ettiler.

Seni çok iyi anliyorum binbir zorlukla temizleyip mis gibi kokular içinde bırakarak gittiğim is dönüşünde,evimi pislik içinde gorup sinirimden oturup ağlamıştım,kaynanam bendeyken.kalkıp tekrar banyo tuvalet hortumlarla çamaşır suyuyla temizledigim tuvalet ve banyoyu,aksaminda kanamam gelmisti.bir gün hastanede yattım yine bana oldu olan .o yüzden çok ta uzup yorma kendini bence.en azından bebişin
dogana kadar canım.

Ben 12 haftalıkken girdim otelde 4 gün boyunca. Doktorum bi sıkıntı olmayacağını söylemişti
Uzun süre zaman geçirdinmi canm

peki havuzda..abartmiyayimmı yani

bide sonrasinda bi problem olmadi dimi?

Ne diyim Allah ıslah etsin.. Allah sana bolca sabır versin takma.. Kıpırdatma kılını sende, hatta ben rahatsızım biraz uzanıcam falan diyip git yat keyfine bak, Bi yemek saati gelsin geçsin bişey yapma bak Nasıl tutuşurlar aç susuz kalınca.. Mecbur el atacaklar o zaman.. İnsan hiç takmıyorum dese de normalde aman şöyle demesinler böyle düşünmesinler diye geçiriyor içinden ama böyle durumlarda insan artık takmamalı kim ne derse desin senden önemlisi yok. Onlar düşünüyor mu gelin böyle düşünür şöyle düşünür diye , seni düşünmeyeni sen de düşünme..

Kızlar günaha mi giriyorum bilmiyorum hiç misafir agirlayasim yok .gorumcem gelecek.gelmesi bisey degil sigara kullaniyolar ben kokuya gelemiyorum ozellikle de bu aralar kusuyorum .ne yapicam bilmiyorum.su yakinlar biraz anlayışlı olsalar ne olur sanki.

Kızlar destek ve moral için çok teşekkür ederim. Çekildim kenara.
Eşimede hbr verdim ki tlf açıp akşam yemeğini onlardan istesin diye.
Dün akşam bacak ağrım o kadar fazlaydı ki topallayarak çay servisi yaptım. Ona rağmen biri de sen otur demedi...
Ben de sallamicam valla...
Bugün 3.cü gün. Misafirlik bitti...

Uzun süre zaman geçirdinmi canm

peki havuzda..abartmiyayimmı yani

bide sonrasinda bi problem olmadi dimi?

Yani en uzun 2.5 saat kaldım sanırım havuzda. Oğlumu oynattım sürekli. Ondan kalan zamanda kendim yüzdüm.
Başından beri riskin olmadığı için rahattım.
Havuzdan çıkınca hemen tertemiz yıkanıyordum.
Bir sorun yaşamadım.

Allah sabir versin.

Hic sallama heleki rahatsizligin varsa. Begenmeyen evine gider. Hic umrunda olmasin

Hic sallama heleki rahatsizligin varsa. Begenmeyen evine gider. Hic umrunda olmasin
Kızlar şaşıyorum ya size. Bayram ya arkadaşlar bu ne tepki misafirlere. Benimde evimde misafirlerim var kayınvalidemin ablası kardesi birde onların çoçukları. Bende çok çalışıyorum amma evimde misafir olduğu içinde çok sevincliyim. Misafirlik bitiyor az kaldı. Ben çok üzülüyorum

Ben ilk bebeğimde doğurana kadar yüzdüm. Karnım kocamandı. kaymamaya dikkat ettim o kadar. Doğumum da çok zor olmadı. Hareket iyidir. ee tabi gidip otelde girmedim havuza, düzenli temizlenen bir yerdi.

Valla canım kimse kusura bakmasın.
Bugüne kadar kimseye niye geldiniz demedim ama hamile ve topallayan bir kadının evinde 35 yaş üstü 3 bayan boş boş oturup bütün iş zaten canı çok acıyan kişiye bırakılıyorsa bu yapılanın nesi doğrudur ???
Evin içinde her odada yerlerde en az 500 tel saç savrulurken ellerinde tlf ile internet kurcalamak ne derece doğru ???
Kendi kullandıkları wc leş gibi kokarken içine bi domestos dökmekten aciz olup bunu zaten hassas olan gelinden beklemrk ne derece doğru ??
Valla kimsenin kölesi değilim ben.
Zaten canım burnumdayken bu yapılanın adı sadece zulumdur !!!

Ben 17. Haftada seyirme hissediyordum ama artık tık yok hergün bal falan da yiyorum ama

Aha da göbeğim be:)) bayram diye memlekete geldik her gören göbek seyredip Bi yorum yapıyo niyeyse.. Bi dahaki bayram da çocuğu görüp vızıldarlar:))

Anammmm benim karnım bunun yarısı bile değil toplum içine çıkıyorum ağzı olan konuşuyor çünkü

Ben ilk bebeğimde doğurana kadar yüzdüm. Karnım kocamandı. kaymamaya dikkat ettim o kadar. Doğumum da çok zor olmadı. Hareket iyidir. ee tabi gidip otelde girmedim havuza, düzenli temizlenen bir yerdi.
Ay ne güzel ya bende çok seviyrm yüzmeyi bebekten dolayi klorlu su filan tereddüt ettim saat başı temizlenen sürkli suyu aritilan bi havuza gidicem bende kalabalikta olmuyo temiz kaliyo su gönul rahatligıyla gidebilirm o zaman

Gidicem bende karar verdim:)çok teşekkr ettim cvp için içim rahatladı tereddütlüydum:)

Zor durumda olan kızlar çok üzüldüm sizler için gerçekten insanlar anlayışsız ve gerek psikolojik gerek fiziksel ne zorluklar yaşadığımızı umursamıyorlar

Sizler de onlara hizmet etmek için kendinizi yormayın. Misafir tabi başınızın üstünde yeri var ama eziyet de etmesinler bir zahmet

Ben de dün çok kötüydüm idrar yolları enfeksiyonu olmuşum mide bulantısı hortladı halsizlik vardı mahvoldum resmen sabah kalktım kalas kocam acıkmış o halsizlikle ona kahvaltı hazırladım gelip de yardım edeyim demedi bile daha bir de kahvaltı sofrasında kavga ettik birşey de yiyemedim üzülünce midem daha da bulandı bıraktım öyle sofrayı kaç saat ortada kaldı. Ben de inat ettim gidip yattım daha yeni kalktım. Neyse insaf edip toplamış sofrayı ruhsuz kv bile etlerimi doğrayıp göndermiş o hasta yapamaz şimdi demiş. Kalas kocamla bir hafta konuşmim de görsün gününü çok üzüyor beni çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…