Slm kızlar havuza gireniniz varmıya
havuza gidicem çok kararsız kaldim
hijyen açısindan temiz ama klor orani
yüksek oldugu için bebege zarari olur
diyo bazilari bilgisi olan varmi bu konuda
Ah ah senin durum benden betermis. Benimde arifeden beri gorumcemin oglu bende. Kaynanamda 2 apartman otede oturuyor. Neymis orda internet yokmus. Küp gibi oturuyor salonun ortasinda. Esyalari her yerde. Sinirden ölüyorum. Birde herseyi yemiyor diyet yapiyormus. Bayram diye evden cikiyorum gece geliyorum ne yerse yesin. Anasida ariyor soruyor yemek yedimi ne yedi bilmem ne. Ben hamile halimle ona ne yapicam acaba. Dun gece iyice sinirlerim bozuldu. Butun gece agladim. Bu sabahta bas donmesi ile kalktim. Kahvalti bile edemedim yatiyorum suan. Anlayacaginiz bayram tatilimin icine ettiler.Günaydın kızlar.
20 + 0 olduk bugün.
Çok gergin ve huysuzum.
Bayram için 1 haftalığına yatılı misafirim geldi. (Kaynana -kayınbaba - 35 üstü 2 bekar görümce ve eltimin kızı)
Normalde bana zararları yok dediğim insanların her şeyleri batıyor şuan. Utanmasam evden kovacağım yani o dereceyim...
2 temizlikçi ayarlayıp temizlettiğim evimin altı üstünde.
Obsesif değilim ama düzen takıntılıyımdır. Şu düzensizlikte oturup ağlayasım geliyor. Halı yamuk yumuk duruyor. Koltukların biri ilerde biri geride. Orta da bavullar çantalarr. Yerlerde saç kılı.Banyo tuvalet kokuyor.
Toz girmesin diye yarım açtığım pencereler tüm açık..pofffff
Normalde bana yardımcı olan insanlar ise ellerinde telefon oturuyor.
Az önce tıslayarak ev süpürmeye başladım. Baktım kimsenin umrunda değilim. İki oda süpürüp kaldırdım süpürgeyi. Kalsın ev pis pis.
5 aylık hamileyim,belim kopuyor,bacağım ağrıyor ama kimsenin umru değil.
E benden de bu kadar.
Seni çok iyi anliyorum binbir zorlukla temizleyip mis gibi kokular içinde bırakarak gittiğim is dönüşünde,evimi pislik içinde gorup sinirimden oturup ağlamıştım,kaynanam bendeyken.kalkıp tekrar banyo tuvalet hortumlarla çamaşır suyuyla temizledigim tuvalet ve banyoyu,aksaminda kanamam gelmisti.bir gün hastanede yattım yine bana oldu olan .o yüzden çok ta uzup yorma kendini bence.en azından bebişinGünaydın kızlar.
20 + 0 olduk bugün.
Çok gergin ve huysuzum.
Bayram için 1 haftalığına yatılı misafirim geldi. (Kaynana -kayınbaba - 35 üstü 2 bekar görümce ve eltimin kızı)
Normalde bana zararları yok dediğim insanların her şeyleri batıyor şuan. Utanmasam evden kovacağım yani o dereceyim...
Obsesif değilim ama düzen takıntılıyımdır. Şu düzensizlikte oturup ağlayasım geliyor. Halı yamuk yumuk duruyor. Koltukların biri ilerde biri geride. Orta da bavullar çantalarr. Yerlerde saç kılı.Banyo tuvalet kokuyor.
Az önce tıslayarak ev süpürmeye başladım. Baktım kimsenin umrunda değilim. İki oda süpürüp kaldırdım süpürgeyi. Kalsın ev pis pis.
E benden de bu kadar.
Uzun süre zaman geçirdinmi canmBen 12 haftalıkken girdim otelde 4 gün boyunca. Doktorum bi sıkıntı olmayacağını söylemişti
Günaydın kızlar.
20 + 0 olduk bugün.
Çok gergin ve huysuzum.
E benden de bu kadar.
Uzun süre zaman geçirdinmi canm
peki havuzda..abartmiyayimmı yani
bide sonrasinda bi problem olmadi dimi?
Allah sabir versin.Kızlar günaha mi giriyorum bilmiyorum hiç misafir agirlayasim yok .gorumcem gelecek.gelmesi bisey degil sigara kullaniyolar ben kokuya gelemiyorum ozellikle de bu aralar kusuyorum .ne yapicam bilmiyorum.su yakinlar biraz anlayışlı olsalar ne olur sanki.
Hic sallama heleki rahatsizligin varsa. Begenmeyen evine gider. Hic umrunda olmasinKızlar destek ve moral için çok teşekkür ederim. Çekildim kenara.
Eşimede hbr verdim ki tlf açıp akşam yemeğini onlardan istesin diye.
Dün akşam bacak ağrım o kadar fazlaydı ki topallayarak çay servisi yaptım. Ona rağmen biri de sen otur demedi...
Ben de sallamicam valla...
Bugün 3.cü gün. Misafirlik bitti...
Kızlar şaşıyorum ya size. Bayram ya arkadaşlar bu ne tepki misafirlere. Benimde evimde misafirlerim var kayınvalidemin ablası kardesi birde onların çoçukları. Bende çok çalışıyorum amma evimde misafir olduğu içinde çok sevincliyim. Misafirlik bitiyor az kaldı. Ben çok üzülüyorumHic sallama heleki rahatsizligin varsa. Begenmeyen evine gider. Hic umrunda olmasin
Söyle tabi. Bnm doktorum magnezyum yazdı kasılma olursa iç dedi.toplanma kasılmadanmi oluyobende de oluyo arada doktora gidince söylesem mi bende
Ben ilk bebeğimde doğurana kadar yüzdüm. Karnım kocamandı. kaymamaya dikkat ettim o kadar. Doğumum da çok zor olmadı. Hareket iyidir. ee tabi gidip otelde girmedim havuza, düzenli temizlenen bir yerdi.Slm kızlar havuza gireniniz varmıya
havuza gidicem çok kararsız kaldim
hijyen açısindan temiz ama klor orani
yüksek oldugu için bebege zarari olur
diyo bazilari bilgisi olan varmi bu konuda
Kızlar şaşıyorum ya size. Bayram ya arkadaşlar bu ne tepki misafirlere. Benimde evimde misafirlerim var kayınvalidemin ablası kardesi birde onların çoçukları. Bende çok çalışıyorum amma evimde misafir olduğu içinde çok sevincliyim. Misafirlik bitiyor az kaldı. Ben çok üzülüyorum
Ya beni gorenlerde yok hamile gibi değilsin kilo vermissin sanki diyip duruyorlar zaten bişeyde hissetmiyorum boş boş korkutuyorlar acaba bebeğe birsey mi oldu diye soruyorum kendi kendime .Sizden de halen fiziksel olarak birsey hissetmeyen var mi ? Bu arada liste ne zaman güncellenecek en son 13 ağustosta guncellenmis bir ay önce :)
Aha da göbeğim be:)) bayram diye memlekete geldik her gören göbek seyredip Bi yorum yapıyo niyeyse.. Bi dahaki bayram da çocuğu görüp vızıldarlar:))
Ay ne güzel ya bende çok seviyrm yüzmeyi bebekten dolayi klorlu su filan tereddüt ettim saat başı temizlenen sürkli suyu aritilan bi havuza gidicem bende kalabalikta olmuyo temiz kaliyo su gönul rahatligıyla gidebilirm o zamanBen ilk bebeğimde doğurana kadar yüzdüm. Karnım kocamandı. kaymamaya dikkat ettim o kadar. Doğumum da çok zor olmadı. Hareket iyidir. ee tabi gidip otelde girmedim havuza, düzenli temizlenen bir yerdi.
Gidicem bende karar verdim:)çok teşekkr ettim cvp için içim rahatladı tereddütlüydum:)Yani en uzun 2.5 saat kaldım sanırım havuzda. Oğlumu oynattım sürekli. Ondan kalan zamanda kendim yüzdüm.
Başından beri riskin olmadığı için rahattım.
Havuzdan çıkınca hemen tertemiz yıkanıyordum.
Bir sorun yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?