2017 Şubat Anneleri

Slm kızlar herkes farklı bayram telaşı varken bende üşütmüş yatıorum boğazım kaşınıo burnum akıo bir an önce geçse de kurtulsam.. Yattığım yerde doğal olarak sıkılmaktan biraz ahşap hobi malzemelerine falan bakıyorum çok guzel tasarımlar gördüm ham ahşap alıp yapasm var..

Benim gorumce de ben nobete gidiyorum deyip gerim gerim yatiyor suslenip geziyor yemek hazır olunca geliyor benden iki yas küçük tek kaynanam is yapmamak için geldiğinde çayı koyuyo kahvaltı hazir diye uyandırıp kahvaltı bekliyor kendi hazırlamamak için is yapıyor para her fırsatta kocamdan alınıyor eşimi sürekli alttan doldurup yürüsün sürekli arabayı kullanma zor doğum yapar yatmasin gelin işe koşturur ayip hamile olması farkı yok uyuşuk olmasın diyor yemek sofra bulaşık çay herşey bende
çocuk doğsun ben yolunu hesaplarım iyice doldum

Yemek yedi sofra yerde dururken süslenip görümce ve kv gittiler biz güya misafiriz sofrayı topladım bulaşık makinasını boşaltım bulaşık yikadm çay koy dediler Bide kalabalık ev belim ağrıyor iyice

Isyeeeeannn diye bağırmalısınnn
Kocam olacak adama her defasında diyorum haklısın onlar öyle görmüş öyle bekliyor diyo sonra tekrar kendi başlıyor annem mi toplasın sofrayı hadi kalk cay koy bulasik beklemesn biri demeden sen kalk yap diye kaynanam da daha 47 yaşında yaşlı da değil ki

Güler yüz beklemesinler bu tavırlarla babam herşeyim düğünde kendi yaptı bi çöp almadilar daha da laf dediler geçen hafta ağızlarının payını verdim geri geldiler para bitince zaten ofisi de hamilelik için aksaticam bi süre para vermiym de parasızlık görsün sevgili kocacım bol keseden para vermek neymiş öğrensin

Daha bide utanmadan kayınpeder bizde kimsenin benim param dediği yoktur diyor kendide 50 yasinda calismam ben bana bakacaksınız dedi terbiyesiz adam gorumcem bankada para biriktirir vermez bizden isterler herseyi

Esinin ailesine mi para veriosun cnm? Esine bile verme bence ogrensin evini gecindirmeyi bebek dogunca is başa duscek simdiden alistirsin kendini..

Esinin ailesine mi para veriosun cnm? Esine bile verme bence ogrensin evini gecindirmeyi bebek dogunca is başa duscek simdiden alistirsin kendini..
Benim banka kartımı ilk sirada istedi sıkıştık dedi senin benim olmasın diye konuştuk ortak dedik ortak hesaptan harcıyor zaten bu aydan sonra çalışmıycam bi süre vermezse napcak bakalm

Benim banka kartımı ilk sirada istedi sıkıştık dedi senin benim olmasın diye konuştuk ortak dedik ortak hesaptan harcıyor zaten bu aydan sonra çalışmıycam bi süre vermezse napcak bakalm
Ayni sorunu bi arkadasim yasadi evleri vardi kp inin borcu var diye sattirmislar kirada yasadilar arabayi da satmk zorunda kaldilar kredi kartlarini odeyemeyince kizin esi hep ailesinden yana olunca 2 yasindaki cocuguyla boşanma asamasndalar kiz simdi bastan herseye sustum sonu böyle oldu diyor benzetmek gibi olmasn Allah korusun da nasl alistirirsan oyle gider artik bi dur de kötü olcaksan da ol senin yuvan kotu olmasin.. Hem hangi akla hizmet senin kk ni yüzsüzce isteyebilirler kendi baban bile bigun olsun sormaz kredi kartini..

Son düzenleme:

Valla yazık bize ya anamızın babamızın su istemeye temizlik yaptırmaya kıyamadığı evlatları bu haliyle hizmet ediyor daha bir de para veriyor.... en çok da bu zoruma gidiyor ya. Benimkinin ailesi de bir çöp almadı pabuç gibi de dil vardı. Çok şükür kestiler biraz çenlerini ama ne fayda bu sefer de koca dırdırı başladı. Ay resmen pişman oluyorum şu kalasla evlendiğimee

Babam elleri hala dolu gelir asla tenezzül etmez hicbirimizin parasına biz versek zorda olsa bile almaz hayatı boyunca ek is yaptı kimseye muhtaç olmuym diye bn umursamam aralıkta hakimlik sınavım var kazanıp giderim kocama derim eğer geliyorsan şartlarım bu diye hayatım boyunca kimseyi çekmedim ben çekemem de

Aynen öyle canım annem yemek hazırlarken yardım ettirmiyor hamilesin diye kıymıyor bide bunlara bak bende de pişmanlık var iyiden iyiye

Aynen öyle canım annem yemek hazırlarken yardım ettirmiyor hamilesin diye kıymıyor bide bunlara bak bende de pişmanlık var iyiden iyiye
Aynen ya benimki de gelir temizlik yapar yemek gönderir sen hamilesin diye adam da geliyor eee ben acıktım iki gündür ne haldeyim. Acile gidelim diyorum gerek yok diyor şaka gibi allahtan annem gidin çok kötü dedi de gittik

Allah kocalarımız akıl fikir versin valla olacak gibi değil

Hani tamam duygusal olarak çok sağlam değilim şuanda ama böyle de yapılmaz ki insana
Bn kv daha aileme laf vurdu haddi degil tabiki karşılık verdim eşim sus ayip bosver bana de rahatsiz oldum gidelim diye diyor rahat bırakmıyorlar ki bi türlü kavgalı gidiyoruz kv hastalanmış numarası çağırıyor geri kapıya geliyorlar alıyorum sık gelmeyelim evimde olmak istiyorum çok muhabbet yaramıyor sorun yasıyorsun sende diye tamam haklisin diyor geri gelelim diyor bi gün sonra kovulduğu eve

Simdiki aileler hicbisi almio artk cnm.. Cogumuz kendimiz yapioz herseyimizi.. Aman bisey istemioz esimiz sorumlu olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…