- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Bn kv daha aileme laf vurdu haddi degil tabiki karşılık verdim eşim sus ayip bosver bana de rahatsiz oldum gidelim diye diyor rahat bırakmıyorlar ki bi türlü kavgalı gidiyoruz kv hastalanmış numarası çağırıyor geri kapıya geliyorlar alıyorum sık gelmeyelim evimde olmak istiyorum çok muhabbet yaramıyor sorun yasıyorsun sende diye tamam haklisin diyor geri gelelim diyor bi gün sonra kovulduğu eve
Simdiki aileler hicbisi almio artk cnm.. Cogumuz kendimiz yapioz herseyimizi.. Aman bisey istemioz esimiz sorumlu olsunda..
Beninki de annemi sevmiyor aynısı malesef kv doldura dolduraNe kadar ayıp yaptıkları yaaahadi kvler böyle oyunlarıyla meşhur ama eşler sanki kendilerine kalmış eleştirmek... işte anne diye ne yapsa kabul ediyor demek eşin....
Benimki de benim annemi sevmez
Beninki de annemi sevmiyor aynısı malesef kv doldura doldura
Ne annemin ne babamın yaptığının binde birini yapmadi konuşuyorlar diye her fırsatta kocama da diyorum zatenAma icraata gelince annelerimizin yaptığının binde birini yapmazlar
Ne annemin ne babamın yaptığının binde birini yapmadi konuşuyorlar diye her fırsatta kocama da diyorum zaten
cnm balkonun falan varsa balkonda icsinler mutlaka koy oraya bi sandalye kül tablası orda icsinler evde de oda kokusu bulundur fis fis sıkarsin koku geldikçe. biz her şeyi düşünüyoruz onlar düşünmüosa söylersin kimse de kusura bakmasin. hem miden bulanıomus hem de zararli zaten.Kızlar günaha mi giriyorum bilmiyorum hiç misafir agirlayasim yok .gorumcem gelecek.gelmesi bisey degil sigara kullaniyolar ben kokuya gelemiyorum ozellikle de bu aralar kusuyorum .ne yapicam bilmiyorum.su yakinlar biraz anlayışlı olsalar ne olur sanki.
allah sabir versin ya gercekten gelinsin diye hizmet etmek zorunda değilsin hamile halinle. sallama tabi Afedersin herkes salaga yatiosa sen de oyle yap.Kızlar destek ve moral için çok teşekkür ederim. Çekildim kenara.
Eşimede hbr verdim ki tlf açıp akşam yemeğini onlardan istesin diye.
Dün akşam bacak ağrım o kadar fazlaydı ki topallayarak çay servisi yaptım. Ona rağmen biri de sen otur demedi...
Ben de sallamicam valla...
Bugün 3.cü gün. Misafirlik bitti...
tamam hesabiniz ortak olsun da para kazanırken ikiniz kazaniyorsunuz ama parayi harcama konusunda esin dogru hesaplama yapamiyor sanirim. kadinlar erkeklerden cok daha hesapli ayrıca ayrı gayriniz olmasin ama paranin idaresini sen de devralabilirsn eger bu durumlar. sinirini bozuyorsa.Benim banka kartımı ilk sirada istedi sıkıştık dedi senin benim olmasın diye konuştuk ortak dedik ortak hesaptan harcıyor zaten bu aydan sonra çalışmıycam bi süre vermezse napcak bakalm
Kizlaarrrr merhabadertler derya olmuş yine bence biz şubat anneleri olarak isim değişikliği yapalım bdv ye tasinalim bende bayram öncesi baya bunaldigim için kv leri hiç takmadim takıldık kafamiza göre ilk gün gittik bayramlastik çıktık gittiğim her yere cagirirdim görümce yı kv yı iyi oldu kimseyi takmadim catliyolardir şimdi duyunca böyle gezdiğimi neler diyolardir kim bilir ama hepsine olacak ya arefeden beri bi kuyruk sokumu ağrısı cekiyorum mahvetti beni yumuşak yerde bile sanki taş in üstünde oturuyor gibiyim var mı bunu yaşayan cok agriyo normal mi ki
Benim kv çok iyiydi anlatmıştım ya işte kızıyla tartışınca o da bi cephe aldı sanki bi soğuk haller bak o kadar risk atlattım hala da normale dönmüş sayilmam aylardır bi bebek nasıl bi demedi bayram günü bile gittik bi sor bebek riskliydi noldu diye eğer deseydi ki hayırdır bayram olmasa gelmiyosun diye dicektim hadi ben bayramı bekliyodum siz neyi bekliyodunuz bebeğin ölmesinimi doğmasını mi diye neyse ki bisey demedi ama hiç sormadi da nasılsınız diye kendileri bilir kaç aydır bende ağlıyorum ama kendime oluyo olan koca da Allah tan arada savuncak gibi oluyo ama haklılığımin farkında napalim buna şükür yine ya benim belim den hariç kuyruk sokumu tam oturduğumuz yer de ki kemik mahvediyor beni neyin nesi bilemedimOh oh iyi etmişsinbenim kv bitti koca başladı canım suratsız haller umursamaz tavırlar falan sabahtan beri ağlıyorum bdv ye takılim dedim orası da çok hareketli değil normaldeki gibi
Benim belim ağrıyor ama iltihap varmış ondan yani
Benim kv çok iyiydi anlatmıştım ya işte kızıyla tartışınca o da bi cephe aldı sanki bi soğuk haller bak o kadar risk atlattım hala da normale dönmüş sayilmam aylardır bi bebek nasıl bi demedi bayram günü bile gittik bi sor bebek riskliydi noldu diye eğer deseydi ki hayırdır bayram olmasa gelmiyosun diye dicektim hadi ben bayramı bekliyodum siz neyi bekliyodunuz bebeğin ölmesinimi doğmasını mi diye neyse ki bisey demedi ama hiç sormadi da nasılsınız diye kendileri bilir kaç aydır bende ağlıyorum ama kendime oluyo olan koca da Allah tan arada savuncak gibi oluyo ama haklılığımin farkında napalim buna şükür yine ya benim belim den hariç kuyruk sokumu tam oturduğumuz yer de ki kemik mahvediyor beni neyin nesi bilemedim
Aynen kizimdan ayırt etmiyorum lafı yalanmış gerçektenAynen canım biliyorum sendeki durumları... valla kimseden bir iyilik beklenecek gibi değil ki... kv diosun yeri geliyor gerçekten annem oymuş gibi hissediyorum. Ama onlar gerçekten evladı yerine koyamıyor demek ki...
Can sıkıntıları birikti birikti çürüdük mü ney kız
En iyisini yapmışsın sefan olsunKizlaarrrr merhabadertler derya olmuş yine bence biz şubat anneleri olarak isim değişikliği yapalım bdv ye tasinalim bende bayram öncesi baya bunaldigim için kv leri hiç takmadim takıldık kafamiza göre ilk gün gittik bayramlastik çıktık gittiğim her yere cagirirdim görümce yı kv yı iyi oldu kimseyi takmadim catliyolardir şimdi duyunca böyle gezdiğimi neler diyolardir kim bilir ama hepsine olacak ya arefeden beri bi kuyruk sokumu ağrısı cekiyorum mahvetti beni yumuşak yerde bile sanki taş in üstünde oturuyor gibiyim var mı bunu yaşayan cok agriyo normal mi ki
İyi yapmışim dimiEn iyisini yapmışsın sefan olsunben de uzun zamandır var o ayrı ama bu aralar çok arttı dr çok normal dedi rahmin büyüyo özellikle uzun süre oturunca ya da araba seyahatinde artıyo çalışmaya başlayınca napcam bakalım
Aynen kizimdan ayırt etmiyorum lafı yalanmış gerçektendemekki ayırt ediliyomusuz ki kızının dolduruşuyla şuan bana soğuk neyse kendi bilir ne diyim .... Valla bilmiyom çürüdük mü tek bildiğim şuan çok agriyooooo ins normaldir bu ağrı
Ayy beni bi görsen uzun süre oturursam yardımsız kalkamıyorum nerdeyseİyi yapmışim dimiya benim de bu kadar değildi arefe bi başladı hala devam ediyo aralıksız hem de fazla yorulursam iki katına cikiyo hiç kalkamaz oluyorum ama bıçak gibi saplaniyo ya normal olsun da çekeriz napalim yeter ki bi aksilik olmasın
Aman kosmasinlar sevdirmicem o zamanTabi kendileri bilirler... sonra ay torunum da torunum diye peşinde dolaşacaklar oğluşunun
Inşallah normaldir canım yaa çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?