Benim de vardı ama bu haftaya aşırı şekilde ağrıyla girdim arefe ful yattım eşim ovaladi biraz sizmisim oyleydim o günden beri de agriyo bugün pikniğe gittik dediğin gibi sanki son hafyalardaymisim gibi kendimden utandım istemsizce ahh diyerek kalktim hepAyy beni bi görsen uzun süre oturursam yardımsız kalkamıyorum nerdeysezannedersin doğurdum doğurcam hatta benim ağrılarım çok erken başladı.. Dr normal dedi vucudun değişiyo dedi.. Bu gittiğimde tekrar sorcam bakalım ne diycek
Kendimizi çok yormamaya ve uzun süre oturmamaya dikkat edelim o zaman bizBenim de vardı ama bu haftaya aşırı şekilde ağrıyla girdim arefe ful yattım eşim ovaladi biraz sizmisim oyleydim o günden beri de agriyo bugün pikniğe gittik dediğin gibi sanki son hafyalardaymisim gibi kendimden utandım istemsizce ahh diyerek kalktim hep
Yatmadan bi kaç yudum süt içmeyi dene iyi gelir diye biliyorum belki ilaca gerek kalmadan daydası dokunurTüm bayramı mide yanması ile geçirdim berbat birseymis ya ilk gidişimde ilaç isteyeceğim
Kızlar ya ben bu kalas kocamla konuşmuyorum. Konuşmuyoruz diye de bir yere gitmek istemiyorum. Kv bir taraftan annem bir taraftan buluşalım görüşelim diyorlar. Ne yapacam ben ya? Söylemedim kavga ettik diyesöylesem mi sizce?
Konusurken verseydn keske teli eline o zmn mecbur hissederdi kendini..Ya da dicen anneler cagirio gitmemiz lazm diye.. Fazla uzatmayın kuslugu yatana kdr barisin cnm..Kızlar ya ben bu kalas kocamla konuşmuyorum. Konuşmuyoruz diye de bir yere gitmek istemiyorum. Kv bir taraftan annem bir taraftan buluşalım görüşelim diyorlar. Ne yapacam ben ya? Söylemedim kavga ettik diyesöylesem mi sizce?
böyle durumlarda ben genelde direk eşimi arattırıyorum gidecek olursak zaten hadi gidelim diyo değilsekte aileme yada baka kişilere işi var diye geçiştiiriyorum :) böylece ilk o konuşuyo ..
Konusurken verseydn keske teli eline o zmn mecbur hissederdi kendini..Ya da dicen anneler cagirio gitmemiz lazm diye.. Fazla uzatmayın kuslugu yatana kdr barisin cnm..
Ayy bu insanlar çok garip yaaMerhaba kızlar iyi bayramlar herkese..
Göbeğe laf eden bir kaynana vakası da benden gelsin o zaman
Dün kızımın ilk kuvvetli tekmesini hissettim ve gün boyu çok hareketliydi gece de hareketlerinden dolayı dolaştığı yerlerde acı hissetmeye başladım.. yatiyordum kaynanam geldi noldu dedi bugün çok hareketli hareketi sancı vermeye başladı dedim daha erken degilmi dedi 5. Ay bitecek erken olurmu hiç dedim aaa o zaman karnın neden çok küçük doktora bi git karnım küçük de bi baksın bakalım normalmiymis diyo
Cildiracagiiimmmmmm
Ayyy ne güzel yaaa ben hiç hissemedim daha inşallah en kısa zaman da ben de hissederimGunaydin kizlar
7 bucuktan beri uyuyamyorum
Dünden beri baya farkedilir derecede bebegimin hareketlerini hissediyorumöncesinde cok nadiren ve cok hafifti şimdi baya hissediyorm çok güzel bişiy ya
Içiyorum oysaki bir bardak süt. Gün ortası da mı içsem artık acaba baya zorluyor beni çünkü.Yatmadan bi kaç yudum süt içmeyi dene iyi gelir diye biliyorum belki ilaca gerek kalmadan daydası dokunur
Bence söyleme boştan yere üzülmesin annen falanKızlar ya ben bu kalas kocamla konuşmuyorum. Konuşmuyoruz diye de bir yere gitmek istemiyorum. Kv bir taraftan annem bir taraftan buluşalım görüşelim diyorlar. Ne yapacam ben ya? Söylemedim kavga ettik diyesöylesem mi sizce?
Geçmiş olsun bi doktoruna danış o zaman günlük hayatını çok fazla etkiliyosaIçiyorum oysaki bir bardak süt. Gün ortası da mı içsem artık acaba baya zorluyor beni çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?