2017 Şubat Anneleri

Benim de vardı ama bu haftaya aşırı şekilde ağrıyla girdim arefe ful yattım eşim ovaladi biraz sizmisim oyleydim o günden beri de agriyo bugün pikniğe gittik dediğin gibi sanki son hafyalardaymisim gibi kendimden utandım istemsizce ahh diyerek kalktim hep

Tüm bayramı mide yanması ile geçirdim berbat birseymis ya ilk gidişimde ilaç isteyeceğim

Kendimizi çok yormamaya ve uzun süre oturmamaya dikkat edelim o zaman biz inşallah haftalar ilerledikçe artmaz ağrılarımız.. Ben bugünden itibaren hamile yastığı ile yatmaya başlayacağım inşallah faydası olur da azalır biraz..

volkicansu ve TuRuNCu anlayışsız insanları misafir etmek çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun.. Ben misafir için değil kendim rahat edemem dağınık bi ortamda o yüzden hak veriyorum size.. Herkes ister misafirini en iyi şekilde ağırlamayı ama karşı taraf da kim olursa olsun az anlayışlı olmalı.. Ben mesela hiç tanımadığım insanın da evine gitsem bi kenara geçip bekleyemem illa elim bi işe değecek yardım edeceğim ki içim rahat etsin.. O kadar rahat insanlara şaşıyorum valla.. Bu bayram bizim evde çok kalabalık.. Ablam eniştem yeğenim kardeşlerim hep bizdeler ama allah razı olsun yemeğimden temizliğime kadar herşeyimi yapıyolar.. Kalabalık olduğumuz için ev hergün kirleniyo ama hergün de süpürülüyo.. Anlayış çok önemli her iki taraf için de.. İnşallah onlarda anlarlar bunu..

Günaydın hanımlar

Benim kız büyüdükçe ağır başlı mı oluyor nedir geçen hafta oynayan bu hafta kımıldamıyor bile

Merhaba kızlar iyi bayramlar herkese..
Göbeğe laf eden bir kaynana vakası da benden gelsin o zaman

Dün kızımın ilk kuvvetli tekmesini hissettim ve gün boyu çok hareketliydi gece de hareketlerinden dolayı dolaştığı yerlerde acı hissetmeye başladım.. yatiyordum kaynanam geldi noldu dedi bugün çok hareketli hareketi sancı vermeye başladı dedim daha erken degilmi dedi 5. Ay bitecek erken olurmu hiç dedim aaa o zaman karnın neden çok küçük doktora bi git karnım küçük de bi baksın bakalım normalmiymis diyo
Cildiracagiiimmmmmm

günaydın bayanlarrrr ... benim Kv uzakta pek bir zararı olmuyor ama adı üstünde kv de diyemi bbilmem ama yaptıklarıı batıyo bende lafımı esirgemem eşimide takmam fazla neysem oyumdur. küsmüş bakmış umrumda olmaz .ama severim kv demi. Kayınpederime sebepsiz bir gıcıklığım var düğün zamanı çok vurdumduymazdı diye 12 yıl geçti hala devam ediyo sırf ondan sebep kahve yapmayı öğrenmedim istemesin benden diye cihaz aldım al bak kendi kahveni kendin yapabilirsin artık dedim

Kızlar ya ben bu kalas kocamla konuşmuyorum. Konuşmuyoruz diye de bir yere gitmek istemiyorum. Kv bir taraftan annem bir taraftan buluşalım görüşelim diyorlar. Ne yapacam ben ya? Söylemedim kavga ettik diye söylesem mi sizce?

böyle durumlarda ben genelde direk eşimi arattırıyorum gidecek olursak zaten hadi gidelim diyo değilsekte aileme yada baka kişilere işi var diye geçiştiiriyorum :) böylece ilk o konuşuyo ..

Konusurken verseydn keske teli eline o zmn mecbur hissederdi kendini..Ya da dicen anneler cagirio gitmemiz lazm diye.. Fazla uzatmayın kuslugu yatana kdr barisin cnm..

Slm kizlar hapsrmalara devam ediom bogazm hala kasinmakta.. Bugun camasrn ortasini bayagi islatcak kdr beyaz akinti geldi hep 1 damla olurdu.. Fazla akintisi olan var mi?

böyle durumlarda ben genelde direk eşimi arattırıyorum gidecek olursak zaten hadi gidelim diyo değilsekte aileme yada baka kişilere işi var diye geçiştiiriyorum :) böylece ilk o konuşuyo ..

Konusurken verseydn keske teli eline o zmn mecbur hissederdi kendini..Ya da dicen anneler cagirio gitmemiz lazm diye.. Fazla uzatmayın kuslugu yatana kdr barisin cnm..

Kv beni istedi illa telefona hastaydim sesimi duymak için aramış eşim getirdi tlf bana verdi kötüyüm dedim gitmedik. Küslük baya büyük bu sefer annem de ısrar ediyor eşimi arasınlar bakalım. Gitmek istiyorum ben de ama bu şiş gözlerle nasıl insan içine çıkayım bilmiyorum

Ayy bu insanlar çok garip yaa ne saçma şeylere kafayı takıyolar Şimdiden buna kafayı takanlar bebek doğunca neleri saçma saçma sorun yaparlar allah bilir allah sabır versin kızlar size.. Kulaklarınızı tıkayın siz duymayın böyle saçma seyleri. Bebeğim gayet sağlıklı diyo doktorum deyin

Gunaydin kizlar
7 bucuktan beri uyuyamyorum

Dünden beri baya farkedilir derecede bebegimin hareketlerini hissediyorum öncesinde cok nadiren ve cok hafifti şimdi baya hissediyorm çok güzel bişiy ya
Ayyy ne güzel yaaa ben hiç hissemedim daha inşallah en kısa zaman da ben de hissederim

Bence söyleme boştan yere üzülmesin annen falan olur öyle şeyler karı koca arasında hemen duyurma ne aeni sevenlere ne de bunu fırsat bilenlere başka bi bahane uydurmaya çalış çok halsizim falan de dinleneyim biraz de.. Bi bkmışsın gönlünü almış kocan boşa söylemiş olma

Içiyorum oysaki bir bardak süt. Gün ortası da mı içsem artık acaba baya zorluyor beni çünkü.
Geçmiş olsun bi doktoruna danış o zaman günlük hayatını çok fazla etkiliyosa aşağıda dr kağan kocatepe nin bu konu ile ilgili yazısı var

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…