benim de geliyor canım,başından beri vardı akıntım ama bu seferki daha katı geldi, çarşamba randevum var doktora soracağım inşallah.Slm kizlar hapsrmalara devam ediom bogazm hala kasinmakta.. Bugun camasrn ortasini bayagi islatcak kdr beyaz akinti geldi hep 1 damla olurdu.. Fazla akintisi olan var mi?
Önümüzdeki hafta benmde kontrolum var hemde tetanoz asim var insallah kötü bisi deildr akinti da..benim de geliyor canım,başından beri vardı akıntım ama bu seferki daha katı geldi, çarşamba randevum var doktora soracağım inşallah.
8. Haftamdan beri bulantı sorunum oldu ve hiç bisey yiyemedim son 2-3 haftadır yemeğe başladım ve bende 4 kilo almisimArkadaşlar selam...
17+4 gebelikteyim, yakışıklım yolda :)
Benim sorunum kilo alımı. Boyum 1.60, hamilelik öncesi kilom 52,5. Ve bugün itibariyle 5,5 kilo almış bulunmaktayım. Kocaman bir karnım vaaarr :)
Moralim çok bozuk. Aşerme olayım yok. Günlük süt, peynir, yumurta, meyve ve ceviz yemeyi ihmal etmiyorum. Bol su da tabi. Hamurişi, Tatlı, çikolata vs zaten düşkün değilim, yemiyorum da. Ama hızla kilo alıyorum.
Hamile kalınca sigarayı bıraktım. Bir de tiroid sorunumdan dolayı levatiron, Kan pıhtılaşma sorunumdan dolayı da hergün claxen 4000 iğne kullanıyorum. Bunların üstüne bir de bebeğin eşi olan plasentanın bir bölümü aşağıda olunca raporlu olarak sürekli yattım 3 hafta. Bunlardan dolayı hızla kilo almış olmam normal mi?
Şimdi işe başlayacağım 3-4 gün, ama sonra tekrar 1 ay raporlu olacağım. Eğer plasenta bu dönem içinde yukarı çıkarsa, normal şekilde devam edeceğim. Ancak, yukarı çıkmaz ise, doğurana kadar istirahatBu da daha çok kilo demek.
Ancak meleğimizi yıllardır bekliyoruz, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ya buna çok güldümMerhaba kızlar iyi bayramlar herkese..
Göbeğe laf eden bir kaynana vakası da benden gelsin o zaman
Dün kızımın ilk kuvvetli tekmesini hissettim ve gün boyu çok hareketliydi gece de hareketlerinden dolayı dolaştığı yerlerde acı hissetmeye başladım.. yatiyordum kaynanam geldi noldu dedi bugün çok hareketli hareketi sancı vermeye başladı dedim daha erken degilmi dedi 5. Ay bitecek erken olurmu hiç dedim aaa o zaman karnın neden çok küçük doktora bi git karnım küçük de bi baksın bakalım normalmiymis diyo
Cildiracagiiimmmmmm
Kv yı bilmem de annene söyleme üzülür yazık siz niye bu kadar küstünüz bu bayramKızlar ya ben bu kalas kocamla konuşmuyorum. Konuşmuyoruz diye de bir yere gitmek istemiyorum. Kv bir taraftan annem bir taraftan buluşalım görüşelim diyorlar. Ne yapacam ben ya? Söylemedim kavga ettik diyesöylesem mi sizce?
8. Haftamdan beri bulantı sorunum oldu ve hiç bisey yiyemedim son 2-3 haftadır yemeğe başladım ve bende 4 kilo almisim51 le hamile kaldım 55 im şuan bende hızlı kilo aldım ama ebe normal şuan iyi olduğunu söyledi
Ama zaten 2 aydır bisey yiyemiyodum ki hangi ara aldım ki bu kiloyu19 hafta için 4 kilo gayet iyi canım . Ben 18 haftada 5,5 kilo
Çok fazla kilo almamışsın bence bu kadar üzerine düşme hem gebesin hem de sigarayı bırakmışsın kilo alman çok normalArkadaşlar selam...
Benim sorunum kilo alımı. Boyum 1.60, hamilelik öncesi kilom 52,5. Ve bugün itibariyle 5,5 kilo almış bulunmaktayım. Kocaman bir karnım vaaarr :)
Moralim çok bozuk. Aşerme olayım yok. Günlük süt, peynir, yumurta, meyve ve ceviz yemeyi ihmal etmiyorum. Bol su da tabi. Hamurişi, Tatlı, çikolata vs zaten düşkün değilim, yemiyorum da. Ama hızla kilo alıyorum.
Hamile kalınca sigarayı bıraktım. Bir de tiroid sorunumdan dolayı levatiron, Kan pıhtılaşma sorunumdan dolayı da hergün claxen 4000 iğne kullanıyorum. Bunların üstüne bir de bebeğin eşi olan plasentanın bir bölümü aşağıda olunca raporlu olarak sürekli yattım 3 hafta. Bunlardan dolayı hızla kilo almış olmam normal mi?
Şimdi işe başlayacağım 3-4 gün, ama sonra tekrar 1 ay raporlu olacağım. Eğer plasenta bu dönem içinde yukarı çıkarsa, normal şekilde devam edeceğim. Ancak, yukarı çıkmaz ise, doğurana kadar istirahatBu da daha çok kilo demek.
Ancak meleğimizi yıllardır bekliyoruz, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sikinti yapma canim kilonu. Ben de 5 kilo aldim. Ben de surekli yatiyorum hareketsizlik sebep oluyo bu kilolara. Kilo verilir de ben bu kadr hareketsizlikle dogumun zor olmasindan korkuyorumArkadaşlar selam...
Canim ayrintili ultrasonda bebegin tum organlarinin gelisimi inceleniyor. Renkli gormek icin 4d falan bakarsan istedigin zaman gorebilirsin. Ama biz 13.haftada 4d de baktik cok acayip bir seye benziyordu. Dr 20. Haftadan once bakilinca boyle oluyo dedi. Ptesi kontrolum var tekrar 4d ile bakariz heralde. Artik normal bir seye benziyordur benceMerhaba kızlar herkese iyi bayramlar...
Bu ay sonuna kontrol için randevu aldım 20+5 felan oluyor doktor ayrıntılıya girmen gerek dedi de benim.merak ettiğim bu ayrıntılı ultrason renkli olarak mı geçiyor hani bebeği çok net şekilde görüyorsun ağzını burnunu vs. malum ilk gebelik olunca biraz cahil kalıyor insan
Teşekkürler canım :)Canim ayrintili ultrasonda bebegin tum organlarinin gelisimi inceleniyor. Renkli gormek icin 4d falan bakarsan istedigin zaman gorebilirsin. Ama biz 13.haftada 4d de baktik cok acayip bir seye benziyordu. Dr 20. Haftadan once bakilinca boyle oluyo dedi. Ptesi kontrolum var tekrar 4d ile bakariz heralde. Artik normal bir seye benziyordur bence
Benim Dr um da 14 te fln 4 D ye geçip baktı ilk sonra gecen hafta salı da 4 D y le baktı baya baya bebek :) eller kollar herşeyi belliCanim ayrintili ultrasonda bebegin tum organlarinin gelisimi inceleniyor. Renkli gormek icin 4d falan bakarsan istedigin zaman gorebilirsin. Ama biz 13.haftada 4d de baktik cok acayip bir seye benziyordu. Dr 20. Haftadan once bakilinca boyle oluyo dedi. Ptesi kontrolum var tekrar 4d ile bakariz heralde. Artik normal bir seye benziyordur bence
ben de 19+0 da baktırdım ayrıntılıya ama bebek 18+3 çıkmıştı, miniğim dediğin gibiydi benimki de.bakalım bu sefer nasıl bir şey olacak sağ salim doğsun da başka bir şey istemiyorum.Canim ayrintili ultrasonda bebegin tum organlarinin gelisimi inceleniyor. Renkli gormek icin 4d falan bakarsan istedigin zaman gorebilirsin. Ama biz 13.haftada 4d de baktik cok acayip bir seye benziyordu. Dr 20. Haftadan once bakilinca boyle oluyo dedi. Ptesi kontrolum var tekrar 4d ile bakariz heralde. Artik normal bir seye benziyordur bence
Ne demistin canim ben görmedimBenim mesajım arada kaynağı sanırım kimse beni takmadi.....
Neyse doktorla hallettik işimizi. ..
oKumadim mesajini canimBenim mesajım arada kaynağı sanırım kimse beni takmadi.....
Kusura bakma canim malum bayram misafirler vardi. Umarim iyidir pasa. Bir sorun yoktur.Benim mesajım arada kaynağı sanırım kimse beni takmadi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?