2017 Şubat Anneleri

Mrb topik canlar Nasılsıniz. Ben bugun sabah iki saat kadar denizde kaldım hareket falan hissetmiyorum dünden beri doktora gitsen mi içine kürt düştü ilk kez bu kadar süre hissetmedim.
Bebise iyi bile gelmiştir bence.. Suyun zarar vereceğini düşünmüyorum bnde bol bol yuzdum yorulana kadar çok sukur bisi olmadı..

Selam kızlar naber bayram tatil nasıl geçiyor bebisler nasıllar hareketlenmeler var mı bizim kızdan hala ses yok :)

Kızlar sağolun ilginiz için teşekkür ederim. Hareketleri kısıtlı arabayla geldik yarın kontrol var ben uçakla dönebilirim. Bakalım. Çok çok az hareket etti ama bakan dr kaynaklı mi bilmiyorum yavaş dedi bakalım hayırlısı.

Nasıl yani yavaş dedi

Insallah sorun yoktur. Sen oyle seyince yattim dinliyorum bende. Evham yaptim

Doktor gayet iyi dedi diyom ertesi gün yine aynı şeyleri söylüyor.. Allah sabır versin hepimize

Tam komedi benim kaynanam zaten hareketi için daha erken diyo 5 ay oldu deyince karnın niye yok diyo karnın çıkmayınca küçük sanıyom diyo ondan sonra da benimde karnım cok küçüktü hamileyken diyo ölÜr müsün öldürür musun

Tatil ve bayramdan dolayi çok takip

edemiyorum topigi kizlar 17+1

olduk biz ve son 3 gündür karnim çok büyüdü benim eşim bile farketti birde

karnim kaşinmaya başladi iyce geriniyo ve çatlıycak sanırm sürekli

zeytinyagı ve vazalin süruyorm şuanda inşallah çatlak oluşmZ

Gulerim ayy ağlarken güldürdün şuan beni Allah da seni güldürsün

Son düzenleme:
Maşallah size canım. Sen hissetmeye başladın mı bebisi

Canım görmüşsün bebisi bak iyiymiş çok stres yapma etkilenmesin boşuna miniğin okşa sev konuş o sana yanıt verir aklına kötü şeyler getirme

Hahaha benim kaynanamda diyor kocanı 2.5 kg dogurdum. Sonrada bana diyor sakin küçük doğurma şöyle 4 . 5 kg olsun hahah bende diyorum kendin dogurdun damı bana söylüyorsun aman sağlıklı olsun da doğunca da kilk alır :) bişi diyemiyor o zaman. Bu zamanda özellikle kimseyi takma sekerim gül geç :)

Hahaha benim kaynanamda diyor kocanı 2.5 kg dogurdum. Sonrada bana diyor sakin küçük doğurma şöyle 4 . 5 kg olsun hahah bende diyorum kendin dogurdun damı bana söylüyorsun aman sağlıklı olsun da doğunca da kilk alır :) bişi diyemiyor

Ay maşallah ben daha hiç bişi hissetmiyorum nasıl bir his kız . Ne hissediyorsun tarif etsene birde nerde bebis
Saol canm ya :) ilk bebekse 1 2 haftaya hissedersin sende ilk bebişte daha geç

hissediliyo diyolar benim bebiş sağ tarafta hem sağda hissediyorum hemde göbegin alt tarafında 2 gun

once tatli aşerdim eşim getirdi öyle çok yedimki ondan heralde yedikten

sonra ilk hissettim çok uzun surdü oturdum onu dinledim gece sabaha kadarda devam etti hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…