2017 Şubat Anneleri

Evet ilk ondan anlamıyorum herhalde bir ara hissediyorum sandim sonra doktora gittik bebek aşağıda baya ben yukarda hiseetim demek ki gazmis:)) dedim gazımı ve cocugumu ayırt edemiyorum :))

Ay bende hissetmiyorum canım. :))) neyse her yeni gün yeni umut bakalim.ne zaman hissedecez
Bende çok nadir oluyo gaz dan ayrı o bebis sanırım ama günlük değil bi kaç güne bir oluyo böyle bisey kayiyo gibi ayy diyorum o an gidikliyo gibi ama anlık bisey oluyo daha da bisey yok hissetmek istiyorum hissedip onunla daha çok mutlu olmak istiyorum

Canim benim hiç endişelenmeyin çok yakinda hissediceksiniz bende hissedenleri okuyunca diyodum niye hissetmiyorm acaba ama bi anda başladi hareketleri
2 hafta var halbuki aramızda ve 19 a girdim artık hissediyim yaaaaa hissediyim ki onun varlığı su huzursuz zamanlarimda daha güç moral olsun bana

2 hafta var halbuki aramızda ve 19 a girdim artık hissediyim yaaaaa hissediyim ki onun varlığı su huzursuz zamanlarimda daha güç moral olsun bana
Benim 2. Gebeligim ilk bebektede net 18.haftada hissetmiştim bundada aynisi oldu ben erken hissediyorm sanirim çünkü bunda 16 ve 17 de çok minik 2 3 defa hissettim ama bu kadar kuvvetli degildi:) kimseyi baz alarak endiselenmeyin kiloyla filanda alakali sanirim yakinda hissedersiniz çok güzel moral olur o zaman hiç üzmeyin kendinizi:)

Olabilir yok baz almiyom da insan endişe ediyo ister istemez çok küçük kipirtilar oluyo 2-3 güne bir demekki bu haftayı fln da doldurunca daha iyi hissetcem inş napim sağlığı iyi olsun o minicik kalbi atmaya devam etsin de geç hissediyim :)

Kv yı bilmem de annene söyleme üzülür yazık siz niye bu kadar küstünüz bu bayram

Akşam gittik annemlere canım. Kv gil de ordalardı çaktırmamaya çalıştık ama annem sordu ne olmuş kocana diye aman dedim ona gelirler işte. Ya aslında küçük birşey dedi bana ama artık kaldıramıyorum çok birikti çünkü

Neymiş ben hareketlerimi düşünerek yapmıyormuşum nasıl gördüysem onu yapıyormuşum evimde. Annemi kastediyor yani annemden öğrendiğim şeyleri istemiyor. Ama ne yapim beni bu yaşıma annem getirdi yani bildiğim çoğu şeyi ondan öğrendim. ne yapim annemi sileyim mi hayatımdan? Ki annemle ben çok yakınızdır annemin beni yönettiğini düşünüyor. hep arada kalıyorum bıktım valla kv gelin olması gerekti kv damat kavga sebebi olur mu yav

51 -52 arasında hukuki ile hamile kaldım arada 49 a kadar düştüm bugün ilk kez 52.1 i gördüm. 13. Haftada 51.5 idi bi ayda 600 gr almışım sadece var mı benim gibi kilo almayan ya ? Bebeği çok merak ediyorum kaç gr diyecek bakalım doktor.

Ben ilk 3 ay 2-3 kilo verdim sonra 14. Haftada mide bulantısı kesildi normal kiloma geldim şimdi de 700gr almışım karnım falan da varla yok arası yemek yiyince az bir şişlik oluyor

Ama ben özellikle dikkat ediyorum çünkü kolay kilo alan biriyim. Ekmek yağ tuz yemiyorum yoğurt süt meyveye abandım resmen

Anneler anliyo ne kadar belli etmemeye çalışsak ta ... Aynen kuzum bazen ağır geliyo dedikleri seyler evet sizdeki kv damat olayi olmuş bizim çok şükür annem çok sever eşi mi eşim de annemi erkekler der arada kaldım diye burda bunu diyen sensin tuhaf.olmuş anneni tabiki silemezsin amaannn herkeste var bi dert sıkıntı işte bende heyhey liyim yine bugün

Benim karnım çıkmaya başladı birden ondan hemen kiloya baktım öyle çok değişmediğini görünce şaşırdım. Mide yanması olduğu için bende çok yiyemiyorum meyveciyim senin gibi.

Aynen anlıyorlar valla canım. Tuhaf bizde işler. Inan kv ile böyle sorun olmuyor ya çözüm bulamamak da çok zor insanları değiştiremiyoruz işte. Çok ağladım kocamla iyi olayım derken anneme haksızlık yaptım diye kararlıyım bu meseleyi uzatacağım sonu neye varırsa varsın

Sende ne oldu canım? Görümce mi yoksa?

Benim karnım çıkmaya başladı birden ondan hemen kiloya baktım öyle çok değişmediğini görünce şaşırdım. Mide yanması olduğu için bende çok yiyemiyorum meyveciyim senin gibi.

Normalde bir tabaktan az yerdim hiç de rahatsız etmezdi şimdi çok daha az yemem gerek sanırım. Hele yemekle ayran içmek ne mümkün davul gibi oluyor midem

Bende de onun yüzünden kv tribi eşim konuşmuş ve hala benden birşeyler bekliyomus o kız da iki canlı o halinde benim salak kız onun da canını yaktı demiyomusta niye gelmiyo bilmem ne .... Ne diye gitcem ya niye lafı istedikleri gibi anlıyorlar bi sene oldu bi senedir gitmemezlik etmedim ama o olay oldu beni daha bekleme bu eve dedim çünkü kızı gelme kocani da getirme derken sana mı kaldı bunu demek demedi bende gitmiyorum bayram da gittim görevimi yaptım ama niye benim bu kadar canımı yaktı kızı niye biraz da beni savunmamis ki .... Ağla ağla yine bi hal oldum kocayla da atistim sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…