- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Evet ilk ondan anlamıyorum herhalde bir ara hissediyorum sandim sonra doktora gittik bebek aşağıda baya ben yukarda hiseetim demek ki gazmis:)) dedim gazımı ve cocugumu ayırt edemiyorum :))Saol canm ya :) ilk bebekse 1 2 haftaya hissedersin sende ilk bebişte daha geç
hissediliyo diyolar benim bebiş sağ tarafta hem sağda hissediyorum hemde göbegin alt tarafında 2 gun
once tatli aşerdim eşim getirdi öyle çok yedimki ondan heralde yedikten
sonra ilk hissettim çok uzun surdü oturdum onu dinledim gece sabaha kadarda devam etti hareketleri
Canim benim hiç endişelenmeyin çok yakinda hissediceksiniz bende hissedenleri okuyunca diyodum niye hissetmiyorm acaba ama bi anda başladi hareketleriBen niye hissedemiyom
Bende çok nadir oluyo gaz dan ayrı o bebis sanırım ama günlük değil bi kaç güne bir oluyo böyle bisey kayiyo gibi ayy diyorum o an gidikliyo gibi ama anlık bisey oluyo daha da bisey yokAy bende hissetmiyorum canım. :))) neyse her yeni gün yeni umut bakalim.ne zaman hissedecez
2 hafta var halbuki aramızda ve 19 a girdim artık hissediyim yaaaaaCanim benim hiç endişelenmeyin çok yakinda hissediceksiniz bende hissedenleri okuyunca diyodum niye hissetmiyorm acaba ama bi anda başladi hareketleri
Bennnnn maalesef biktirdi anlamiyorum.neden fazla,enfeksiyon vardi fitil kullandim yine ayniSlm kizlar hapsrmalara devam ediom bogazm hala kasinmakta.. Bugun camasrn ortasini bayagi islatcak kdr beyaz akinti geldi hep 1 damla olurdu.. Fazla akintisi olan var mi?
Benim 2. Gebeligim ilk bebektede net 18.haftada hissetmiştim bundada aynisi oldu ben erken hissediyorm sanirim çünkü bunda 16 ve 17 de çok minik 2 3 defa hissettim ama bu kadar kuvvetli degildi:) kimseyi baz alarak endiselenmeyin kiloyla filanda alakali sanirim yakinda hissedersiniz çok güzel moral olur o zaman hiç üzmeyin kendinizi:)2 hafta var halbuki aramızda ve 19 a girdim artık hissediyim yaaaaahissediyim ki onun varlığı su huzursuz zamanlarimda daha güç moral olsun bana
Olabilir yok baz almiyom da insan endişe ediyo ister istemez çok küçük kipirtilar oluyo 2-3 güne bir demekki bu haftayı fln da doldurunca daha iyi hissetcem inş napim sağlığı iyi olsun o minicik kalbi atmaya devam etsin de geç hissediyim :)Benim 2. Gebeligim ilk bebektede net 18.haftada hissetmiştim bundada aynisi oldu ben erken hissediyorm sanirim çünkü bunda 16 ve 17 de çok minik 2 3 defa hissettim ama bu kadar kuvvetli degildi:) kimseyi baz alarak endiselenmeyin kiloyla filanda alakali sanirim yakinda hissedersiniz çok güzel moral olur o zaman hiç üzmeyin kendinizi:)
Benmde ilk kez oldu bugn olabilir dio herkes insallah normaldr bzmki de..Bennnnn maalesef biktirdi anlamiyorum.neden fazla,enfeksiyon vardi fitil kullandim yine ayni(
Kv yı bilmem de annene söyleme üzülür yazık siz niye bu kadar küstünüz bu bayram
51 -52 arasında hukuki ile hamile kaldım arada 49 a kadar düştüm bugün ilk kez 52.1 i gördüm. 13. Haftada 51.5 idi bi ayda 600 gr almışım sadecevar mı benim gibi kilo almayan ya ? Bebeği çok merak ediyorum kaç gr diyecek bakalım doktor.
Anneler anliyo ne kadar belli etmemeye çalışsak ta ... Aynen kuzum bazen ağır geliyo dedikleri seyler evet sizdeki kv damat olayi olmuş bizim çok şükür annem çok sever eşi mi eşim de annemi erkekler der arada kaldım diye burda bunu diyen sensin tuhaf.olmuş anneni tabiki silemezsin amaannn herkeste var bi dert sıkıntı işte bende heyhey liyim yine bugünAkşam gittik annemlere canım. Kv gil de ordalardı çaktırmamaya çalıştık ama annem sordu ne olmuş kocana diye aman dedim ona gelirler işte. Ya aslında küçük birşey dedi bana ama artık kaldıramıyorum çok birikti çünkü
Neymiş ben hareketlerimi düşünerek yapmıyormuşum nasıl gördüysem onu yapıyormuşum evimde. Annemi kastediyor yani annemden öğrendiğim şeyleri istemiyor. Ama ne yapim beni bu yaşıma annem getirdi yanibildiğim çoğu şeyi ondan öğrendim. ne yapim annemi sileyim mi hayatımdan? Ki annemle ben çok yakınızdır annemin beni yönettiğini düşünüyor. hep arada kalıyorum bıktım valla kv gelin olması gerekti kv damat kavga sebebi olur mu yav
Benim karnım çıkmaya başladı birden ondan hemen kiloya baktım öyle çok değişmediğini görünce şaşırdım. Mide yanması olduğu için bende çok yiyemiyorum meyveciyim senin gibi.Ben ilk 3 ay 2-3 kilo verdim sonra 14. Haftada mide bulantısı kesildi normal kiloma geldim şimdi de 700gr almışım karnım falan da varla yok arası yemek yiyince az bir şişlik oluyor
Ama ben özellikle dikkat ediyorum çünkü kolay kilo alan biriyim. Ekmek yağ tuz yemiyorum yoğurt süt meyveye abandım resmen
Anneler anliyo ne kadar belli etmemeye çalışsak ta ... Aynen kuzum bazen ağır geliyo dedikleri seyler evet sizdeki kv damat olayi olmuş bizim çok şükür annem çok sever eşi mi eşim de annemi erkekler der arada kaldım diye burda bunu diyen sensin tuhaf.olmuş anneni tabiki silemezsin amaannn herkeste var bi dert sıkıntı işte bende heyhey liyim yine bugün
Benim karnım çıkmaya başladı birden ondan hemen kiloya baktım öyle çok değişmediğini görünce şaşırdım. Mide yanması olduğu için bende çok yiyemiyorum meyveciyim senin gibi.
Amin canım amin kaynanam sağolsun bende gülmekten sinir olamıyorum bi türlüGulerimayy ağlarken güldürdün şuan beni Allah da seni güldürsün
Amin canım amin kaynanam sağolsun bende gülmekten sinir olamıyorum bi türlüGulerimayy ağlarken güldürdün şuan beni Allah da seni güldürsün
Insallah oyledir canim dr benden once gidersen eger sorarsan yazmayi unutma olurmu ben ayin 25 ya da 30 u gibi gidicem kontrole insallah normaldirBenmde ilk kez oldu bugn olabilir dio herkes insallah normaldr bzmki de..
Ayy şimdiden böyleyse hissedince nasıldır tahmin bile edemiyorumSende yakinda hissedersinhamilelik tamamen başka bi boyut kazaniyo sanki hissedince bebisı
Bende de onun yüzünden kv tribi eşim konuşmuş ve hala benden birşeyler bekliyomus o kız da iki canlı o halinde benim salak kız onun da canını yaktı demiyomusta niye gelmiyo bilmem ne .... Ne diye gitcem ya niye lafı istedikleri gibi anlıyorlar bi sene oldu bi senedir gitmemezlik etmedim ama o olay oldu beni daha bekleme bu eve dedim çünkü kızı gelme kocani da getirme derken sana mı kaldı bunu demek demedi bende gitmiyorum bayram da gittim görevimi yaptım ama niye benim bu kadar canımı yaktı kızı niye biraz da beni savunmamis ki .... Ağla ağla yine bi hal oldum kocayla da atistim sinirdenAynen anlıyorlar valla canım. Tuhaf bizde işler. Inan kv ile böyle sorun olmuyor yaçözüm bulamamak da çok zor insanları değiştiremiyoruz işte. Çok ağladım kocamla iyi olayım derken anneme haksızlık yaptım diye kararlıyım bu meseleyi uzatacağım sonu neye varırsa varsın
Sende ne oldu canım? Görümce mi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?