2017 Şubat Anneleri

Insallah oyledir canim dr benden once gidersen eger sorarsan yazmayi unutma olurmu ben ayin 25 ya da 30 u gibi gidicem kontrole insallah normaldir
Bende de çok akıntı var bazen kremsi geliyo elime temizlenirken Dr a sordum yeşilimsi kanlı gelmediği sürece sorun yok normal dedi geçen hafta kokulu da olmamaliymis diğer türlü normal dedi

Bende de çok akıntı var bazen kremsi geliyo elime temizlenirken Dr a sordum yeşilimsi kanlı gelmediği sürece sorun yok normal dedi geçen hafta kokulu da olmamaliymis diğer türlü normal dedi
Normal olma ihtimali yuksek canim da asiri olmasi anormal,kizimda bukadar degildi ve rahatsizlik veriyor aynen dedigin gibi koku ve renk degiiskligi olmamasi onemli

Normal olma ihtimali yuksek canim da asiri olmasi anormal,kizimda bukadar degildi ve rahatsizlik veriyor aynen dedigin gibi koku ve renk degiiskligi olmamasi onemli
Aşırı dediğin ne kadar ki gün içinde bende surekli peçete değişiyorum bazen bi geliyo ki adet oluyorum sanıyorum

Nasıl yani yavaş dedi

Insallah sorun yoktur. Sen oyle seyince yattim dinliyorum bende. Evham yaptim
Kalbi yavaş atıyor dedi. Ben de sasirdim hareketlerini pek umursamiyordum yolculuk yaptım arabayla geldik. Vicdan azabı çekiyorum ondan sürekli aklım bebeğinde. Ama dr kalbi yavaş atıyor ddi kötü oldum açıkçası .bu aylarda hissetmeyen bile varken çok da önemli değil. Dr ne diyecek bakalim

Ay ilk evlendiğinde eşim de baba aynısını yapıyordu fikir beyan edemiyorum hemen annenden öğrendin di mi diyordu. Annemlerde olsak annemle çok konuşmazdı falan.ona göre annem beni yönetiyor. Birgün dedim ki ya ben o kadar beyinsiz miyim. Yeter artık. Ben de senin gibi tavır yaptım ama anlamadi. Tek çaresi zaman oldu.annem hep anlsmamazl8ga vurdu. Zamanla anladı eşim. Şimdi 6. Yılımı da eşim annemi masallah o kadar çok seviyor ki. Hatta tatile gelirken de oju da getirmeye çalıştı. Tabi annem geldi o ayrı ama çok şükür çok farklı muhabbetleri var.kaç yıllık evladın bilmiyorum ama 5. Yıl olayina inanıyorum. Esin iyi öğretilmesi sanırım ata erkin ailelerde nedense kadının ailesi kötüdür anlayışı çocuğa aktarılıyor. Zamanla değişir merak etme.ha ben bu süreçte asla annemden vazgecmeyecegimi de hissettirdi eşime ama takılmadim hareketlerine.bazen zaman daha güzel ders veriyor.hatta sana bisey anlatayım ben lohusa ken ilk çoçukta annemi evde böle istemedi ben gittim annemde kaldım 45 gün gelmedim. Şimdi ise annesini istemiyor bu tür zamanlarda.

Neden gelmiyorsun acaba çok ilginçler gerçekten... birşey olmamış gibi davranmanı bekliyorlar heralde? Kimse savunmuyor bu zavallı gelinleri. Zamanında annemle amcam arasında yaşandı benzer bir durum babaannem ağzını açıp da haklısın ağlama bile dememişti anneme. Sonra oğlu küstü kendiyle annem de her fırsatta başına kalktı bak savunduğun oğlun neler yaptı diye sonra babaannemin tavırları değişti tabi... inşallah onlar da senin bu içtenliğini anlarlar canım benim

Mesajını okurken direk üstüme alındım canım çok teşekkür ederim cevabın için. En ufak sofra düzeni mesela ya.. yok ucunu katladın niye böyle yapıyorsun mantığı yok sırf böyle gördüğün için yapıyorsun diyor. Yere ekmek kırıntıları dökülüyor sanki kendi temizliyor gibi dağıtıyor adam. Ne düzeni sağlamaya yardım ediyor ne sağladığım düzeni beğeniyor allah vere annemle aynı fikirde olalım. Siz zaten konuşup önceden karar vermişsiniz ben kimim ki diyor. Halbuki yok öyle birşey sadece denk geliyor. Annemin aklıyla mı yaşıyorum ben diye kızdım baya ama ne fayda... hatta çoğu fikri anneme ben söylerim onu alıştırırım yumuşatırım

Nişanlıyken eşim ve kvde de böyle oluyordu ikisi ağız birliği yapıp ikna etmeye çalışırlardı çok kavga ettik o zaman sen annenin aklına uyuyorsun diye onun intikamını mı alıyor nedir?

Aynen dediğin gibi ataerkil bir yapıdan geliyor ve çoğu zaman babasını eleştiriyor annemin ailesine karşı tavırlı diye eleştirdiği şey şuan bizim en büyük sorunumuz... şimdi onun derdi sardı beni istiyor ki kendi annesi ilgilensin benimle doğumda falan. Çocuk doğunca benim anneme vermezsin diyor. Paranoyak oldu. Ben annemden vazgeçemem bana o kadar desteği var ki... mesafe koymak istemiyorum çünkü benim yüzümden annem kendi ailesiyle küstü umarım zaman çaresi olur. Birkaç gün düşüneceğim. Kafamı toplayamazsam bir uzman yardımı alacağım

Uzun yazdım kusuruma bakma içim şişti konuşacak birini bulunca döküldüm

Gunde iki uc defa camasir degistirecek kadar(

Bende de çok fazla bildiğin katı krem gibi bişey rengi normal kokusu da yok. Ama ıslak kalınca rahatsız ediyor. gün içinde iki kere çok yoğun oluyor sonra az az devam ediyor hiç kesilmiyor bendeki. Ebeye sordum o olur korkma dedi. Takmıyorum artık

Selam kızlar naber bayram tatil nasıl geçiyor bebisler nasıllar hareketlenmeler var mı bizim kızdan hala ses yok :)
canım Merhaba. valla ben taşınıyorum bu bayramdan hiç bişey anlamadım bugün evimize bi gitseydik. bizim oğlan da çok sakin daha ben de bişey hissedemedim​

Inşallah ilknur la benimki de kendine gelir

canım ben almadığım için seviniyorum aslında 55 ile hamile kaldım 54 55 arasında değişiyorum

GÜNAYDINNNN.... Kendiniz ve bebişleriniiz için birşey yapın boşverin kv kp olaylarını eşiniz sadece onunla ilgilenince oda dönüyor tabi sizinle ilgilenmeye .. onun annesi kendi annem konusuna gelince bunun lafını dahi etse umrumda olmaz çünkü anne benim annem ne laf diyebilir ne vazgeç diyebilir etme bulma dunyası çünkü...

2 hafta var halbuki aramızda ve 19 a girdim artık hissediyim yaaaaa hissediyim ki onun varlığı su huzursuz zamanlarimda daha güç moral olsun bana
Ayyy bende aynısını diyorum hissedeyim de keyfim yerine gelsin. Benim de iğne batması sıklaştı galuba büyüyor diyorum kendime öyle teselli ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…