Bende de çok akıntı var bazen kremsi geliyo elime temizlenirken Dr a sordum yeşilimsi kanlı gelmediği sürece sorun yok normal dedi geçen hafta kokulu da olmamaliymis diğer türlü normal dediInsallah oyledir canim dr benden once gidersen eger sorarsan yazmayi unutma olurmu ben ayin 25 ya da 30 u gibi gidicem kontrole insallah normaldir
Normal olma ihtimali yuksek canim da asiri olmasi anormal,kizimda bukadar degildi ve rahatsizlik veriyor aynen dedigin gibi koku ve renk degiiskligi olmamasi onemliBende de çok akıntı var bazen kremsi geliyo elime temizlenirken Dr a sordum yeşilimsi kanlı gelmediği sürece sorun yok normal dedi geçen hafta kokulu da olmamaliymis diğer türlü normal dedi
Aşırı dediğin ne kadar ki gün içinde bende surekli peçete değişiyorum bazen bi geliyo ki adet oluyorum sanıyorumNormal olma ihtimali yuksek canim da asiri olmasi anormal,kizimda bukadar degildi ve rahatsizlik veriyor aynen dedigin gibi koku ve renk degiiskligi olmamasi onemli
Gercekten bebegin hareketini hissedince ayirt edeceksin emin ol :)Evet ilk ondan anlamıyorum herhalde bir ara hissediyorum sandim sonra doktora gittik bebek aşağıda baya ben yukarda hiseetim demek ki gazmis:)) dedim gazımı ve cocugumu ayırt edemiyorum :))
Nasıl yani yavaş dedi
Kalbi yavaş atıyor dedi. Ben de sasirdim hareketlerini pek umursamiyordum yolculuk yaptım arabayla geldik. Vicdan azabı çekiyorum ondan sürekli aklım bebeğinde. Ama dr kalbi yavaş atıyor ddi kötü oldum açıkçası .bu aylarda hissetmeyen bile varken çok da önemli değil. Dr ne diyecek bakalimInsallah sorun yoktur. Sen oyle seyince yattim dinliyorum bende. Evham yaptim
Gunde iki uc defa camasir degistirecek kadarAşırı dediğin ne kadar ki gün içinde bende surekli peçete değişiyorum bazen bi geliyo ki adet oluyorum sanıyorum
Bende de onun yüzünden kv tribi eşim konuşmuş ve hala benden birşeyler bekliyomus o kız da iki canlı o halinde benim salak kız onun da canını yaktı demiyomusta niye gelmiyo bilmem ne .... Ne diye gitcem ya niye lafı istedikleri gibi anlıyorlar bi sene oldu bi senedir gitmemezlik etmedim ama o olay oldu beni daha bekleme bu eve dedim çünkü kızı gelme kocani da getirme derken sana mı kaldı bunu demek demedi bende gitmiyorum bayram da gittim görevimi yaptım ama niye benim bu kadar canımı yaktı kızı niye biraz da beni savunmamis ki .... Ağla ağla yine bi hal oldum kocayla da atistim sinirden
Ay ilk evlendiğinde eşim de baba aynısını yapıyordu fikir beyan edemiyorum hemen annenden öğrendin di mi diyordu. Annemlerde olsak annemle çok konuşmazdı falan.ona göre annem beni yönetiyor. Birgün dedim ki ya ben o kadar beyinsiz miyim. Yeter artık. Ben de senin gibi tavır yaptım ama anlamadi. Tek çaresi zaman oldu.annem hep anlsmamazl8ga vurdu. Zamanla anladı eşim. Şimdi 6. Yılımı da eşim annemi masallah o kadar çok seviyor ki. Hatta tatile gelirken de oju da getirmeye çalıştı. Tabi annem geldi o ayrı ama çok şükür çok farklı muhabbetleri var.kaç yıllık evladın bilmiyorum ama 5. Yıl olayina inanıyorum. Esin iyi öğretilmesi sanırım ata erkin ailelerde nedense kadının ailesi kötüdür anlayışı çocuğa aktarılıyor. Zamanla değişir merak etme.ha ben bu süreçte asla annemden vazgecmeyecegimi de hissettirdi eşime ama takılmadim hareketlerine.bazen zaman daha güzel ders veriyor.hatta sana bisey anlatayım ben lohusa ken ilk çoçukta annemi evde böle istemedi ben gittim annemde kaldım 45 gün gelmedim. Şimdi ise annesini istemiyor bu tür zamanlarda.
Gunde iki uc defa camasir degistirecek kadar(
Selam kızlar naber bayram tatil nasıl geçiyor bebisler nasıllar hareketlenmeler var mı bizim kızdan hala ses yok :)
Inşallah ilknur la benimki de kendine gelirAy ilk evlendiğinde eşim de baba aynısını yapıyordu fikir beyan edemiyorum hemen annenden öğrendin di mi diyordu. Annemlerde olsak annemle çok konuşmazdı falan.ona göre annem beni yönetiyor. Birgün dedim ki ya ben o kadar beyinsiz miyim. Yeter artık. Ben de senin gibi tavır yaptım ama anlamadi. Tek çaresi zaman oldu.annem hep anlsmamazl8ga vurdu. Zamanla anladı eşim. Şimdi 6. Yılımı da eşim annemi masallah o kadar çok seviyor ki. Hatta tatile gelirken de oju da getirmeye çalıştı. Tabi annem geldi o ayrı ama çok şükür çok farklı muhabbetleri var.kaç yıllık evladın bilmiyorum ama 5. Yıl olayina inanıyorum. Esin iyi öğretilmesi sanırım ata erkin ailelerde nedense kadının ailesi kötüdür anlayışı çocuğa aktarılıyor. Zamanla değişir merak etme.ha ben bu süreçte asla annemden vazgecmeyecegimi de hissettirdi eşime ama takılmadim hareketlerine.bazen zaman daha güzel ders veriyor.hatta sana bisey anlatayım ben lohusa ken ilk çoçukta annemi evde böle istemedi ben gittim annemde kaldım 45 gün gelmedim. Şimdi ise annesini istemiyor bu tür zamanlarda.
canım ben almadığım için seviniyorum aslında 55 ile hamile kaldım 54 55 arasında değişiyorum51 -52 arasında hukuki ile hamile kaldım arada 49 a kadar düştüm bugün ilk kez 52.1 i gördüm. 13. Haftada 51.5 idi bi ayda 600 gr almışım sadecevar mı benim gibi kilo almayan ya ? Bebeği çok merak ediyorum kaç gr diyecek bakalım doktor.
günaydın kızlar yorucu bir bayram tatilinden sonra işe gelince ohh diyorum :) işte daha az yorulan varmı bnm gibi
Ayyy bende aynısını diyorum hissedeyim de keyfim yerine gelsin. Benim de iğne batması sıklaştı galuba büyüyor diyorum kendime öyle teselli ediyorum kendimi2 hafta var halbuki aramızda ve 19 a girdim artık hissediyim yaaaaahissediyim ki onun varlığı su huzursuz zamanlarimda daha güç moral olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?