- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Canım benim de çok akıntım oluyor ama hamilelik geçirmişler normak diyir doktora sormadım ama sen endişelenme bence de normal hormonlar değişiyor sonuçtaBenmde ilk kez oldu bugn olabilir dio herkes insallah normaldr bzmki de..
Bende ayniyim canımGunde iki uc defa camasir degistirecek kadar(
Kız naber nasılsın bebis nasik cinsiyetini öğrendin mi hareket hissediyor musub :))( bayadır bakamıyorum merak ettim senigünaydın kızlarrrr
Allah kolaylık versin canjm ya hamileyken zor taşınmak. Bende istedim ama cesaret edemedim. Bende daha bişi hissetmiyorum bekleyip gorecez :)canım Merhaba. valla ben taşınıyorum bu bayramdan hiç bişey anlamadımbugün evimize bi gitseydik. bizim oğlan da çok sakin daha ben de bişey hissedemedim
Korkma canım ya bak sen hissediyorsun sonuçta. Kontrol ne zamanMerhaba kızlar.. Yoğunluğum devam ediyor
Benim haftama yakın olanlar ,bebeğinizin hareketleri sertleşti mi ?
Benimkinin hareketleri bu hafta hem az hem de çok cılız...
Eşim elini karnına koyduğunda hissedemiyor. Ben bak vuruyor dememe rağmen hissetmiyor...O kadar cılızlaştı yani hareketleri ...
Kontrolüm 4 ekimde canım.Korkma canım ya bak sen hissediyorsun sonuçta. Kontrol ne zaman
Kontrolüm 4 ekimde canım.
Daha çok var.
Hareketleri normalden daha cılız olunca endişelendim işte...
Belki çok yorulduğumdan ,belki az su veya yemekten... Hayırlısı bakalım
Günaydin kizlarrrrr
Ben göbek delığime taktım kafayi bu sefer :) sizinkiler düzlesti mi? Benim ki hala çukur?!?!
Hahaha bu neti fazla dikkate almamak lazim ozaman.. 19. Hafta ozellikleri gobek duzlesir :) bide 5 aylik hamile kadin videosu gobek dumduz dedim noluyor bende mi bi gariplik var yoksa :-Dona daha çok var canım ya bbenimde cukur hala
Kız naber nasılsın bebis nasik cinsiyetini öğrendin mi hareket hissediyor musub :))( bayadır bakamıyorum merak ettim seni
Hahaha bu neti fazla dikkate almamak lazim ozaman.. 19. Hafta ozellikleri gobek duzlesir :) bide 5 aylik hamile kadin videosu gobek dumduz dedim noluyor bende mi bi gariplik var yoksa :-D[/QUOTE
benim göbeğim biranda çıktı bu hafta anlamadım ne oluyosss diye şaşırdım ... şimdi kendimi hamile moduna soktum :)
Merhaba kızlar birsüredir giremedim.ama yüksek ihtimal olan cinsiyetimizi,kesin kız olarak netleştirik :) 19.haftaya girdik ama bende henüz hareketleri hissetmiyorumgazmı bebek mi ayırt edemiyorum sayfalar o kdar birikmişki okuyamadım hepsini.sizde durumlar nasıl
Kızlar teyzesi kızıma ilk cicilerini almış..Ben daha erken diye almıyorum..Ay bi degisik hissettim görünce..Ben kiza pembe erkeğe mavi olayını sevmedigimden pembe alma demiştim
Amin Allah hepimizin bebislerine nasip etsin inşallahay maşallah sağlıklı giymeyi nasip etsin inşallah bebişe ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?