2017 Şubat Anneleri

canım Merhaba. valla ben taşınıyorum bu bayramdan hiç bişey anlamadım bugün evimize bi gitseydik. bizim oğlan da çok sakin daha ben de bişey hissedemedim​
Allah kolaylık versin canjm ya hamileyken zor taşınmak. Bende istedim ama cesaret edemedim. Bende daha bişi hissetmiyorum bekleyip gorecez :)

Merhaba kızlar.. Yoğunluğum devam ediyor
Benim haftama yakın olanlar ,bebeğinizin hareketleri sertleşti mi ?
Benimkinin hareketleri bu hafta hem az hem de çok cılız...
Eşim elini karnına koyduğunda hissedemiyor. Ben bak vuruyor dememe rağmen hissetmiyor...O kadar cılızlaştı yani hareketleri ...

Korkma canım ya bak sen hissediyorsun sonuçta. Kontrol ne zaman

bugüm oğluma yeni cicilerrr aldım markafonidennnn :)) yenidoğan olarak kaç parçalık ürün alcaksınız

Merhaba kizlar 1.5 aydir yktuk biz cinsiyetler ogrenilmis, hareketler hissedilmeye baslanmis. Sonunda kavustuk evimize bizimde kizimiz olacakmis dr teyzesi oyle dedi. Cok tembel hareketsiz uyuyor kalp atisi olmasa korkacaktim... Hareketlerini ikinci bebegim olmasina ragmen ben hissetmiyorum daha.

Günaydin kizlarrrrr
Ben göbek delığime taktım kafayi bu sefer :) sizinkiler düzlesti mi? Benim ki hala çukur?!?!

Kontrolüm 4 ekimde canım.
Daha çok var.
Hareketleri normalden daha cılız olunca endişelendim işte...
Belki çok yorulduğumdan ,belki az su veya yemekten... Hayırlısı bakalım

bendede çok cılız ama hissetmek bile çok eğlenceli güzel düşün.. güzel olsun .. kv nın inadına mutlu neşeli olki kudursunlar..

Kız naber nasılsın bebis nasik cinsiyetini öğrendin mi hareket hissediyor musub :))( bayadır bakamıyorum merak ettim seni

cnm bebek iyi nasıl olsun büyüyo ama cinsiyeti hala öğrenemedim hareketleride hissediyorum hophop hopluyo arada :) sabahları kahvaltıda başlıyo tepinmeye :) sende durumlar nasıl

Merhaba kızlar birsüredir giremedim.ama yüksek ihtimal olan cinsiyetimizi,kesin kız olarak netleştirik :) 19.haftaya girdik ama bende henüz hareketleri hissetmiyorum gazmı bebek mi ayırt edemiyorum sayfalar o kdar birikmişki okuyamadım hepsini.sizde durumlar nasıl

Kızlar teyzesi kızıma ilk cicilerini almış..Ben daha erken diye almıyorum..Ay bi degisik hissettim görünce..Ben kiza pembe erkeğe mavi olayını sevmedigimden pembe alma demiştim

Eklentiler

• IMG-20160916-WA0009.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20160916-WA0008.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20160916-WA0007.webp
    12 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG-20160916-WA0002.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG-20160916-WA0004.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20160916-WA0005.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20160916-WA0003.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 72

:))) hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…