2017 Şubat Anneleri

Öyle işte gitmedigime atarlaniyomus eşim de kızın yüzünden gelmiyo deyince o burda kalmak zorunda demiş sanki ben o kızı geri geldi diye yada orda diye gitmiyodum hiç hep kızı nin destekcisiydim ve hepte gidiyodum kizi gelme kocani da getirme derken ona da bisey dicekti benim gitmemi bekliyosa eşim in konuştuğu kadar anladım ki hala kızı ni savunuyor ya savunsun tabiki kızıdır ama bende haketmedim bi annelik bekliyo ve iki kelime de beni savuncak bisey yapsın istiyorum hep kızı hep kızı ayrıldı tamam Rabbim kimseye yasatmasin çok zor dönemler geçirdi kp istemiyo surekli evde söyleniyor fln ama bi senedir herkes zaten Hazel Hazel diyo ama o bunu kullaniyo ve iyice simarikliga vuruyo ali kıran baş kesen oldu başımıza ve sonuç .... Niye gelmiyo oldum çok ağladım yine dün akşam şuan eşimden de nefret ediyorum sanki niyeyse bilmiyorum ama 4 ayim o kızın yüzünden aglamakla geçti ben naptim buna iyilikten başka niye bana böyle yapıyorlar diye bende ana kuzusuyum ailem annem bile anlamış geçen geldiklerinde kv nin soğukluğunu her tlfn da soruyo iyiyiz anne kadının kafası dolu bi ben miyim derdi baksana fln deyip gecistiriyom napim bide o uzulcek yoksa

canım sende taktınmı takan kişilerdensin.. kv konuşmaması görümcenin konuşmaması senden birşey alıp götürmez tınlama o kadar ama senin kendine verdiğin stres eşinden ve senden çok şey alır dikkat et sen çekirdek bir aile olacaksın bunun kıymetini bil eşini daha iyi avucuna alman lazımki doldursalarda onu sana gelip birşey diyemesin sonundada patlasın zaten bana birşey demeyin diye akıl vermek kolay deme deneyimliyim bu konuda

Taktimi takmak değil laf etmesinler gayet iyiydim 3 gundur keyfime baktım neyse herkesin yaşadığı kendine oluyo ...

Taktimi takmak değil laf etmesinler gayet iyiydim 3 gundur keyfime baktım neyse herkesin yaşadığı kendine oluyo ...

ya boşverrrr kimse senden ve bebişten kıymetli değil vurdummmduymaz ol biraz.. aslında sırf kv ne inat görümceyle arayı yapcan onu dışlıycan ya bu 2.çocuk benim hormonlarımı maf etti ya :)

ya boşverrrr kimse senden ve bebişten kıymetli değil vurdummmduymaz ol biraz.. aslında sırf kv ne inat görümceyle arayı yapcan onu dışlıycan ya bu 2.çocuk benim hormonlarımı maf etti ya :)
Benim sorunum kv ile değil ki zaten onunla gayet iyiydim gorumceyle ne zaman tartistim kızının arkasından gitti konusmamalari umrumda değil zaten laf etmelerine benim sitemim

Sen yazarken kendi evliliğim ı görüyorum bu kadar mı benziyor. Bu tarz erkekler aileden dolmuş evlenmiş oluyorlar.ben ilk gelirdim eşim abi karısı da görmediği için herseyleriné inanıyordu ailesinin. Şimdi yeni yeni anliyor. Ben hamileydim 4.5 5 aylık o zaman van depremi olmuş biz orda yaşıyoruz. Ben korkudan kaygı bozukluğu çıkarmışim o halimle oğlumu doğunca babana verecem dedi. Sırf aileme alışması diye.inan bunu yaşadım. Delirdigimi sandığım günlerim oldu.keşke takmasaydim çok aptalmisim.ailenin doldurduğu erkeği karısı da doldurabilir.bana akıl veren arkadaşlarım iki cihanda da gulsun çok işime yaradilar. Azıcık sabırlı ol Allah o Allah tır. Kocan annene dönecek çok dua et çok etkili oluyor. Allah yardımcın olsun canım. Her zaman dinlerim seni sen yaz.

Inşallah ilknur la benimki de kendine gelir
İnşallah canım benzer şeyler yaşamışiz. Zamanla anlar ama her yaptıklarını sakin sakin eşine anlat bazen gülerek bazen ağlayarak anlat.hep deki ben onlarla iyi olmak istiyorum buna izin vermiyorlar en etkili cümle ben de bu oldu.
Ben de aynı larını yaşıyorum sen yazınca rahatladım. Doktora gittik bugün normal dedi ya çok şükür. Yine de bi görün istersen
Kızlar teyzesi kızıma ilk cicilerini almış..Ben daha erken diye almıyorum..Ay bi degisik hissettim görünce..Ben kiza pembe erkeğe mavi olayını sevmedigimden pembe alma demiştim
Hayırlı olsun bebis içinde büyüsün insallah
Boşver kocan senden yana.zamanla bence işler çok değişecek sizdé. Onlar da bunu görüyordu sen merak etme.
Deneyimlerini ben de dinleyebilir. İm. Zaten birilerinden duymasın kendim akıl edemiyorum . Valla bu erkekleri n dilini bilen kazanıyor.

Merhabalar :) bir süre internetim olmadığı için uğrayamadım buralara. Bişey soracaktım tecrübelilere, en son bebeğin cinsiyeti için dr a gittiğimde tam göremedi ama kalça yapısı erkeğe benziyor %80-%90 erkek dedi, yanılma payı var mıdır acaba çok genelde tutuyor mu tahminler :)

Bir de ben gebeliğimin 15. haftasının sonlarına doğru gittim bebek 17 cm ve 200 gr dedi, internette 10 cm ve 70 gr yazıyor 15 haftalık bebekler için. Sizinkiler uyuşuyor mu internetteki bilgilerle ? :)

A Armaganhayat canım ne demek ... Erkeklere anne şefkatinde yaklaşcan ama kadın olduğunu da göstercen :)) hepsi hırlar gürler ama iiki lafa kanar yada bana öyle denk geldi :))

Canım erkeklerde pek yanılma olmuyor bana tahmini erkek dediler sonra şeyini göedüm :)) bende 15 haftalıkken 15.5 cm idi seninki baya kalıplıymış :))

Canım erkeklerde pek yanılma olmuyor bana tahmini erkek dediler sonra şeyini göedüm :)) bende 15 haftalıkken 15.5 cm idi seninki baya kalıplıymış :))

Hmm teşekkür ederim, bizim dr hiç göremedi de şeyini ondan merak ettim ben de :))
Babası gibi tosuncuk doğar o zaman, 4500 gr

bana yüzde 80 erkek demişti 14. haftama doğru ve doğru erkek doktorlar anlıyor ihtimal çok yüksek vermiş.

15+4 de gittiğimde 14 cm 168 grdı oğluşum:)

Kizlar bugun bi yuruyus yaptim ve dondugumde acik kahve bi akinti geldigini fark ettim az miktarda. Bu normal midir? Bu haftada hala gelmesi uzdu beni. Sizin oluyor mu lekelenme bu haftalarda?

Oy oy masallah Rabbim nazardan korusun. Boylu poslu olacak yakisikli demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…