bende de hafif bir düzleşme var gerçektenbnm dümdüz değilsede düzleşme var eskisine oranla
bende de hafif bir düzleşme var gerçekten
edit: ahaaahh ben karnın düzleşmesinden bahsediyordum herkes göbekten bahsetmiş, karnımda yukarı çıktıkça azıcık düzleşme oluyor gibi geldi.
Benim de ikinci olmasına ragmen bazen yogun bazen hiç hissetmiyorum.Bir internet sitesinde 22 haftaya kadar 3_4 güne kadar bile hissedilmemesi normal oldugunu,hele ilk gebe lerin daha geç hissedecegini okumustum.Dr kontrolunde çok endiselenmemenizi öneririm.bir de anne çok hareketli oldugunda aynı dogduklarinda oldugu gibi sallanma durumundan dolayi uyuduklarini okumuştum.Merhaba kızlar.. Yoğunluğum devam ediyor
Benim haftama yakın olanlar ,bebeğinizin hareketleri sertleşti mi ?
Benimkinin hareketleri bu hafta hem az hem de çok cılız...
Eşim elini karnına koyduğunda hissedemiyor. Ben bak vuruyor dememe rağmen hissetmiyor...O kadar cılızlaştı yani hareketleri ...
Bu aralar ben de kendimi yoruyorum cok yurumeler falan. Ama sukur lekelerimden kurtuldum. Sen de istirahat et geçer insaallahKizlar bugun bi yuruyus yaptim ve dondugumde acik kahve bi akinti geldigini fark ettim az miktarda. Bu normal midir? Bu haftada hala gelmesi uzdu beni. Sizin oluyor mu lekelenme bu haftalarda?
Noldu dicem bende şuan oyleyim ama sana nolduCok gerginim...cok sinirliyim...insanlari bazen anlayamiyorum. Sabahtan kac kisiyle konustum ama gerginligim bitmiyo sakinlesemiyorum.
Ne zaman gecti canim senin? Yoruldugunda fln geliyor muydu onceden?Bu aralar ben de kendimi yoruyorum cok yurumeler falan. Ama sukur lekelerimden kurtuldum. Sen de istirahat et geçer insaallah
Aynen bende yaaa gecen magazaya girdim neguzel seyler vardi cinsiyet belli olmadigi icin uzaktan baktim bizimkiler pek bir nazli cikti galiba kubra:))benimki göstermiyo hala ama yaa ben çok merak ediyorum hiç bişi almadım daha
Benim ilk haftalar da öyle oluyo az yurusem eve gelince akintim kahve oluyodu ama şükür şimdi olmuyo Dr una sorsaydin biNe zaman gecti canim senin? Yoruldugunda fln geliyor muydu onceden?
Doktorum az lekelenmeler onemli degil diyor. O yuzden aramadim acikcasi.Benim ilk haftalar da öyle oluyo az yurusem eve gelince akintim kahve oluyodu ama şükür şimdi olmuyo Dr una sorsaydin bi
Genelde evet kanama şeklinde gelmezse korkmayın diyolar kontrolün ne zaman sen yine de bi gorunDoktorum az lekelenmeler onemli degil diyor. O yuzden aramadim acikcasi.
Anlatmak istiyorum ama burdan tanidik birinokur diye tutuyorum kendimi...Noldu dicem bende şuan oyleyim ama sana noldu
Yok canim benim gebeliklerim hep kanamaliydi. 13.haftaya kdar da kanama lekelenmem vardi.Ne zaman gecti canim senin? Yoruldugunda fln geliyor muydu onceden?
Pazartesi canim bi daha gelmezse pazartesiyi bekliycemGenelde evet kanama şeklinde gelmezse korkmayın diyolar kontrolün ne zaman sen yine de bi gorun
Anladim canim sagol.Yok canim benim gebeliklerim hep kanamaliydi. 13.haftaya kdar da kanama lekelenmem vardi.
İyi bakalım inş kötü bisey çıkmazPazartesi canim bi daha gelmezse pazartesiyi bekliycem
Oy oy masallah Rabbim nazardan korusun. Boylu poslu olacak yakisikli demekki.
Kim taniyacak ya anlat ici rahatlasinAnlatmak istiyorum ama burdan tanidik birinokur diye tutuyorum kendimi...
Anlatilacak gibi degil ki....bosver canim.tesekkurler ilgin icinKim taniyacak ya anlat ici rahatlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?