2017 Şubat Anneleri

bnm dümdüz değilsede düzleşme var eskisine oranla
bende de hafif bir düzleşme var gerçekten
edit: ahaaahh ben karnın düzleşmesinden bahsediyordum herkes göbekten bahsetmiş, karnımda yukarı çıktıkça azıcık düzleşme oluyor gibi geldi.

Son düzenleme:
Benim de ikinci olmasına ragmen bazen yogun bazen hiç hissetmiyorum.Bir internet sitesinde 22 haftaya kadar 3_4 güne kadar bile hissedilmemesi normal oldugunu,hele ilk gebe lerin daha geç hissedecegini okumustum.Dr kontrolunde çok endiselenmemenizi öneririm.bir de anne çok hareketli oldugunda aynı dogduklarinda oldugu gibi sallanma durumundan dolayi uyuduklarini okumuştum.

Cok gerginim...cok sinirliyim...insanlari bazen anlayamiyorum. Sabahtan kac kisiyle konustum ama gerginligim bitmiyo sakinlesemiyorum.

Kizlar bugun bi yuruyus yaptim ve dondugumde acik kahve bi akinti geldigini fark ettim az miktarda. Bu normal midir? Bu haftada hala gelmesi uzdu beni. Sizin oluyor mu lekelenme bu haftalarda?
Bu aralar ben de kendimi yoruyorum cok yurumeler falan. Ama sukur lekelerimden kurtuldum. Sen de istirahat et geçer insaallah

Benimde canim sıkıldi bugun ya. Kiyafet yuzunden. Benim ustume gore altim daha kilolu bacaklarim baya baya kalin. Onun icin butun pantolonlarimin beli cok bol. Bugunde hamile pantolonu bakayim dedim. Lcw de denedim karnim bol bacaklar tam geldi. Kilo alinca giyemecegim buyuk ihtimal. Ama aldim yinede. 19. Haftamdayim ve 4 kilo aldim hemde yemememe ragmen. Sizce bacaklarimdan kilo almamak icin ne yapabilirim. Bilgisi olan varmi. Lcw nin ortasinda oturdum aglayacaktim resmen con sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…