2017 Şubat Anneleri

Ben lcw de gyzel hamile pantolonu bulamdim. Tayt aldim ben de belden ayarlaniyor. Bi tane de de factodan aldim. O da tayt. Ama cok rahat. Dunya varmis. Sikinti yapma kilonu ben de 5 kilo aldim.

Sen bilirsin ama yinede bu ölümlu dunyada hic bir sey icin sıkılmaya degmez. Ne bu dertler kalici ne de bu hayat lafini cok severim bu yuzden. Tabi bende cogu zaman takarim kafaya ama iste....
Biliyorum gececek ama iste an itibariyle cok sikti canimi. Gerci 1 1 bucuk aydir varolan bi durumdu da bugun patlama noktasina geldim sanirim ofkemden.

Biz ayniyiz seninle bende 4 kilo almışim bende bacaklarimin ince oluşundan şikayet etmisimdir hep ama basenler kalinlasiyo sankim

Allah kolaylık versin canjm ya hamileyken zor taşınmak. Bende istedim ama cesaret edemedim. Bende daha bişi hissetmiyorum bekleyip gorecez :)
amin sağolasın canım. yeni evimdeyim çok şükür ben bişeye dokunmadim pek eşim teyzemler Kuzenler falan sağolsunlar hallettiler ama onları izlerken bile yoruldum güzel haberleri verelim en kısa zamanda birbirimize inşallah

Ben lcw de gyzel hamile pantolonu bulamdim. Tayt aldim ben de belden ayarlaniyor. Bi tane de de factodan aldim. O da tayt. Ama cok rahat. Dunya varmis. Sikinti yapma kilonu ben de 5 kilo aldim.
Simdilik sıkınti yapmamaya calisiyorum ama iri bir yaoim var sonlara dogru daha com alirim. Bende kot aldim ama iste giymeye bulamadim kumas yada keten tarzi. Hala eski pantolonlari giyiyorum normalde belleri bol oldugu icin. Bacaklarimdan kilo almasam iyi olacak.
Ya herkes mi zayif herkesinmi bacagi ince

Esim benle alay ediyo ustun genis altin ince kalmis diye. Bebekler saglikli olsunlar da kilo verilir:)

aman canım benimki de o kadar ince ki kışın ne çizme ne de etek giyebiliyorum çırpı gibiler.
ya 4-5 kiloyu nasıl aldınız kızlar ben iki kilo ancak aldım sanırım
Suan bu sorunun cvbini hala bende bulabilmiş değilim bide 2 ayim bulantiyla ve sadece çubuk kraker çizi elmayla geçmişti hangi ara aldım bilemedim

aman canım benimki de o kadar ince ki kışın ne çizme ne de etek giyebiliyorum çırpı gibiler.
ya 4-5 kiloyu nasıl aldınız kızlar ben iki kilo ancak aldım sanırım
Ah be canim bir bilsem. Ekmek yemiyorum. Meyve yogurt ve normal zamanki kadar yemek yiyorum. Mesela bir kase corba ve normal bir tabak yemek yiyorum. Ekstra zararli seyler yemem. Cips falan. Yemek arasinda atistirmam bile. Nasil aliyorum bende anlamis degilim. Nasil yapsamda ne yemesemde almasam bilmiyorum. Hamilelik onceside boyle yiyordum ama almiyordum. Sislikmi oldu vucudumda bilmiyorum.

Ben bunların hepsini yiyom o zaman normal benim kilom hepsini yediğim halde almışim

Suan bu sorunun cvbini hala bende bulabilmiş değilim bide 2 ayim bulantiyla ve sadece çubuk kraker çizi elmayla geçmişti hangi ara aldım bilemedim
maşallah canım, iyi toparladın.

boş ver canım ideal doğuma kadar 12 kilo alınması lazımmış zaten.
benim rahmi ve bebeği besleyen damarlarda direnç çıktığı için zaten bebek zor besleniyor, o yüzden ben de ne bulsam yiyorum bu aralar gerçi daha iyi gibiyim ama inşallah beş- altı kilo almak istiyorum 6 ay bitene kadar. inşallah alırım.

İyi akşamlar kızlar. Tatilden döndüm yarın sabah ilk işim doktora gitmek. Tatilde plasenteda kist olduğunu ve bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söylemişlerdi. Kendi doktorumla görüşeceğim. Yalnız benim karnım gün içerisinde acayip geriliyor. Bazen dik bile yürüyemiyorum. Erken doğum belirtisi yazıyor nette morallerim alt üst Tam da bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım

Ne geliyorsa başımıza netten geliyo zaten benim de geriliyo özellikle akşam mesela şuan yine çok gerildi sanırım gaz fln birikiyo dediğin gibi dikelemiyorum resmen bence korkma karnimiz büyüyor vücut kaldiramiyo demekki ondan diye dusunuyorum

Bulaniyom ben yine bu akşam niye hala bulantı oluyo ki bide biraz önce bisey yaşadım göbek deligimin oraya bi bıçak saplandı sanki inceden ama çok can yakıcı oldu nefes aldırmadı resmen nefes alırken kesildi sanki orda bisey 5 dk fln sürdü geçti sonra göbek deligim yandı bi süre neden oldu anlamadım o neydi ki

İnşaAllah canım öyledir. Çok keyfim kaçtı oturdum ağladım hatta Benim gerginlikle beraber acımada var. Özellikle göğüs kaburga kemiklerimin altı acıyor. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…