- 24 Kasım 2015
- 401
- 346
- 23
- 42
Sen bilirsin ama yinede bu ölümlu dunyada hic bir sey icin sıkılmaya degmez. Ne bu dertler kalici ne de bu hayat lafini cok severim bu yuzden. Tabi bende cogu zaman takarim kafaya ama iste....Anlatilacak gibi degil ki....bosver canim.tesekkurler ilgin icin
Ben lcw de gyzel hamile pantolonu bulamdim. Tayt aldim ben de belden ayarlaniyor. Bi tane de de factodan aldim. O da tayt. Ama cok rahat. Dunya varmis. Sikinti yapma kilonu ben de 5 kilo aldim.Benimde canim sıkıldi bugun ya. Kiyafet yuzunden. Benim ustume gore altim daha kilolu bacaklarim baya baya kalin. Onun icin butun pantolonlarimin beli cok bol. Bugunde hamile pantolonu bakayim dedim. Lcw de denedim karnim bol bacaklar tam geldi. Kilo alinca giyemecegim buyuk ihtimal. Ama aldim yinede. 19. Haftamdayim ve 4 kilo aldim hemde yemememe ragmen. Sizce bacaklarimdan kilo almamak icin ne yapabilirim. Bilgisi olan varmi. Lcw nin ortasinda oturdum aglayacaktim resmen con sinir oldum
Biliyorum gececek ama iste an itibariyle cok sikti canimi. Gerci 1 1 bucuk aydir varolan bi durumdu da bugun patlama noktasina geldim sanirim ofkemden.Sen bilirsin ama yinede bu ölümlu dunyada hic bir sey icin sıkılmaya degmez. Ne bu dertler kalici ne de bu hayat lafini cok severim bu yuzden. Tabi bende cogu zaman takarim kafaya ama iste....
Biz ayniyiz seninle bende 4 kilo almışimBenimde canim sıkıldi bugun ya. Kiyafet yuzunden. Benim ustume gore altim daha kilolu bacaklarim baya baya kalin. Onun icin butun pantolonlarimin beli cok bol. Bugunde hamile pantolonu bakayim dedim. Lcw de denedim karnim bol bacaklar tam geldi. Kilo alinca giyemecegim buyuk ihtimal. Ama aldim yinede. 19. Haftamdayim ve 4 kilo aldim hemde yemememe ragmen. Sizce bacaklarimdan kilo almamak icin ne yapabilirim. Bilgisi olan varmi. Lcw nin ortasinda oturdum aglayacaktim resmen con sinir oldum
amin sağolasın canım. yeni evimdeyim çok şükür ben bişeye dokunmadim pek eşim teyzemler Kuzenler falan sağolsunlar hallettiler ama onları izlerken bile yoruldumAllah kolaylık versin canjm ya hamileyken zor taşınmak. Bende istedim ama cesaret edemedim. Bende daha bişi hissetmiyorum bekleyip gorecez :)
Simdilik sıkınti yapmamaya calisiyorum ama iri bir yaoim var sonlara dogru daha com alirim. Bende kot aldim ama iste giymeye bulamadim kumas yada keten tarzi. Hala eski pantolonlari giyiyorum normalde belleri bol oldugu icin. Bacaklarimdan kilo almasam iyi olacak.Ben lcw de gyzel hamile pantolonu bulamdim. Tayt aldim ben de belden ayarlaniyor. Bi tane de de factodan aldim. O da tayt. Ama cok rahat. Dunya varmis. Sikinti yapma kilonu ben de 5 kilo aldim.
Esim benle alay ediyo ustun genis altin ince kalmis diye. Bebekler saglikli olsunlar da kilo verilir:)Simdilik sıkınti yapmamaya calisiyorum ama iri bir yaoim var sonlara dogru daha com alirim. Bende kot aldim ama iste giymeye bulamadim kumas yada keten tarzi. Hala eski pantolonlari giyiyorum normalde belleri bol oldugu icin. Bacaklarimdan kilo almasam iyi olacak.
Ya herkes mi zayif herkesinmi bacagi ince
Ince bacaklilaaaaaarrrrr cok giciksiniiiiiiiiiiiizzzzzzBiz ayniyiz seninle bende 4 kilo almışimbende bacaklarimin ince oluşundan şikayet etmisimdir hep ama basenler kalinlasiyo sankim
HahayyyInce bacaklilaaaaaarrrrr cok giciksiniiiiiiiiiiiizzzzzz
Neyse ya halimize cok sukur elimiz ayagimiz saglam yerinde. O kadarcikta kusurumuz olsun.Hahayyybende hep size ozenirdim pantolon giymeye kalksam bacaklar çıta gibi cikiyo
aman canım benimki de o kadar ince ki kışın ne çizme ne de etek giyebiliyorum çırpı gibiler.Neyse ya halimize cok sukur elimiz ayagimiz saglam yerinde. O kadarcikta kusurumuz olsun.
Aynen öyle şükürler olsun :)Neyse ya halimize cok sukur elimiz ayagimiz saglam yerinde. O kadarcikta kusurumuz olsun.
Suan bu sorunun cvbini hala bende bulabilmiş değilimaman canım benimki de o kadar ince ki kışın ne çizme ne de etek giyebiliyorum çırpı gibiler.
ya 4-5 kiloyu nasıl aldınız kızlar ben iki kilo ancak aldım sanırım
Ah be canim bir bilsem. Ekmek yemiyorum. Meyve yogurt ve normal zamanki kadar yemek yiyorum. Mesela bir kase corba ve normal bir tabak yemek yiyorum. Ekstra zararli seyler yemem. Cips falan. Yemek arasinda atistirmam bile. Nasil aliyorum bende anlamis degilim. Nasil yapsamda ne yemesemde almasam bilmiyorum. Hamilelik onceside boyle yiyordum ama almiyordum. Sislikmi oldu vucudumda bilmiyorum.aman canım benimki de o kadar ince ki kışın ne çizme ne de etek giyebiliyorum çırpı gibiler.
ya 4-5 kiloyu nasıl aldınız kızlar ben iki kilo ancak aldım sanırım
Ben bunların hepsini yiyomAh be canim bir bilsem. Ekmek yemiyorum. Meyve yogurt ve normal zamanki kadar yemek yiyorum. Mesela bir kase corba ve normal bir tabak yemek yiyorum. Ekstra zararli seyler yemem. Cips falan. Yemek arasinda atistirmam bile. Nasil aliyorum bende anlamis degilim. Nasil yapsamda ne yemesemde almasam bilmiyorum. Hamilelik onceside boyle yiyordum ama almiyordum. Sislikmi oldu vucudumda bilmiyorum.
maşallah canım, iyi toparladın.Suan bu sorunun cvbini hala bende bulabilmiş değilimbide 2 ayim bulantiyla ve sadece çubuk kraker çizi elmayla geçmişti hangi ara aldım bilemedim
boş ver canım ideal doğuma kadar 12 kilo alınması lazımmış zaten.Ah be canim bir bilsem. Ekmek yemiyorum. Meyve yogurt ve normal zamanki kadar yemek yiyorum. Mesela bir kase corba ve normal bir tabak yemek yiyorum. Ekstra zararli seyler yemem. Cips falan. Yemek arasinda atistirmam bile. Nasil aliyorum bende anlamis degilim. Nasil yapsamda ne yemesemde almasam bilmiyorum. Hamilelik onceside boyle yiyordum ama almiyordum. Sislikmi oldu vucudumda bilmiyorum.
Ne geliyorsa başımıza netten geliyo zatenİyi akşamlar kızlar. Tatilden döndüm yarın sabah ilk işim doktora gitmek. Tatilde plasenteda kist olduğunu ve bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söylemişlerdi. Kendi doktorumla görüşeceğim. Yalnız benim karnım gün içerisinde acayip geriliyor. Bazen dik bile yürüyemiyorum. Erken doğum belirtisi yazıyor nette morallerim alt üstTam da bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım
İnşaAllah canım öyledir. Çok keyfim kaçtı oturdum ağladım hattaNe geliyorsa başımıza netten geliyo zatenbenim de geriliyo özellikle akşam mesela şuan yine çok gerildi sanırım gaz fln birikiyo dediğin gibi dikelemiyorum resmen bence korkma karnimiz büyüyor vücut kaldiramiyo demekki ondan diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?