2017 Şubat Anneleri

Benim de aynen anlattığın gibi kemiklerin altına gaz ağrısı vuruyor zor geçiyor artık Utanma filan kalmadı mide gazı bağırsak gazı ne varsa tutamıyorum içimde

Aynen canım hatta bazen acayip yaşıyorum onu mide me kadar geriliyo ama gaz bence sıkma canını bi sürü şey yaziyo nette okuyoz sonra canımız sıkılıyor böyle

Bebeğin kilo almasanın senin kilonla ilgisi yok içini ferah tut önemli olan faydalı şeyler yemek.. kimi hamile çok kilo alır bebeği zayıf olur kimi de az kilo alır bebeği gayet iyi doğar.. sen o şanslılardan olursun inşallah az kilo almış ama bebek gayet sağlıklı
aman canım benimki de o kadar ince ki kışın ne çizme ne de etek giyebiliyorum çırpı gibiler.
ya 4-5 kiloyu nasıl aldınız kızlar ben iki kilo ancak aldım sanırım
ben de 2 kilo almışım ama ben hafta olarak 3 hafta gerideyim senden.. keşke almasaydım ne kadar az kilo o kadar iyi bebekler sağlıklı olsun en önemlisi o.. bi de benim iştahım daha açılmadı açılsa demek ki kaç kilo alırım

Amin inşaallah Hoş bizim ailede ne annemde ne ablamda kilolu çocuk yok onu beklemiyorum zaten ama sağlıklı olsun yeter bana Rabbim yüzümüzü hep güldürsün.

Çok hastayım tüm kemiklerim, boğazım, başım ağrı içinde donuyorum şuanilaçsız nasıl atlatıcam

Kv heralde ayrı muamele görmek istiyor canım. Yani bişey olmamış gibi olsa hoşuna gidecek. Sen de hassassın hemen etkileniyorsun boşver kv yi eşin senden yana ne güzel. Anneler üzülüyor ya duyunca bişey demesen de sesinden yüzünden anlıyorlar. Ah ah

Evet canım bol dua ediyorum içimi bir tek o ferahlatıyor ailem bizim kötülüğümüze birşey söylemezler. Anlatamıyorum ki adama kendinin babası bize borç takmaya çalışırken benim babam benim maaşıma elini sürmedi. benim annem farklı işte kv ile olmuyor ki yakınlık bir yere kadar.... çocuğumu da veremem valla sen baya çekmişsin canım tecrübelilerden ders alıp öğrenmek lazım şu işleri ya

Canimm allah korusun ama dikkat et yaşlılar bana çorap giymezsen öyle karnına saplanıyor gibi olur dediler. bende idrar yolları iltihabı çıktı o sancılardan ayaklarını sıcak tut

Günaydın kızlar bnm gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı. Grip değilim ama tıkanıyor. Sinir bi durum

Aynen bende yaaa gecen magazaya girdim neguzel seyler vardi cinsiyet belli olmadigi icin uzaktan baktim bizimkiler pek bir nazli cikti galiba kubra:))

SORMA CANIM NOOLCAK BİLMİYORUM 3 LÜ TEST VERDM ÇARŞAMBA GİDİCEM DOKTORA SONUÇ CIKICAK BİDE O ZMN BAKAR İNŞ

Gunaydin kizlar,.
Bugun kızım kıpır kıpır masallah..uykumdan uyandirdi.. cok guzel bir duyguymus..
Simdide gobegim atiyormus gibi hissediyorum tam gobek deligimde oda mi bebek hareketidir ki?

Günaydın kızlar. Ben de hala gobek deligimin 3-4 parmak asagisinda hissediyorum hic mi yukari çıkmadı anlamiyorum ki Bir de anadolu yakasinda oturan arkadaşlar hangi özel hastaneyi ve doktoru takip ediyorsunuz memnun musunuz ben sanırım doktorumdan emin değilim aklımızda değişmek var eşimle. Mesela en basiti 5 aydir hastasıyım insan hala telefonunu vermez mi? Başıma birsey gelirse kimi arayacağım? Bir iki konuda da bana yetersizlik hissi verdi bu nedenle alternatifim olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bir de doğuma eş aliyorlar mi onu da soylerseniz cok sevinirim

Arkadaşlar ya benim bulantım geçmişti tamamen değil ama hafiflemişti şimdi yine başladı sizce bebeğim saç çıkardığı için mi bu aylarda mı çıkarıyor saç bilgisi olan var mı çok mu uzun sürecek acaba ya

Amin inşaallah Hoş bizim ailede ne annemde ne ablamda kilolu çocuk yok onu beklemiyorum zaten ama sağlıklı olsun yeter bana Rabbim yüzümüzü hep güldürsün.
Ayy bizim aile de yok ama aksine eşimin ailesi hep kilolu doğurmuş bakalım bizim ki kime çekecek Rabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin hepimize

Çok hastayım tüm kemiklerim, boğazım, başım ağrı içinde donuyorum şuanilaçsız nasıl atlatıcam
Çok geçmiş olsun en zoru da hastalık hamilelikte.. bence yapabilirsen hazır kurban ertesiyken kemikli et haşla güzelce suyunu iç ve bol meyve tüketmeye çalış.. acil şifalar diliyorum..

SORMA CANIM NOOLCAK BİLMİYORUM 3 LÜ TEST VERDM ÇARŞAMBA GİDİCEM DOKTORA SONUÇ CIKICAK BİDE O ZMN BAKAR İNŞ
inşallah öğrenirsin hayırlısıyla çünkü insan çok merak ediyo önce sağlığını sonra cinsiyetini gönlünden geçen olur inşallah.. benim içimden kız geçti ama

Canım de kağan kocatepenin hafta hafta hamilelik kitabı var orda okumuştuk.. halk arasında saç çıkması mide yanmasına sebep olur falan diye bilinirmiş ama hiç alakası yokmuş.. bence bulantıların da alakası yoktur.. saçlar da önceki haftalarda oluşmaya başladı diye hatırlıyorum.. belki yediğin şeyler tetiklemiş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…