Benim de aynen anlattığın gibi kemiklerin altına gaz ağrısı vuruyor zor geçiyor artık Utanma filan kalmadı mide gazı bağırsak gazı ne varsa tutamıyorum içimdeİnşaAllah canım öyledir. Çok keyfim kaçtı oturdum ağladım hattaBenim gerginlikle beraber acımada var. Özellikle göğüs kaburga kemiklerimin altı acıyor. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen canım hatta bazen acayip yaşıyorum onu mide me kadar geriliyo ama gaz bence sıkma canını bi sürü şey yaziyo nette okuyoz sonra canımız sıkılıyor böyleİnşaAllah canım öyledir. Çok keyfim kaçtı oturdum ağladım hattaBenim gerginlikle beraber acımada var. Özellikle göğüs kaburga kemiklerimin altı acıyor. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bebeğin kilo almasanın senin kilonla ilgisi yok içini ferah tut51 -52 arasında hukuki ile hamile kaldım arada 49 a kadar düştüm bugün ilk kez 52.1 i gördüm. 13. Haftada 51.5 idi bi ayda 600 gr almışım sadecevar mı benim gibi kilo almayan ya ? Bebeği çok merak ediyorum kaç gr diyecek bakalım doktor.
ben de 2 kilo almışım ama ben hafta olarak 3 hafta gerideyim senden.. keşke almasaydımaman canım benimki de o kadar ince ki kışın ne çizme ne de etek giyebiliyorum çırpı gibiler.
ya 4-5 kiloyu nasıl aldınız kızlar ben iki kilo ancak aldım sanırım
Amin inşaallahBebeğin kilo almasanın senin kilonla ilgisi yok içini ferah tutönemli olan faydalı şeyler yemek.. kimi hamile çok kilo alır bebeği zayıf olur kimi de az kilo alır bebeği gayet iyi doğar.. sen o şanslılardan olursun inşallah az kilo almış ama bebek gayet sağlıklı
ben de 2 kilo almışım.. keşke almasaydımne kadar az kilo o kadar iyi bebekler sağlıklı olsun en önemlisi o.. bi de benim iştahım daha açılmadı açılsa demek ki kaç kilo alırım
Öyle işte gitmedigime atarlaniyomus eşim de kızın yüzünden gelmiyo deyince o burda kalmak zorunda demiş sanki ben o kızı geri geldi diye yada orda diye gitmiyodum hiç hep kızı nin destekcisiydim ve hepte gidiyodum kizi gelme kocani da getirme derken ona da bisey dicekti benim gitmemi bekliyosa eşim in konuştuğu kadar anladım ki hala kızı ni savunuyor ya savunsun tabiki kızıdır ama bende haketmedim bi annelik bekliyo ve iki kelime de beni savuncak bisey yapsın istiyorum hep kızı hep kızı ayrıldı tamam Rabbim kimseye yasatmasin çok zor dönemler geçirdi kp istemiyo surekli evde söyleniyor fln ama bi senedir herkes zaten Hazel Hazel diyo ama o bunu kullaniyo ve iyice simarikliga vuruyo ali kıran baş kesen oldu başımıza ve sonuç .... Niye gelmiyo oldum çok ağladım yine dün akşam şuan eşimden de nefret ediyorum sanki niyeyse bilmiyorum ama 4 ayim o kızın yüzünden aglamakla geçti ben naptim buna iyilikten başka niye bana böyle yapıyorlar diye bende ana kuzusuyum ailem annem bile anlamış geçen geldiklerinde kv nin soğukluğunu her tlfn da soruyo iyiyiz anne kadının kafası dolu bi ben miyim derdi baksana fln deyip gecistiriyom napim bide o uzulcek yoksa
Sen yazarken kendi evliliğim ı görüyorum bu kadar mı benziyor. Bu tarz erkekler aileden dolmuş evlenmiş oluyorlar.ben ilk gelirdim eşim abi karısı da görmediği için herseyleriné inanıyordu ailesinin. Şimdi yeni yeni anliyor. Ben hamileydim 4.5 5 aylık o zaman van depremi olmuş biz orda yaşıyoruz. Ben korkudan kaygı bozukluğu çıkarmışim o halimle oğlumu doğunca babana verecem dedi. Sırf aileme alışması diye.inan bunu yaşadım. Delirdigimi sandığım günlerim oldu.keşke takmasaydim çok aptalmisim.ailenin doldurduğu erkeği karısı da doldurabilir.bana akıl veren arkadaşlarım iki cihanda da gulsun çok işime yaradilar. Azıcık sabırlı ol Allah o Allah tır. Kocan annene dönecek çok dua et çok etkili oluyor. Allah yardımcın olsun canım. Her zaman dinlerim seni sen yaz.
İnşallah canım benzer şeyler yaşamışiz. Zamanla anlar ama her yaptıklarını sakin sakin eşine anlat bazen gülerek bazen ağlayarak anlat.hep deki ben onlarla iyi olmak istiyorum buna izin vermiyorlar en etkili cümle ben de bu oldu.
Ben de aynı larını yaşıyorum sen yazınca rahatladım. Doktora gittik bugün normal dedi ya çok şükür. Yine de bi görün istersen
Hayırlı olsun bebis içinde büyüsün insallah
Boşver kocan senden yana.zamanla bence işler çok değişecek sizdé. Onlar da bunu görüyordu sen merak etme.
Deneyimlerini ben de dinleyebilir. İm. Zaten birilerinden duymasın kendim akıl edemiyorum. Valla bu erkekleri n dilini bilen kazanıyor.
Bulaniyom ben yine bu akşamniye hala bulantı oluyo ki bide biraz önce bisey yaşadım göbek deligimin oraya bi bıçak saplandı sanki inceden ama çok can yakıcı oldu nefes aldırmadı resmen nefes alırken kesildi sanki orda bisey 5 dk fln sürdü geçti sonra göbek deligim yandı bi süre neden oldu anlamadım o neydi ki
Ihlamir limon. 2 gunde topladim kendimi...Çok hastayımtüm kemiklerim, boğazım, başım ağrı içinde donuyorum şuan ilaçsız nasıl atlatıcam
Gecmis olsun yeni atlattim bende, 10 gunu buldu,ihlamur,c vitamini ve bol su bol dinlenme birde balli sut icmeye calis rahatlatiyor gecmis olsun tekrardanÇok hastayımtüm kemiklerim, boğazım, başım ağrı içinde donuyorum şuan ilaçsız nasıl atlatıcam
Aynen bende yaaa gecen magazaya girdim neguzel seyler vardi cinsiyet belli olmadigi icin uzaktan baktim bizimkiler pek bir nazli cikti galiba kubra:))
Ayy bizim aile de yok ama aksine eşimin ailesi hep kilolu doğurmuş bakalım bizim ki kime çekecekAmin inşaallahHoş bizim ailede ne annemde ne ablamda kilolu çocuk yok onu beklemiyorum zaten ama sağlıklı olsun yeter bana Rabbim yüzümüzü hep güldürsün.
Çok geçmiş olsun en zoru da hastalık hamilelikte.. bence yapabilirsen hazır kurban ertesiyken kemikli et haşla güzelce suyunu iç ve bol meyve tüketmeye çalış.. acil şifalar diliyorum..Çok hastayımtüm kemiklerim, boğazım, başım ağrı içinde donuyorum şuan ilaçsız nasıl atlatıcam
inşallah öğrenirsin hayırlısıyla çünkü insan çok merak ediyo önce sağlığını sonra cinsiyetiniSORMA CANIM NOOLCAK BİLMİYORUM 3 LÜ TEST VERDM ÇARŞAMBA GİDİCEM DOKTORA SONUÇ CIKICAK BİDE O ZMN BAKAR İNŞ
Canım de kağan kocatepenin hafta hafta hamilelik kitabı var orda okumuştuk.. halk arasında saç çıkması mide yanmasına sebep olur falan diye bilinirmiş ama hiç alakası yokmuş.. bence bulantıların da alakası yoktur.. saçlar da önceki haftalarda oluşmaya başladı diye hatırlıyorum..Arkadaşlar ya benim bulantım geçmişti tamamen değil ama hafiflemişti şimdi yine başladı sizce bebeğim saç çıkardığı için mi bu aylarda mı çıkarıyor saç bilgisi olan var mı çok mu uzun sürecek acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?