Evet onu bende öyle biliyorum saç ile ilgili değil de bebek yukarı çıktıkça mide kasları değişime uğradığı için yanma yaparmış.Canım de kağan kocatepenin hafta hafta hamilelik kitabı var orda okumuştuk.. halk arasında saç çıkması mide yanmasına sebep olur falan diye bilinirmiş ama hiç alakası yokmuş.. bence bulantıların da alakası yoktur.. saçlar da önceki haftalarda oluşmaya başladı diye hatırlıyorum..belki yediğin şeyler tetiklemiş olabilir..
Bebeğin kilo almasanın senin kilonla ilgisi yok içini ferah tutönemli olan faydalı şeyler yemek.. kimi hamile çok kilo alır bebeği zayıf olur kimi de az kilo alır bebeği gayet iyi doğar.. sen o şanslılardan olursun inşallah az kilo almış ama bebek gayet sağlıklı
ben de 2 kilo almışım ama ben hafta olarak 3 hafta gerideyim senden.. keşke almasaydımne kadar az kilo o kadar iyi bebekler sağlıklı olsun en önemlisi o.. bi de benim iştahım daha açılmadı açılsa demek ki kaç kilo alırım
Çamlıca medicana Esra hanıma gidiyorum. Tavsiye ederim. Çok tatlı ve rahatlatan bir dr. Ne sorsan cevaplar. Telefondanda rahatlıkla ulaşabiliyorum.Günaydın kızlar. Ben de hala gobek deligimin 3-4 parmak asagisinda hissediyorum hic mi yukari çıkmadı anlamiyorum kiBir de anadolu yakasinda oturan arkadaşlar hangi özel hastaneyi ve doktoru takip ediyorsunuz memnun musunuz ben sanırım doktorumdan emin değilim aklımızda değişmek var eşimle. Mesela en basiti 5 aydir hastasıyım insan hala telefonunu vermez mi? Başıma birsey gelirse kimi arayacağım? Bir iki konuda da bana yetersizlik hissi verdi bu nedenle alternatifim olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bir de doğuma eş aliyorlar mi onu da soylerseniz cok sevinirim
Çamlıca medicana Esra hanıma gidiyorum. Tavsiye ederim. Çok tatlı ve rahatlatan bir dr. Ne sorsan cevaplar. Telefondanda rahatlıkla ulaşabiliyorum.
ismin ney çok merak ettimben çok inanıyorum ona. meryem ismindekilerde hep sıkıntı çeker derler mesela. doğru diyorsun. zeynep le ilgili düşüncesi olan var mı? çevresinde gözlemleyen
Kaç gundur yaşıyorum onu maalesefGünaydın kızlar bnm gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı. Grip değilim ama tıkanıyor. Sinir bi durum
Canım cok teşekkür ederim tavsiyen için. Bir de doğum fiyatları nasil hastahanenin?Çamlıca medicana Esra hanıma gidiyorum. Tavsiye ederim. Çok tatlı ve rahatlatan bir dr. Ne sorsan cevaplar. Telefondanda rahatlıkla ulaşabiliyorum.
Aynen öyle canımEvet onu bende öyle biliyorum saç ile ilgili değil de bebek yukarı çıktıkça mide kasları değişime uğradığı için yanma yaparmış.
Ayy me güzel yazmışsın ellerine sağlıkaynen canım ben de o düşüncedeyim ama benim bebek tam beslenemiyormuş şu anda, rahmi ve bebeği besleyen damarlarda direnç çıktı ayrıntılı ultrasonda.24. haftaya kadar geçme ihtimali varmış geçer umarım.
o yüzden bebeğe faydalı gıdalardan almaya çalışıyorum mutlaka.
ilk tremester 1-1.5 kilo ikinci tremester 5, üçüncüde 6 kilo almamız idealmiş.
hamur işi, makarna, pirinç pilavı bunların bebeğe hiçbir faydası yokmuş.tuz, turşu, cips tamamen çıkardım hayatımdan ki turşuya bayılırım ben.
ceviz, badem, fındık her gün tüketmemiz gerekiyormuş. ben sabahları pekmez, süt bir de yumurtayı eksik etmemeye çalışıyorum.
meyveyi yemeklerle birlikte alıp kuru yemişi öğün aralarında yemek daha iyi okumuştum.
ananas, muz, kaşar peyniri, tam buğday veya tahıllı ekmekler bunlar bebeğe kilo aldırırmış.
balık mevsimindeyiz. haftada iki gün balığı soframızdan eksik etmeyelim artık. nohut, fasülye, yeşil mercimek, bulgur bunlar da protein açısından zengin bebeğe faydalı. karnıbahar, brokoli de bebeğe faydalı olanlardan.
Geçmiş olsun.. doktorun da olumsuz konuşmamış sen de içini ferah tut inşallah jer şey düzelir en kısa zamanda.. bak beneğin de sinyali vermiş sana anneciğim ben gayet iyiyim sen de iyi ol diyeGünaydın hanımlar. Doktordan geliyorum. Tatilde ki doktor teşhislerini onayladı. Plasental kist için çok olumsuz konuşmadı. Haftaya detaylı ultrason sonucuna göre değerlendirme yapacak. Bebek eşi biraz aşağıdaymış . Parsiyel previa tanısı koydu. Bundan sonraki süreçte yukarı çıkmasını bekleyeceğiz. Ani kanama durumlarında hemen muayeneye çağırdı çünkü o süreçten sonra gerekirse doğuma kadar tamamen yatak istirahati verecekmiş. Şükür bugüne kadar kanamam olmadı. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sevindirici taraf bebeğim iyi haftasına göre neredeyse 7-8 gün öndeymiş. SAT a göre 18+3 olmamız gerekirsen 19+6 çıktık. 305 gram 15,5 cm :)
Günaydın kızlar bnm gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı. Grip değilim ama tıkanıyor. Sinir bi durum
Ayy me güzel yazmışsın ellerine sağlıkahh bi de yapan olsa bu yazdığın faydalı şeylerin hepsini severim ben maşallah sen baya sağlıklı besleniyosun ben patatesi çok yiyorum kahvaltılarda inşallah damardaki direnç de geçer en kısa zamanda bütün dileğimiz bebeklerimizin sağlıklı olması yönünde Bem de kuruyemiş ve meyveyi her gün tüketiyorum. Yumurtaya ara verdim iki aydır yiyemiyodum bıgün güzel yedim çom şükür.. benim de sütten yana endişelerim var onu nasıl tüketiyosunuz? Kutu sütlerin hiç bir faydası yok diyolar günlük sütü de sürekli bulamıyorum haftada bi ancak bulabiliyorum onların da tarihi kısa diye bi şişe anca alıyorum. İnek sütü alsam onu da çok kaynatınca vitamini gidiyomuş az kaynatınca bakterileri ölmüyomuş Sizler hangi sütü tüketiyosunuz?
Beeeeeennnnnn. Dun gece oturarak uyumusum. Hasta olucam zannediyorum cok sukur olmadim ama nefes alamiyorum. Sanirim alerji gibi bisey buGünaydın kızlar bnm gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı. Grip değilim ama tıkanıyor. Sinir bi durum
BENimde burnumda kuruluk var hamileliğin başından beri. Bi de bu ara hapşırık eklendi mevsim geçişleri olur bende hep..Beeeeeennnnnn. Dun gece oturarak uyumusum. Hasta olucam zannediyorum cok sukur olmadim ama nefes alamiyorum. Sanirim alerji gibi bisey bu
Ayy maşallah eşin bu yemekleri yapıyosa gerçekten çok şanslısıncanım normalde dikkat etmiyordum ama şu direnç olayından dolayı bebek yeteri kadar beslenemediği için dikkat etmek zorunda kalıyorum. kaç gündür ne faydalı ne faydasız bunları araştırıyorum.
ben de pek beceremiyorum yemek işini o konuda eşim hamaratlı ben de şanslıyım.
kutu süt yerine sek' in günlük sütü ile pınarın organik sütünü kullanmaya çalışıyorum.şu organik süt çok güzel ama pahalı biraz. bunları ben de bulamıyorum kimi zaman o zaman da mecbur kutu süt alıyorum.
açık sütü yoğurt yapmak için kullanırım da içmek için zor pek sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?