- 24 Kasım 2015
- 401
- 346
- 23
- 42
Nabzin yukselmis muhtemelen. Tansiyonunmu dustu acaba. Yat dinlen. RahatlaDün akşamdan beri carpintim var kalbim çıkacak gibi atiyo şuan sanki biseye heyecan yaparız sinir yaparız hızlı atar ya aynı oyleyim şuan neden ki acaba
Bilmiyom ki dün akşamdan beri oyleyim gecen hafta sağlık ocağında nabzın yüksek demişti o gün yürümeye sıcağa vermiştim sanırım yine nabız yüksek baya hızlı çünkü şuan hala devam ediyoNabzin yukselmis muhtemelen. Tansiyonunmu dustu acaba. Yat dinlen. Rahatla
Canım cok teşekkür ederim tavsiyen için. Bir de doğum fiyatları nasil hastahanenin?
kızlar sabahtan beri ancak okuyabildim 1 haftalık yazışmalarınızı.
benim ilk gebeliğim ve en büyük şikayetim yaklaşık 2 aydır süren göğüs kaşıntılarım.
hergün nemlendirip, lierac ta kullanıyorum ama mahvoluyorum. özellikle duşta oluyor sanırım. dabun ve şampuan tetikliyor... kaşıntı orda başlıyor ve çıkınca kremleri sürsemde 5-10 dakika sonra kaşıntı yerini ağrı ve içten yanmaya bırakıyor.
bayramda sanırımTuRuNCu sen bayağı yorulmuşsun.. sinir oldum misafirlerine.. neyseki gitmişler.. yormasaydın kendini dicem ama gamsız olamayanlardansın sende sanırım.. çok şükür benim eşimin tarafı uzakta olduğundamı bilemedim ama pek bişey yaptırmazlar... sen kendi kıymetini bilmediğin sürece kimse senin kıymetini bilmez. bunu bilir bunu söylerim.. ayy yoruldum falan ima etseydin keşke.. neyse geçmiş gitmiş. içime dert oldu ondan yazmak istedim canım..
o konuda hakkını yemeyeyim sağ olsun yapar artık eskisi gibi savaş alanına da döndermiyor mutfağı.Ayy maşallah eşin bu yemekleri yapıyosa gerçekten çok şanslısınbenim ki kahvaltıda uzman yemek işini pek beceremez pınar ın organiğini ben de kullandım 3 4 gün ama tadı çok farklı geldi bana bıraktım içmeyi bugün inek sütü alıp deniycem bakalım onu içebilecek miyim..
Karnim kup gibi degil ama yarim dunya oldum butun benligimleİyi akşamlarkarnı küp gibi olan var mı acaba??
Gecmis olsun. Allah yardimcin olsun isin zor gibi. Basima gelmedi hic insallahta gelmez. Doktorun ilac verir bence. Ama kabiz olmaman gerek herhalde.Kizlar ya...benim bi sikintim var kac gundur. Lavaboya her ciktigimda mutlaka kanamam oluyor. Hemoroid oldumptesi kntrlum var dr a telde sormak istemiyorum yuz yuze soracam. Napsam ya... var mi tavsiyesi olan. Yediklerime dikkat etmek disinda ne yapabilirim.normalde de bagirsaklarim cok tembeldir ve surekli kabizlik yasarim. Ama hic boyle kanamam olmamisti...
Sagol tesekkur ederim. Kabiz olmamak icin ilac da aliyorum. Ama surekli kullanildiginda dislere zarar veriyor o yuzden istikrarla kullanamiyorum. Umarim ilerlemez. Cunku cok can sikici bi durum. Allah kimseye yasatmasinGecmis olsun. Allah yardimcin olsun isin zor gibi. Basima gelmedi hic insallahta gelmez. Doktorun ilac verir bence. Ama kabiz olmaman gerek herhalde.
Ay geçmiş olsun canım ya bende tam tersi durum söz konusu hep hafif ishal geziyorum.Kizlar ya...benim bi sikintim var kac gundur. Lavaboya her ciktigimda mutlaka kanamam oluyor. Hemoroid oldumptesi kntrlum var dr a telde sormak istemiyorum yuz yuze soracam. Napsam ya... var mi tavsiyesi olan. Yediklerime dikkat etmek disinda ne yapabilirim.normalde de bagirsaklarim cok tembeldir ve surekli kabizlik yasarim. Ama hic boyle kanamam olmamisti...
cok gecmis olsun. her gun bir elma ve en az bir öğün salata. bol sıvı corba ve su almak gerekir. beyaz ekmekten uzak durmakta fayda var tam tahilli ya da cavdar alabilirsin. sicak suya oturmak faydali olur ama hamilelikte bi zarari olur mu onu bilemedm. bi de ikinmak da iyi degil. tuvalete cikmadan önce zeytinyağı falan sürebilirsin anüs çevresine. umarim faydali olur. yine doktora sor ilk etapta ilac gerekebilir.Kizlar ya...benim bi sikintim var kac gundur. Lavaboya her ciktigimda mutlaka kanamam oluyor. Hemoroid oldumptesi kntrlum var dr a telde sormak istemiyorum yuz yuze soracam. Napsam ya... var mi tavsiyesi olan. Yediklerime dikkat etmek disinda ne yapabilirim.normalde de bagirsaklarim cok tembeldir ve surekli kabizlik yasarim. Ama hic boyle kanamam olmamisti...
Tesekkur ederim. Keske ben de hafif ishal gezsem ortalikta. Kabizlik cok cok zor. Ustune bu kanamalar baslayinca kendimi kotu hissediyorum. Bir de hemoroid kanamasini her gordugumde hamilelikteki kanamalarim dusuklerim yasadigim pskloji aklima geliyor. Bir guzel de agliyorum.Ay geçmiş olsun canım ya bende tam tersi durum söz konusu hep hafif ishal geziyorum.
Cok tesekkur ederim. Yediklerime dikkat etsem de kabizligim gecmiyo malesef. Sadece dr verdigi duphalac bagirsaklarimi yumusatmaya yardimci oluyor.cok gecmis olsun. her gun bir elma ve en az bir öğün salata. bol sıvı corba ve su almak gerekir. beyaz ekmekten uzak durmakta fayda var tam tahilli ya da cavdar alabilirsin. sicak suya oturmak faydali olur ama hamilelikte bi zarari olur mu onu bilemedm. bi de ikinmak da iyi degil. tuvalete cikmadan önce zeytinyağı falan sürebilirsin anüs çevresine. umarim faydali olur. yine doktora sor ilk etapta ilac gerekebilir.
Üzme Kendini bebeğin iyi olsun yeter. Inşaallah doktor bir çaresini söyler . Eşimde var ama kanaması değil onun krem kullanır olduğu zamanda. Hamilelikte ne verilir hiç bilmiyorum.Tesekkur ederim. Keske ben de hafif ishal gezsem ortalikta. Kabizlik cok cok zor. Ustune bu kanamalar baslayinca kendimi kotu hissediyorum. Bir de hemoroid kanamasini her gordugumde hamilelikteki kanamalarim dusuklerim yasadigim pskloji aklima geliyor. Bir guzel de agliyorum.
Bende bu durundayim ama hic sikayetci degilim. Ben hamilelik onceside sorunsuz yapardim. Simdide kan ilacindan sanirim civiklasti biraz ama kabiz olmaktan iyidir diye sesimi cikarmiyorum.Ay geçmiş olsun canım ya bende tam tersi durum söz konusu hep hafif ishal geziyorum.
Bakalim ptesi dr soleyecem. Benim de kanamalar gebelikte basladi. Haklisin bebeklerimiz iyi olsun da:)Üzme Kendini bebeğin iyi olsun yeter. Inşaallah doktor bir çaresini söyler . Eşimde var ama kanaması değil onun krem kullanır olduğu zamanda. Hamilelikte ne verilir hiç bilmiyorum.
Ilaç kullanmıyorum ama çok meyve yemekten galiba Benim biraz karın ağrısı oluyor ishalin o yoruyor. Ama aynen bende şikayetçi değilim durumdan kabızlık daha kötü..Bende bu durundayim ama hic sikayetci degilim. Ben hamilelik onceside sorunsuz yapardim. Simdide kan ilacindan sanirim civiklasti biraz ama kabiz olmaktan iyidir diye sesimi cikarmiyorum.
Bir hafta tartılmadım 2,5 kilo almışımKarnim kup gibi degil ama yarim dunya oldum butun benligimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?