2017 Şubat Anneleri

Nabzin yukselmis muhtemelen. Tansiyonunmu dustu acaba. Yat dinlen. Rahatla
Bilmiyom ki dün akşamdan beri oyleyim gecen hafta sağlık ocağında nabzın yüksek demişti o gün yürümeye sıcağa vermiştim sanırım yine nabız yüksek baya hızlı çünkü şuan hala devam ediyo

21. haftaya girdim ben de 2 kg aldım
kimse hamile olduğumu anlamıyor. bir de kayseri gelinleri genelde kilolu olur diyorlar, burda baya yadırganıyorum
valla benim keyfim yerinde. haftada 3, 35 dklık yürüyüş yapıyoruz eşimle. arada da pilates, kalça hareketleri yapmaya çalışıyorum

Canım cok teşekkür ederim tavsiyen için. Bir de doğum fiyatları nasil hastahanenin?

Esra hanım oğlumunda dru. Sezeryanın ertesi günü ayaktaydım ve okadar az ağrım vardıki. Kesiğimde minnacık. Ve şuan dikiş izim belli bile değil. Oğlumdayken farklı hastanedeydi. Sonra avrupa yakasına geçmişti. Oğlumdan sonra iki düşüğüm var. Ozaman gittiğim drlardan hiç memnun kalmamıştım ama avrupa yakasıda uzak geldiğinde Esra hanıma gidememiştim. Bu hamileliğimde avrupa yakasıda olsada gidecektim netten bir araştırma yaptımki çamlıcaya gelmiş. O an inan parası falan umrumda olmadı. Nasıl sevindim anlatamam. Açıkçası fiyat sormadımda. Arayınca fiyat bilgisi veriyorlar. Arayıp konuşabilirsin.

Yok canım henüz gitmediler.
Yarın veya pazartesi gidecekler.
Ciddi anlamda çok yoruldum.
Hamileliğimin başından belli ciddi bir yoğunluk içindeyim. Artık son 3.5 ayımı da dinlenerek geçirmek istiyorum...

o konuda hakkını yemeyeyim sağ olsun yapar artık eskisi gibi savaş alanına da döndermiyor mutfağı.
pınar organik güzel geldi inşallah seversin inek sütünü.

Kizlar ya...benim bi sikintim var kac gundur. Lavaboya her ciktigimda mutlaka kanamam oluyor. Hemoroid oldum ptesi kntrlum var dr a telde sormak istemiyorum yuz yuze soracam. Napsam ya... var mi tavsiyesi olan. Yediklerime dikkat etmek disinda ne yapabilirim.normalde de bagirsaklarim cok tembeldir ve surekli kabizlik yasarim. Ama hic boyle kanamam olmamisti...

Gecmis olsun. Allah yardimcin olsun isin zor gibi. Basima gelmedi hic insallahta gelmez. Doktorun ilac verir bence. Ama kabiz olmaman gerek herhalde.

Gecmis olsun. Allah yardimcin olsun isin zor gibi. Basima gelmedi hic insallahta gelmez. Doktorun ilac verir bence. Ama kabiz olmaman gerek herhalde.
Sagol tesekkur ederim. Kabiz olmamak icin ilac da aliyorum. Ama surekli kullanildiginda dislere zarar veriyor o yuzden istikrarla kullanamiyorum. Umarim ilerlemez. Cunku cok can sikici bi durum. Allah kimseye yasatmasin

Ay geçmiş olsun canım ya bende tam tersi durum söz konusu hep hafif ishal geziyorum.

cok gecmis olsun. her gun bir elma ve en az bir öğün salata. bol sıvı corba ve su almak gerekir. beyaz ekmekten uzak durmakta fayda var tam tahilli ya da cavdar alabilirsin. sicak suya oturmak faydali olur ama hamilelikte bi zarari olur mu onu bilemedm. bi de ikinmak da iyi degil. tuvalete cikmadan önce zeytinyağı falan sürebilirsin anüs çevresine. umarim faydali olur. yine doktora sor ilk etapta ilac gerekebilir.

Ay geçmiş olsun canım ya bende tam tersi durum söz konusu hep hafif ishal geziyorum.
Tesekkur ederim. Keske ben de hafif ishal gezsem ortalikta. Kabizlik cok cok zor. Ustune bu kanamalar baslayinca kendimi kotu hissediyorum. Bir de hemoroid kanamasini her gordugumde hamilelikteki kanamalarim dusuklerim yasadigim pskloji aklima geliyor. Bir guzel de agliyorum.

Cok tesekkur ederim. Yediklerime dikkat etsem de kabizligim gecmiyo malesef. Sadece dr verdigi duphalac bagirsaklarimi yumusatmaya yardimci oluyor.

Üzme Kendini bebeğin iyi olsun yeter. Inşaallah doktor bir çaresini söyler . Eşimde var ama kanaması değil onun krem kullanır olduğu zamanda. Hamilelikte ne verilir hiç bilmiyorum.

Bende bu durundayim ama hic sikayetci degilim. Ben hamilelik onceside sorunsuz yapardim. Simdide kan ilacindan sanirim civiklasti biraz ama kabiz olmaktan iyidir diye sesimi cikarmiyorum.

Üzme Kendini bebeğin iyi olsun yeter. Inşaallah doktor bir çaresini söyler . Eşimde var ama kanaması değil onun krem kullanır olduğu zamanda. Hamilelikte ne verilir hiç bilmiyorum.
Bakalim ptesi dr soleyecem. Benim de kanamalar gebelikte basladi. Haklisin bebeklerimiz iyi olsun da:)

Bende bu durundayim ama hic sikayetci degilim. Ben hamilelik onceside sorunsuz yapardim. Simdide kan ilacindan sanirim civiklasti biraz ama kabiz olmaktan iyidir diye sesimi cikarmiyorum.
Ilaç kullanmıyorum ama çok meyve yemekten galiba Benim biraz karın ağrısı oluyor ishalin o yoruyor. Ama aynen bende şikayetçi değilim durumdan kabızlık daha kötü..

Karnim kup gibi degil ama yarim dunya oldum butun benligimle
Bir hafta tartılmadım 2,5 kilo almışım
350 km geldik diye midir nedir gerçi şuan esneme yapıyor ürktüm birden çok gergindi karnım sen kaç kg aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…