2017 Şubat Anneleri

Ilaç kullanmıyorum ama çok meyve yemekten galiba Benim biraz karın ağrısı oluyor ishalin o yoruyor. Ama aynen bende şikayetçi değilim durumdan kabızlık daha kötü..
Aynı bende tam ishal değilim ama öyle gibi geziyorum ve katılıyorum bu hal kabizliktan çok çok iyidir tabi ki tamamen ishal olmakta çok kotu ama en azından böyle gider inş hep

Ilık suya oturma imkanın varsa tavsiye ederim iyi gelir diye biliyorum hamilelikte olabiliyormuş maalesef.. geçmiş olsun..

Tesekkur ederim. Ama hamilelikte sicak rahmin kasilmasina sebep olmuyor mu acaba
Sıcaktan ziyade ılık su iyi geliyo diye biliyorum ama dediğin gibi hamilelekte olduğu için çok dikkatli davranmak gerekiyo.. allah yardımcın olsun çok zor kabızlık.. ben müsli yediğim zaman hemen çalıştırıyo bağırsaklarımı yarın uyanınca bi kase yemeyi dene belki işe yarar. Tadı kötü ama zorla yiyorum ben tuvalete çıkmak için bi kase müsli içiyorum o sırada kahvaltı hazırlanırken hemen etkisini gösteriyo

Ay onu da hic sevmem...gebelikten once her sabah bir bardak ilik limonlu su icerdim kahvalti oncesi ohh mis. Gebelikte yapmayi biraktim zarari olur diye. Yanlis mi yaptim acaba...var midir ki limonlu ilik suyun zarari

Çok hastayım tüm kemiklerim, boğazım, başım ağrı içinde donuyorum şuanilaçsız nasıl atlatıcam
Ayy ayni ben ben bugn ayaklandm 1.gun nane limon 2.gun ihlamur 3.gun limonlu su en sonunda bil nol mandalin yedm duzeldm bide bol su.. bol sivi almk duzeltio galiba..su an geniz akntm var sadece bogazm daha iyi

Bendede ayni sorun olustu tatile geldigimden beri yeterince sıvı

alamyorm kabız oldum sabah aç karnına kaysı hoşafı içtim aninda etki

etti bide mürdum erigi kurusu satiliyo aktarlarda oda iyi geliyo :)

Merhaba bayanlar..20. Hafta bitmek uzere ve bende 3 gundur bel agrisi basladi..gece uykudan uyandiriyor o derece...3 kilo almistim en son..fazla bi kilo almadim ki yuk bindi diyeyim..yarin okul basliyo ve surekli ayakta ders anlatmam gerekecek...nasil olacak hic bilmiyorum

Ay onu da hic sevmem...gebelikten once her sabah bir bardak ilik limonlu su icerdim kahvalti oncesi ohh mis. Gebelikte yapmayi biraktim zarari olur diye. Yanlis mi yaptim acaba...var midir ki limonlu ilik suyun zarari
Yanlış bir şey deyip yönlendirmek istemem ama bi bardak limonlu suyun bence bi zararı olmaz ama madem pazartesi dr a gideceksin bekle de ona sor için rahat etmiş olur

Selam kızlar dün minik Prensesimi gördüüüm 18 haftalık olmuş Doktor kilo değerimin sınırda olduğunu ama zayıf olduğum için önemli olmadığını söyledi.. Toplam 5 kilo aldım ben Sizler kaç kilo aldınız ?

Ne güzel tavsiyeler vermişsin teşekkürler ben hep tam buğday ekmeği ve kaşar yiyorum. Bebeğimin gelişimi önde gidiyor olması gerekenden fazla çıkmıştı kilosu da eşim de şişman mı olacak kızım diyor sağlıklı besleneyim derken kilo aldırmışım bebeğe

Ben karışık hepsinden içiyorum. Elime ne geçerse içtim. Bir gün açık süt bir gün günlük bir gün kutu süt. Hangisi kesin faydalı bilemiyorum

Dün akşamdan beri carpintim var kalbim çıkacak gibi atiyo şuan sanki biseye heyecan yaparız sinir yaparız hızlı atar ya aynı oyleyim şuan neden ki acaba

Ben 3-4 gündür sürekli öyleyim ya doktora gitsem mi oturup bir yerden kalkınca sanki bütün kan beynime hücum ediyor eğilince başım dönüyor kalbim çok hızlı çarpıyor bir namaz kilsam 10 dk dinlenmem gerekiyor

Ben de 1 kg aldım

Canım çok geçmiş olsun ilk aylarda ben de çok çektim bu kabızlıktan lavaboya çıkmadan önce zeytinyağı sürdüm günlük de bir kaşık çiğ olarak zeytinyağı tükettim. Kısmen fayda etmişti.

Beni de uyutmuyor sadece 1 kilo aldım haftam da daha erken ama inanılmaz bel ağrısı var yatınca oluyor. Çok mu yatıyorum nedir ben de yarın okula başlayacağım ve hayatta oturarak ders anlatamam nasıl olacak bilmiyorum

Bende 1.5-2 kilo almışım zayıf olduğum için herkes çok az almışsın diyor

Ben de 50 ile hamile kalmıştım 18. Haftaya yeni girdik 2 kilo almışım.. ama iştahım çok arttı daha da alacak gibiyim sadece karnı büyüyen hamilelik dönemi hayellerde kalacak belli ki benim için

Evet gerçekten çok almışsin zayiflar daha çok aliyormus. Bence dikkat et bundan sonrasında . hamilelik çok güzel ona kavuşmakta allah hepinizin tamamina erdirsin inşallah bende 2016 Şubat annesiydim geçen sene sizler gibi topikden ayrilmaz ay Şuramiz böyle ay buramiz böyle bebek söyle böyle hep konuştuk . Hayat hızla geciyor fazla takilmadan kontrolüde elden birakmadan huzur içinde gecirin inşallah.

Bende 42 kiloyum 1 kilo alabildim ama benim hayatım çok stresli bebek kaç kilo bilmiyorum

Aynı şeyleri düşünüyoruz kara kara resmen.. bende nasıl ders anlatacağım diyorum oturarak yapamam duramam diyorum elin mahkum olunca öyle bi durursun ki kalkamayacaksin zaten diyorlar..

canim bende de vardi ksbizlik dulcesoft diye bi surup verdi doktorum iyi geldi ishal gibi yapmiyo yumusatiyo ve rahatlatiyo istersen onu alabilirsin..
Canim ben duphalac kullaniyorum o da aynen ishal yapmiyo bagirsaga su tasiyo sadece. Ama surekli tuketim diste curumeye sebep oluyo diye ara ara kullaniyorum içerken de midem bulaniyor sekerli su resmen. Yarin dr solicem artik. Lavaboya cikmaya korkar oldum.

Yok canım henüz gitmediler.
Yarın veya pazartesi gidecekler.
Ciddi anlamda çok yoruldum.
Hamileliğimin başından belli ciddi bir yoğunluk içindeyim. Artık son 3.5 ayımı da dinlenerek geçirmek istiyorum...
dikkat e

maşallah prensese, bebekler alması gerekeni alsın da biz almayalım zaten
bu arada çarpıntı, baş ağrısı ve baş dönmesi bende de oluyor kızlar geçen eşimin üzerine düşüyordum neredeyse.
okul için ben de aynıyım. hiç oturmam, çalışmayı da çok severim bakalım tutabilecek miyim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…