cinsiyeti öğrenebildiniz mi hemen hemen aynı dönemiz.Ilaç kullanmıyorum ama çok meyve yemekten galiba Benim biraz karın ağrısı oluyor ishalin o yoruyor. Ama aynen bende şikayetçi değilim durumdan kabızlık daha kötü..
En son 13. Haftada gidebildim ben doktora tahmin kız idi yarın gideceğim Allah nasip ederse merakla bekliyorum. Kilosu boyu cinsiyeti sağlığıcinsiyeti öğrenebildiniz mi hemen hemen aynı dönemiz.
Ben üç gündür full yattım. Yemek bile yemedim doğru dürüst. Babamız evdeydide oğlumla ilgilendi olmasa böyle yatmak ne mümkün. Neyseki şuan iyiyim çok şükür. Şuan ter içindeyim sanırım hastalığı bu şekilde atıyorum. Sizede çok geçmiş olsun.Ayy ayni ben ben bugn ayaklandm 1.gun nane limon 2.gun ihlamur 3.gun limonlu su en sonunda bil nol mandalin yedm duzeldm bide bol su.. bol sivi almk duzeltio galiba..su an geniz akntm var sadece bogazm daha iyi
Bende başta verdiğim kiloyu alıp başlangıç noktasına geldim. 51-52 arasında hamile kalmıştım ilk iki ay 49 a kadar düştüm. 13. Haftada 51.5 idim şimdi 52.1 görünüyor.Kızlar kaç kilo aldınız
Ben tam 5 kilo aldimKızlar kaç kilo aldınız
Evet gerçekten çok almışsin zayiflar daha çok aliyormus. Bence dikkat et bundan sonrasında .hamilelik çok güzel ona kavuşmakta allah hepinizin tamamina erdirsin inşallah bende 2016 Şubat annesiydim geçen sene sizler gibi topikden ayrilmaz ay Şuramiz böyle ay buramiz böyle bebek söyle böyle hep konuştuk . Hayat hızla geciyor fazla takilmadan kontrolüde elden birakmadan huzur içinde gecirin inşallah.
Sanirim en fazla kiloyu 5 ile ben aldim. Kendimden sogudum. Kalcalar yer cekimine karsi koyamaz halde. Uzandigim oturdugum yerden desteksiz kalkamiyorum. Ayaklarda odem olusmus vaziyette. Acidim kendime
Ben de 50 ile hamile kalmıştım 18. Haftaya yeni girdik 2 kilo almışım.. ama iştahım çok arttı daha da alacak gibiyimsadece karnı büyüyen hamilelik dönemi hayellerde kalacak belli ki benim için
Bende riskten dolayı harketsizdim yeni yeni ayaklanmaya başladım o da etkiliyo galiba 8. Haftadan beri yatış vardı hemen hemen bu zamana kadarBen tam 5 kilo aldimama harektsizim ben bu aya kadar yatarak geldim. Yarin dr a soracam gunde yarim saat yurusem sikinti olur mu diye
Masllah masallah. Benimde iyidir herhalde benn hissetmiyorum henüz merakla bekliyorum benimkine kız dedi ama ruyalarimda hep erkek oluyor :)) hadi bakalım sende inşallah bu sefer öğrenirsin :)cnm bebek iyi nasıl olsun büyüyo ama cinsiyeti hala öğrenemedim hareketleride hissediyorum hophop hopluyo arada :) sabahları kahvaltıda başlıyo tepinmeye :) sende durumlar nasıl
Ben 5.haftamdan beri yataktayim. 60la hamile kaldim. Ilk 3 ay almadim cok. Sonrasinda 3 kilo birden aldim.ve hizla almaya devam ediyorum.Bende riskten dolayı harketsizdim yeni yeni ayaklanmaya başladım o da etkiliyo galiba 8. Haftadan beri yatış vardı hemen hemen bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?