2017 Şubat Anneleri

Ayy ayni ben ben bugn ayaklandm 1.gun nane limon 2.gun ihlamur 3.gun limonlu su en sonunda bil nol mandalin yedm duzeldm bide bol su.. bol sivi almk duzeltio galiba..su an geniz akntm var sadece bogazm daha iyi
Ben üç gündür full yattım. Yemek bile yemedim doğru dürüst. Babamız evdeydide oğlumla ilgilendi olmasa böyle yatmak ne mümkün. Neyseki şuan iyiyim çok şükür. Şuan ter içindeyim sanırım hastalığı bu şekilde atıyorum. Sizede çok geçmiş olsun.

Kizlar bende de okul fobisi oluştu resmen ya hic çalışmak istemiyorum bir de 21 saat derse bos gün bile vermemisler güya geciciymis ama yapmak istedikleri adamlara çok guzel program yapmislar bos gun koymuslar guya denk gelmismis..eşim de ben de kudurduk sinirden

Sanirim en fazla kiloyu 5 ile ben aldim. Kendimden sogudum. Kalcalar yer cekimine karsi koyamaz halde. Uzandigim oturdugum yerden desteksiz kalkamiyorum. Ayaklarda odem olusmus vaziyette. Acidim kendime

Dikkat etmeye çalışıcam İştahımda açıldı.. Ne kadar yemek yesemde daha yemek istiyorum
Bu ay dikkat edicem inşallah 1 kilodan fazla Almam.. Rabbim bebişinizii size bağışlasın
Kaç kilo almıştınız gebeliğinizde birde bebişimiz prenses mi prens mi

Ben de 50 ile hamile kalmıştım 18. Haftaya yeni girdik 2 kilo almışım.. ama iştahım çok arttı daha da alacak gibiyim sadece karnı büyüyen hamilelik dönemi hayellerde kalacak belli ki benim için

Ayy maşallah çok az almışsın... Böyle devam edersen sırf karnın olur 1,70 boyum 54 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum koca bir göbekle geziyorum son aylarda halimi düşünemiyorum bile

4 kilo da ben almışim kızlar üzülmeyin hayatim da ilk kez 55 i gordum evlenirken 46-47 ydim sonra 50-51 le hamiş kaldım şimdi 55 im heee 600 gr fln da küsürü vardı hizla alıyorum sanirsam nere yetisceksem

Ben tam 5 kilo aldimama harektsizim ben bu aya kadar yatarak geldim. Yarin dr a soracam gunde yarim saat yurusem sikinti olur mu diye
Bende riskten dolayı harketsizdim yeni yeni ayaklanmaya başladım o da etkiliyo galiba 8. Haftadan beri yatış vardı hemen hemen bu zamana kadar

cnm bebek iyi nasıl olsun büyüyo ama cinsiyeti hala öğrenemedim hareketleride hissediyorum hophop hopluyo arada :) sabahları kahvaltıda başlıyo tepinmeye :) sende durumlar nasıl
Masllah masallah. Benimde iyidir herhalde benn hissetmiyorum henüz merakla bekliyorum benimkine kız dedi ama ruyalarimda hep erkek oluyor :)) hadi bakalım sende inşallah bu sefer öğrenirsin :)

Bende riskten dolayı harketsizdim yeni yeni ayaklanmaya başladım o da etkiliyo galiba 8. Haftadan beri yatış vardı hemen hemen bu zamana kadar
Ben 5.haftamdan beri yataktayim. 60la hamile kaldim. Ilk 3 ay almadim cok. Sonrasinda 3 kilo birden aldim.ve hizla almaya devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…