2017 Şubat Anneleri

Ben 5.haftamdan beri yataktayim. 60la hamile kaldim. Ilk 3 ay almadim cok. Sonrasinda 3 kilo birden aldim.ve hizla almaya devam ediyorum.
İşte çoğunluk hareketsiz kaldık ondan olabilir şimdi de kısıtlı hareketler e iştah ta açıldı gidiyoz valla

Slm kızlar evim evim cennet evim g3ldim sonunda Çok özlemişim evimi.
Bu arada ben de toplamda dört kilo almisim tatildé .çok fena valla doktorum beni mahf edecek. Nefes almamaya başladım. Yarım diyete başlarım artık. Gönderdiği diyetisyen de gitmedim onu da öğrenecek. Çok kiza cak valla. Gebelik diyetini uygulamam lazim artık. Arka göbeğim ayrı yerleré gidiyor resmen

Kızlar bişey dicem, bugün dolgum kırıldı ortadan ikiye, şu an yarısını çeksem alırım öyle bağımsız duruyor orda. Çok endişeleniyorum düşer de ağrı yapar diye, yarın akşam da eve döneceğiz yaklaşık 10 saatlik yolum var inşallah yolda bişey olmaz yaa Ağrı kesici falan da alamam , eve gidince gidip dolguyu yeniletsem bişey olur mu acaba. Çok tırsıyorum ağrıyacak diye. Bu gece ve yarın akşam yola çıkana kadar ve hatta yolda bişey olmasa bari yaaa

Canim 2. Trimester da dis tedavisi yapiliyo. Ben de yaptirdim dolgum dusmustu. Ama oncesinde kadin dogumcuna ugra yazili kagit al islem yapilmasinda sakinca yoktur diye. Sanirim o kagit olmadan islem yapmiyolar. Ben yaptirdim hic acimadi cok sukur. Ustelik uyusturmadi da.

Aynen bende gobegin 3 4 parmak asagisinda. Sagda ayaklarinla tekmeliyor solda kollari arada kafada atiyor sanirim.
masallahhh ona bizimkide artik neresini salliyo bilem
Aynen bende gobegin 3 4 parmak asagisinda. Sagda ayaklarinla tekmeliyor solda kollari arada kafada atiyor sanirim.
masallah ona valla bizimkide neresini salliyo bilemedim ama arada guclu tekmeleri oluyo sanki icinde dans ediyo kizim

Uyuşturmadan nasıl acımadı acaba kırılanı alıp sadece yerini dolduruyor falan mı ki ay inşallah ağrımaz sağol canım

Hangisi kol hangisi bacak hangisi kafa nasil anlıyorsunuz? Ben ilk baslarda hissediyordum da son haftalarda tik yok malesef
Ben ultrasonda yerini goruyorum ya onun icin tahmini ayagi kolu dedim ve ayaklarinin oldugu yerde daha kuvvetli hissediyorum. Ya neden sizin haftalarda daha az hissediliyor. Gecen gun A Armaganhayat ve TuRuNCu da ayni seyi soyluyordu. Daha kuvvetli olmasi gerekirken dinlenmeyemi geciyor acaba

benim de aynı, bu iki haftadır daha az hissediyorum harekertlerini.

Bende başta verdiğim kiloyu alıp başlangıç noktasına geldim. 51-52 arasında hamile kalmıştım ilk iki ay 49 a kadar düştüm. 13. Haftada 51.5 idim şimdi 52.1 görünüyor.
Burası çıtır hatunlarla dolu anlaşılan.. Maşallah size 50li kilolar konuşuluyor benm 5yil onceki kilom adı hayal tadını çıkarın.. 59la basladm 62yim ama 75le biterse iyidir inş bebekleri buyutunce sizn cümleleri kuracam 52 olmasa da 55olsn :)

4 kilo da ben almışim kızlar üzülmeyin hayatim da ilk kez 55 i gordum evlenirken 46-47 ydim sonra 50-51 le hamiş kaldım şimdi 55 im heee 600 gr fln da küsürü vardı hizla alıyorum sanirsam nere yetisceksem
ayy darısı başıma inşalllah 48 leri gördüğümde seviniyorum 55 olsam çok mutlu olacağım.
kilo vermek isteyenler kızmasın lütfen, zafiyet geçirecek zayıflıktayım kendimi bildim bileli

Son düzenleme:
Aynı durumdayız.. 15 e zor dusurdm dersi ikiz olmasa tamam dicem çok zorlaniyorum. O 15_saati 4gune yaymislar ve bi bos bi dolu 3saaticin tüm gün bekletmisler küfür gibi.. Aradm 30saat ders verin bune dedim. Ki öyle program için zirlayanlati hiç sevmem illa boşluk olacak ama bu kadarı neboyle? Neyse ki haftaya degistireceklermis 2gun veririz boş dediler artk rahatladm.. Sizin de düzelir belki illa değişiyor ilk haftalar

Arkadaşın eşi dış hekimi ben gittim muayene oldum ilk uç ay ve son 3ay pek müdahale ediyoruz dedi o işte düşük olmasn yada erken doğum olmasn diye dedi. Acil durumlarda mutlaka müdahale ediyorlar acı çekme ihmal etme kendini de bence geçmiş olsun

şu okullarda hep bir eşitsizlik var sanırım.
benim de aynı durum. geçen yıl hamile olan zümreme ve ekürüsüne olabildiğine tölerans tanıyan idare boş günüm hangi gün olur eşim ona göre ayarlayacak ders programını dedim de suratı asıldı hemen.
halbuki eğitim öğretim aksamasın rapor alıp çocukları zor durumda bırakmamayım diye düşünmüştüm, rapor alıp geç diye düşünüyorum bazen ama bizim meslek vicdan işi.
bakalım ders programını nasıl yapmışlar çok merak ediyorum.

Ya aynen adamına göre ama hamilelerede azcik anlayış olsun ama insanlık için. Eskiokulmda şöyle olsun bile demedm ilk hamilelgmde Allah razı olsun hep iyi yaptılar hem de ilk haftalarda bile nöbet yazmicaklardi design gibi vicdan işi haksızlık olur tutarm dedm o zaman tuttum ama bu hamilelgmde daha zor ve okulda zumrelerde dahil herkes sadece kendini dusunuyor. Program yapılırken geçen hafta bi tanesi fistk gibi boslksuz olan programa begenmedm dedi durdu 3kez değiştirdiler gozumuzn önünde ayıp valla

ayy darısı başıma inşalllah 48 leri gördüğümde seviniyorum 55 olsam çok mutlu olacağım.
kilo vermek isteyenler kızmasın lütfen, zafiyet geçirecek zayıflıktayım kendimi bildim bileli
Bende hep oyleydim :) 44-45 geziyodum dediğin gibi 48 fln olunca ayyy kilo aldım ne güzel diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…