2017 Şubat Anneleri

Ayy maşallah çok az almışsın... Böyle devam edersen sırf karnın olur 1,70 boyum 54 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum koca bir göbekle geziyorum son aylarda halimi düşünemiyorum bile
benim boyum kısa ama 1.58 senin de boyuna göre fazla değil bence kilon aman napalım bebişlerimiz iyi olsunda bu kilolar da verilir elbette

Ya 15 ne güzel.. bizde kendini kessen 21in altina vermiyorlar yasakmış.. Emsalleri gösteriyorum yok onlar yanlis yapiyomus sonra müfettiş gelince sıkıntı çıkarmışmış.. 2 gun boşu zaten doktora yapana bile vermediler.. sanirim idareden idareye cok değişiyor.. ben de m.basyard.aradım veryansın ettim birsürü. E ilk hafta idare edin diyo dedim niye hep bize böyle millete cillop gibi program yapmışlar.. yarın kiyameti koparacam ama

Benim kizim buyudukce agir basli oluyo sanirim.

Bana da 21 zorunlu diyen adam gitmis eski Müdüre 15 saat vermis arkadaş tamam kendi bransindan ders cikmiyo sanat tarihi diye ama resimle tamamla ne bileyim secmeli koy. Benim 15 saat mat gerisi secmeli ile 21 olmuş. E bize olunca aaa 21in alti asla olmaz niye başkasına oluyo arkadaşım... Çok kizginim çok

Uyuşturmadan nasıl acımadı acaba kırılanı alıp sadece yerini dolduruyor falan mı ki ay inşallah ağrımaz sağol canım
Canim bilemiyorum artik uyusturdunuz mu diye sordum hatta. Hayir dedi. Dolgum dusmustu biraz oydu. Kanal tedavisi gerekiyor demisti bana ama dr dan onay kagidim olmadigi icin kanal yapmadi. Dusen dolgunun yerine aynini yapti.geciktirme ama 3.trimester da asla islem yapmiyolar

ay 50li kilolardan bahsediliyor
gerçi benim boy 1.72, ama 2 kg aldım şu an 64 olmuşum. ben de aynı şekilde baya aşağıda hissediyorum bebişi şişlikte hala kasık tarafına doğru normal demek ki.
kızlar ayrıntılı ultrasona giren oldu mu? sayfaların hepsini okuyamadım.
salı günü gireceğim inşallah. neler oluyor çok merak ediyorum.

canım bizim tarih aynı görünüyormuş

canım bizim tarih aynı görünüyormuş
Ayy ne guzel. Bakalim ayni zamanda dogacaklar mi bebukler...benimki kiz senin ki ne?bugun internetten cok tatli seyler siparis verdim. Yavastan alayim bir seyler. Gerci birileri hevesimi kursagimda birakma cabasinda da...o cabada olanlara aldigim hicbir seyi gostermeyecem

benimki de kız inşallah:) neler aldın? ben de instagramdan şu carters tulum vs sipariş vermek istiyorum bu hafta. uyguna getiriyorlar ya, bayıldım hepsine. bugün de hediye geldi bana nuk un yeni doğan emzik ve biberonu
detaylı ultrason oldu mu?

Ben de ordan verdim siparisimi. Cok tatlilar hepsi. Ama sanirim tulumlar icin indirim bugun sondu. Ayrica hesabin sahibi de cok samimi bi bayan cok isindim nedense. Ilk cocuknoldugubicin tecrubesiz olunca yardimci oldu cok guzel.3 hafta onceydi sanirim dr gittim al bu detayli ultrason demedi ama butun organlarini detayli inceledi. Bagirsagi bobregi...Yarin tekrar kntrlum var canim. Tekrar inceler mi bilmem tabi. Ay ben de hediye istiyorum. Nasil geldi? Cok severim hediye almayi

Benim boyda 1.72 53.5 kiloda hamile kaldım şuan 55.3 um çok almamışım demi ya çünkü çatlağa meyilli cildim de var bide kilo problemi ile uğraşamam :-(

Günaydın kizlar
3vet canım tatilde korkuttu beni yolculuk da yapınca.hemen dr bulduk yok bişi dedi normalmis.bu arasa ben hem sağ hem de sol kasigimdan tekmeleniyorum. Sanırım eller ve kollar d3vreye girdi. Şu an benim de aşağıda baya hatta egilinc3 falan hissediyorum. Bi d3 bazen çok keskin bi sancı giriyor .hatta sag bacagimi karnima cekrmiuorum normaldir he4halde.diğer iki gebelikte hatırlamıyorum bunları ama yqzilanlardan anladigim kadariyla normal.ben d3 haftaya gideceğim ayrıntılı ultrasona. Çok da merak ediyorum.

Günaydın
19.haftamda hala cinsiyet öğrenmeye calısan varmı benim gibi acaba? Riskli hamilelik geciriyorum ve 15günde bir kontrole gidiyorum
Cinsiyet için 4doktora göründüm iki ay boyunca ikisi kız ikisi erkek diyor tabi sağlıklı olması önemli olan ama merakımız rüyalarımızı etkiliyor
Tam yün zamanı diye yorgan yaptırdım bu arada tek hazırlığım bu kıyafet almadım erkek olursa abisinin kıyafetlerini giyecek kız olursa mis gibi yeni kıyafetler alınacak
Hepinize huzurlu sağlıklı hamilelikler diliyorum

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insallah,ben öğleden sonra giricem ayrıntılıya.bol bol dua edelim birbirimize, üzülme annesi bak doktor olabilir demiş içini ferah tut

ya canım benim çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm inş düzelir yaa allahım yardımcın olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…