benim boyum kısa ama 1.58Ayy maşallah çok az almışsın... Böyle devam edersen sırf karnın olur1,70 boyum 54 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum koca bir göbekle geziyorum son aylarda halimi düşünemiyorum bile
Ya 15 ne güzel.. bizde kendini kessen 21in altina vermiyorlar yasakmış.. Emsalleri gösteriyorum yok onlar yanlis yapiyomus sonra müfettiş gelince sıkıntı çıkarmışmış.. 2 gun boşu zaten doktora yapana bile vermediler.. sanirim idareden idareye cok değişiyor.. ben de m.basyard.aradım veryansın ettim birsürü. E ilk hafta idare edin diyo dedim niye hep bize böyle millete cillop gibi program yapmışlar.. yarın kiyameti koparacam amaAynı durumdayız.. 15 e zor dusurdm dersi ikiz olmasa tamam dicem çok zorlaniyorum. O 15_saati 4gune yaymislar ve bi bos bi dolu 3saaticin tüm gün bekletmisler küfür gibi.. Aradm 30saat ders verin bune dedim. Ki öyle program için zirlayanlati hiç sevmem illa boşluk olacak ama bu kadarı neboyle? Neyse ki haftaya degistireceklermis 2gun veririz boş dediler artk rahatladm.. Sizin de düzelir belki illa değişiyor ilk haftalar
Benim kizim buyudukce agir basli oluyo sanirim.Ben ultrasonda yerini goruyorum ya onun icin tahmini ayagi kolu dedim ve ayaklarinin oldugu yerde daha kuvvetli hissediyorum. Ya neden sizin haftalarda daha az hissediliyor. Gecen gun A Armaganhayat ve @TuRuNCu da ayni seyi soyluyordu. Daha kuvvetli olmasi gerekirken dinlenmeyemi geciyor acaba
Bana da 21 zorunlu diyen adam gitmis eski Müdüre 15 saat vermis arkadaş tamam kendi bransindan ders cikmiyo sanat tarihi diye ama resimle tamamla ne bileyim secmeli koy. Benim 15 saat mat gerisi secmeli ile 21 olmuş. E bize olunca aaa 21in alti asla olmaz niye başkasına oluyo arkadaşım... Çok kizginim çokşu okullarda hep bir eşitsizlik var sanırım.
benim de aynı durum. geçen yıl hamile olan zümreme ve ekürüsüne olabildiğine tölerans tanıyan idare boş günüm hangi gün olur eşim ona göre ayarlayacak ders programını dedim de suratı asıldı hemen.
halbuki eğitim öğretim aksamasın rapor alıp çocukları zor durumda bırakmamayım diye düşünmüştüm, rapor alıp geç diye düşünüyorum bazen ama bizim meslek vicdan işi.
bakalım ders programını nasıl yapmışlar çok merak ediyorum.
Canim bilemiyorum artik uyusturdunuz mu diye sordum hatta. Hayir dedi. Dolgum dusmustu biraz oydu. Kanal tedavisi gerekiyor demisti bana ama dr dan onay kagidim olmadigi icin kanal yapmadi. Dusen dolgunun yerine aynini yapti.geciktirme ama 3.trimester da asla islem yapmiyolarUyuşturmadan nasıl acımadı acabakırılanı alıp sadece yerini dolduruyor falan mı ki ay inşallah ağrımaz sağol canım
canım bizim tarih aynı görünüyormuşCanim bilemiyorum artik uyusturdunuz mu diye sordum hatta. Hayir dedi. Dolgum dusmustu biraz oydu. Kanal tedavisi gerekiyor demisti bana ama dr dan onay kagidim olmadigi icin kanal yapmadi. Dusen dolgunun yerine aynini yapti.geciktirme ama 3.trimester da asla islem yapmiyolar
Ayy ne guzel. Bakalim ayni zamanda dogacaklar mi bebukler...benimki kiz senin ki ne?bugun internetten cok tatli seyler siparis verdim. Yavastan alayim bir seyler. Gerci birileri hevesimi kursagimda birakma cabasinda da...o cabada olanlara aldigim hicbir seyi gostermeyecemcanım bizim tarih aynı görünüyormuş
benimki de kız inşallah:) neler aldın? ben de instagramdan şu carters tulum vs sipariş vermek istiyorum bu hafta. uyguna getiriyorlar ya, bayıldım hepsine. bugün de hediye geldi bana nuk un yeni doğan emzik ve biberonuAyy ne guzel. Bakalim ayni zamanda dogacaklar mi bebukler...benimki kiz senin ki ne?bugun internetten cok tatli seyler siparis verdim. Yavastan alayim bir seyler. Gerci birileri hevesimi kursagimda birakma cabasinda da...o cabada olanlara aldigim hicbir seyi gostermeyecem
Ben de ordan verdim siparisimi. Cok tatlilar hepsi. Ama sanirim tulumlar icin indirim bugun sondu. Ayrica hesabin sahibi de cok samimi bi bayan cok isindim nedense. Ilk cocuknoldugubicin tecrubesiz olunca yardimci oldu cok guzel.3 hafta onceydi sanirim dr gittim al bu detayli ultrason demedi ama butun organlarini detayli inceledi. Bagirsagi bobregi...Yarin tekrar kntrlum var canim. Tekrar inceler mi bilmem tabi. Ay ben de hediye istiyorum. Nasil geldi? Cok severim hediye almayibenimki de kız inşallah:) neler aldın? ben de instagramdan şu carters tulum vs sipariş vermek istiyorum bu hafta. uyguna getiriyorlar ya, bayıldım hepsine. bugün de hediye geldi bana nuk un yeni doğan emzik ve biberonu
detaylı ultrason oldu mu?
3vet canım tatilde korkuttu beni yolculuk da yapınca.hemen dr bulduk yok bişi dedi normalmis.bu arasa ben hem sağ hem de sol kasigimdan tekmeleniyorum. Sanırım eller ve kollar d3vreye girdiBen ultrasonda yerini goruyorum ya onun icin tahmini ayagi kolu dedim ve ayaklarinin oldugu yerde daha kuvvetli hissediyorum. Ya neden sizin haftalarda daha az hissediliyor. Gecen gun A Armaganhayat ve @TuRuNCu da ayni seyi soyluyordu. Daha kuvvetli olmasi gerekirken dinlenmeyemi geciyor acaba
günydın kızlarr
şimdi dr dan gelıyorumbebegimin iki böbreğindede genısleme varmıs dr^um ayrıntılda soylerse korkma dıye soyluyorum suan dedı erkek bebeklerınde sık gorulurmus sızden dua ıstıyorum arkdslr benm bızım ve bole durumdakı bebekler ıcınnn
günydın kızlarr
şimdi dr dan gelıyorumbebegimin iki böbreğindede genısleme varmıs dr^um ayrıntılda soylerse korkma dıye soyluyorum suan dedı erkek bebeklerınde sık gorulurmus sızden dua ıstıyorum arkdslr benm bızım ve bole durumdakı bebekler ıcınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?